با سلام میخواستم یکی از این لب تابها رو بخرم وقتی از نزدیک دیدم تعجب کردم صفحه کلید و مانیتورش خیلی نو به نظر میرسید .من شنیدم این لبتابها از خارج میاد و در تهران بعضی از قطعاتش عوض میشه مخصوصا صفحه کلیدش باطریش هم عوض میکنن کسی در این خصوص اطلاعی نداره و توصیه میکنه که بخرمش ؟ قیمت 600 هزار تومان
رم 2 گیگ هارد 160 و دوال کر 2.1 هرتز
با تشکر
AMD>INTEL
27-04-14, 08:45
ریفر هستند و تو چین تعمیرش میشوند توسط شرکت و ازطریق دوبی وارد ایران میشوند
nima_hl
27-04-14, 09:03
با سلام میخواستم یکی از این لب تابها رو بخرم وقتی از نزدیک دیدم تعجب کردم صفحه کلید و مانیتورش خیلی نو به نظر میرسید .من شنیدم این لبتابها از خارج میاد و در تهران بعضی از قطعاتش عوض میشه مخصوصا صفحه کلیدش باطریش هم عوض میکنن کسی در این خصوص اطلاعی نداره و توصیه میکنه که بخرمش ؟ قیمت 600 هزار تومان
رم 2 گیگ هارد 160 و دوال کر 2.1 هرتز
با تشکر
سلام بر امید گرامی
این بار به همین صورت وارد شده و جالبه که دستگاهها بسیار تمیز هستند ( قطعه ای تعویض نشده )
این دستگاه برای کارهای روزمره خوبه ولی به دلیل گرافیم ضعیف برای بازی و کارهای مولتی مدیا خیلی جالب نیست
یه اسکرین شات از hd tune بگیرید وضعیت کارکرد دستگاه احتمالا معلوم خواهد شد
akbarof
27-04-14, 10:28
این دستگاه ها کلا برای کارهای گرافیکی مناسب نیستن اما مادربرد بسیار بسیار سخت جونی دارن و واقعا واسه استفاده اداری و کارگاهی ساخته شدن.شفافیت صفحهشون با اینکه lcd هست خیلی عالیه.هارد رو تا 320 خیلی عالی ساپورت میکنه اما 500 رو هر مارکی بزاری هنگ میکنه
nima_hl
27-04-14, 11:17
این دستگاه ها کلا برای کارهای گرافیکی مناسب نیستن اما مادربرد بسیار بسیار سخت جونی دارن و واقعا واسه استفاده اداری و کارگاهی ساخته شدن.شفافیت صفحهشون با اینکه lcd هست خیلی عالیه.هارد رو تا 320 خیلی عالی ساپورت میکنه اما 500 رو هر مارکی بزاری هنگ میکنه
سلام و درود خدمت بهاروند گرامی :give_rose:
دوستان جناب بهاروند وارد کننده و فروشنده دستگاههای استوک هستند و بنده ازشون خواستم به فروم ما تشریف آورده تا بتوانیم در بازارچه از فعالیت ایشون استفاده و قطعات خوش قیمت به دست مصرف کننده برسونیم
نوت بوک مورد بحث این تاپیک هم یکی از اقلامیه که ایشان به تعداد زیاد وارد و پخش فرمودند
امیدوارم بتوانیم در کنار هم فعالیت خوبی داشته باشیم
omid4583
27-04-14, 14:57
ریفر هستند و تو چین تعمیرش میشوند توسط شرکت و ازطریق دوبی وارد ایران میشوند
با سلام میشه بیشتر توضیح بدید با توجه به بیش از اندازه تمیز بودن lcd و صفحه کلید، یعنی عوض شدن ؟ ارزش خرید دارن به نظر شما من برای کارهای معمولی میخوام
چند نفر از دوستام یکسال هست گرفتن مشکلی نداشته فقط همون روزهای اول شارژرش میسوزه
ضمنا ساخت ایرلند هست
AMD>INTEL
27-04-14, 17:07
با سلام میشه بیشتر توضیح بدید با توجه به بیش از اندازه تمیز بودن lcd و صفحه کلید، یعنی عوض شدن ؟ ارزش خرید دارن به نظر شما من برای کارهای معمولی میخوام
چند نفر از دوستام یکسال هست گرفتن مشکلی نداشته فقط همون روزهای اول شارژرش میسوزه
ضمنا ساخت ایرلند هست
برای کارهای عادی و گشت و گذار اینترنت مناسیه . نسبت به قیمتشون بد نیست
STUXNET
28-04-14, 07:55
بايد ديد طول عمر واستحكام اين دستگاه چطوره؟
akbarof
28-04-14, 11:20
این دستگاه با 3 تا پردازنده به بازار عرضه شدن که بهترین کانفیگش T7400 هست و واقعا قدرت خوبی داره نسبت به قیمتش.اینا دستگاه ها از جمله دستگاه های قدیمی برای کاربرد صنعتی هست و اونای که گرافیک nvs دارن با ارزش تر هستند.دستگاه ساخت ایرلند هستند و در ایران و هنگ کنگ بیشترین مشتری رو دارن و در کل نسبت به قیمتشون خوبن
AMD>INTEL
28-04-14, 12:31
این هم یک بررسی از لپتاپ Dell Latitude D630
Dell Latitude D630 review - Laptop - Trusted Reviews (Only the registered members can see the link)