می خوام تا سقف چهار میلیون تومان یه کیس ببندم (فقط کیس)
اصلا اهل اورکلاک نیستم و بیشتر می خوام سیستمی که می بندم آینده دار باشه
یعنی هم از لحاظ مبلغی که هزینه می کنم به صرفه باشه
هم تا چهار پنج سال آینده نیازی به عوض کردن یا ارتقاء آنچنانی نداشته باشم
فعالیت عمده ام هم به جز کارهای روزمره و تا حدودی گیم های معمولی،
شروع به کار و یادگیری تدوین به خصوص پریمیر و ادیوس و افترافکت است.
لطفا راهنمایی ام کنید تا قبل از اینکه قیمت ها به صورت نجومی بالا برند قطعات را تهیه کنم.
به این قطعات کلی هم رسیدم
CPU : LGA 1150 Haswell Core i5-4670
RAM : TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12
HDD : Western Digital SATA III 64MB Caviar Black 1TB
دوستانی که اهل فن هستند بی زحمت اول یک کارت گرافیک خوب (نه خیلی عالی که هزینه اش زیاد نشه)
(خودم تا حدودی به این مدل رسیدم)
ASUS GTX 760 OC DCII 3GB GDDR5
بعد هم یک مادربورد مناسب معرفی کنند.
(یکی از فروشنده ها این مدل را معرفی می کرد)
Intel LGA 1150 Z87-Deluxe
سپاس فراوان از همه عزیزانی که وقت می گذارند...
AMD>INTEL
22-04-14, 10:04
مادربرد نظرم روی گیگابایت با چیپ h87 میباشد . برای گرافیک هم gigabyte r9 270x
Hessam II
22-04-14, 11:04
چیزی که مد نظر خودتون هست، هزینه اش خیلی گرون میشه!
توصیه ام این سیستم هست:
Only the registered members can see the link
2regard
22-04-14, 11:30
ممنون از راهنمایی تون
مد نظرم بود که اس اس دی را فعلا نخرم تا بعد که دوباره پول دستم برسد تا شاید فعلا با بودجه ام سازگاری بیشتری داشته باشه
دو تا سوال داشتم
رم هر دو از برند جی اسکیل هست امکانش هست تا حدودی فرق این دو را بگید و اینکه کدام نسل جدیدتر یا سریع تر هست ؟
و اینکه کارت گرافیک را چرا گیگا انتخاب کردید از همین مدل ایسوس اش قوی تر نیست ؟
مجددا تشکر
Hessam II
22-04-14, 11:34
ممنون از راهنمایی تون
مد نظرم بود که اس اس دی را فعلا نخرم تا بعد که دوباره پول دستم برسد تا شاید فعلا با بودجه ام سازگاری بیشتری داشته باشه
دو تا سوال داشتم
رم هر دو از برند جی اسکیل هست امکانش هست تا حدودی فرق این دو را بگید و اینکه کدام نسل جدیدتر یا سریع تر هست ؟
و اینکه کارت گرافیک را چرا گیگا انتخاب کردید از همین مدل ایسوس اش قوی تر نیست ؟
مجددا تشکر
خواهش می کنـــــم.
وقتی بودجه تون می رسه، چرا اس اس دی نخرید؟!
رم تریدنت ایکس بهتره. چون به صورت انحصاری برای اورکلاک-گیم ساخته شده و تایمینگ پایین تری داره. قیمتش هم خب گرون تره مسلماً.
اما فرکانس 2666 مگاهرتزش، دیگه خوراک اورکلاک هست. به درد شما نمی خوره.
شما باید رمی بخرید که متناسب با کاربریتون باشه و هزینه ی هرز پرداخت نکنید بابت چیزی که بهش نیاز ندارین.
کارت گرافیک چون ایسوس موجود نیست در کشور. همچنین گیگابایت گارانتی، کیفیت و خنک کننده ی بهتری داره.
2regard
22-04-14, 11:58
هارد را وسترن و درایو جامد را ای دیتا بگیرم بهتر نیست ؟
می دونم کمی گران تر هستند ولی این اختلاف قیمت آیا واقعا به همین مقدار ارزشش را نداره یا علت دیگه ای داشته که این دو برند دیگه را معرفی فرمودید ؟
و اینکه اگر همین سیستمی که پیشنهاد دادید اگر بودجه ام جور بشه و کمی بالاتر هم بتوانم هزینه کنم به نظرتون قطعه ای هست که اگر جایگزین کنم بهتر باشه ؟
مثلا سی پی یو را 4770 ضریب بسته بخرم چطوره ؟
یا برای مین جایگزین های دیگه ای از همین برند اگر هست پیشنهاد بدید ممنون می شم
AMD>INTEL
22-04-14, 12:04
می دونم کمی گران تر هستند ولی این اختلاف قیمت آیا واقعا به همین مقدار ارزشش را نداره یا علت دیگه ای داشته که این دو برند دیگه را معرفی فرمودید ؟
و اینکه اگر همین سیستمی که پیشنهاد دادید اگر بودجه ام جور بشه و کمی بالاتر هم بتوانم هزینه کنم به نظرتون قطعه ای هست که اگر جایگزین کنم بهتر باشه ؟
این برد یکی از بهترین های موجوده
10103
Gigabyte GA-Z87X-D3H Mainboard Review: Close to Perfection. Page 11 - X-bit labs (Only the registered members can see the link)
Hessam II
22-04-14, 12:14
خوبه. اما ارزش خریدش اونقدر نیست که شما بخواید بخاطر این دو افزایش بودجه بدین!
اگر افزایش بودجه ای در کار هست، بهتره کیس و کولر خوبی خریداری کنید.
برای مادربرد هم خیر. نیازی به خرید مدل بهتر نیست.
2regard
22-04-14, 12:20
یک دنیا ممنون
امروز می رم بازار و همین سیسمتی که پیشنهاد دادید را ایشالا خریداری می کنم
کیس جایگزین هم یکی دو مدل بفرمایید ولی حتما از همین گرین باشه... تشکر
Hessam II
22-04-14, 12:32
یک دنیا ممنون
امروز می رم بازار و همین سیسمتی که پیشنهاد دادید را ایشالا خریداری می کنم
کیس جایگزین هم یکی دو مدل بفرمایید ولی حتما از همین گرین باشه... تشکر
*Green X7 Cougar | *Version 2.0
(Only the registered members can see the link)
Water Cooling: Enermax ELC120
(Only the registered members can see the link)
فقط حواستون باشه از حیث قیمت، سرتون کلاه نره. ;)
قیمت های سقف بازار رو از لینک داخل امضای بنده بردارید. نباید بیشتر از اونها باشه. کمتر بود، خوبه.
2regard
22-04-14, 22:51
امروز یه مغازه بودم این سیستم را پیشنهاد کرد
به احتمال قوی درایو جامد را حذف کنم تا با بودجه هماهنگ تر شه همین را بگیرم...
نظرتون چیست
مدل
قطعه
Asus z87 Deluxe
Mainboard
Intel Core i5 - 4670K 3.40GHz Haswell
CPU
GSkill RipjawsX Blue 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL11
RAM
ASUS GTX 760 OC DCII 3X 2GB GDDR5
VGA
Caviar Black 64MB SATA 6.0Gb/s 7200RPM 1TB
HDD
A-Data XPG SX910 128GB
SSD
GP750B-OC 80Plus Gold
Power
ASUS 24X DRW-24D3ST/BLK/G/AS
DVD writer
Green X1 Basic Gaming
Case
تاج
23-04-14, 00:25
در ادامه حرفای دوستان جسارت عرض میکنم که دوستمون برای تدوین میخواد
خب اولین نکته رو بگم مینبرد شما بایستی از IEEE1394 برای اتصال دوربین استفاده کنه که این مورد دست خودموبرای ارتقای سیستم فعلیم که کارتدوین دارم بسته(((قابل توجه اشخاصی که فکر میکنن مین خیلی خفن لازمه/بجاش هزینه اضافه رو بدبد به CPU
مادربورد های پیشنهادی هیچکدومش.1394 ندارن وهمینطور هیچ اسلاتPCI
گفتم PCI ک بتونید کارت کپچر یا 1394 یا کارت تدوین به سیستمتون ببندید
چون بعید میدونم PCIe راحت گیرتون بیاد
دوم اینکه کولروپاور ومهمترین نکته مورد رم هست/کافیه رم انتخابی توی لیست مین نباشه بعدنا با چند جور نرم افزار مربوصه کار کنی میبینید چه بلاهایی سرتون میاد
مورد آخر هم به هارد مربوطه///بازهم میگم عزیزان برای تدوینگری ومیکس حتی المقدور سراغ هاردهای شرکت وسترن نرین/یا سیگیت باراکودا یا سامسونگ((هروقت اطلاعات قدیمی مشتری از بین رفت یاد همچین حرفی میفتید)))
هارد SSD هم برای کش برنامه ها و ویندوز هم نورعلی نور
هارد هم ظرفیت بالاتری نیازتون میشه((2ترا وشایدم بالاتر))
گرافیک هم nVidia بخاطر Coda که توی برنامه های جدیدبهتروکمک دستتون/ولی لازم نیس حتماً خفن باشه
AMD>INTEL
23-04-14, 06:40
در مورد هاردهای وسترن این چنین نیست . اتفاقا بر عکس این موضوع هست . میزان خرابی در هاردهای سیگیت به مراتب بیشتر از وسترن هست . فقط کافیه به سری 7200.11 این شرکت که خیلی از خریداران رو به دردسر انداخت نگاه کنید . وسترن بلک شاید بهترین هارد ساتا 3.5 باشه که تا بحال ساخته شده .
برای کارت تدوین باید یک هزینه خوبی برای خرید کارت پیناکل یا canpus بگذارید کنار
Hessam II
23-04-14, 08:57
دوست عزیز، سیستمی که شما نوشتید، تا نزدیک 5 میلیون میره! شما فرمودید 4 میلیون!
اگر بودجه 5 میلیون بود، باید همون اول می گفتید تا عنوان این تاپیک ویرایش بشه و اینجوری درست نیست وقت مشاورین در اینجا رو بگیرید و در آخر خودتون لیست بدید! اگر لیستی هم در کار هست، بهتره همون اول قرار بدید!
یقیناً هر فروشنده ای بر اساس موجودی های خودش لیست میده!
اما لیست فوق بنا به دلایلی که گفتنش در اینجا جایز نیست(!)؛ کمی بعید به نظر می رسه که به نقل از فروشنده ای باشه!!
کارت گرافیک ایسوس موجود نیست و بنا به دلایلی که در صفحه ی قبل گفتم، توصیه نمیشه!
اون فروشنده ی عزیز، از کجا آورده؟! خرید قبلی داره؟! اسم و آدرس فروشگاهشون رو لطف می کنید برای برنده PM کنید؟
حالا اینکه در لیستتون کولر نیست، به کنار!
در هر صورت شما نیازی به اون مادربرد گران قیمت نخواهید داشت! پردازنده ی 4770K به مراتب ارزشش فراتر از خرید اون مادربرد هست.
تاج
23-04-14, 15:10
قصدم از اینکه Wd استفاده نکنن بخاطر اینه که وقت خرابی خیلی خیلی بدتعمیرن وسیگیت درصد احیاشون بالاتره
سعی کنیدهم SSD باشه
برای مینبرد هم متاسفانه نمونه های کمی برای تدوین ومیکس هس
نمونهASRock > X79 Extreme4 (Only the registered members can see the link) از شرکت Asrock و نمونه سیستم خودم هم MSI Global 790GX-G65 Winki Edition (Only the registered members can see the link/?div=Driver&os=All)
دوباره تکرار میکن شما باید چیزی انتخاب کنید که 1394 وحداقل یک شکاف اسلاتPCI داشته باشه
عزیزان بیشتر وبهتر میتونن توی انتخاب مینبرد راهنمایی کنن
محض احتیاط میگم/کارت تدوین هم با کارت میکس متفاوته وهرکدوم کارش مجزا
Hessam II
23-04-14, 15:19
جناب تاج، می بینید که بودجه شون نمی رسه برای خرید مادربردهایی که می فرمایید!
ضمناً تمامی مادربردهای موجود در بازار امروزی از حداقل یک عدد اسلات PCI بهره می برند!
همچنین در صورت لزوم می تونن کارت الحاقی IEEE 1394 رو جدا خریداری کنند. حدود 100 هزار تومن قیمتش هست.
تاج
23-04-14, 15:43
جناب تاج، می بینید که بودجه شون نمی رسه برای خرید مادربردهایی که می فرمایید!
ضمناً تمامی مادربردهای موجود در بازار امروزی از حداقل یک عدد اسلات PCI بهره می برند!
همچنین در صورت لزوم می تونن کارت الحاقی IEEE 1394 رو جدا خریداری کنند. حدود 100 هزار تومن قیمتش هست.
درست میفرمایید/بنده هم مثل شما قصد راهنمایی دارم تا در اینده کار ایشون بمشکل نخوره وتازه مینهای مورد اشاره تقریباً نصف قیمت مدلهای پیشنهادی هستن/تازه اگه هم بتونید مین مناسبی از سری +AM3 یا +FM2 هم با مشخصات مورد نظر پیشنهاد بدید برنامه ای هم برای خودم میچینم ک مین وپردازنده خودمو هم ارتقا بدم((بعد3-4 سال داره دلم میزنه با اینکه خیلی ازش راضیم))برای تدوین AMD بهتر بدلم میشینه که بازم بزرگواری میفرمایید:1. (29):
AMD>INTEL
23-04-14, 16:11
قصدم از اینکه Wd استفاده نکنن بخاطر اینه که وقت خرابی خیلی خیلی بدتعمیرن وسیگیت درصد احیاشون بالاتره
سعی کنیدهم SSD باشه
برای مینبرد هم متاسفانه نمونه های کمی برای تدوین ومیکس هس
نمونهASRock > X79 Extreme4 (Only the registered members can see the link) از شرکت Asrock و نمونه سیستم خودم هم MSI Global 790GX-G65 Winki Edition (Only the registered members can see the link/?div=Driver&os=All)
دوباره تکرار میکن شما باید چیزی انتخاب کنید که 1394 وحداقل یک شکاف اسلاتPCI داشته باشه
عزیزان بیشتر وبهتر میتونن توی انتخاب مینبرد راهنمایی کنن
اارت تدوین هم با کارت میکس متفاوته وهرکدوم کارش مجزا
وسترن تمام برداش تو دست تعمیر کارها هست . وسترن بلک هم خرابیش زیر 2٪ هست .
حتی سری وسترن blue , red هم خرابی کمی دارند . فقط تو سری گرین خیلی ها به جای استفاده آرشیو از این هارد به عنوان هارد ویندوز و بوتیبل استفاده میکنند و کمی از کندی شکایت میکنند .
2regard
24-04-14, 00:51
دوست عزیز، سیستمی که شما نوشتید، تا نزدیک 5 میلیون میره! شما فرمودید 4 میلیون!
اگر بودجه 5 میلیون بود، باید همون اول می گفتید تا عنوان این تاپیک ویرایش بشه و اینجوری درست نیست وقت مشاورین در اینجا رو بگیرید و در آخر خودتون لیست بدید! اگر لیستی هم در کار هست، بهتره همون اول قرار بدید!
یقیناً هر فروشنده ای بر اساس موجودی های خودش لیست میده!
اما لیست فوق بنا به دلایلی که گفتنش در اینجا جایز نیست(!)؛ کمی بعید به نظر می رسه که به نقل از فروشنده ای باشه!!
کارت گرافیک ایسوس موجود نیست و بنا به دلایلی که در صفحه ی قبل گفتم، توصیه نمیشه!
اون فروشنده ی عزیز، از کجا آورده؟! خرید قبلی داره؟! اسم و آدرس فروشگاهشون رو لطف می کنید برای برنده PM کنید؟
حالا اینکه در لیستتون کولر نیست، به کنار!
در هر صورت شما نیازی به اون مادربرد گران قیمت نخواهید داشت! پردازنده ی 4770K به مراتب ارزشش فراتر از خرید اون مادربرد هست.
حرف شما بسیار متین است. کاملا متوجه هستم که در کمال محبت و معرفت وقت گذاشتید و جواب سوال های من را تقبل کردید.
من لیستی را که این جا فرمودید دقیق و مو به مو روی کاغذ نوشتم و بردم و چند جا نشان دادم خیلی ها نداشتند. به جز یکی از فروشنده ها. (شهرستان زندگی می کنم.)
تعجب کرد. یکی دو قطعه ای که پیشنهاد داشت را جا به جا کرد. به خصوص روی این مدل مین خیلی تاکید داشت (کیفیت قطعات و امکانات بالا)
گرافیک را هم تعجب کرد که چرا گیگا انتخاب کردم. گفتم به این دلیل که ظاهرا ایسوس توی بازار نیست. رد کرد و گفت من دیروز همین سیستم را برای یکی دیگه بسته ام.
از نظر هزینه هم که گفتم. در نظر داشتم اس اس دی و همچنین یکی از رم ها را قلم بگیرم تا خیلی بیشتر از چهار تومان نشه.
به جمع زدن نرسیدیم. گفت یکی دو تا از قطعه ها را باید از تهران تهیه کند. قرار بود قیمت قطعی را امروز بهم بگه که آن هم به خاطر نوسانات منتفی شد و توصیه کرد یکی دو هفته ای دست نگه دارم.
مجددا از وقتی که گذاشتید تشکر می کنم. ولی مطلقا آن چیزی که تصورتان بود درست نیست. اگر سوء برداشتی شده باشد مجددا عذرخواهی می کنم.
Hessam II
24-04-14, 08:58
خواهش می کنـــــم.
ما هرگز در اینجا به کسی قطعات ناموجود پیشنهاد نخواهیم کرد که وقت خودمون و کاربر رو بگیریم!
بنده نگفتم سیستم بدیه. سیستمی که شما لیست کردید تا مرز 5 میلیون میره. سیستم بسیار خوبی هست! اما توصیه نمی کنم رم و اس اس دی رو حذف کنید و در آینده بخرید! اگر بودجه نمی رسه، صبر کنید تا بودجه اش جور شه و همه رو یکجا خریداری کنید.
GTX 760 ایسوس هم عرض کردم موجود نیست. یعنی شرکت سازگار ارقام و ویستاپخش هم در حال حاضر ندارن چیزی! اگر موجود باشه، فروشنده ای خرید قبلی داشته و در ویترین و دکور و یا انبارش داره خاک می خوره و خب موجود داره و به شما تقدیم می کنه!
در مورد مادربرد، اون مادربرد بسیار گرانقیمت و بیش از نیاز شماست که سهم قابل توجهی از بودجه تون رو به خودش اختصاص میده و دست شما رو برای خرید سایر قطعات مناسب بسته نگه میداره! اگرچه در خوب بودن اون مادربرد و کیفیت و امکاناتش، شکی وجود نداره. اما نیمه ی خالی لیوان این هست که فروشنده میخواد جنسش رو بفروشه و به هر طریقی شده سعی در مجاب کردن شما بر انتخاب قطعاتی که خودش تعیین می کنه داره!
جسارت می کنم که این حرف رو میزنم؛ اما شما تو بازار کامپیوتر نیستید و از این کلک هایی که به مشتری میزنن خبر ندارین و شاید جسارتاً از روی ساده لوحی حرف ایشان رو تایید کنید. هر چیزی که بهتون میگن رو باید خودتون برید تحقیق کنید و ببینید حقیقت داره و یا از روی منافع و سودجویی شخصی به شما اطلاعاتی ارائه داده و به راحتی قبول نکنید! حتی حرفی که من میزنم!
در غیر اینصورت مطمئن باشید و یقین بدونید تنها کسی که ضرر خواهد کرد، خود شما هستید و تنها کسی که سود می کنه، فروشنده اس!
بنده شخصاً متهم به چنین نگرشی شدم در جایی که واقعاً یکی از بدترین ضربه های روحی زندگیم رو خوردم! چون در کمال صداقت و بدون در نظر گرفتن کوچکترین منافع شخصی، اطلاعاتی ارائه دادم که فکر می کردن به فکر سود شخصی هستم! در حالی که حقیقت چنین نبود و اما خب چون مدرکی برای اثبات حسن نیتم نداشتم، باعث شد بهم ضربه بزنن!
درست میفرمایید/بنده هم مثل شما قصد راهنمایی دارم تا در اینده کار ایشون بمشکل نخوره وتازه مینهای مورد اشاره تقریباً نصف قیمت مدلهای پیشنهادی هستن/تازه اگه هم بتونید مین مناسبی از سری +AM3 یا +FM2 هم با مشخصات مورد نظر پیشنهاد بدید برنامه ای هم برای خودم میچینم ک مین وپردازنده خودمو هم ارتقا بدم((بعد3-4 سال داره دلم میزنه با اینکه خیلی ازش راضیم))برای تدوین AMD بهتر بدلم میشینه که بازم بزرگواری میفرمایید:1. (29):