مشكل با ويروسي كه داخل رم، فايلها رو به صورت، يك فايل كه قابل شناسايي براي ويندوز
نيست با نامي عجيب (//.!||{}؟////.*+-///\/\/\) تبديل ميكند.
با آنتي ويروس كه اسكن ميكنم شناسايي نميشه و از اطلاعات روي رم هم نميشه بك آپ بگيري.
دوستان لطفا راهنمايي بفرماييد.
SajjadKhati
20-04-14, 13:56
(//.!||{}؟////.*+-///\/\/\) چیه گزاشتی گلپسر؟
اطلاعات داخل رم هه؟
رم که اطلاعاتش فایل و کاراکتر و ... نیست . 0 و 1 هه (مثل هارد) . بعد از پردازش شدن ، ملوم میشه چیه
:lol:
رم هم با خاموش کردن کامپیوتر اطلاعاتش کاملا پاک میشه . جز اینکه ویروسایی مثل بوت سکتور و یا ویروسایی که بایوس رو آلوده میکنن گرفته باشی که خیلی کم یابن این ویروسا
ممولا با نصب ویندوز (دو تا ویروس بالا رو که گفتم ، نه) پاک میشن . اگه نشد ، یه آنتی ویروس (پیشنهادم Avast یا بیت دیفندر هه) ، رو اول بگیر آپدیت کن ، بعد یه اسکنی داره بنام rootkit scan که حتما این نوع اسکن رو انجام بده (full scan rootkit) . آنتی ویروسی مثل Avast هم قابلیت اسکن داده های رم رو داره (بقیه رو نمیدونم) که خیلی مشکوکی هم میتونی رم تو اسکن کنی
قبل از همه ی اینا هم آپدیت و اسکن با malwarebyte anti malware هم یادت نره
AMD>INTEL
20-04-14, 14:57
اسکن با Download Avira Rescue System | Official Website (Only the registered members can see the link)
توصیه میکنم
STUXNET
21-04-14, 07:57
بعضي از رم ريدرها ي تقلبي بازار باعث به وجودآمدن اين مشكل ميشن
ازرم ريرد استفاده مي كنيد؟
mayaworking
21-04-14, 11:00
بعضي از رم ريدرها ي تقلبي بازار باعث به وجودآمدن اين مشكل ميشن
ازرم ريرد استفاده مي كنيد؟
بله، از رم ريدر استفاده ميكنم.
ولي مشكل از ريدر من نيست چون رم هايي كه ميارن برا ويروس كشي اين مشكلو دارن.
راهي برا برطرف كردن اين مشكل هست؟
يا حداقل اطلاعاتو برگردوند به حالت اول؟
STUXNET
21-04-14, 11:04
اطلاعاتتون چي هست؟
براي برطرف كردنش استفاده از كابل به جاي ابزارهاي ديگست (نظر منه )
SajjadKhati
21-04-14, 11:08
آها منظورت رم موبایل بود؟ :lol:
میگم خدایا چه رفتی به رم ریدر داشت؟ :lol:
mayaworking
21-04-14, 12:14
اطلاعاتتون چي هست؟
براي برطرف كردنش استفاده از كابل به جاي ابزارهاي ديگست (نظر منه )
منظورتونو از كابل متوجه نميشم!!!!!
ميشه بيشتر توضيح بديد.
AMD>INTEL
21-04-14, 12:24
اگر کار ویروس کشی انجام میدید . بهتره از آنتی ویروس بیت دفندر استفاده کنی . نسخه ارجینال
mayaworking
21-04-14, 12:31
اگر کار ویروس کشی انجام میدید . بهتره از آنتی ویروس بیت دفندر استفاده کنی . نسخه ارجینال
ممنون از نظري كه داديد.
فكر نكنم مشكل از ويروس باشه همونطور كه دوستمون اشاره كرد مشكل به دليل نوسانات برقي از رم ريدرهاست!!!
در مورد آنتي ويروس بيت ديفندر خودم هم با شما موافقم كه فوق العادست.
فقط ي سوال بي ربط!فرقي بين اورجينال و غير اورجينال داره؟به نظرم فرقي نداشته باشه!!
AMD>INTEL
21-04-14, 12:34
ممنون از نظري كه داديد.
فكر نكنم مشكل از ويروس باشه همونطور كه دوستمون اشاره كرد مشكل به دليل نوسانات برقي از رم ريدرهاست!!!
در مورد آنتي ويروس بيت ديفندر خودم هم با شما موافقم كه فوق العادست.
فقط ي سوال بي ربط!فرقي بين اورجينال و غير اورجينال داره؟به نظرم فرقي نداشته باشه!!
فرقش زیاده . تو نسخه های کرک شده .ممکنه شما از سرور تمام اپدیت ها را به درستی نگیرید . و حالت loop پیش بیاد