سلام
دو ماهه که سیستمم رو عوض کردم و یه سیستم نسبتا خوب گرفتم!
اما سرعت کامپوترم هی کمتر میشه!
آنتی ویروسمم همیشه آپدیته!
وقتی که ویندوز بالا میاد و هنوز هیچ برنامه ای اجرا نمیشه 44% از Ram من در حال استفادس یعنی 1.5Gbکه این استفاده در روز های اول خرید سیستم 700Mb بود
مشخصات سیستم من:
10083
و یه فایل هم هست به نام Svchost.exe که فضای زیادی از RAM منو اشغال کرده.
SajjadKhati
18-04-14, 13:42
اگه مشکوک به ویروسی ، بعد آپدیت ، یه فول و حتما هم به همراه اسکن rootkit ها انجام بده
استفاده از رم هم بسته به نرم افزار و نوع سیستم عامل ات (32 یا 64) بیتی داره
اون فایل svchost هم تو ویندوز 32 بیتی و در حالت عادی باید کمتر از 100 مگ (حدودا 50 مگ) استفاده کنه
تو ویندوز 64 بیتی ممولا 2 برابر میشه استفاده از رم
از لحاظ سخت افزاری حالا مطمئنی؟
اگه هاردت در حال خراب شدن باشه هم کاهش سرعت داری ها و ...
AMD>INTEL
18-04-14, 14:12
بهترین نوع اسکن استفاده از avira rescue cd است بصورت بوتیبل
- - - Updated - - -
یک شات با برنامه hd senitel از وضعیت هاردتون بگذارید .
Xaniar_12
18-04-14, 16:18
هاردم رو تازه گرفتم مارک وسترن 1Tb خیلی سر و صدا داره!
AMD>INTEL
18-04-14, 17:33
یک شات از برنامه hd senitel بگیرید
rainyman13
18-04-14, 17:54
سلام
وقتی که ویندوز بالا میاد و هنوز هیچ برنامه ای اجرا نمیشه 44% از Ram من در حال استفادس یعنی 1.5Gbکه این استفاده در روز های اول خرید سیستم 700Mb بود
مشخصات سیستم من:
10083
Svchost.exe یه ویروس هست که بیشتر ویندوز xp رو آلوده میکنه ... در زمانی که اجرا میشه تا میتونه رم و CPU رو درگیر میکنه تا سیستم هنگ کنه
rainyman13
18-04-14, 17:58
boot.pihar.TDSSkiller اسم ویروس هست که فایل اجرایی svchost.exe رو درست میکنه
میتونید با استفاده از این افرونه Kaspersky پاکش کنید
Only the registered members can see the link
نسخه ی به روز شده bitdefender هم نابودش میکنه
STUXNET
19-04-14, 08:01
سلام
اگه هارد سروصدا داره تا اصلاعات توش نريختيد سريعا به گارانتي مراجعه كنيد
runsysco
19-04-14, 14:35
با سلام.من نمی دونم این داستانو کجا باید می نوشتم اما پیوند با همین کمبود شتاب سیستم داره
2سال پیش یه سیستم بستم با این آمار
cpu: quad core 631
main:giga a75-d3h
graphic:nvidia 460 gtx
ram :1*ddr 1866 2gb
این سیستم سرعت دیوانه کننده ای داشت شاید من تو زندگیم کمتر سیستمی رو مث این دیده باشم.یه روز که داشتم کار میکردم دیدم سیستم ریستارت کرد و خودکار از بایوس بکاپش ریکاوری کرد به بایوس اصلی(انگار بایوس اصلیش دچار اورکلاک یا همچین چیزایی شده بود هنگام کار با ویندوز) پس از چندی فهمیدم یک چیپ(شامل 2 پورت) از یو اس بی 3 سیستمم از کار افتاده و یه زمانی میشناسه یه زمانی هم نه(فلش که میزدم چراغش روشن میشد اما دیتکت نمیکرد.البته اینو هم بگم که فلشم نیمه سوز شده بود اما هنوزم که هنوزه یو اس بی 2 راحت میشناستش اینو هم بگم شناسایی یو اس بی 3 با درایور های خودش به سیستم کار سختیه) چکیده اینکه پس از اندی فهمیدم حتی سرعت بوق روشن شدن سیستم من از 3 ثانیه به 30 ثانیه رسیده!!!!
خیلی باش ور رفتم تا بفهمم داستان چیه.حتی اور کلاکم کردم اما همون موند که مون(بایوس رو هم اپدیت کردم اما درست نشد و همچنان سرعت بوت ابتدایی و سیستمم از او سرعت بسیار بالا حتی کمتر از نیم شد.یه روزی شانسی فهمیدم که اگه چیپ یو اس بی 3 رو disabled کنم سرعت بوق سیستم و روشن شدنش همون 3 ثانیه ای میشه.خب این خیلی خوب بود اما سرعت سیستمم همچنان همونی موند که بتون گفتم.
به نظر شما باید چیکار کنم؟
کمک می خوام خواهشن پیام بدین
STUXNET
19-04-14, 15:00
مشخصات كامل سيستم رو ذكركنيد
AMD>INTEL
19-04-14, 15:32
با سلام.من نمی دونم این داستانو کجا باید می نوشتم اما پیوند با همین کمبود شتاب سیستم داره
این سیستم سرعت دیوانه کننده ای داشت شاید من تو زندگیم کمتر سیستمی رو مث این دیده باشم.یه روز که داشتم کار میکردم دیدم سیستم ریستارت کرد و خودکار از بایوس بکاپش ریکاوری کرد به بایوس اصلی(انگار بایوس اصلیش دچار اورکلاک یا همچین چیزایی شده بود هنگام کار با ویندوز) پس از چندی فهمیدم یک چیپ(شامل 2 پورت) از یو اس بی 3 سیستمم از کار افتاده و یه زمانی میشناسه یه زمانی هم نه(فلش که میزدم چراغش روشن میشد اما دیتکت نمیکرد.البته اینو هم بگم که فلشم نیمه سوز شده بود اما هنوزم که هنوزه یو اس بی 2 راحت میشناستش اینو هم بگم شناسایی یو اس بی 3 با درایور های خودش به سیستم کار سختیه) چکیده اینکه پس از اندی فهمیدم حتی سرعت بوق روشن شدن سیستم من از 3 ثانیه به 30 ثانیه رسیده!!!!
خیلی باش ور رفتم تا بفهمم داستان چیه.حتی اور کلاکم کردم اما همون موند که مون(بایوس رو هم اپدیت کردم اما درست نشد و همچنان سرعت بوت ابتدایی و سیستمم از او سرعت بسیار بالا حتی کمتر از نیم شد.یه روزی شانسی فهمیدم که اگه چیپ یو اس بی 3 رو disabled کنم سرعت بوق سیستم و روشن شدنش همون 3 ثانیه ای میشه.خب این خیلی خوب بود اما سرعت سیستمم همچنان همونی موند که بتون گفتم.
مادربردت اگر گارانتی داره برای بررسی بفرستید گارانتی . ممکنه از چیپ مادربردت باشه
سلام
مشخصات سیستم من:
10083
توي بايوس مادربرد نوع خواندن هارد رو روي AHCI بزار و ويندوز رو نصب بعد از نصب ويندوز از رو ي فلش كه مطمئني ويروسي نداره
آنتي ويروس به همراه آپديت آفلاين رو نصب كن.مشكل كامل برطرف ميشه.
mayaworking
19-04-14, 18:13
بايوس مادربردو به حالت پيش فرض كارخونه برگردونيد.كابل برق و ديتا هاردتون رو از هارد جدا كنيد و سيستم رو روشن كنيد ببينيد سرعت به حالت نرمال برميگرده؟