ورود

مشاهده نسخه کامل : نیاز به خرید هارد 1 ترابایت Seagate

Majid.R
12-04-14, 08:16
سلام دوستان

به دلیل خراب شدن هد هارد سرور قدیمی که داشتم نیاز به هارد مشابه دارم.
هر کدوم از دوستانی که این هارد رو داره لطفاً سریع به من خبر بده تا با قیمت خیلی خوب هارد رو ازش بخرم.

HDD 1TB Seagate
Barracuda ES.2
ST31000340NS
Firmware: G001
Site Code: KRATSG

KOOROSH K
12-04-14, 10:31
من دارم حدود یکسال کارکرد هست قیمت

HDD 1TB Seagate
Barracuda ES.2
ST31000340NS

nima_hl
12-04-14, 11:47
سلام دوستان

به دلیل خراب شدن هد هارد سرور قدیمی که داشتم نیاز به هارد مشابه دارم.
هر کدوم از دوستانی که این هارد رو داره لطفاً سریع به من خبر بده تا با قیمت خیلی خوب هارد رو ازش بخرم.

HDD 1TB Seagate
Barracuda ES.2
ST31000340NS
Firmware: G001
Site Code: KRATS

سلام

پیشنهاد میکنم به جای این هارد یدونه وسترن بلک تهیه کنید و روزه شک دار نگیرید

SOHR@B
12-04-14, 13:15
سلام

پیشنهاد میکنم به جای این هارد یدونه وسترن بلک تهیه کنید و روزه شک دار نگیرید

نیما جان فک کنم اطلاعات رو هاردشون براشون مهم باشه و میخوان تعویض کنن اگه بشه :)

Majid.R
13-04-14, 16:39
پیشنهاد خوبیه اما اطلاعات مهمی که توی اون هارد دارم رو چیکار کنم؟
در حقیقت اطلاعات هارد برام مهمه نه خود هارد

AMD>INTEL
13-04-14, 17:09
خواستی شماره کسی رو بهت میدم که تعمیر کار هارد هست و برد این هارد هم باید داشته باشه

Majid.R
14-04-14, 10:33
من دارم حدود یکسال کارکرد هست قیمت

HDD 1TB Seagate
Barracuda ES.2
ST31000340NS

سلام آقا کوروش
ممنون میشم اول چک کنید که مشخصات firmware هاردتون با هاردی که من نیاز دارم یکی هست یا نه
اگه یکی هست لطفاً در مورد قیمت و چگونگی گرفتن هارد از شما اینجا یا با ایمیل من تماس بگیرید
ممنون از شما
itdsp.co.ir

Majid.R
14-04-14, 10:35
خواستی شماره کسی رو بهت میدم که تعمیر کار هارد هست و برد این هارد هم باید داشته باشه

ممنون میشم اگه شماره اون تعمیر کار رو بدین اما هارد مشابه احتیاج داره چون هد هارد خراب شده

AMD>INTEL
14-04-14, 11:58
ممنون میشم اگه شماره اون تعمیر کار رو بدین اما هارد مشابه احتیاج داره چون هد هارد خراب شده

مشکل مکانیکال باشه هزیته ریکاوری حدود 800 هست و هارد باید جراحی بشه

KOOROSH K
15-04-14, 00:29
درود
همه مشخصات میخونه ولی

Firmware: G003

Majid.R
15-04-14, 11:50
درود
همه مشخصات میخونه ولی

Firmware: G003

ممنون از پیگیری که کردی
من این مورد رو سوال کردم و تعمیر کارم اعلام کرد که میتونه از هارد شما استفاده کنه برای برگردوندن اطلاعات
فقط یه اطلاعات تماس برای من بفرست و قیمتی که در نظر گرفتی برای هاردتون تا من زودتر اقدام کنم
ITdsp.co.ir و یا پیام خصوصی در این انجمن

KOOROSH K
15-04-14, 16:11
250 خوبه:1. (26):

Majid.R
18-04-14, 17:53
250 خوبه:1. (26):

سلام مجدد کوروش جان
آقا یه کمی گرونه خدا وکیلی اما به شرط سالم بودن هارد چون به اطلاعاتش احتیاج شدید دارم خریدارم
فقط لطف کن یه راه تماسی بذار تا بتونم زودتر باهات تماس بگیرم
ممنون

Majid.R
21-04-14, 11:19
سلام دوستان
همچنان نیازمند یاری سبز شمام واسه هارد
همچنان هاردی دارم که پر از اطلاعاته و به عنوان دکور شرکت ازش استفاده می کنم در حال حاضر

اگه کسی هاردی داره مشابه هارد منه زودتر خبرش رو بده
ممنون

nima_hl
21-04-14, 11:25
سلام دوستان
همچنان نیازمند یاری سبز شمام واسه هارد
همچنان هاردی دارم که پر از اطلاعاته و به عنوان دکور شرکت ازش استفاده می کنم در حال حاضر

اگه کسی هاردی داره مشابه هارد منه زودتر خبرش رو بده
ممنون

مجید جان مشکل هارد چیه ؟

بوق میزنه ، تیک تیک میکنه ، دیتکت میشه ؟

Majid.R
22-04-14, 07:00
مجید جان مشکل هارد چیه ؟

بوق میزنه ، تیک تیک میکنه ، دیتکت میشه ؟

مشکل هد هارد هست که تیک تیک میکنه و چند جا هم که بازدید کردن همین نظر رو داشتن

nima_hl
23-04-14, 00:17
مشکل هد هارد هست که تیک تیک میکنه و چند جا هم که بازدید کردن همین نظر رو داشتن

درب هارد را باز کردند؟

اگر جواب مثبته وضعیت پلاترها به چه صورت بوده ؟

هارد زمانی که تیک تیک میکنه 2 حالت داریم

یا سرعت تیک تیک زیاد و پشت سر همه که در این حالت اکثرا مشکل از برد کنترلر است ( که امیدوارم مشکل شما این باشه و با خرید یک هارد مشابه و تعویض برد حل بشه )

یا تیک تیک کش دار و وسط آن صدای خش خش میاد که در این حالت به دلیل لمس سطح پلاتر توسط هد احتمالا روی سطح پلاتر خط خورده

که در این حالت باید حتما هارد توسط موسسه کاملا خبره با تجهیزات عالی هارد باز بینی بشه ( چون احتمال زیاد مقداری قطعات ریز شکسته شده از هد داخل هارد موجوده )

در این حالت به هیچ عنوان نباید هارد روشن شود ( حال یا توسط شما یا اشخاصی که اطلاعات یا تجهیزات کافی ندارند )

چون با هر مرتبه روشن شدن هارد یک قسمت بزرگتر از سطح پلاتر آسیب دیده و دیتای آن غیر قابل بازگشت کیشود

Majid.R
23-04-14, 08:48
درب هارد را باز کردند؟

اگر جواب مثبته وضعیت پلاترها به چه صورت بوده ؟

هارد زمانی که تیک تیک میکنه 2 حالت داریم

یا سرعت تیک تیک زیاد و پشت سر همه که در این حالت اکثرا مشکل از برد کنترلر است ( که امیدوارم مشکل شما این باشه و با خرید یک هارد مشابه و تعویض برد حل بشه )

یا تیک تیک کش دار و وسط آن صدای خش خش میاد که در این حالت به دلیل لمس سطح پلاتر توسط هد احتمالا روی سطح پلاتر خط خورده

که در این حالت باید حتما هارد توسط موسسه کاملا خبره با تجهیزات عالی هارد باز بینی بشه ( چون احتمال زیاد مقداری قطعات ریز شکسته شده از هد داخل هارد موجوده )

در این حالت به هیچ عنوان نباید هارد روشن شود ( حال یا توسط شما یا اشخاصی که اطلاعات یا تجهیزات کافی ندارند )

چون با هر مرتبه روشن شدن هارد یک قسمت بزرگتر از سطح پلاتر آسیب دیده و دیتای آن غیر قابل بازگشت کیشود

ممنون از راهنماییت البته هارد من باز نشده ولی تا اونجا که یادمه اون صدای خش خش ناگوار رو داره ومنتظرم هارد مشابه پیدا شه