PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست نرم افزاری برای خروجی گرفتن از قسمتی از صفحه

az700
11-04-14, 19:27
سلام
یه نرم افزار می خوام که قسمتی خاص از صفحه رو بفرسم روی خروجی کارت گرافیک (مثلاً ویدیو پروژکتور) می خوام ماژول program نرم افزار vidblaster رو بفرسم روی خروجی اگه راه دیگه داره راهنماییم کنید.
ممنون

az700
16-04-14, 18:41
اساتید کجایین؟
یعنی راهی نداره؟(مگه میشه راهی نداشته باشه؟:1~@$S (8)::1. (27):)

M A H R A D
16-04-14, 20:31
چرا از قابلیت Extend استفاده نمی‌کنید؟

در قسمت Screen Resolution روی Connect to a projector کلیک کنید و حالت Extend رو انتخاب کنید. (و یا راحت‌تر، از WinKey+P یا کلیدهای میان‌بر لپ‌تاپ استفاده کنید)

با انتخاب حالت Extend رزولوشن تصویر شما و تصویر پروژکتور از هم تفکیک میشن. (می‌تونین اونا رو در مقادیر مناسب تنظیم کنید)

حالا هر پنجره یا برنامه‌ای که می‌خواید رو Drag کنید و بفرستید سمت راست صفحه نمایش‌تون. وقتی نشانگر موس از مرز بین دو رزولوشن رد بشه، اون پنجره در پروژکتور نمایش داده میشه.

امیدوارم این روش به دردتون بخوره و سراغ نرم‌افزار نرید!

اما اگه نرم‌افزار خاصی می‌خواید، نرم‌افزار Video Projection Tool (VPT)i شاید به دردتون بخوره. من خودم با این نرم‌افزار کار نکردم و نمیدونم قابلیتی که شما می‌خواید این برنامه داره یا نه.

حالا امتحانش کنید ببینید چطوره.

سپاس :1. (23):

az700
17-04-14, 20:25
تشکر از پاسختون
این کاری که گفتید رو امتحان کرده بودم نشد
در برنامه vidblaster ماژول پروگرام از خود برنامه خارج نمیشه
اگه امکان داره برنامه ای که گفتید رو یه لینک ازش بزارید ; پیداش نکردم
من میخوام خروجی نهایی نرم افزار vidblaster رو بفرستم روی یه مانیتور یا پروژکتور حالا اگه راهی که دارم میرم اشتباهه لطفاً راهنماییم کنیم
M A H R A D
17-04-14, 22:37
دوست عزیز

من فکر می‌کنم شما باید داخل برنامه VIDBlaster دنبال حل مشکل باشید. چون شما می‌خواید یه ماژول از برنامه رو بفرستید به خروجی.

اینجا (Only the registered members can see the link)توضیح داده که ماژول خروجی رو چطور بفرستید به یه مانیتور دیگه (با استفاده از همون Extend هست که خدمتتون گفتم)

در لینک بالا قسمت Sending output to a PC video graphics card رو بخونید.

خودتون هم می‌تونید یه سرچی بزنید راجع بهش.

نهایتاً اگه باز مشکل‌تون برطرف نشد توصیه می‌کنم در فروم خود برنامه (Only the registered members can see the link) مشکل‌تون رو مطرح کنید.

سپاس

az700
25-06-14, 19:44
شاید یکم دیر دارم میگم ولی طبق گفته جناب M A H R A D (Only the registered members can see the link) در پست 5 لینک Only the registered members can see the link مشکل حل شد