PDA

مشاهده نسخه کامل : عملکرد کارت های گرافیک در بازی ها

AMD 2014
09-04-14, 20:54
سلام دوستان این تاپیک رو برای این زدم که دوستان مدل کارت گرافیکشون و عملکرد اون کارت توی بازی های که انجام دادن رو بنویسند من خودم کارت گرافیکم مدلش 9400gt 2 gig هستش با این کارت بازی کرایسیس دو بخوبی و کاملا روون اجرا شد کرایسیس 3 اصلا اجرا نشد بازی اسنایپر گاست واریور 1 رو کم ترین رزولیشن وکم ترین تنضیمات اجرا شد ولی بازم کاملا روون نشد و توی بیشتره قسمت های بازی بسیارکند میشد بازیه جی تی ای ای ویم با پایین ترین تنظیمات تا از خونه میومدی بیرون کنده کند میشد بازی تامپ رایدر اولا روون بود ولی بعد یه مدت که بازی کردم اونم کند میشد ولی قابله تحمل بودد بازی اساسینز کرید بلک فلگ خیلی کند بودد ولی یه کمشو تونستم بازی کنم روکم ترین تنظیماتش بازیه پی دی 2 اونم بعد یه مدتی کندمیشد وگیر میکرد و تیر اندازی تش سخت میشد ولی باز از بقیه یه کم بهتر بود کلا کارته بدرد نخوریه حالا نوبته شماست دوستان تجربیاتتونو بگید ممنون

rainyman13
09-04-14, 22:39
روی سیستم دو نفر از دوستانم 9400 بود (برای این کارت های سطح پایین چندان مهم نیست که میزان Vram یک یا دو گیگابات باشه ) برای اجرای بازی ها جدید مشکل داشتن که یکیشون با ترکیب 4850 + q6600 و 4 گیگابایت رم از نوع DDR2 مشکلش برطرف شد و تا امروز هم همه ی بازی ها رو به راحتی اجرا میکنه ... برای اون یکی هم یه کارت 5750 گرفتم که 90% مشکلش حل شد ولی برای اجرای بهتر بازی هایی مثل GTA مجبور شد CPU رو هم از Athlon x2 250 به Phenom II 955 تغییر بده و همینطور میزان حافظه رم رو از 2GB ddr3 به 4GB ddr3 ارتقا بده که هر دو تا این لحظه از سیستمشون راضی هستن ...