چرا سایت refahi.ir به خوبی (و یا بهتر بگم اصلا ) باز نمی شود؟ (تا الان)
هنوز که اصلا ثبت نام شروع نشده ، حالا اگه از فردا قرار باشه روزانه حداقل 1.2 میلیون نفر (با توجه به وجود 20 میلیون سرپرست و 12 روز وقتی که دارند)وارد سایت بشوند چه خواهد شد ؟
براستی با اینکه دولت مدتها قبل این فرصت رو قرار داده بود (شروع ثبت نام از 20 فروردین )هنوز نتوانسته سایت رو تقویت کنه ، یا حداقل زمان محدود 12 روز رو نذاره ؟
life24
08-04-14, 21:30
چرا سایت refahi.ir به خوبی (و یا بهتر بگم اصلا ) باز نمی شود؟ (تا الان)
هنوز که اصلا ثبت نام شروع نشده ، حالا اگه از فردا قرار باشه روزانه حداقل 1.2 میلیون نفر (با توجه به وجود 20 میلیون سرپرست و 12 روز وقتی که دارند)وارد سایت بشوند چه خواهد شد ؟
براستی با اینکه دولت مدتها قبل این فرصت رو قرار داده بود (شروع ثبت نام از 20 فروردین )هنوز نتوانسته سایت رو تقویت کنه ، یا حداقل زمان محدود 12 روز رو نذاره ؟
سلام
به نظر بنده برای خاطر امنیت از عمد سایت رو داون کردند.
sempron
09-04-14, 00:33
من که مشکلی ندارم کامل باز میشه
علی حسنی
09-04-14, 08:02
من که مشکلی ندارم کامل باز میشه
واقعا ؟
من که از صبح زود هر چی تلاش کردم فقط تونستم 3 نفر رو ثبت نام کنم ، بقیه رو هی میندازه بیرون ؟
بنده های خدا اقوام که برای این که خیالشون راحت باشه دادن من براشون ثبت نام کنم !؟
amir ghayour
09-04-14, 09:29
کلا سایت ول معطله من یه نفر رو هم نتونستم ثبت نام کنم در مراحل مختلف هی میزنه سایت در حال بروزرسانی .
AMD>INTEL
09-04-14, 09:38
مشخصا این سایت توانایی این مقدار ویزیتور رو ندارد
D J V A H I D
09-04-14, 09:46
من دیشب ساعت 3 تونستم بعد از کلی بگیر و نگیر ثبت نام رو انجام بدم .
علی حسنی
09-04-14, 10:43
مشخصا این سایت توانایی این مقدار ویزیتور رو ندارد
خوب چرا سایت رو تقویت نمی کنند ؟ یا حداقل زمان محدود رو برای این همه متقاضی نزارن که مردم با دسپاچگی دنبال ثبت نام باشن ؟
life24
09-04-14, 12:44
خوب چرا سایت رو تقویت نمی کنند ؟ یا حداقل زمان محدود رو برای این همه متقاضی نزارن که مردم با دسپاچگی دنبال ثبت نام باشن ؟
به هر حال سایت برای این مقدار بازدید کننده نیاز به پهنای باند حداقل 10 گیگابایتی با سرور های بسیار رده بالا و راه اندازی قابلیت هایی مثل load balancing و ... را داشته باشدو تست های فشار و ... . که خود نیازمند هزینه و اقدامات چندین هفته ای است.
STUXNET
09-04-14, 13:21
اينا همه داستانه چطور نميتونستن يه ماه پيش سايت رو آپديت كنند الان از 12 شب ساعت يك ظهر موفق به ثبت نام شدم كه كار حضرت فيل بود
mohsen7077
09-04-14, 14:11
من خودمم مشکل دارم.اما رفیقم بدون هیچ مشکلی وارد سایت میشه و چند نفرو ثبتنام کرده!
Mr.Gadget
09-04-14, 15:20
هرکاری میکنم نمیشه
نوشته لطفا چند لحظه دیگر مراجعه فرمایید
sempron
09-04-14, 16:01
واقعا ؟
من که از صبح زود هر چی تلاش کردم فقط تونستم 3 نفر رو ثبت نام کنم ، بقیه رو هی میندازه بیرون ؟
بنده های خدا اقوام که برای این که خیالشون راحت باشه دادن من براشون ثبت نام کنم !؟
من برای 6 نفر ثبت نام کردم مشکلی نبود تا فعلا
میگن به شرکتای اینترنتی هم بستگی داره
علی حسنی
09-04-14, 21:13
البته الان دیگه تقریبا مشکلش برطرف شده ، من تقریبا 100 نفر از دوستان صِفری رو ثبت نام کردم اگه کسی از دوستان هم احیانا با هر کد ملی مشکل داشت اطلاعاتش رو بفرسته تا در روز مقرر ثبت نام کنم .
اینم یه پاسخ جالب از جناب سایت که فرمودند من برای 937 میلیون نفر ثبت نام کردم ؟!!!!!!
10037
life24
09-04-14, 21:20
این 45 هزار تومن که میدادند سال 89 حدودا 45 دلار بود
الان حدود 15 دلار
با این تورم موجود به نظرتون چقدر کالا به اندازه سال 89 بهمون میدن؟
این وضع یارانه دادن اگر ادامه پیدا کنه . ارزش 45 تومن کم کم به زیر 5 هزار تومن قبل هدفمندی میرسه
اگر یارانه دادن ادامه پیدا کنه فکر میکنیم 45 تومن نفری گرفتیم و به نفعمون هست اما کم کم ریال بیشتر ارزش خودش رو در برابر دلار از دست میده
کم کم توی قیمت ماشین و دارو و قطعات و وسایل زندگی ...... خودش نشون میده
بعد میفهمیم چه ضرری کردیم
یعنی فکر میکنمی با این 45 هزار تومن که اکثرا خرج مثل قبوض یا امور روزمره میکنیم به سودمون هست اما با افزایش تورم روز به روز ارزش پولمون بیشتر از دست میره و قدرت خرید کمتر
باور کنید منم یک فرد عادی هستم اما بهترین راهش دادن یارانه به کمیته امدادی ها و بهزیستی هست و مال همه حذف شود
یک رفیقی دارم اون روز اومده میگه 1.5 میلیارد پول دارم و نمیدانم چه کار کنم باهاشو کجا سرمایه گذاری کنم. یارانه هم میگیره
:1. (29):
این قضیه 2 حالت داره اگر انصرافی ها چشمگیر نباشه. 1-دولت مجبور میشه خودش اقدام به حذف بکنه
2-این قدر ارزش پول کم میشه که 45 هزار تومن اندازه 2 هزار تومن هم ارزش نخواهد داشت.
این قدر که فکر و اثرات روانی ذهن و کار روزمره مردم رو درگیر کرده اصلا ارزشش رو نداره ...