ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای بستن یک سیستم ساده و خانگی

tolin
05-04-14, 20:20
سلام بر دوستان و اساتید محترم

بنده یک سیستم میخوام جمع کنم که خیلی سبک و ساده که فقط روش ویندوز 8 نصب کنم و برم اینترنت، هیچ کار دیگه ای نمیخوام باهاش بکنم، نه بازی نه حتی فیلم، برای این کارها لپ تاپ خوبی دارم خدارو شکر، دوستان یک کیس با قیمت پایین و امکانات حداقل معرفی کنن، یعنی اصلا هارد مثلا یه هارد 80 یا کمتر هم کارم را راه میندازه، گرافیک اینا هم نمیخوام همون آنبرد باشه کافیه، فقط رم DDR3 میخوام و سیستم ترجیحا 64 بیت باشه، حتی سی دی درایو و اینا هم نمیخوام، بازم تاکید میکنم خیلی ساده و ارزان باشه، دوستان مدل و قیمت را لطف کنن ممنون میشم (کیس، مادربرد، سی پی یو، رم، هارد و اگه بازم چیزی نیازه بفرمایید)

سپاس

SajjadKhati
05-04-14, 20:34
چقد میخای هزینه کنی؟
کیفیت قطعات برات مهم نیست ؟ (مثلا رم و مادربرد و ...)
سیستم به روز باشه یا نه؟
چون به روز نباشه ، هنوز ارزونتر درمیاد اما پیشنهادم اینه که به روز بگیری چون ممکنه در آینده بخای ارتقاء بدی و هم ته تفاوتش با سیستم به روز از 50 تا 100 تومنه

tolin
05-04-14, 20:38
والا من دقیق از قیمت ها اطلاع ندارم، میگم که شما از هرچی پایین ترین و ساده ترینش رو بفرمایید چون اصلا نیازی به سیستم قوی ندارم، نه کیفیت مهم نیست

SajjadKhati
05-04-14, 20:38
خوب یه حدودی رنج قیمت رو حداقل بگو؟
سیستم به روز باشه یا نه؟
چون به روز نباشه ، هنوز ارزونتر درمیاد اما پیشنهادم اینه که به روز بگیری چون ممکنه در آینده بخای ارتقاء بدی و هم ته تفاوتش با سیستم به روز از 50 تا 100 تومنه

AMD>INTEL
05-04-14, 20:40
شما بودجه خودتون رو مشخص کنید تا بهتون لیست بدیم :

tolin
05-04-14, 20:41
اینکه گفتم DDR3 و 64 بیتی باشه درواقع یعنی به روز باشه، خب شما به روز را بفرمایید، رنج هم من اصلا نمیدونم، مثلا 500 تومن؟ بیشتر؟ کمتر؟ نمیدونم والا :1. (29):

tolin
05-04-14, 20:42
شما بودجه خودتون رو مشخص کنید تا بهتون لیست بدیم :

خب برادر من شما مثلا ارزونترین سی پی یو 64 بیتی رو بگو مثلا دیگه :1. (23):

AMD>INTEL
05-04-14, 20:44
یک سیستم خوش قیمت بهتون لیست میدم
Intel Pentium G3220 190
GIGABYTE GA-H81M-S2PV 210
KINGSTON - 4GB - 1333 110
GREEN - GP330A-SP 100
CASE BLACK 43
dvd/rw lite-on 46

tolin
05-04-14, 20:46
یک سیستم خوش قیمت بهتون لیست میدم
Intel Pentium G3220 190
GIGABYTE GA-H81M-S2PV 210
KINGSTON - 4GB - 1333 110
GREEN - GP330A-SP 100
CASE BLACK 43
dvd/rw lite-on 46

خیلی ممنون از شما، یعنی همین ها برای یک سیستم کافیه دیگه چیزی نیاز نیست؟ بعد شما خودتون فروشنده هم هستین؟

tolin
05-04-14, 20:49
البته هارد فکر کنم معرفی نکردین به جاش دی وی دی درایو معرفی کردین که نمیخوام

SajjadKhati
05-04-14, 20:51
دست اوستا امید درد نکنه ، منم اغلب قطعاتم همین بود
فقط چن تا چیز رو بگم
اگه هنوز ارزونتر میخای ، میتونی یه پاور ممولی تر که پایین ترین شون 40 و متوسط اش 70 هه رو بگیری ، رم هم میتونی 2 گیگ کنی که 70 تومن شه
هارد هم کمترینش 500 دارن که 160 تومنه تقریبا که به نظر من اصلا نمیارزه . میری یه 1 ترا با تفاوت قیمت 30 تومنی میگیری دیگه وگرنه اگه پایین تر از 500 هارد میخای باید بری دست دوم شو بگیری
اگه هنوز هم مادربرد پایین تر میخای هست اما پیشنهاد من همین چیزیه که اوستا امید گفت (تهش 40 تومن ارزونتره اما کیفیت اش خیلی بهتره این)
بازم اگه سیستم قدیمی میخای ، ارزونتر درمیاد اما بازم پیشنهادم این نیست

AMD>INTEL
05-04-14, 20:52
درسته هارد رو جا انداختم . هارد هم 500 سیگیت بگیرید
بله خواستید آدرس دفترم رو بهتون میدم
حدود 160 هست .

AMD>INTEL
05-04-14, 20:53
کلا روی قطعاتی مثل پاور ابدا صرفه جویی نکنید . چون ارزش نداره به قیمت خرابی قطعات تموم بشه . این پلتفرم در آینده هم قابل ارتقاست

tolin
05-04-14, 20:55
ممنون از همه شما دوستان، اگر لطف کنید آدرستون رو هم بفرمایید بنده یه بررسی کنم اگر شد مزاحم میشم خدمتتون، یک سوال دیگر، مانیتور lcd یا led نو (کارکرده نه) صفحه مربعی (4:3) تو بازار پیدا میشه؟

AMD>INTEL
05-04-14, 20:58
ممنون از همه شما دوستان، اگر لطف کنید آدرستون رو هم بفرمایید بنده یه بررسی کنم اگر شد مزاحم میشم خدمتتون، یک سوال دیگر، مانیتور lcd یا led نو (کارکرده نه) صفحه مربعی (4:3) تو بازار پیدا میشه؟

هست .البته نو نیست . کار کرده گیر میاد . اون هم خواستید براتون پیگیر میشم . پخ بدید تا شماره تماس بهتون بدم .البته قیمتی که بهتون دادم قیمت تقریبی بود . تشریف آوردید قیمت دقیق براتون میگیرم .

tolin
05-04-14, 21:11
هست .البته نو نیست . کار کرده گیر میاد . اون هم خواستید براتون پیگیر میشم . پخ بدید تا شماره تماس بهتون بدم .البته قیمتی که بهتون دادم قیمت تقریبی بود . تشریف آوردید قیمت دقیق براتون میگیرم .

ســـــپـــــاس :1. (23):

nima_hl
06-04-14, 00:14
سلام بر دوستان و اساتید محترم

بنده یک سیستم میخوام جمع کنم که خیلی سبک و ساده که فقط روش ویندوز 8 نصب کنم و برم اینترنت، هیچ کار دیگه ای نمیخوام باهاش بکنم، نه بازی نه حتی فیلم، برای این کارها لپ تاپ خوبی دارم خدارو شکر، دوستان یک کیس با قیمت پایین و امکانات حداقل معرفی کنن، یعنی اصلا هارد مثلا یه هارد 80 یا کمتر هم کارم را راه میندازه، گرافیک اینا هم نمیخوام همون آنبرد باشه کافیه، فقط رم DDR3 میخوام و سیستم ترجیحا 64 بیت باشه، حتی سی دی درایو و اینا هم نمیخوام، بازم تاکید میکنم خیلی ساده و ارزان باشه، دوستان مدل و قیمت را لطف کنن ممنون میشم (کیس، مادربرد، سی پی یو، رم، هارد و اگه بازم چیزی نیازه بفرمایید)

سپاس

سلام

ecs a55 ~135

amd a4-4000 ~135

2gb apacer ddr3 1333 ~70

hdd 160 ~100

power 330 green ~100

case ~40

بنظرم این سیستم برای کار شما مناسبه

STUXNET
06-04-14, 08:41
چقد میخای هزینه کنی؟
کیفیت قطعات برات مهم نیست ؟ (مثلا رم و مادربرد و ...)
سیستم به روز باشه یا نه؟
سلام
البته وقتي ويندوز 8 ميخوان نصب بشه روسيستم حتما بايد پلتفرم به روزي تهيه كنند

SajjadKhati
06-04-14, 08:51
آره
منظور منم بیشتر چیپ ست اش بود که H81 باشه یا H61
رو هر دو نصب میشه اما زمین تا آسمون فرق دارن
قیمت شونم تهش 50 تومن زیادتر باشه (بدون cpu)

SajjadKhati
06-04-14, 08:53
کلا روی قطعاتی مثل پاور ابدا صرفه جویی نکنید . چون ارزش نداره به قیمت خرابی قطعات تموم بشه . این پلتفرم در آینده هم قابل ارتقاست

گرافیک که نمیخاد نصب کنه ، Sadata 70 تومنی هم براش زیاده . الکی چرا 40 تومن اضافه تر بده؟ اگه میخاست گرافیک نصب کنه ، آره کمتر از گرین ، کانکتور 8 پین نداشت

AMD>INTEL
06-04-14, 08:58
گرافیک که نمیخاد نصب کنه ، Sadata 70 تومنی هم براش زیاده . الکی چرا 40 تومن اضافه تر بده؟ اگه میخاست گرافیک نصب کنه ، آره کمتر از گرین ، کانکتور 8 پین نداشت

نه پاور های متفرقه .... پروتکشن های لازم رو ندارند . طراحیشون قدیمی و شاخه 5 ولتشون قوی تر از 12 هست . اصلا برای مادربرد های جدید مناسب نیست . 330 گرین ارزونترین پاوری هست که میشه برای این پاور بست .

nima_hl
06-04-14, 12:55

سجاد جان در بحث پاور یک پارامتر اساسی ریپل برق است

شما زمانی که یک پاور خوب تهیه میکنید ریپل برق خروجی آن معمولا زیر 100 میلی ولته

مثلا برق 12 ولت شما بین 11.9 تا 12.1 ولت نوسان دارد

ولی اگر پاور متفرقه استفاده کنید این نوسان میتونه تا 500 میلی ولت یا حتی بیشتر باشه

زمانی که به جای 12 ولت 11.5 تا 12.5 ولت به قطعات برسه در کوتاه مدت برای سیستم اتفاقی نمیافته ولی سیستم به جای 10 سال 2 سال کار خواهد کرد و یکی یکی قطعات میسوزند

بنظرم من اگر کسی میخواهد یک پاور ارزان قیمت تهیه کند پاور 330a گرین ( قدیمی فن کوچک با ریپل حدود 30 میلی ولت) با قیمت حدود 40 تومان به صورت دست دوم تهیه کند خیلی بهتر است

SajjadKhati
06-04-14, 15:50
نه پاور های متفرقه .... پروتکشن های لازم رو ندارند . طراحیشون قدیمی و شاخه 5 ولتشون قوی تر از 12 هست . اصلا برای مادربرد های جدید مناسب نیست . 330 گرین ارزونترین پاوری هست که میشه برای این پاور بست .

سجاد جان در بحث پاور یک پارامتر اساسی ریپل برق است

شما زمانی که یک پاور خوب تهیه میکنید ریپل برق خروجی آن معمولا زیر 100 میلی ولته

مثلا برق 12 ولت شما بین 11.9 تا 12.1 ولت نوسان دارد

ولی اگر پاور متفرقه استفاده کنید این نوسان میتونه تا 500 میلی ولت یا حتی بیشتر باشه

زمانی که به جای 12 ولت 11.5 تا 12.5 ولت به قطعات برسه در کوتاه مدت برای سیستم اتفاقی نمیافته ولی سیستم به جای 10 سال 2 سال کار خواهد کرد و یکی یکی قطعات میسوزند

بنظرم من اگر کسی میخواهد یک پاور ارزان قیمت تهیه کند پاور 330a گرین ( قدیمی فن کوچک با ریپل حدود 30 میلی ولت) با قیمت حدود 40 تومان به صورت دست دوم تهیه کند خیلی بهتر است

دست دوم پاور به نظرم حتی گرین باشه ، مناسب نیست
شماها اصلا با پاور سادیتا کار کردین؟
چندان متفرقه هم نیست ها . درسته پاور عالی مثل گرین نیست اما ضعیف هم نیست . کانکتور 8 پین (برا مادربردای جدید) نداره اما به نظرم پاور خوبی هه
من که فلا با همین مادربرد ، همین پاور رو دارم
میتونم بگم جزء پاورهای رده ی متوسط به بالا هه

درباره ی سوختن قطعات هم درسته که نوسان این پاورها بیشتر از گرین هه اما همونطور که خودتون هم استادین ، قطعات اصلی ، مدار تغذیه شون ، تنظیم ولتاژ اول انجام میده و بعد به اون قطعه میرسه که باعث سوختگی یا کاهش طول عمر در دراز مدت نشه یکی از دلایلی که همیشه مادربرد گیگا رو انتخاب میکنم ، مدار تغذیه شه که تو Ultra Durable 4 از مقاومت (RDs) پایین استفاده کردن (تو UD5 که کولاک کردن اما پولشم کولاک کرده :lol:) .میمونه قطعات فرعی که برق پاور مستقیم بهش وصل ان مثل هارد و ... که حق با تو هه . تو دراز مدت حتی باعث سوختن یا حداقل کم شدن کیفیت اش میشه (هر چند تو هاردهای مغناطیسی ، اصطکاک چرخش و لرزش هد ها هم یکی از مهم ترین عامل خرابی شونه تو دراز مدت)

nima_hl
06-04-14, 16:19
دست دوم پاور به نظرم حتی گرین باشه ، مناسب نیست
شماها اصلا با پاور سادیتا کار کردین؟
چندان متفرقه هم نیست ها . درسته پاور عالی مثل گرین نیست اما ضعیف هم نیست . کانکتور 8 پین (برا مادربردای جدید) نداره اما به نظرم پاور خوبی هه
من که فلا با همین مادربرد ، همین پاور رو دارم
میتونم بگم جزء پاورهای رده ی متوسط به بالا هه

درباره ی سوختن قطعات هم درسته که نوسان این پاورها بیشتر از گرین هه اما همونطور که خودتون هم استادین ، قطعات اصلی ، مدار تغذیه شون ، تنظیم ولتاژ اول انجام میده و بعد به اون قطعه میرسه که باعث سوختگی یا کاهش طول عمر در دراز مدت نشه یکی از دلایلی که همیشه مادربرد گیگا رو انتخاب میکنم ، مدار تغذیه شه که تو Ultra Durable 4 از مقاومت (RDs) پایین استفاده کردن (تو UD5 که کولاک کردن اما پولشم کولاک کرده :lol:) .میمونه قطعات فرعی که برق پاور مستقیم بهش وصل ان مثل هارد و ... که حق با تو هه . تو دراز مدت حتی باعث سوختن یا حداقل کم شدن کیفیت اش میشه (هر چند تو هاردهای مغناطیسی ، اصطکاک چرخش و لرزش هد ها هم یکی از مهم ترین عامل خرابی شونه تو دراز مدت)

والا با سادیتا کار نکردم ولی از این پاور تعداد زیادی فروختم و مشکلی هم فعلا نداشتم

قبلا یک پاور توی بازار میامد ما راحت برش میداشتیم میبردیم r&d شرکت گرین میزاشتیمش زیر تستر و زیرو بمش را بیرون میکشیدیم

ولی مدتیه مهندس عمرانی عزیز دیگه تحویلمون نمیگیره :lol:

به همین دلیل نمیتونم قطعا در مورد پاورهای جدید نظر دقیق بدم

ممکنه پاورهای این برند خوب باشه ولی زمان میبره تا این امر ثابت بشه :wink:

tolin
06-04-14, 20:17
سلام

ecs a55 ~135

amd a4-4000 ~135

2gb apacer ddr3 1333 ~70

hdd 160 ~100

power 330 green ~100

case ~40

بنظرم این سیستم برای کار شما مناسبه

ممنون از شما

AMD>INTEL
06-04-14, 20:22
سیستم نیما عزیز هم خوبه . ولی سیستمی که به شما پیشنهاد دادم . در آینده میتونید با کمی اپگرید کاملا تبدیل به سیستم بروز کنید .
تمام پردازنده های هاسول رو پشتیبانی میکنه . هر گرافیکی رو بخوای میتونی استفاده کنی

tolin
06-04-14, 20:27
سیستم نیما عزیز هم خوبه . ولی سیستمی که به شما پیشنهاد دادم . در آینده میتونید با کمی اپگرید کاملا تبدیل به سیستم بروز کنید .
تمام پردازنده های هاسول رو پشتیبانی میکنه . هر گرافیکی رو بخوای میتونی استفاده کنی

واقعا از شما ممنونم، خیلی فروم خوبی هست اینجا :1. (23):

STUXNET
07-04-14, 07:56
من از اين مدل و 380 eu بيشتر از 100 تا بستم يدونه برگشتي نداره