PDA

مشاهده نسخه کامل : تکنولوژی AMD Mantle به زبان ساده

rainyman13
05-04-14, 00:11
AMD Mantle در اصل رابطی نرم افزاری هست برای تبدیل دستورات برنامه نویسی به محیط های چند رسانه ای که به طور معمول در طراحی محیط های سه بعدی و بازی های رایانه ای کاربرد داره . از نطر عملکرد شبیه به Microsoft Direct X یا Open GL عمل میکنه ولی چیزی که اون رو متماییز میکنه این هست که این رابط به زبان ماشین نزدیک تر هست و دست برنامه نویس رو برای هماهنگی کامل و استفاده ار تمام پتانسیل سخت افراز باز میزاره . AMD در ابتدا از این تکنولوژی در ساخت کنسول های PS4 و Xbox One استفاده کرد و بعد از نتایج موفقیت آمیزی که به دست آورد تصمیم گرفت از این تکنولوژی در PC استفاده کنه و البته در ابتدا قرار بود که شزکت nVidia و اینتل هم ار این تکنولوژی بی بهره نباشن اما کی خاطره تلخ Physx انحصاری رو فراموش میکنه ! و در نتیجه این تکنولوژی منحصر به پلتفرم AMD شد و nVidia چشم به راه Directx12 موند ( Directx12 از تکنولوژی مشابهی استفاده میکنه) که ظاهرآ تا قبل از 2015 قابل دسترسی نیست .

تکنولوژی AMD Mantle از راه آپدیت بسته نرم افراری AMD Catalyst از ورژن 14.1 به بعد برای دارندگان کارت های گرافیکی سری 7000 , 8000 , R7 , R9 و همچنین APU های سری A10 در دسترس خواهد بود .

برای مطالعه دقیق تر میتونید از لینک های زیر استفاده کنید :

AMD Catalyst 14.1 Beta Driver Brings Mantle Support, Frame Pacing Phase 2, HSA | PC Perspective (Only the registered members can see the link)

Known issues list for AMD Catalyst™ 14.3 (Only the registered members can see the link)

AnandTech Portal | Evaluating AMD&#39 (Only the registered members can see the link)s TrueAudio and Mantle Technologies with Thief

DirectX 12 vs. Mantle: Comparing PC gaming's software-supercharged future | PCWorld (Only the registered members can see the link)

(کارت های گرافیکی nVidia که از DX11 پشتیبانی میکنند در آینده قادر به پشتیبانی از DX12 خواهند بود )

SajjadKhati
05-04-14, 00:28
ممنون. قشنگ بود
اما گلپسر ، سری 7xxx و 8xxx از منتل ساپورت نمیکنن که:lol:

rainyman13
05-04-14, 12:12
ممنون. قشنگ بود
اما گلپسر ، سری 7xxx و 8xxx از منتل ساپورت نمیکنن که:lol:

خواهش میکنم

دوست عزیز این تکنولوژی سخت افزاری نیست که نتونن ساپورتش کنن بلکه این AMD هست که دوست نداره این تکنولوژی رو روی پلتفرم های قدیمی تر ببره (البته شاید در آینده برای کارت های قدیمی تر هم بروزرسانی جدیدی ارائه بشه) ... برای همین هست که تنها راه دسترسی رو از طریق AMD Catalyst گذاشته و اما سری 7xxx و 8xxx پشتیبانی میشن میتونید از لینک هایی که قرار دادم پیگیری کنید یا با پشتیبانی AMD تماس بگیرید ... AMD نمیتونه سری 7XXX رو که هنوز تولید میشه و محبوبیت زیادی هم داره کنار بزاره چون یه گاف بزرگ میشه در دست رقبا ...

10014
Known issues list for AMD Catalyst™ 14.3 (Only the registered members can see the link)

10015
DirectX 12 vs. Mantle: Comparing PC gaming's software-supercharged future | PCWorld (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
05-04-14, 12:36
میدونم گلپسر که میتونه قابلیت ساپورت برا 7xxx و 8xxx هم بزاره
ینی تو نسخه ی 14.3 براش فعال کرده بود؟ تازه اونجا گفت بهینه سازی میشه براش وگرنه باید کلمه ی ساپورت رو میاورد.
بهر حال اگه حتی در آینده بخاد ساپورت کنه ، باید تو سایتش تو مشخصات گرافیک های سری 7xxx و 8xxx بنویسه (ببینیم چی میشه)
بازم ممنون . انگار داره یه کارایی میکنه برا اون سری های قدیمی
باز یه سئوال برام پیش اومد اینکه اگه تو نسخه های بعدی ، بخاد کاری کنه که سری 7xxx و 8xxx منتل رو ساپورت کنن که دیگه کسی سراغ نسل جدید R 2xx نمیره چون از لحاظ سخت افزاری در مقایسه با هم سطح نسل قبلی خودش ، حدود 50 تا 100 تومن گرونتره

rainyman13
05-04-14, 15:05
این کارت ها الآن پشتیبانی میشن از Catalyst 14.1 به بعد میشدن ... البته دقت کنید که موتور بازی هم باید از این قابلیت پشتیبانی کنه وگرنه هر بازی قابلیت فعال سازی این تکنولوژی رو نداره ... الآن یه کارتی مثل 7730 یا 7990 مشابهی توی سری R (حداقل تا این لحظه) ندارن و AMD نمیتونه این سری رو کنار بزنه ... یه نکته مهمی در مورد کارت های سر R هست اونم اینه که قیمت این کارت ها نسبت به مشابه خودشون در سری 7XXX ارزون تر هست یعنی AMD قصد کاهش قیمت محصولاتش رو با ارائه این سری داشت و برای همین هم بیشتر کارت های سری R فقط Rebrand شدن ... حالا این فلسفه قیمت گذاری در ایران چیه من هیچ وقت نفهمیدم (هر کس فهمید من رو هم خبر کنه )

SajjadKhati
05-04-14, 17:08
ممنون
اما اگه پشتیبانی شن (تا این لحظه) ، باید تو سایتش هم برا مشخصات سری 7xxx هم بنویسه دیگه
تا حالا که ننوشت
حالا از این به بعد ببینیم چی میشه . مینویسه یا نه
اون دو تا هم داره رقیب شون رو میده دیگه (نزدیکه دیگه)
اینو گل گفتی . هیش کی نفمید چجوری قیمت میزارن واسه برند AMD :lol:

rainyman13
06-04-14, 09:09
ممنون
اما اگه پشتیبانی شن (تا این لحظه) ، باید تو سایتش هم برا مشخصات سری 7xxx هم بنویسه دیگه
تا حالا که ننوشت
حالا از این به بعد ببینیم چی میشه . مینویسه یا نه
اون دو تا هم داره رقیب شون رو میده دیگه (نزدیکه دیگه)
اینو گل گفتی . هیش کی نفمید چجوری قیمت میزارن واسه برند AMD :lol:

هیچ شرکتی این کار رو نمیکنه یعنی قابلیت جدید رو فقط برای تبلیغ محصول جدید تر میزارن که من و شما و سایرین نگیم این چه محصول جدیدی هست که امکاناتش با مدل های قبل یکی هست ... وقی خود شرکت داره اعلام میکنه که ما با آپدیت جدید مشکلات استفاده از این تکنولوژی رو برای این دسته ار محصولات برطرف کردیم قطعآ پشتیبانی انجام شده که در صدد رفع عیب هستن ... به قول استاد جواد قطعآ اونیکه لیزر انداخته داخل ورزشگاه هست :lol:

یه مثال سادش این برد رو ببینید :
Motherboards - CROSSHAIR IV FORMULA (Only the registered members can see the link)
این برد از یه سری CPU های FX هم پشتیبانی میکنه ولی در صفحه ی اصلی چیزی نوشته نشده تا کاربر ترغیب بشه یه برد جدید جایگزین کنه از طرفی چون این مدل خاص هست و طرفداران سختگیری داره بروزرسانی CPU های FX رو برای این برد قرار داده که معترض نشن (و البته این کار رو برای یه برد قدیمی تر مثل M4A87 انجام نمیده ) اینجوری هم فروش مدل های جدید رو داره هم اینکه مشتری های قبلی رو راضی نگه میداره
:great:

SajjadKhati
06-04-14, 16:03
چه رفتی به مادربرد داشت گلپسر؟:lol:
cpu های AMD مثلا نسخه ی سوکت های + شون ، سوکت های بعدی رو هم ساپورت میکنن . اما تا حالا این شو ندیده بودم :lol:
اونجا هم نوشته هه که فقط بتا رو ساپورت میکنه با دقت به این نکته (حالا نمیدونم بتا تو cpu ینی چی؟ :lol:)
ینی این مورد خاصه
اما AMD مگه مرض داره که ساپورت کنه و تو سایتش رسما اعلام نکنه؟:lol:
تازه اگه اعلام هم نکنه ، مثل سری R 200 و APU ها که دارن با منتل تست میکنن ، در آینده باید با سری 7xxx و ... هم تست کنن دیگه

من لیزر ننداختم :lol:

rainyman13
06-04-14, 16:36
چه رفتی به مادربرد داشت گلپسر؟:lol:
cpu های AMD مثلا نسخه ی سوکت های + شون ، سوکت های بعدی رو هم ساپورت میکنن . اما تا حالا این شو ندیده بودم :lol:
اونجا هم نوشته هه که فقط بتا رو ساپورت میکنه با دقت به این نکته (حالا نمیدونم بتا تو cpu ینی چی؟ :lol:)
ینی این مورد خاصه
اما AMD مگه مرض داره که ساپورت کنه و تو سایتش رسما اعلام نکنه؟:lol:
تازه اگه اعلام هم نکنه ، مثل سری R 200 و APU ها که دارن با منتل تست میکنن ، در آینده باید با سری 7xxx و ... هم تست کنن دیگه

من لیزر ننداختم :lol:

همه تفاوت گوزن رو با شقایق میدونیم منتها معنی کلمه "مثال" رو هم غالبآ باید درک کنیم
دوست عزیز همه ی کسایی که HD7000 series دارن و الآن دارن باهاش بازی میکنن اتفاقآ از Mantle استفاده میکنند (برای یه سری بازی های خاص)
بیا برو اینجا همه دارن باهاش BF4 بازی میکنن :

Mantle 7000 series - Forums - Battlelog / Battlefield 4 (Only the registered members can see the link)

اگه شما یه کاربر غیر ایرانی بودی میگفتم از این داستان R Series یه چیزی به شما میرسه ...
لطفآ یارو موضوع رو در نیارید ... با سپاس :give_rose:

rainyman13
06-04-14, 16:41
100231002410025 لیست بازی های که از تکنولوژی Mantle پشتیبانی میکنند

nima_hl
06-04-14, 20:56
خوبه یک تستی بزنیم ببینیم چند چنده این mantle

من الان کارت سری 7 و 6 دارم

آنبرد پردازندم هم 6530D هستش

کاتالیست 14.3 را گزاشتم برای دانلود

کدوم یکی از این بازیها خودش تست داره ؟

یا اگر برنامه بنچمارکی برای این کار سراغ دارین لینک بدین یک تست خودمون بزنیم ببینیم چی میشه

rainyman13
06-04-14, 21:30
بهترین نتایج Mantle از این Demo گرفته شده : "Star Swarm Demo "
10028

لینک های دانلودش برای من فیل.تر هست ... اگه میتونید خودتون دانلود کنید .. یه بار با کاتالیست 13.10 امتحان کنید یکبار با 14.3 بتا

البته برای بنچمارک هر وقت تونستم به اینترنت کم سرعت منزل دسترسی پیدا کنم حتمآ یه App معرفی میکنم

nima_hl
07-04-14, 00:12
بهترین نتایج Mantle از این Demo گرفته شده : "Star Swarm Demo "
10028

لینک های دانلودش برای من فیل.تر هست ... اگه میتونید خودتون دانلود کنید .. یه بار با کاتالیست 13.10 امتحان کنید یکبار با 14.3 بتا

البته برای بنچمارک هر وقت تونستم به اینترنت کم سرعت منزل دسترسی پیدا کنم حتمآ یه App معرفی میکنم

ممنون دوست عزیز لازم نیست خودتون را به زحمت بندازید :give_rose:

اینترنت قوی دارم سرچ و دانلود میکنم

SajjadKhati
07-04-14, 00:57
همه تفاوت گوزن رو با شقایق میدونیم منتها معنی کلمه "مثال" رو هم غالبآ باید درک کنیم
دوست عزیز همه ی کسایی که HD7000 series دارن و الآن دارن باهاش بازی میکنن اتفاقآ از Mantle استفاده میکنند (برای یه سری بازی های خاص)
بیا برو اینجا همه دارن باهاش BF4 بازی میکنن :

Mantle 7000 series - Forums - Battlelog / Battlefield 4 (Only the registered members can see the link)

اگه شما یه کاربر غیر ایرانی بودی میگفتم از این داستان R Series یه چیزی به شما میرسه ...
لطفآ یارو موضوع رو در نیارید ... با سپاس :give_rose:

آقا چرا هی کیشمیش میکنی داستان رو؟ :lol:
تو گفتی منتل رو ساپورت میکنه ، طبق لین ای که دادی ، گفتم خوب با اونکه مشکوکه و کلمه ی ساپورت رو جایی نگفت ، باشه
منتل یه ویژگی مهم ای که داره و میدونی ، تو شرایط خاص ، حتی تا 50 درصد (دو برابر) قدرت بیشتری داره نسبت به دایرکت ایکس
خوب بچه ها همونطور که اوستا نیما گفت ، تست کنن ببینن قضیه چطوره . شرایط هم که خودت بهتر میدونی دیگه : هم باید ریزولیشن پایین باشه (مثلا 768*1024 و cpu به نسبت گرافیک ، ضعیف تر باشه و هم گرافیک از برند به نسبت خوبی باشه مثلا از 7790 به بالاتر)
اگه با این شرایط ، قدرت گرافیک دو برابر شد ، و یا به گرافیکی که از لحاظ سخت افزاری ، 2 برابرشه رو رسید ، پس ملوم میشه منتل رو سری 7xxx هم جواب میده

rainyman13
07-04-14, 14:11
آقا چرا هی کیشمیش میکنی داستان رو؟ :lol:
تو گفتی منتل رو ساپورت میکنه ، طبق لین ای که دادی ، گفتم خوب با اونکه مشکوکه و کلمه ی ساپورت رو جایی نگفت ، باشه
منتل یه ویژگی مهم ای که داره و میدونی ، تو شرایط خاص ، حتی تا 50 درصد (دو برابر) قدرت بیشتری داره نسبت به دایرکت ایکس
خوب بچه ها همونطور که اوستا نیما گفت ، تست کنن ببینن قضیه چطوره . شرایط هم که خودت بهتر میدونی دیگه : هم باید ریزولیشن پایین باشه (مثلا 768*1024 و cpu به نسبت گرافیک ، ضعیف تر باشه و هم گرافیک از برند به نسبت خوبی باشه مثلا از 7790 به بالاتر)
اگه با این شرایط ، قدرت گرافیک دو برابر شد ، و یا به گرافیکی که از لحاظ سخت افزاری ، 2 برابرشه رو رسید ، پس ملوم میشه منتل رو سری 7xxx هم جواب میده

"همه ی" کارت های "سری 7000" ساپورت میشن (همه کارت های معماری GCN) ... بهترین نتایجش هم نزدیک به 40% Boost بوده و CPU تست هم A10 7700k بوده ... (100% میشه دو برابر ) اصلآ درباره اینکه سری 7000 ساپورت شدن یا نه بحثی وجود نداره

... من این موضوع رو توی یه فروم دیگه مطرح کردم و این جواب رو گرفتم : " Thanks for the info. I really didn't know that"و هیچ بحث ادامه داری هم وجود نداشت

لطفآ بزارید پرسش های مرتبط اینجا قرار بگیره تا بحث به حاشیه کشیده نشه
با سپاس :give_rose:

SajjadKhati
07-04-14, 18:30
آره 100 % میشه 2 برابر
قات زدم :lol:
کی رو میدونی که انجام داده و این نتیجه رو گرفته؟
ای کاش اینجا یه نفر تست کنه و مطمئن شیم (شم:lol:)
ینی چی؟ چون یه خارجی به نظر خودش ، یه چی گفت ، ینی صد در صد درسته؟ منم به عنوان یه ایرانی ، یه چی میگم ، ینی صد در صد درسته؟
این چه منطقیه که بدون هیش دلیلی قبول میکنی؟
گفتم دیگه من مطمئن نیستم هنوز
مختاری که مطمئن باشی یا نه

AMD>INTEL
07-04-14, 18:43
باید منتظر اطلاعات دقیق از خود AMD بود .

The Mantle API is claimed to be supported by hardware, that implements AMD's Graphics Core Next architecture. At time of writing it is officially supported on:

AMD Radeon™ R9 Series GPUs
AMD Radeon™ R7 Series GPUs
AMD Radeon™ HD 7000 Series GPUs
AMD Radeon™ HD 8000 Series GPUs
AMD A10-7000 Series and AMD A8-7000 Series APUs (Kaveri)
AMD E1-2100 (Kabini and Temash)

rainyman13
08-04-14, 00:54
دوستان لینک هایی که گذاشتم رو مطالعه بفرمایید ... قرار بوده ماه March با آپدیت جدید پشتیبانی بشه که شده و دوتا آپدیت دیگه هم براش اومده چون یه عده بخصوص با 7770 مشکل داشتن که برطرف شده ... میتونید از ویدئو های تست هم نتایج رو مشاهده کنید ... بخصوص برای BF4 ویدئو زیاد هست ...

rainyman13
14-04-14, 23:34
یه خبر جالب که چندان هم به موضوع بی ربط نیست

آیا ادعای انویدیا در مورد درایورهایش با واقعیت سازگار است؟ (Only the registered members can see the link)