یک هارد Corsair Force 3 90GB (Only the registered members can see the link) دارم اما سرعتش اصلا اون چیزی نیست که توی مشخصاتش نوشته ( بالای 500 مگا بایت بر ثانیه باید باشه ) اما متاسفانه حدود یک چهارم یا یک سوم این مقدار هست سرعتش برای من
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
مادربرد هم asus z87-pro هست و cpu هم 4770k هست
می خواستم بدونم اگر ssd های دیگه سرعت بهتری رو واقعا میدن من ssd ام رو عوض کنم ...
این SSD رو باید چیکار کنم بنظرتون سرعتش بالا بره؟
سرعت ssd های خوب بازار چقدره واقعیش ؟
یک مدل 120 گیگ که عالی باشه مخصوصا از نظر سرعت خواندن بهم معرفی کنید ( برای نصب ویندوز )
ممنون
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
dooste.man83
06-04-14, 10:34
کسی نیست مرا یاری کند?
AMD>INTEL
06-04-14, 11:15
samsung evo 840 یکی از بهترین های بازار هست .
SSD Samsung 840EVO 120G
STUXNET
06-04-14, 12:10
سلام قبلاً هم اين مشكلو داشته ؟
nima_hl
06-04-14, 12:41
با درود
یک هارد Corsair Force 3 90GB (Only the registered members can see the link) دارم اما سرعتش اصلا اون چیزی نیست که توی مشخصاتش نوشته ( بالای 500 مگا بایت بر ثانیه باید باشه ) اما متاسفانه حدود یک چهارم یا یک سوم این مقدار هست سرعتش برای من
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
مادربرد هم asus z87-pro هست و cpu هم 4770k هست
می خواستم بدونم اگر ssd های دیگه سرعت بهتری رو واقعا میدن من ssd ام رو عوض کنم ...
این SSD رو باید چیکار کنم بنظرتون سرعتش بالا بره؟
سرعت ssd های خوب بازار چقدره واقعیش ؟
یک مدل 120 گیگ که عالی باشه مخصوصا از نظر سرعت خواندن بهم معرفی کنید ( برای نصب ویندوز )
ممنون
درود
معمولا روی ssd ها سرعت ماکزیمم را مینویسند که با تستهای واقعی هماهنگی ندارد
سرعت اکسس تایم و تست 4k هاردهای معمولی با ssd ها تفاوت زیادی در عملکرد بوت شدن ویندوز و اجرای نرم افزارها دارد
ولی این زمان با تعویض ssd با ssd بهتر خیلی چشمگیر نیست
به شما پیشنهاد میکنم همین دیوایس خودتون را نگهدارید چون با تعویض آن افزایش پرفورمنس آنچنانی که ارزش هزینه کردن 200-300 هزار تومانی را داشته باشه نخواهید داشت
majidw980
06-04-14, 12:46
Only the registered members can see the linkدرود
نباید اینطور باشه اینو ببینید
شاید رو پورت ساتا 3 مادربرد نیست
تازه سی پی یو 6100 amd هست!
البته این سری جدیدش هست شاید تفاوت داشته باشن ولی ocz من دیدم که سرعت خوندنش رو 800 و نوشتنش رو 500 هست واقعا
البته ی نکته ای که هست و نباید فراموش بشه اینه که درایو موقع بنچ مارک گرفتن نباید روش ویندوز نصب بشه و بصورت یکپارچه باشه
nima_hl
06-04-14, 13:04
Only the registered members can see the linkدرود
نباید اینطور باشه اینو ببینید
شاید رو پورت ساتا 3 مادربرد نیست
تازه سی پی یو 6100 amd هست!
البته این سری جدیدش هست شاید تفاوت داشته باشن ولی ocz من دیدم که سرعت خوندنش رو 800 و نوشتنش رو 500 هست واقعا
مجید جان
میان ماه من تا ماه گردون
تفاوت از زمین تا آسمان است :lol:
متاسفانه کورسیر های سری قدیم سرعتشون خوب نبود
دوستان برای انتخاب ssd میتونند از این لینک استفاده کنند
PassMark Software - Hard Drive Benchmark Charts (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
06-04-14, 13:39
البته تو بعضی از ssd ها مثل همین سامسونگ 840 تفاوت بازدهی مشهوده . چیپ کنترلر ssd و فلش رم های اون تو سرعت تفاوت چشمگیری دارند . این تو نتایج بنچمارک های سایت های معتبر مشهوده
majidw980
06-04-14, 13:59
مجید جان
میان ماه من تا ماه گردون
تفاوت از زمین تا آسمان است :lol:
متاسفانه کورسیر های سری قدیم سرعتشون خوب نبود
دوستان برای انتخاب ssd میتونند از این لینک استفاده کنند
PassMark Software - Hard Drive Benchmark Charts (Only the registered members can see the link)
ولی اخه ssd این دوستمون دیگه خیلی سرعتش پایینه در حد هاردهای معمولیه یکم بالاتره چه شانسی اوردم من که سری قدیمشو نگرفتم واقعا نمیدونستم اینطوریه تازه من از ماله خودمم اصلا راضی نیستم سرعت رایتش باید بالاتر از اینا باشه ی هارد رسیده بود دستم توشیبا سرعت رید و رایتش 170 بود اصلا پکر شده بودم وقتی دیدم سرعت رایتش از این بالاتره ولی a data ها خیلی خوب عمل میکنن از کورسیر بهترن
dooste.man83
06-04-14, 16:11
دوستان متاسفانه شرکت کورسیر یک کلاه بردار واقعی هست ...خدا لعنت کنه کلاه بردار ها رو حالا می خواد اسم شرکتش ایرانی باشه یا کورسیر
اصلا سمت این برند نرید که مثل من مجبور به تعویض میشید
این ssd سرعتش همینه و اصلا رو ساتا 2 هم ببندی باز همینه اصلا فرقی نمیکنه
خدا رو شکر فقط یک انتخاب برای ssd. خوب الان وجود داره که دیگه نیاز به تحقیق هم نداره. سامسونگ evo که 120 اش 370 تومن قیمتش هست
سرعت یوزر تست اش هم حدود 500 بوده
تست های لابراتوآری از سرعت تست یوزر ها 50 مگا بایت بالاتر نشون میده معمولا
dooste.man83
06-04-14, 16:16
دوستان بنظرتون سامسونگ evo. با ظرفیت 120 بگیرم یا 250 گیگ ?
قیمت 250 گیگ 200 هزار تومن گرون تره ...
کارم هم نصب ویندوز هست روش هست
یک مقدار سرعت خوندن و نوشتن این دو مدل فرق داره و 250 گیگ بالاتره
آیا این تفاوت خودش رو واقعا نشون میده یا آدم اصلا متوجه نمیشه ? و ارزش هزینه بیشتر رو نداره
ممنون از راهنمایی همه ی عزیزان و دوستان خوبم
AMD>INTEL
06-04-14, 17:13
آیا این تفاوت خودش رو واقعا نشون میده یا آدم اصلا متوجه نمیشه ? و ارزش هزینه بیشتر رو نداره
نظرم روی 256 گیگ هست . به دلیل اینکه ارزش داره فایلهای بیشتری روی SSD نگه دارید .بله تفاوت خودش رو نشون میده .چون از اینترفیس ساتا 3 استفاده میکنه
majidw980
06-04-14, 17:41
چه خطری واقعا از بیخ گوشم گذشته
من خیلی ادم عجولیم و برای سرعتش فقط لازم داشتم اس اس دیو که بوت ویندوزو بیاره پایین تو گرونیه بازار 400 مایه دادم برای 60 گیگش و از خیر گرافیک 7950 بخاطر این گذشتم اگه بد بود واقعا دیگه هیچ راه پیش و پسی نمیموند
dooste.man83
07-04-14, 02:22
چه خطری واقعا از بیخ گوشم گذشته
من خیلی ادم عجولیم و برای سرعتش فقط لازم داشتم اس اس دیو که بوت ویندوزو بیاره پایین تو گرونیه بازار 400 مایه دادم برای 60 گیگش و از خیر گرافیک 7950 بخاطر این گذشتم اگه بد بود واقعا دیگه هیچ راه پیش و پسی نمیموند
کلا ssd خیلی گرونه و ارزون هم نمیشه دیگه بیشتر از این
الانم به بهترین رده بازدهیش رسیده
ولی کلا متاسفانه از مهمترین قطعات کامپیوتر هست
و تاثیر کاملی روی سرعت داره
mohammad1985
07-04-14, 02:50
من اینتل سری 520 دارم 120 گیگ که به راحتی نزدیک 500 و بیشتر حتی سرعت خواندن میده به من
Moein
07-04-14, 07:04
دوست عزیز مشکلی که در تاپیک اول نشان دادید غیر طبیعی هست سرعت بسیار پایین تر از حتی ساتا 2 هست
چند تا مورد رو حتمی چک کنید :
1- اتصال به درگاه ساتا 3 در درجه اول بعد ساتا 2 قسمت eSata متصل نشده باشه
2- استفاده از کابل Sata 3 در مادربورد ها احتمال داره از دو کابل Sata2 و Sata 3 استفاده شده باشه
3- چک کردن بایوس مادربورد احتمال داره در ورژنی که شما استفاده می کنید دارای مشکل با سرعت هارد باشه
4- تست کردن همین SSD روی یک سیستم دیگه
5- استفاده از برنامه HD tune و چک کردن کامل هارد