ورود

مشاهده نسخه کامل : دو عدد سوال نا قابل! (درباره هماهنگی قطعات و باس رم)

ali92745
02-04-14, 14:42
با سلام؛
دو تا سوال داشتم که اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم:
1. آیا سایتی وجود داره که بتونم با وارد کردن مدل قطعات مختلف به صورت یک جا سازگاری اونارو با هم بفهمم؟
2.برای من که هیچ چیز از اورکلاک کردن نمی دونم و فکرم نمی کنم هیچ وقت سمتش برم آیا خرید رم با فرکانس بالای 1600 کار درستی هست یا نه؟ اگه یه رم مثلا با فرکانس 2400 بگیرم بدون اورکلاک کردن نهایتا با فرکاس 1600 کار می کنه؟

AMD>INTEL
02-04-14, 15:12
با سلام؛
دو تا سوال داشتم که اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم:
1. آیا سایتی وجود داره که بتونم با وارد کردن مدل قطعات مختلف به صورت یک جا سازگاری اونارو با هم بفهمم؟
2.برای من که هیچ چیز از اورکلاک کردن نمی دونم و فکرم نمی کنم هیچ وقت سمتش برم آیا خرید رم با فرکانس بالای 1600 کار درستی هست یا نه؟ اگه یه رم مثلا با فرکانس 2400 بگیرم بدون اورکلاک کردن نهایتا با فرکاس 1600 کار می کنه؟

سازگاری قطعات مثلا برای مادربرد و لیست وجود qvl برای سازگاری رم و cpusupport list برای پردازنده های سازگار با این برد .پس وقتی مدل بردت رو انتخاب کردید . حتما بررسی کنید از چه رمی پشتیبانی میکند .
در مورد سرعت رم هم بستگی به پشتیبانی مادربردت از این فرکانس هست . بله رم 2400 رو میتونی تو بایوس روی 1600 ست کنید .

ali92745
02-04-14, 15:24
اول از همه تشکر بابت پاسخ گویی سریع به سوالات.
یک سوال دیگه هم داشتم : مادربردی مثل gigabyte GA-Z87X-OC آیا به این معنی هستش که اورکلاک شده و برای استفاده از رم مثلا با فرکانس 2400 و استفاده از نهایت قدرتش آماده هست یا حتی این مادربرد هم برای استفاده از رم های با فرکانس بالا باید توسط کاربر اورکلاک بشه!؟؟ (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
02-04-14, 15:56
این مادربرد به دلیل طراحی و بهینه سازی برای اورکلاک طراحی شده . پتانسیل خوبی برای اورکلاک رم و پردازنده دارد .البته اورکلاک با این برد خیلی راحت هست .این برد تا فرکانس DDR3 3000 هم پشتیبانی میکند . عملا محدودیت جلوی اورکلاکر نمیگذارد .

AMD>INTEL
02-04-14, 15:58
حتما این بررسی رو مطالعه کنید :
GIGABYTE GA-Z87X-OC (Intel LGA 1150) Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)