ورود

مشاهده نسخه کامل : خرابی و مشکل کدام قطعات باعث خرابی قطعات دیگر سیستم میشود؟

iranch
28-03-14, 16:47
درووود
خرابی کدام قطعات سیتسم باعث خرابی قطعات و تاثیر گذاری روی قطعات دیگر می شود؟
فکر کنم خرابی و مرغوب نبودن پاور رو همه تجهیزات اثر منفی داره.

D J V A H I D
28-03-14, 16:58
آره دوست عزیز

PSU اولین نقش رو به عقیده من داره . شل بودن سوکت ها و همچنین ضربه هم میتونه در اولویت های بعدی باشه !

mmmmmm
28-03-14, 18:35
خرابی نمیتونه بجز در مواردی خیلی کم پاور ولی خوب حین روشن بودن ضربه و اتصالات کوتاه میتونه به قطعات همه دیگه اسیب جدی بزنه

AMD>INTEL
28-03-14, 18:43
کلا وحید جان به نکته اصلی اشاره کردند . پاور وظیفه برق رسانی به تک تک قطعات رو داره اگر این قطعه دارای قدرت کافی نسبت به مصرف سیستم و همینطور یکسری پروتکشن نداشته باشه .عامل خرابی قطعات هست .

afshin gtx
28-03-14, 18:52
پاور مثل قلب کامپیوتر میمونه
:great:

mmmmmm
28-03-14, 19:57
در صورتی که پاور کم بیاره میزنه خودشو میسوزونه-یه فیوز توش کار گزاشتن که اگه زیاد وات کشید خودکشی کنه:1041:
در صورتی که پاور زیاد بیاره خر کیف میشه :127fs3556139:
درسورتی که میخ بکونی تو پاور ،پاور مثل هویج منهدم میشه و میره 4شنبه صوری:1~@$S:
در کل عمر قطعات به پاور شما بستگی داره :1~@$S (7):

amir ghayour
29-03-14, 10:36
دقیقا پاور یکی از حساس ترین قطعات کامپیوتر هستش که متاسفانه اکثر قریب به اتفاق خریداران کامپیوتر موقع خرید و انتخاب قطعات اصلا به اون توجه نمیکنن من به شخصه این مورد رو همیشه دیدم چون تو این کار هستم و همین مسئله تاثیر بسزایی در کارایی و عمر قطعات کامپیوتر میزاره و عجیب و غریبترین مشکلات کامپیوتر هم معمولا از این موضوع نشئت میگیره مثلا طرف بهترین قطعات رو خریده ولی به پاور هیچ توجهی نکرده و نتیجش مشکلات عدیده در کامپیوتر بوده مانند هنگهای بی مورد و بی دلیل و همچنین معمولا پاورهای بی کیفیت و غیر استاندارد به خاطر صرفه جویی در قیمت و سود بیشتر و استفاده از قطعات بی کیفیت و عدم استفاده از مدارهای ایمنی در داخل پاور با کوچکترین مشکل یا فشاری که در پاور ایجاد بشه بسرعت صدمه دیده و بلافاصله به سایر قطعات کامپیوتر انتقال پیدا میکنه و یکی از نمونه های بارزش این بود که پاور سوخته بود و در نتیجه اون قطعات مادربرد گرافیک و هارد طرف نیز سوخته بود و ایشون شانس آوردن که برد هارد صدمه جدی ندیده بود و با تعمیر اون اطلاعات حساسش رو تونست بازیابی کنه ولی بعد اون هارد دیگه هارد قبلی نبود و طرف بعد یه مدت مجبور به خرید هاد جدید شد.
پس به جرائت میتونم بگم نتیجه میگیریم که پاور یکی از مهمترین قطعات کامپیوتر که نه مهمترین قطعه کامپیوتر هستش پس در خریدش دقت کنید .