سلام بچه ها خسته نباشید پیشاپیش عیدتون مبارک
:lol:Only the registered members can see the link
اقا من دیروز یه بسته آموزشی خریدم اما این بسته فقط با پلیر مخصوص خودش توی dvd پخش میشه
در اصل نه میشه کپیش کرد نه با نرم افزارای دیگه فیلمای داخلشو پخش کرد Only the registered members can see the link
با هر نرم افزاری که توی نت بود مث dvdfab & dvd ranger & isobuster و... امتحان کردم اما قفلش شکسته نشد که نشد
ایمیج هم خواستم بگیرم اما ارر میده و ایمجی نمگیره
اقا یکی نیست مارو مک کنه؟؟؟؟والا دیوونه شدم
دوستان هرکی چیز بلده بیاد بگه شاید مشکلمون حل شد
ممنون بچه ها Only the registered members can see the link
M3RS4D 50062
19-03-14, 18:13
Only the registered members can see the link
اینو دانلود کن و کپی بگیر اخره قفل شکن اگه بازم نشد بگو تا چیزای دیگرو بهت بگم...:lol::lol::lol:
mostafa3123
19-03-14, 20:18
Only the registered members can see the link
اینو دانلود کن و کپی بگیر اخره قفل شکن اگه بازم نشد بگو تا چیزای دیگرو بهت بگم...:lol::lol::lol:
داداش دمت گرم زحمت کشیدی ببخشید ها ولی اصلا مفید نبود Only the registered members can see the link Only the registered members can see the linkمن همه ی این برنامه هارو امتحان کردمببین به محض این که دی وی دی رو میذارم همه ی برنامه های رایت و قفل شکستن و حتی تسک منیجر هم بسته میشه و اگه بخوای بازشون کنی نمیتونی یعنی اول dvd خارج میشه بعد میتونی برنامه ها رو باز کنی Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the linkجالب تر اینه که حتی اگه ماشین حساب ویندوز رو هم اجرا کنم بازم dvd میاد بیرون!!!!!!!!!!!!!!! Only the registered members can see the link Only the registered members can see the linkفک کنم جوریه که به برنامه های سیستمی خود ویندوز حساس باشه مث ویندوز اکسپلورر خود ویندوز یا تسک منیجر خود ویندوز
AMD>INTEL
19-03-14, 20:46
شکستن قفل مستلزم شناخت قفلی استفاده شده هست . بعضی از برنامه حتی یک کرکر ساعتها یا شاید روزها کار میکنه . باید ببینی از چه قفلی استفاده کرده .
علی حسنی
20-03-14, 09:56
ببخشید ولی با احترام به همه دوستان، بنده شخصا با اصل این کار مخالفم ، چرا که یه بنده خدایی کلی زحمت می کشه یه نرم افزاری یا چیز دیگه ای می سازه حالا یکی عین ما بیاد راحت اون رو کپی و تکثیر کنه ؟ همینه که تو ایران رشته های IT و نرم افزار و برنامه نویسی و . . . درآمد زا نیستند (نسبت به خیلی کشورها که جزء پردرآمد ترین شغلها هستند )
M3RS4D 50062
23-03-14, 20:36
یه بار با لینوکس امتحان کن ببین میتونی کپی بگیری حالا هر توزیعی خواستی امتحان کن ولی ترجیحا kali یا BackTrack:give_rose::give_rose::give_rose: