PDA

مشاهده نسخه کامل : پاک شدن بکاپ asus n550jv

hani-khan
12-03-14, 11:51
سلام خسته نباشید. خوبید؟ببخشید. نتونست جاییرو پیداکنم ک درمورد همین موضوع باشه.جدا پست زدم
شرمنده من چندتا سوال داشتم. کمکم کنید...:1. (28):

من حدودا سه هفتس n550 خریدم. برادرم هنگام پارتیشن بندی تا یجاهاییش درست رفت در آخر ک خواست درایو سی رو رند کنه روی ی مقدار. بعد این انتقال این مقدار آخر لپ تاپ ب مشکل خورد و ویندوزش رو عوض کردن.
بکاپش پریده الان. و هر دفعه هم ک ویندوز رو عوض میکنیم مشکل ما رفع نمیشه.
این دوتا مشکل پیش میاد.
1. کرش کردن صفحه لپ تاپ و آبی شدن و بسته شدن برنامه ها(این بسته شدن در بعضی مواقعه)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

2. در بعضی موارد ک ریستش میکنم این ارور میاد. یعنی موقع بالا اومدن
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

الان از شما ی سوال دارم و ی خواهش.
اگه من بکاپ کانفیگ لپ تاپمو از جایی پیدا کنم و روش بزارم میشه ریستور کرد؟

و اینکه اگه کسی بکاپشو داره برام بفرسته از خجالتش درمیام. ... ممنون میشم

اینم کانفیگش: n550jv - cn260h
میلمم ک هست
:1. (27): چ کنم؟

AMD>INTEL
12-03-14, 13:37
باید بکاپش رو بگردی پیدا کنی . گارانتیش رو سوال کن باید داشته باشن .

hani-khan
12-03-14, 13:58
سلام. دستتون درد نکنه.

از کسی ک n550 داره نمیتونم بکاپ سیستمشو البته با همین کانفیگ بگیرم ازش و استفاده کنم؟
:1. (28)::1. (28):

هنوز پیدا نکردم کسیرو ولی خواستم بدونم اینجا کسی هست لطف کنه و بکاپشو بما بده؟:love:

SajjadKhati
12-03-14, 14:26
بک آپ شو میخای چی کار؟
خوب الان ویندوز نصبه دیگه
مشکل صفه ی آبی و ... هم ممکنه یا از ویندوزت باشه (آپدیت ماه آخر ویندوز 8.1 رو بگیر) یا از درایورات که باید آپدیت شون کنی

AMD>INTEL
12-03-14, 14:52
همانطور که دوستمون گفتند اگر ویندوز با درایور ها بریزی نباید bsod بگیری . شما درایورها رو از سایت اسوس بگیر .

hani-khan
12-03-14, 20:28
هم آپدیتاش تقریبا نصبه. هم همه درایوراش.
همه رو هم از ایسوس دان کردم. اما بازم همونه.... :1. (28):
باشه. دوباره تلاش میکنم.

دستتون درد نکنه. :give_rose:

AMD>INTEL
12-03-14, 21:09
اگر bsod داری . blue screen viewer رو نصب کن . شاتش رو اینجا بگذار . فقط تو حالت مازیماز بگذار