hani-khan
12-03-14, 11:51
سلام خسته نباشید. خوبید؟ببخشید. نتونست جاییرو پیداکنم ک درمورد همین موضوع باشه.جدا پست زدم
شرمنده من چندتا سوال داشتم. کمکم کنید...:1. (28):
من حدودا سه هفتس n550 خریدم. برادرم هنگام پارتیشن بندی تا یجاهاییش درست رفت در آخر ک خواست درایو سی رو رند کنه روی ی مقدار. بعد این انتقال این مقدار آخر لپ تاپ ب مشکل خورد و ویندوزش رو عوض کردن.
بکاپش پریده الان. و هر دفعه هم ک ویندوز رو عوض میکنیم مشکل ما رفع نمیشه.
این دوتا مشکل پیش میاد.
1. کرش کردن صفحه لپ تاپ و آبی شدن و بسته شدن برنامه ها(این بسته شدن در بعضی مواقعه)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
2. در بعضی موارد ک ریستش میکنم این ارور میاد. یعنی موقع بالا اومدن
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
الان از شما ی سوال دارم و ی خواهش.
اگه من بکاپ کانفیگ لپ تاپمو از جایی پیدا کنم و روش بزارم میشه ریستور کرد؟
و اینکه اگه کسی بکاپشو داره برام بفرسته از خجالتش درمیام. ... ممنون میشم
اینم کانفیگش: n550jv - cn260h
میلمم ک هست
:1. (27): چ کنم؟
شرمنده من چندتا سوال داشتم. کمکم کنید...:1. (28):
من حدودا سه هفتس n550 خریدم. برادرم هنگام پارتیشن بندی تا یجاهاییش درست رفت در آخر ک خواست درایو سی رو رند کنه روی ی مقدار. بعد این انتقال این مقدار آخر لپ تاپ ب مشکل خورد و ویندوزش رو عوض کردن.
بکاپش پریده الان. و هر دفعه هم ک ویندوز رو عوض میکنیم مشکل ما رفع نمیشه.
این دوتا مشکل پیش میاد.
1. کرش کردن صفحه لپ تاپ و آبی شدن و بسته شدن برنامه ها(این بسته شدن در بعضی مواقعه)
2. در بعضی موارد ک ریستش میکنم این ارور میاد. یعنی موقع بالا اومدن
الان از شما ی سوال دارم و ی خواهش.
اگه من بکاپ کانفیگ لپ تاپمو از جایی پیدا کنم و روش بزارم میشه ریستور کرد؟
و اینکه اگه کسی بکاپشو داره برام بفرسته از خجالتش درمیام. ... ممنون میشم
اینم کانفیگش: n550jv - cn260h
میلمم ک هست
:1. (27): چ کنم؟