ورود

مشاهده نسخه کامل : درخواست اطلاعات راجع به انواع کارت گرافیک

hwcpmm
06-03-14, 23:06
سلام دوستان

میخواستم اطلاعات کاملی را در رابطه با انواع کارت گرافیک بدست بیاورم .اما هر چه در اینترنت جستجو میکنم مطلب خوبی پیدا نمی کنم.
خلاصه اینکه اگر چند تا سیستم دیدم بتوانم بگویم که کارت گرافیک هر کدام در چه سطحی هستند و اینکه بتوانم بهترین سیستم را از لحاظ کارت گرافیک انتخاب کنم.
خیلی ممنونتان می شوم اگر کمکم کنید:1~@$S (1):

nima_hl
06-03-14, 23:56
سلام دوستان

میخواستم اطلاعات کاملی را در رابطه با انواع کارت گرافیک بدست بیاورم .اما هر چه در اینترنت جستجو میکنم مطلب خوبی پیدا نمی کنم.
خلاصه اینکه اگر چند تا سیستم دیدم بتوانم بگویم که کارت گرافیک هر کدام در چه سطحی هستند و اینکه بتوانم بهترین سیستم را از لحاظ کارت گرافیک انتخاب کنم.
خیلی ممنونتان می شوم اگر کمکم کنید:1~@$S (1):

سلام

این مبحث بسیار وسیع است و توی چند خط و چند صفحه نمیشه به همه مدلها و برندها پرداخت

یک مدت خبرها را دنبال بفرمائید و ریویوها را مطالعه بفرمائید مطالب زیادی دستگیرتون میشه :wink:

لطفا سئوالات خودتون را دقیقتر مطرح بفرمائید

برای مثال با بودجه x چه کارتی میشه خرید

AMD>INTEL
07-03-14, 00:27
در کارتهای گرافیک چند فاکتور مهم داریم :

1-gpu پردازنده گرافیکی که کار پردازش رو انجام میده
2- video memory که حافظه پردازنده گرافیکی هست . که دو فاکتور مهم داره نوع رم و مقدارش
یک Memory Interface هم هست که کارتهای متوسط به بالا 128 بیت به بالا هستند .
ولی دو فاکتوری که شما باید بیشتر باید توجه کنید
1-gpu هست که قدرت دهنده اصلی گرافیک هست و دوم نوع حافظه و مقدارش

hwcpmm
07-03-14, 19:58
منظور من بررسی کارت های گرافیک نیستش؛
بلکه می خواهم چگونگی نامگذاری آنها را بدانم یعنی از روی نام کارت گرافیک بتوانم به قدرت آن پی ببرم.
بطور مثال با دیدن Intel core i7 4700 QM میفهمم که این پردازنده چهار هسته ای بوده و برای لپ تاپ ها می باشد و از نسل چهارم(هاسول)می باشد علاوه بر اینکه از شرکت اینتل می باشد و از بین کور آی 3و5و7 این کور آی 7 می باشد.خلاصه اینکه خیلی خیلی قدرتمند است.
در رابطه با کارت های گرافیک نیز می خواهم که همینطوری از روی نامشان به تمامی مشخصاتشان پی ببرم.

AMD>INTEL
07-03-14, 20:13
همانطور که نیما جان گفت باید خبرها و بررسی ها رو مطالعه کنید تا به این شناخت بررسی .

nima_hl
08-03-14, 01:11
منظور من بررسی کارت های گرافیک نیستش؛
بلکه می خواهم چگونگی نامگذاری آنها را بدانم یعنی از روی نام کارت گرافیک بتوانم به قدرت آن پی ببرم.
بطور مثال با دیدن Intel core i7 4700 QM میفهمم که این پردازنده چهار هسته ای بوده و برای لپ تاپ ها می باشد و از نسل چهارم(هاسول)می باشد علاوه بر اینکه از شرکت اینتل می باشد و از بین کور آی 3و5و7 این کور آی 7 می باشد.خلاصه اینکه خیلی خیلی قدرتمند است.
در رابطه با کارت های گرافیک نیز می خواهم که همینطوری از روی نامشان به تمامی مشخصاتشان پی ببرم.

این پردازنده به نظر شما چه مشخصاتی دارد Intel core i7 4500U ؟

hwcpmm
17-03-14, 14:28
این پردازنده به نظر شما چه مشخصاتی دارد Intel core i7 4500U ؟

ببخشید ؛ یک هفته بود که به رایانه دسترسی نداشتم .:1. (29):

خب این پردازنده که شما معرفی کرده اید دارای مشخصات زیر است:
ساخت شرکت اینتل
از میان 3و5و7 که به ترتیب خوب و خوبتر و خوبترین هستند ؛این از نوع سوم یعنی 7 که خوبترین می باشد.
از نسل چهارم یعنی هاسول که جدیدترین نسل می باشد است زیرا شماره سریال آن با 4 شروع شده است.
دو هسته ای است بدلیل داشتن حرف u در آخرش .
برای آلترابوک ها بیشتر استفاده می شود بدلیل داشتن u در آخرش.
دارای فرکانس کمتری نسبت به نوع بدون u آن می باشد.

این مشخصات را از دیدن
Intel core i7 4500U متوجه شده ام؛اما برای بدست آوردن اطلاعات دقیقتر و بیشتر باید در سایت اینتل مدل پردازنده را جستجو کنید.

SajjadKhati
17-03-14, 15:42
همونطور که اوستا امید گفت ، گرافیک ها زیاد این طور مشخصات ندارن ینی نمیشه از روی اسمش به مشخصات خاصی رسید بجز اینکه خودت تو سایت بگردی دنبال جزئیاتش یا اینکه از قبل بدونی درباره اش
یه سری اطلاعات بسیار جزئی ای که از اسمشون میشه فهمید اینا ها ان :
تو کارت های AMD ، جدیدترین و آخرین نسل ها ، با R شرو میشه. که سری 2xx هست . خود این R هم دو دسته میشه . یکی R7 و یکی دیگه هم R9 .
R7 کارت هاشون ضعیف تر از R9 ان
بعد یه سری از کارت ها ممکنه حرف X آخرشون داشته باشن . که تو نوع خودش ، قوی تر از اونی هه که حرف X نداره. مثلا R9 270X قوی تر از R9 270 هه
بازم یه مثال دیگه اینکه R9 270 قوی تر از R7 260X هه چون اون اولش R9 داره و اون یکی R7
راحت تر بگم اینکه هر چی عدده بالاتر میره تو یه سری و همون نسل، کارته قدرتمند تر میشه مثلا همینی که گفتم 270 چون بزرگتر از 260 هه ، قویتره و ...
اینا چیزایی بود که میشه از اسمشون فهمید
نسل قبل این کارت های AMD هم سری 7xxx ان. تو همین سری ، هر چی شماره ها بالاتر میرن ، کارت ها قدرتمندتر میشن مثلا 7750 از 7730 قویتره (البته اسم کامل سری قبل مثلا این جوری هه : Radeon HD 7730) یا مثلا 7850 از 7790 قوی تره و به قول هنرمندان قص علی هذا :Love-ssa~! (1):
آخرین نسل کارت های Nvidia هم سری 7xx هست که قضیه اش مثل سری 7xxx AMD هه
دقیقا مثل قضیه ی حرف X تو سری کارت های R AMD ، تو Nvidia حرف ti داریم ته کارت ها که اگه اضافه بشه ، از همون مدل بدون ti دار اش قویتر میشه
تقریبا میشه گفت از اسماشون ، همین قد رو میشه فهمید
و صد البته نوع معماری و فناوری شون رو هم میشه فهمید اگه طرف جزئیات رو ندونه
برای جزئیات بیشتر هم دیگه اگه ندونه ، باید به اینترنت مراجعه کنه :Love-ssa~! (1):

hwcpmm
19-03-14, 21:12
در رابطه با کارت های گرافیکی ای ام دی(رادئون) به مطالب زیر رسیده ام:rules:.حال نظر شما را در رابطه با صحت مطلب می خواستم بدانم.

AMD Radeon
R9 Series
R7 Series
HD 7000 Series
HD 6000 Series
HD 5000 Series

که بترتیب از پائین به بالا بهتر می باشند.
شماره سریال دو نسل R7 and R9 بدین صورت می باشد 2xx یعنی که سه رقم می باشد که اولین رقم آنها دو می باشد؛ و اگر آخر آنها حرف X بیاید آن مدل بهتر می باشد.و دیگر اینکه شماره سریال نسل های 7000 و 6000 و 5000 بترتیب با 7 و 6 و 5 آغاز می شوند که کلا چهار رقمی می باشند.
هم اکنون بهترین نسل پردازنده های گرافیکی ای ام دی(رادئون) از این نسل R9 Series می باشند. و مابقی که معرفی شده اند صرفا جهت اطلاع از نسل های قبل تر می باشد.
چند مثال:
R7 265 R7 260X R7 250 R7 250X R9 290X R9 290 AMD Radeon™ HD 7990 AMD Radeon™ HD 7900 AMD Radeon™ HD 6970 Graphics AMD Radeon™ HD 6970 Graphics ATI Radeon™ HD 5970 ATI Radeon™ HD 5830

SajjadKhati
19-03-14, 21:32
به ترتیب از بالا به پایین بهتر میباشند :lol:
احتمالا اشتباه تایپی داشتی چون خودت هم پایین ترش مدل R9 رو گفتی که بهترین هه که همین طوره
حالا چرا کتابی صوبت میکنی گلپسر؟ :lol:

hwcpmm
24-03-14, 21:58
به ترتیب از بالا به پایین بهتر میباشند :lol:
احتمالا اشتباه تایپی داشتی چون خودت هم پایین ترش مدل R9 رو گفتی که بهترین هه که همین طوره
حالا چرا کتابی صوبت میکنی گلپسر؟ :lol:

ممنونم از دقت نظرتان.
در رابطه با کتابی نوشتنم هم که حق با شما است خیلی ها بخاطر همین طرز نوشتنم با من دعوا کرده اند ؛ با این حال نمی دانم چرا من با کتابی نوشتن راحتتر هستم,حالا...

راستی میخواستم ببینم که چرا هر کار میکنم سایت اینویدیا را باز نمی کند انگاریکه ما را تحریم کرده اند؟!درسته
می خواستم ببینم که چگونه باید به سایت اینویدیا بروم.

SajjadKhati
24-03-14, 23:23
دوا چرا کردن؟
هر کی یه جور دوس داره صوبت کنه

والا من تا حالا نرفتم
الانم برام نمیره
نمیدونم

AMD>INTEL
25-03-14, 02:59
سایت nvida ایپی ایران رو بسته . چند سالی هست

hwcpmm
25-03-14, 21:18
دوا چرا کردن؟
هر کی یه جور دوس داره صوبت کنه

والا من تا حالا نرفتم
الانم برام نمیره
نمیدونم

خب دیگه آخه هر کسی در حد فهم و شعوره خودش با آدم برخورد می کنه , حالا بیخیالش.

خب می خواهم ببینم که چطور شده است که محصولات انویدیا داخل ایران به فروش می رسد اما سایتش را فیلتر کرده است؟!
حالا؛کاری به کار سایتش ندارم فقط می خواستم مدل های گرافیکش را ببینم که از طریق وبسایتش که نتوانستم , اگر لطف کنید مدل های گرافیک انویدیا را همانگونه که برای AMD را لیست کرده ام برایم بگذارید ممنونتان می شوم.

SajjadKhati
25-03-14, 23:56
والا مدل کارتای Nvidia هم که درباره اش صوبت کردم و مثل سری قدیم کارت های AMD هه
آخرین سری اش Geforce 7xx هه
نمونه اش میشه 750 و 760 و 770 و 780 رو گفت
قضیه ی Ti رو که قبلا گفتم
یه کلمه ی Boost هم داره گاهی بضی از برنداش که بازم نشونه ی قویتر شدن نسبت به کارتای بدون Boost هه

AMD>INTEL
26-03-14, 01:04
دوست گرامی دوستانه میگم . تا مطالعه نکنی اخبار به اصل قضیه پی نمیبری . دونستن مشخصات خوبه ولی کامل نیست . وقتی از نحوه کارکرد یک قطعه آشنا باشی متوجه میشی قضیه از چه قرار هست .

hwcpmm
26-03-14, 13:03
دوستان خیلی ممنون هستم از اینکه زمان برای پاسخ دادن به سوالاتم گذاشته اید و همچنین اطلاعات خودتان را به من داده اید.:give_rose:
الان دیگه از جاهلیت نسبت به مدل های کارت های گرافیک بیرون آمده ام.
فقط می ماند اینکه باید همیشه بطور مداوم خبرهای سخت افزاری را دنبال کنم که ببینم که چه مدل های جدیدی روی کار می آید.

فقط می ماند این یک سوال که گرافیک های ای ام دی و انویدیا چه تفاوتی با هم دارند؟
مثلا برای کارهای گرافیکی کدام بهتر است آیا همانطور که پردازنده های ای ام دی برای کارهای گرافیکی بهتر می باشد کارت های گرافیکی آن نیز بهتر می باشد؟
آیا همانطور که پردازنده های ای ام دی ارزانتر می باشند کارت های گرافیکی آن نیز ارزانتر می باشند؟
.
.
.

SajjadKhati
26-03-14, 15:30
والا اینو دیگه آدم میمونه چی بگن آدم :lol:
بعضی ها میگن AMD بازی باهاش حال داره . بضی ها هم طرفدار Nvidia ان
از لحاظ بنچمارک و .. هم تقریبا تو مدل ها و نسل ها و قیمت های برابر ، AMD امتیاز بیشتری رو داره
اما توی مدلای هم قیمت ، معمولا قدرت AMD بیشتره (ینی نسبت به پولی که میدی ، قدرت بیشتری داره) . خود شرکتش میگه که نسبت به Nvidia توی مدل و نسل و قیمت های های برابر ، حدود 7 فریم (که تو 30 فریم حساب کنی میشه حدود 20 درصد) ، قدرت AMD بیشتره (واسه همین ارزونی شم گرافیک XBOX رو شرکت AMD میزنه)
متاسفانه پردازنده های AMD (منظورم پردازنده ی مرکزی یا CPU هه نه پردازنده ی گرافیکی) ، قدرتش خیلی پایین تر از اینتل هه (البته منظورم تو قیمت های برابر نیست.) مخصوصا مصرفش که حدود 2 برابر اینتل هه

آدم میمونه ، 8 سال پیش ، حتی میشد گفت که اینتل قدرت پردازنده هاش از AMD پایین تر بود (حتی تو نسل های اولیه ی اینتل مشکل بسیار شدید با تولید گرما داشت جوری که وقتی AMD مصرفش 3 ولت بود ، همون زمان اینتل مصرفش 5 ولت بود . البته این قضیه حداقل واسه 15 سال به اون ور تر میشه)
یهو معجزه شد از 8 سال پیش تا حالا که زمین تا آسمون اینتل قدرتش با CPU های AMD تفاوت کرد

hwcpmm
27-03-14, 16:10
پس یعنی در یک رنج قیمت , گرافیک های AMD بهتر است.

اصلا میگم یک نتیجه گیری کلی کنیم , ها؟
اگر رایانه را فقط مخصوص کارهای گرافیکی می خواهیم باید پردازنده و گرافیک را از AMD برگزینیم,چون برای کارهای گرافیکی قوی تر از دیگر مارک ها می باشد.
اگر رایانه را برای کارهای مهندسی می خواهیم باید پردازنده Intel و گرافیک هم که اصلا بخریم و یا نخریم چنان تفاوتی نمی کند.
حال نظر شما را در رابطه با نتیجه بالا می خواستم؛آیا درست نتیجه گیری کرده ام؟؟؟؟؟

AMD>INTEL
27-03-14, 17:24
نه دوست عزیز الان اکثر نرم افزارها مهندسی توانانی gpu computing دارد . یعنی میشه از گرافیک کمک گرفت برای پردازش /

SajjadKhati
27-03-14, 20:46
گفتم که cpu های AMD اصلا دیگه کاربرد ندارن (چون خیلی ضعیف ان یا بهتر بگم ضعیف شدن در مقابل اینتل). این قدر مصرف شون بالاست که خود AMD هم فمید و خط تولیدشونو بست دیگه :lol:
البته قضیه ی پول رو وسط بکشی یه 40 تومن تو هر 400 تومن ممکنه cpu های AMD سود توش باشه نسبت به اینتل (ینی تو قیمتای برابر AMD قدرتمندتره)
اما تو گرافیک ، قضیه فرق میکنه. میشه گفت AMD از اکثر لحاظ (تو مدلای برابر) بهتر عمل کرده در مقابل Nvidia
تو کارای گرافیکی ، هم مهمترین چیز cpu هه که اینتل در صدر جدوله فلا:lol: (البته صدرتر از اینتل ، APU های AMD ان تو این قضیه چون اکثر مشکلات Cpu های AMD از جمله مصرفش تو APU ها حل شدن مخصوصا اینکه خیلی به صرفه تر از CPU و گرافیک ان . میشه گفت تو 700 تومن حداقل 100 تومن ارزونتر درمیان . البته APU به درد کسی میخوره که یه چن قلم بازی هم کنه (نه حرفه ای) وگرنه پول اضافه هست)
همونطور که اوستا امید گفت ، خیلی از گرافیکای امروزی ، و حتی دیروزی :lol: ، بار پردازشی رو از گرافیک میگیرن و خودشون انجام میدن یه سری از پردازشا رو و بسته به نسل گرافیک ، این قدرت متغییره . به نظر من پیشتازترین گرافیکا تو این قضیه ، گرافیکای نسل آخر ینی نسل R از AMD ان

AMD>INTEL
27-03-14, 20:49
GPU computing - BOINC (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
27-03-14, 23:34
برای من لینک دادی گلپسر امید؟ :lol:
خوب که چی؟
این قدرت پردازشی همونطور که میدونی ، متغییره واسه گرافیکا (من منظورم رو سیستم های ممولی بود)
بر اساس 100 ها چیز میتونه قدرت پردازشی شون متغییر باشه (نسبت به cpu)
اولیش نوع گرافیک ساخته شده که مخصوص پردازشای گرافیکی هست یا نه . ینی از خانواده ی firepro یا quadro
دومیش نوع رابط اون نرم افزاره که اغلب تو کار گرافیکی از opencl استفاده میشه (البته منتل رو هنوز تو نرم افزارای گرافیکی تست نکردن)
سومیش نوع پردازش هه که به گرافیک ربط داره یا نه. مثلا تو رندر 3d max و هر نرم افزاری که به پردازش تصویر نیاز داره، گرافیک خیلی اثر گزاره اما تو رندرگیری میکس و فیلم ها ، cpu قدرت پردازشی اش خیلی برجسته تر از گرافیک هه
چهارمیش که در واقع همون اولیش بود :lol: معماری گرافیکه
گفتم بازم بسته به شرایط ، متفاوته

hwcpmm
29-03-14, 18:50
گفتم که cpu های AMD اصلا دیگه کاربرد ندارن (چون خیلی ضعیف ان یا بهتر بگم ضعیف شدن در مقابل اینتل). این قدر مصرف شون بالاست که خود AMD هم فمید و خط تولیدشونو بست دیگه :lol:

واقعا ای ام دی کلا تولید پردازنده مرکزی را کنار گذاشته است.؟!:1. (27):
خب در هر صورت دیگه به هیچ وجه پردازنده ای ام دی نخریم ؟فقط اینتل
کارت گرافیک هم که ای ام دی بهتر از انویدیا می باشد.؟

SajjadKhati
29-03-14, 21:16
آره
حالا نمیدونم تا سال 2015 میبنده یا الانم بست
گفتم دیگه AMD بجای Cpu الان داره APU میده که واقعا اگه بجا و درست انتخاب بشه ، میشه گفت از این سیستم از همه ی لحاظ نمیشه سیستم بهتری گفت
APU هم ینی CPU و گرافیک کنار هم (دیگه چیز جداگانه ای بنام گرافیک وجود نداره توی APU) و لازم به خرید گرافیک نیست

کارت گرافیک هم گفتم دیگه قضیه شو

mahdi1995
29-03-14, 23:03
واقعا ای ام دی کلا تولید پردازنده مرکزی را کنار گذاشته است.؟!:1. (27):
خب در هر صورت دیگه به هیچ وجه پردازنده ای ام دی نخریم ؟فقط اینتل
کارت گرافیک هم که ای ام دی بهتر از انویدیا می باشد.؟
بذار یه چیزی بهت بگم خیالتو راحت کنم! کسی که میگه کارتای گرافیکی AMD از Nvidia بهتره دقیقا به اندازه ی کسی که میگه کارتای Nvidia از AMD بهتره در اشتباهه!:1. (27): چون اولا توی قیمتای مختلف برتری پرفرمنس بین این دو شرکت در چرخشه(یعنی مثلا اگه شما می خواین یه کارت گرافیک 600 تومانی بخرین ممکنه توی AMD گزینه ی بهتری پیدا کنین و اگه می خواین یه کارت 800 تومانی بخرین ممکنه از محصولات Nvidia گزینه ی مناسب تری پیدا کنین) دوما این که هر شخصی دنبال کارتای AMD یا Nvidia باشه بستگی به کاربریش و انتظاراتش هم داره.(مثلا کسی که کارت گیمینگ می خواد و پشتیبانی از PhysX براش مهم تر هست میره سراغ Nvidia ولی کسی که کارت گیمینگ می خواد و پشتیبانی از Mantle براش مهم تره میره سراغ AMD. کسی که تصاویر شارپ رو ترجیح میده میره سراغ Nvidia و کسی که تصاویر مات رو ترجیح میده میره سراغ AMD)
کلا قضیه به این سادگیا نیست.باید خودتون تحقیق کنین تا ببینین قضیه از چه قراره.