سلام
من تازه ویندوز 8 نصب کردم ، آپدیت ویندوز رو هم غیرفعال کردم ، مشکلم اینه که اینترنتم زیادی مصرف میشه ! مثلا دیروز اصلا دانلود نداشتم و فقط به چند تا سایت معمولی سر زدم اما همانطور که در شکل می بینید 38 مگابایت مصرف شده دارم ، به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟از مخابرات که بعید می دونم باشه ، بعضی وقتها سرعت اینترنت هم خیلی افت میکنه (پایین تر از Dial Up یا حتی در حد قطع شدن )
9912
nima_hl
06-03-14, 18:08
سلام
من تازه ویندوز 8 نصب کردم ، آپدیت ویندوز رو هم غیرفعال کردم ، مشکلم اینه که اینترنتم زیادی مصرف میشه ! مثلا دیروز اصلا دانلود نداشتم و فقط به چند تا سایت معمولی سر زدم اما همانطور که در شکل می بینید 38 مگابایت مصرف شده دارم ، به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟از مخابرات که بعید می دونم باشه ، بعضی وقتها سرعت اینترنت هم خیلی افت میکنه (پایین تر از Dial Up یا حتی در حد قطع شدن )
9912
سلام
بستگی به حجم صفحه داره
ممکنه شما یک صفحه وب باز کنید که از نظر شما چیز خاصی نباشه ولی مثلا یک عکس سنگین داشته باشه
البته من میانگین روزی 8 گیگ مصرف اینترنت دارم برای همین نظرم خیلی نمیتونه دقیق باشه :lol:
علی حسنی
06-03-14, 18:45
سلام مجدد
عرض کردم خدمتتون که فقط از وقتی ویندوز رو عوض کردم این مشکل پیش اومده، یعنی در طول چند روز 2گیگا بایت مصرف شده در صورتی که من در طول این چند روز غیر از بازدید از چند تا سایت که معمولا هر روز سر میزنم (مثل چند تا روزنامه ، سایت ارسال sms و ... ) کار دیگه ای انجام ندادم ، اینو هم بگم که قبلا هم همین روال رو داشتم (یعنی معمولا هر روز به این سایتها سر می زنم)اما در روز مصرف عادی من به 1 مگ هم نمی رسید !
آیا من که آپدیت ویندوز رو غیر فعال کردم ممکنه بعضی از نرم افزارهای جانبی خود ویندوز هنوز آپدیت بشوند ؟
1376MAXIMUM
06-03-14, 19:36
ویندوز 8 یه مشکل مصرف ترافیک داره که برای راه حل هم اگر توی گوگل سرچ کنید حتما پیداش میکنید اگر خواستید من ادرسش رو براتون میفرستم اخه میترسم این جا بزارم مال یه انجمن دیگه هست اون وقت تبلیغ اون انجمن بشه حذفش کنن یکی از کارایی که میتونید انجام بدید اینه که توی صفحه استارت اون ایکن هایی که هست اونا مصرف اینترنت دارن
AMD>INTEL
06-03-14, 21:17
از افزونه Adblock Plus استفاده کنید . اگر فایر فاکس دارید . اگر ندارید گوگل کروم هم افزونه شبیه به این دارد