من می خوام یه سیستم که عملا قراره به عنوان سرور و مخصوصا برای Virtualiztion استفاده بشه جمع کنم.
سی پی یو AMD شش یا هشت هسته ای و رم 16 گیگ دوال که بعدا بتونم 16 تا دیگه بندازم کنارش. خودتون بهتر می دونید که این سیستم قرار 24 ساعته روشن باشه ولی زیاد زیر بار نخواهد بود.
ممنون میشم پیشنهاداتتون رو بگید.فقط کیس می خوام.گرافیک آنبورد باشه و لطف کنید از برای هر قطعه چند مدل و برند بگید تا دستم یه مقدار برای انتخاب باز باشه یا اینکه چند تا کانفیگ بگید.در ضمن بودجه ام نهایتا 2 تومن هست.برای هارد هم لطف کنید کنار HDD یه SSD هم پیشنهاد بدید.
با تشکر
منتظر پیشنهاداتتون هستم.
AMD>INTEL
03-03-14, 12:57
cpu FX-8320 - 3.5GHz - X8
main GIGABYTE - GA-990FXA-UD5
ram CORSAIR - 8GB - 1600 *2
hdd 2 TeraByte 64MB / WD Caviar Black
vga SAPPHIRE R7 240 1GB
CASE - DeepCool PANGU
power GREEN - GP685B
Fan Green - hr2_macho
nima_hl
03-03-14, 13:32
سلام به دوستان قدیمی و جدید
من می خوام یه سیستم که عملا قراره به عنوان سرور و مخصوصا برای Virtualiztion استفاده بشه جمع کنم.
سی پی یو AMD شش یا هشت هسته ای و رم 16 گیگ دوال که بعدا بتونم 16 تا دیگه بندازم کنارش. خودتون بهتر می دونید که این سیستم قرار 24 ساعته روشن باشه ولی زیاد زیر بار نخواهد بود.
ممنون میشم پیشنهاداتتون رو بگید.فقط کیس می خوام.گرافیک آنبورد باشه و لطف کنید از برای هر قطعه چند مدل و برند بگید تا دستم یه مقدار برای انتخاب باز باشه یا اینکه چند تا کانفیگ بگید.در ضمن بودجه ام نهایتا 2 تومن هست.برای هارد هم لطف کنید کنار HDD یه SSD هم پیشنهاد بدید.
با تشکر
منتظر پیشنهاداتتون هستم.
سلام بر دوست قدیمی
حالا چرا amd ؟
پیشنهاد میدم از پلتفرم intel استفاده کنید اگر موافقید تا توضیح بدم ولی اگر حتما میخواهید amd باشه بفرمائید
ripek
03-03-14, 17:18
سلام بر دوست قدیمی
حالا چرا amd ؟
پیشنهاد میدم از پلتفرم intel استفاده کنید اگر موافقید تا توضیح بدم ولی اگر حتما میخواهید amd باشه بفرمائید
درود بر مرد روزهای سخت، آقا نیما
روی سرور قرار با استفاده از VMware ESXi و یا Microsoft Hyper-V مجازی سازی صورت بگیره و عملا حدود چندین سرور ازش بکشیم بیرون.من فکر می کنم که با توجه به اینکه amd به نسبت قیمت هسته بیشتری داره و هنگام مجازی سازی ما تعیین می کنیم کدوم os چند تا هسته داشته باشه، سی پی یو amd مناسب تره.گرچه برتری intel بر همگان ثابت شده.
ولی اگر اشتباه می کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.در ضمن هر چی هزینه اش کمتر بشه بهتره.
nima_hl
03-03-14, 18:00
درود بر مرد روزهای سخت، آقا نیما
روی سرور قرار با استفاده از VMware ESXi و یا Microsoft Hyper-V مجازی سازی صورت بگیره و عملا حدود چندین سرور ازش بکشیم بیرون.من فکر می کنم که با توجه به اینکه amd به نسبت قیمت هسته بیشتری داره و هنگام مجازی سازی ما تعیین می کنیم کدوم os چند تا هسته داشته باشه، سی پی یو amd مناسب تره.گرچه برتری intel بر همگان ثابت شده.
ولی اگر اشتباه می کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.در ضمن هر چی هزینه اش کمتر بشه بهتره.
متاسفانه قدرت هسته های amd در پردازنده های جدید اصلا چنگی به دل نمیزنه و از طرف دیگه چون مصرف پردازنده بالاست باید یک مادربرد درست حسابی هم براش بخرید که مدار تغذیه ذوب نشه
در این حالت شما باید 500-600 تومن برای پردازنده و همین حدود برای مادربرد هزینه کنید
با این حدود بودجه شما میتونید یدونه 4770 که مصرف خیلی پائینی داره و یک مادربرد 200-300 تومانی خرید کنید ( چون مصرف پردازنده پائینه نیاز به مادربرد آنچنانی ندارد )
البته اگر شما بتونید یه پردازنده توبان 6 هسته ای مثل 1090 یا 1100 به صورت دست دوم تهیه کنید با یک مین دست دوم خوب چیزی حدود 500 تا 600 تومان هزینه میکنید که برد کردید
ولی برای سیستم نو برای کاربری شما فعلا محصولات amd چنگی به دل نمیزنند
اگر خواستی پردازنده اینتل بگیری حتما دقت کن که پردازنده معمولی بگیری. مدلهای k بعضی از تکنولوژیهای ویژال را ندارند
ripek
03-03-14, 18:12
متاسفانه قدرت هسته های amd در پردازنده های جدید اصلا چنگی به دل نمیزنه و از طرف دیگه چون مصرف پردازنده بالاست باید یک مادربرد درست حسابی هم براش بخرید که مدار تغذیه ذوب نشه
در این حالت شما باید 500-600 تومن برای پردازنده و همین حدود برای مادربرد هزینه کنید
با این حدود بودجه شما میتونید یدونه 4770 که مصرف خیلی پائینی داره و یک مادربرد 200-300 تومانی خرید کنید ( چون مصرف پردازنده پائینه نیاز به مادربرد آنچنانی ندارد )
البته اگر شما بتونید یه پردازنده توبان 6 هسته ای مثل 1090 یا 1100 به صورت دست دوم تهیه کنید با یک مین دست دوم خوب چیزی حدود 500 تا 600 تومان هزینه میکنید که برد کردید
ولی برای سیستم نو برای کاربری شما فعلا محصولات amd چنگی به دل نمیزنند
اگر خواستی پردازنده اینتل بگیری حتما دقت کن که پردازنده معمولی بگیری. مدلهای k بعضی از تکنولوژیهای ویژال را ندارند
حالا لطف می کنید پیشنهادتون رو برای سیستم Intel بگید. با توجه به شرایطی که گفتم.
nima_hl
03-03-14, 18:56
حالا لطف می کنید پیشنهادتون رو برای سیستم Intel بگید. با توجه به شرایطی که گفتم.
رم را بنظرم فعلا 4 تا 4 معمولی بردار که حدود 440 تومن میشه
چون 2 تا دوال چنل میشه برای کار شما بنظرم بهتره
با توجه به بودجتون یک کیس معمولی هم حدود 50 در میاد یک dvd هم همین حدوده
پاور 330 برای این سیستم زیاد هم هست
پس لیست قطعات ثابت را یک بار با هم مینویسیم تا برسیم به بودجه مانده برای مادربرد و پردازنده
case ~50
dvd ~50
power 330 green ~100
ram ~440
hdd seagate 1tb ~200
ssd 60 new or 128 used ~210
تا اینجا 1050 از بودجمون به فنا رفت
با 920 تومن هم یدونه 4770 معمولی بگیر حالا مردی بدون مادربرد سیستمو روشن کن :lol:
بودجتون اگر 2 تومن بیشتر نمیشه 2 حالت داریم
یا از یکی از هاردها صرفنظر کنید تا بودجه برای مین داشته باشیم
یا باید بریم همون amd را که فرمودید بگیریم
تا اینجا نظرتون را بفرمائید تا ادامه بدیم
AMD>INTEL
03-03-14, 19:14
نیما جان پاور 330 گرین بخواد 24/7 برای سرور استفاده بشه ... خطرناکه :gasp:
به نظرم روی پاور و کیس صرفه جویی نکنند . چون قراره به عنوان بچه سرور ازش استفاده بشه .
ripek
03-03-14, 19:29
رم را بنظرم فعلا 4 تا 4 معمولی بردار که حدود 440 تومن میشه
چون 2 تا دوال چنل میشه برای کار شما بنظرم بهتره
با توجه به بودجتون یک کیس معمولی هم حدود 50 در میاد یک dvd هم همین حدوده
پاور 330 برای این سیستم زیاد هم هست
پس لیست قطعات ثابت را یک بار با هم مینویسیم تا برسیم به بودجه مانده برای مادربرد و پردازنده
case ~50
dvd ~50
power 330 green ~100
ram ~440
hdd seagate 1tb ~200
ssd 60 new or 128 used ~210
تا اینجا 1050 از بودجمون به فنا رفت
با 920 تومن هم یدونه 4770 معمولی بگیر حالا مردی بدون مادربرد سیستمو روشن کن :lol:
بودجتون اگر 2 تومن بیشتر نمیشه 2 حالت داریم
یا از یکی از هاردها صرفنظر کنید تا بودجه برای مین داشته باشیم
یا باید بریم همون amd را که فرمودید بگیریم
تا اینجا نظرتون را بفرمائید تا ادامه بدیم
نمیشه 8*2 دوال کرد؟ چون شاید بعدا بخوام 8*2 دیگه بندازم جمعا بشه 32 گیگ.
اگر سی پی یو core i5 باشه چی؟ با 2 تومن جمع میشه؟
سوالی که برام مطرحه اینه که آیا این با چنین هزینه ای سیستم اینتلی نسبت به سیستم amd ای بازده بیشتری داره؟ اگر تفاوت فاحش هست که همین intel خوبه.اگر نه که لطف کنید یه سیستم amd با همین 2 تومن و یه سیستم Intel تا 2.5 تومن پیشنهاد بدید.
راستی فراموش کردم بگم من هارد دارم نیازی به هارد نیست ولی ssd کماکان باشه.
AMD>INTEL
03-03-14, 19:38
AMD A4-3400
GIGABYTE - A75-D3H
این پردازنده و مادربرد هم خوب هستند .
nima_hl
03-03-14, 20:19
نمیشه 8*2 دوال کرد؟ چون شاید بعدا بخوام 8*2 دیگه بندازم جمعا بشه 32 گیگ.
اگر سی پی یو core i5 باشه چی؟ با 2 تومن جمع میشه؟
سوالی که برام مطرحه اینه که آیا این با چنین هزینه ای سیستم اینتلی نسبت به سیستم amd ای بازده بیشتری داره؟ اگر تفاوت فاحش هست که همین intel خوبه.اگر نه که لطف کنید یه سیستم amd با همین 2 تومن و یه سیستم Intel تا 2.5 تومن پیشنهاد بدید.
راستی فراموش کردم بگم من هارد دارم نیازی به هارد نیست ولی ssd کماکان باشه.
amd رسما جلوی اینتل کم آورده برای همین خودش اومده پردازنده هاشو آورکلاک کرده و به اسم پردازنده جدید به بازار داده
به همین خاطر پردازنده های جدید مصرف بالائی دارند ، خیلی داغ هستند و اگر دماشون بالا بره به دلیل پروتکشنهائی که داخلش داره بازدهشون بسیار پائین میاد
به همین دلیل در منطقه ای مانند ایران خرید این پردازنده ها برای کاربری شما توصیه نمیشود
با اینکه خودم فن amd هستم ولی متاسفانه تفاوت زیاده و توصیم پردازنده اینتله
خوب اگر هارد دارید که مشکل حله
850 تومان اون قطعاتیه که بالا لیست کردم
یدونه 4770 معمولی هم میگیرید به 920
حالا یک مادربرد خوب میخواهی و اگر بودجت اجازه بده یک فن
اگر تا اینجا اوکیه بریم در مورد مادربرد صحبت کنیم
AMD A4-3400
GIGABYTE - A75-D3H
این پردازنده و مادربرد هم خوب هستند .
Only the registered members can see the link
هر چی فکر میکنم مناسبت پیشنهادتون را با این تاپیک نمیفهمم
فکر میکنم اشتباها این پست را توی این تاپیک زدید ( به جز این هیچ فکر دیگه ای به مغزم نمیرسه )
ripek
03-03-14, 21:33
amd رسما جلوی اینتل کم آورده برای همین خودش اومده پردازنده هاشو آورکلاک کرده و به اسم پردازنده جدید به بازار داده
به همین خاطر پردازنده های جدید مصرف بالائی دارند ، خیلی داغ هستند و اگر دماشون بالا بره به دلیل پروتکشنهائی که داخلش داره بازدهشون بسیار پائین میاد
به همین دلیل در منطقه ای مانند ایران خرید این پردازنده ها برای کاربری شما توصیه نمیشود
با اینکه خودم فن amd هستم ولی متاسفانه تفاوت زیاده و توصیم پردازنده اینتله
خوب اگر هارد دارید که مشکل حله
850 تومان اون قطعاتیه که بالا لیست کردم
یدونه 4770 معمولی هم میگیرید به 920
حالا یک مادربرد خوب میخواهی و اگر بودجت اجازه بده یک فن
اگر تا اینجا اوکیه بریم در مورد مادربرد صحبت کنیم
هر چی فکر میکنم مناسبت پیشنهادتون را با این تاپیک نمیفهمم
فکر میکنم اشتباها این پست را توی این تاپیک زدید ( به جز این هیچ فکر دیگه ای به مغزم نمیرسه )
تصمیم نهاییمو گرفتم.همین intel باشه.هارد رو که دارم.ssd هم فعلا نمیزارم.فکر کنم اینجوزی دستتون بازتر بشه.ببخشید هی نظرم عوض شد.دیگه غیر این تغییری نمی کنه.
nima_hl
03-03-14, 22:30
تصمیم نهاییمو گرفتم.همین intel باشه.هارد رو که دارم.ssd هم فعلا نمیزارم.فکر کنم اینجوزی دستتون بازتر بشه.ببخشید هی نظرم عوض شد.دیگه غیر این تغییری نمی کنه.
نظر منو میخوای اگر تعداد گاستها زیاده ssd را بزار
یا اگر نمیزاری یه هارد جوندار مثل وسترن بلک بزار که هاردت زود نترکه ( یه تاپیک هم دارم در مورد سیستم پروتکشن بخونش احتمالا کمک زیادی در روان بودن سیستمهات داره )
در مورد مادربرد شما میتونید از 280-90 تومن خرید کنید به بالا
هیچ کدام هم درپرفورمنس و استابلیتی تاثیر زیادی نداره ولی عمر مادربرد ارزان قیمت کمتره
مادربردهای ارزان زیر فشار 2-3 سال برات کار میکنند مادربردهای گران 5-6 به بالا
این مادربرد به عنوان پایه به قیمت حدود 280 تومن بنظرم بد نیست
Only the registered members can see the link(m).jpg
ASRock > B85 Pro4 (Only the registered members can see the link)
ripek
04-03-14, 16:08
نظر منو میخوای اگر تعداد گاستها زیاده ssd را بزار
یا اگر نمیزاری یه هارد جوندار مثل وسترن بلک بزار که هاردت زود نترکه ( یه تاپیک هم دارم در مورد سیستم پروتکشن بخونش احتمالا کمک زیادی در روان بودن سیستمهات داره )
در مورد مادربرد شما میتونید از 280-90 تومن خرید کنید به بالا
هیچ کدام هم درپرفورمنس و استابلیتی تاثیر زیادی نداره ولی عمر مادربرد ارزان قیمت کمتره
مادربردهای ارزان زیر فشار 2-3 سال برات کار میکنند مادربردهای گران 5-6 به بالا
این مادربرد به عنوان پایه به قیمت حدود 280 تومن بنظرم بد نیست
Only the registered members can see the link(m).jpg
ASRock > B85 Pro4 (Only the registered members can see the link)
فعلا زیاد نیست.چون سیستم فعلا برای تسته.حالا اگر مشکلی بود بعدا ssd یا یه هارد دیگه و ssd میزاریم روش.
خوب الان 2 تومن داریم که می خوایم باهاش سی پی یو و رم و مادربورد و کیس و پاور و dvd رایتر بخریم و اینم پیشنهاد شما:cpu:intel 4770
main:asrock b85pro4
الان دو تا مطلب مونده:
یکی اینکه رم بالاخره 8*2 یا 4*4؟
و اینکه لطف کنید هر کدام از این قطعات دو تا برند و مدل بگید که اگر یه کدومو پیدا نکردم اون یکی رو بگیرم و اینکه کجا اینا رو داره چون قرار یه روز برم تهران اینا رو بخرم.
با تشکر
AMD>INTEL
04-03-14, 16:11
گیگابایت b85 هم رسیده به بازار داخلی که انتخاب بهتری نسبت به ازراک هست .
badboy11
04-03-14, 21:27
با سلام
دوست عزیز شما اول بفرمایید که سرور کجا قرار هست استفاده بشه ؟
اگه قصد دارین که سرور رو به دیتا سنتر انتقال بدین که باید به فکر خرید یه کیس تک یونیت یا دو یونیت باشید .
پاور هم خدمتتون عرض کنم که باید خروجی فن از پشت داشته باشه .
در مورد هارد هم اگه میزبانی سایت با فروم سنگین میخواین انجام بدین به غیر از وسترن بلک و اس اس دی به چیز دیگه فکر نکنید .
در مورد ای ام دی هم اگه نظر بنده رو بخواین اصلا به درد کار سرور نمی خوره حالا حرارت تولیدی و مصرف بالاش به کنار .
حدود چند ماه پیش برای یکی از دوستان یه سرور جم کردیم و مبنا گذاشتیم خوب هم داره کار میکنه.
nima_hl
04-03-14, 22:26
گیگابایت b85 هم رسیده به بازار داخلی که انتخاب بهتری نسبت به ازراک هست .
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-B85-HD3 (rev. 1.x) (Only the registered members can see the link)
این برد از نظر کولینگ قسمت تغذیه بهتر از مدل ازراک پیشنهادیمه
بهادر جان قیمتش چنده ؟
فعلا زیاد نیست.چون سیستم فعلا برای تسته.حالا اگر مشکلی بود بعدا ssd یا یه هارد دیگه و ssd میزاریم روش.
خوب الان 2 تومن داریم که می خوایم باهاش سی پی یو و رم و مادربورد و کیس و پاور و dvd رایتر بخریم و اینم پیشنهاد شما:cpu:intel 4770
main:asrock b85pro4
الان دو تا مطلب مونده:
یکی اینکه رم بالاخره 8*2 یا 4*4؟
و اینکه لطف کنید هر کدام از این قطعات دو تا برند و مدل بگید که اگر یه کدومو پیدا نکردم اون یکی رو بگیرم و اینکه کجا اینا رو داره چون قرار یه روز برم تهران اینا رو بخرم.
با تشکر
بنظرم فعلا 4 تا 4 بگیر چون معمولا 16 گیگ برای ران کردن 20-30 تا گاست کافیه
در مورد خرید هم من و هم بهادر مغازه داریم خواستی بیائی قبلش هماهنگ کن در خدمتت هستیم :give_rose:
AMD>INTEL
04-03-14, 22:28
این برد از نظر کولینگ قسمت تغذیه بهتر از مدل ازراک پیشنهادیمه
بهادر جان قیمتش چنده ؟
بنظرم فعلا 4 تا 4 بگیر چون معمولا 16 گیگ برای ران کردن 20-30 تا گاست کافیه
در مورد خرید هم من و هم بهادر مغازه داریم خواستی بیائی قبلش هماهنگ کن در خدمتت هستیم :give_rose:
نیما جان قیمتش دقیق دستم نیست . ولی تقریبا با همدل اسوسش برابره .
iranch
05-03-14, 15:47
سلام
دوستان ما شهریور ماه 91 یک سیستم برای کارهای مجازی لازم داشتیم و هیچی نمیدونستیم و چند روز وقت آقا نیما رو گرفتیم و یک سری فکر ها و کارهایی می خواستیم بکنیم در سیتسم که آقا نیما مخالفت کردند ، که اینکارها نکنید و اشتباه هست
مثل خرید کولر و خرید کیس گران قیمت و ...
به نظر من ایشون خیلی دقیق و تخصصی سیستم پیشنهاد می دهند،تنها عیب سیستم ما هارد ضعیف و گلوگاه شدن هارد هست که اون هم آقا نیما گفتند اما ما پول هارد گران نداشتیم.حتی در رابطه با پسوند CPU ها دقت نظر داشتن
یعنی ما میخواستیم کلی پول کیس خالی بدیم اما پول بهینه تقسیم کردند،و حداقل هزینه بازدهی بالا گرفتیم
خلاصه خدا خیرتون بده واقعا این سایت و بچه ها و آقا نیما کمک به بچه ها میکنند ممنون
nima_hl
05-03-14, 16:02
سلام
دوستان ما شهریور ماه 91 یک سیستم برای کارهای مجازی لازم داشتیم و هیچی نمیدونستیم و چند روز وقت آقا نیما رو گرفتیم و یک سری فکر ها و کارهایی می خواستیم بکنیم در سیتسم که آقا نیما مخالفت کردند ، که اینکارها نکنید و اشتباه هست
مثل خرید کولر و خرید کیس گران قیمت و ...
به نظر من ایشون خیلی دقیق و تخصصی سیستم پیشنهاد می دهند،تنها عیب سیستم ما هارد ضعیف و گلوگاه شدن هارد هست که اون هم آقا نیما گفتند اما ما پول هارد گران نداشتیم.حتی در رابطه با پسوند CPU ها دقت نظر داشتن
یعنی ما میخواستیم کلی پول کیس خالی بدیم اما پول بهینه تقسیم کردند،و حداقل هزینه بازدهی بالا گرفتیم
خلاصه خدا خیرتون بده واقعا این سایت و بچه ها و آقا نیما کمک به بچه ها میکنند ممنون
سلام عزیز
اون کارهائی که انجام دادم وظیفم بود عزیز . به شما pm دادم که بتونیم از نظر فنی به دوستمون کمک کنیم نه اینکه بیاین از من تعریف کنید :lol:
از خرید پلتفرم اینتل راضی بودید، چندتا گاست ران کردید ، چقدر رم استفاده شد و ......؟
iranch
05-03-14, 16:12
سلام عزیز
اون کارهائی که انجام دادم وظیفم بود عزیز . به شما pm دادم که بتونیم از نظر فنی به دوستمون کمک کنیم نه اینکه بیاین از من تعریف کنید :lol:
از خرید پلتفرم اینتل راضی بودید، چندتا گاست ران کردید ، چقدر رم استفاده شد و ......؟
سلام
مادرخدمتیم همیشه
بله به نظرم انتخاب خوب ی بوده
والا فکر کنم به علت گلوگاه شدن هارد و بلایی که سر هارد کم جون اوردیم،هارد دیگه مثل اول قوی نیست.
البته شما هم گفتید که با این وضعیت به زودی هارد مرخص میشه و ما پشت گوش انداختیم و بودجه هم البته نداشتیم
اما یک هارد معمولی 170 تومن (قیمت اون موقع) باز خوب دوام اورده
والا سر یک پروژه حدود 3-4 تا ویندوز سرور 2008 و 5-6 تا ویندوز 7 بالا اوردم.(دقیقا یادم نیست) حدودا از 16 گیگ رم هنوز 2-3 گیگ خالی بود،البته ما فله ای ویندوز بالا میاوردیم اگر ویندوز سبک بالا بیاری خیلی بیشتر از اینها میشه سیتسم عامل روش ران کرد
برخی اوقات هنگام سوئیچ کردن روی ویندوز ها (به علت هارد ضعیف) کمی باید صبر میکردیم ..
متاسفانه هارد ما حتی black هم نبود! :1. (27):