ورود

مشاهده نسخه کامل : حراج | بهترین مانیتور 3D گیمینگ دنیا | Asus VG248QE | به مدت محدود فقط 1.480 |

Hani.Z
26-02-14, 08:51
وقت بخیر

تعدادی مانیتور سری VG موجود بود که همه فروش رفت و این اخرین بازماندست قصد دارم به قیمت فوق العاده فقط تا چند روز اینده بزارم برای فروش پس

دوستانی که بهترین مانیتور ASUS میخوان با قیمت عالی از دست ندن , مانیتور از NVIDIA 3D VISION 2 ساپورت میکنه که تصاویر خودتون رو با بهترین کیفیت میتونید

به صورت 3 بعدی تماشا کنید و همچنین این تنها مانیتور دنیاست که قابلیت اپگرید سخت افزاری داره به NVIDIA G-Sync در صورتی که این کیت رو تهیه کنید و با نصب

شاهد لگ خیلی کمتر در بازی هستید که در نوع خودش نظیر نداره , مشخصات تکنیکی مانیتور هم اینقدر عالیه که نیازی به تعریف من نداره

کیفیت این مانیتور شاهکاره و تضمین میکنم از باقی مدلایی که تا به حال تولید شده و در بازار هست خیلی بهتره

ابعاد تصویر 24 اینچ , زمان پاسخ گویی 1 میلی ثانیه , کنتراست 80 میلیون , داشتن دیسپلی پورت , تصویر 3D , اسپیکر

چون این اخرین مانیتور موجوده دارم حراج میکنم به قیمت 1.480 تومن که بی نهایت مناسبه فروش هم فقط تا چند روز اینده پا برجاست و بعد از اون قیمت افزایش پیدا میکنه

بندرعباس حضوری , مسعولیت و هزینه ارسال به شهرستان به عهده خریدار

جهت اطلاع دوستان : بنده همون یوزر S.A.M.U.R.A.I در فروم های دیگه مثل PersianTools هستم که این مانیتور واسه فروش گذاشتم , و جز کاربران با سابقه فراوان و قدیمی اونجا هستم

عکس + نام کاربری = پیوست

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Hani.Z
01-03-14, 07:11
مانیتور عالی + قیمت عالی

Hani.Z
11-03-14, 10:37
فروخته شد .