6450
Asus EAH6450 1G DDR3 ---> 150,000
Sapphire HD 6450 ---> 124,000
کدام را بخرم؟
pinky
20-02-14, 04:36
من 2 تا ماردبرد دارم هر جفتشون ورژن اسلات PCI Express هاشون 1.1 هست.
توی این گرافیک هایی که گذاشتم الان که داردم نگاه میکنم ورژن PCI Express هاشون همه 2.1 هست.
این مشکل ایجاد میکنه؟
یک جا نوشته بود گرافیک ها (حالا نمیدونم منطورش کلا گرافیک ها بود یا یه سری خاصی شون)...
Backward Compatible هستن یعنی اگه 2.1 باشه با مادربردی که 1.1 هست مشکل پیدا نمیکنه...
آیا این درسته؟
اینم گرافیک فعلی منه عجب چیزه آشغالی هست گرافیک قبلیش Geforce Sparkle 6600 بود چه جوون مردی بود دمش گرم...
9867
همونطور که می بینید من دارم از تکنولوژی قرون وسطا بهره می برم، قصد اصلیم این نیست که کامپیوترم ارتفای آنچنانی پیدا کنه؛
من یه روز از توی جوب یه سی پی یو و دوتا رم پیدا کردم، حالا دارم سعی میکنم این سییستم رو بکنم دوتا سیستم (از تو جوب واقعا پیدا نکردما یه نفر مفتی بم دارد)
این گرافیکه فعلیم نمیدونم چرا اینقدر آشغال در اومد وقتی فیلم حول و حوش 1.7 گیگ به بالا میخوام ببینم تر میزنه. نمیدونم شایدم از سی پی یوم باشه
این سیستم فعلیه خودمه که دارم باش این پست رو می نویسم و می خوام بدمش به کسی دیگه :
این سیستمیه که دارم ازتون می پرسم چه گرافیکی بخرم با 150 هزار تومن
Motherboard --> maloom nist
CPU --> Intel Pentium D 945
RAM --> 2GB Bus 533
Graphic --> ---- az shoma daram miporsam
Monitor --> 17
nima_hl
20-02-14, 10:26
سلام
شما با حدود 270 تومن میتونید یک مادر برد a55 و پردازنده a4-4000 تهیه کنید که گرافیک درونی قدرتمندی داره
پیشنهاد میکنم قطعات اضافتون را بفروشید و یک همچین پلتفرمی تهیه کنید
البته اگر حتما میخواهید از گرافیک کارتهای پست اولتون تهیه کنید یدونه 610 بگیرید که بزرگترین هیت سینک و بهترین گارانتی را داشته باشه ( از نظر پرفرمنس مدلهای مختلف تفاوت زیادی ندارند )
pinky
20-02-14, 23:44
سلام
شما با حدود 270 تومن میتونید یک مادر برد a55 و پردازنده a4-4000 تهیه کنید که گرافیک درونی قدرتمندی داره
پیشنهاد میکنم قطعات اضافتون را بفروشید و یک همچین پلتفرمی تهیه کنید
البته اگر حتما میخواهید از گرافیک کارتهای پست اولتون تهیه کنید یدونه 610 بگیرید که بزرگترین هیت سینک و بهترین گارانتی را داشته باشه ( از نظر پرفرمنس مدلهای مختلف تفاوت زیادی ندارند )
یعنی گرافیکی که رو این سی پی یو هست از GT610 یا GT630 بهتره درسته؟
من AMD نمیدونم چطوریه سیستمش این مادربرد و سی پی یو که پیشنهاد دادین میشه ورژن INTEL ایش رو بگین؟ مثلا این پردازنده میشه اندازه core 2 duo یا core i3؟
یه سوال دیگه:
پاور من Green GP430A هستش کفایت این مادربرد سی پی یو رو میکنه؟
AMD>INTEL
21-02-14, 00:09
پاورتون كفايت ميكنه . در مورد اينتل چنين پلتفرمي با قدرت apu هاي amd نداره .
در مورد 610 هم خواستي بگيري برو سراغ اسوس يا اگر گيگابايت موجود بود گيگابايت بگير