ورود

مشاهده نسخه کامل : چند سوال درباره ی اتصال رسیور به مودم وایرلس

az700
19-02-14, 19:04
سلام
سوالی که از دوستان دارم اینه که وقتی که رسیورو به مودم وصل می کنیم و اینترنت بهش میدیم فقط از اینترنت استفاده می کنه؟ می تونه با سیسم های دیگه یا موبایل و.... که به مودم وصل هستند شبکه بشه و اطلاعاتی از اون ها بگیره یا چیزی براشون بفرسته؟ در اصل سوالم یه چیزه اون هم این که امنیت کلاینت ها به خطر نمی افته؟ (رسیور مال شخص دیگری است و صاحب شبکه وکلاینت ها تسلطی بر او ندارن)
ممنون

nima_hl
20-02-14, 10:21
سلام
سوالی که از دوستان دارم اینه که وقتی که رسیورو به مودم وصل می کنیم و اینترنت بهش میدیم فقط از اینترنت استفاده می کنه؟ می تونه با سیسم های دیگه یا موبایل و.... که به مودم وصل هستند شبکه بشه و اطلاعاتی از اون ها بگیره یا چیزی براشون بفرسته؟ در اصل سوالم یه چیزه اون هم این که امنیت کلاینت ها به خطر نمی افته؟ (رسیور مال شخص دیگری است و صاحب شبکه وکلاینت ها تسلطی بر او ندارن)
ممنون

سلام

با ریسیور مشکل امنیتی برای کل شبکه بسیار بعیده پیش بیاد

ولی اگر ریسیور در محل شبکه نباشه ( مثلا منزل همسایه باشه ) به راحتی میشه از شبکه خارجش کرد و به جای آن یک pc وارد شبکه کرد که در اون صورت میتونه خطر ناک باشه

az700
20-02-14, 13:40
ممنون از پاسختون
فکر کنم در باره قسمت دومی که شما اشاره کردید یشه یا فرض این که طرف خیلی حرفه ای نباشه از فیلتر mac address استفاده کرد که یک کمی امنیت بیشتر می شه درسته؟

nima_hl
20-02-14, 19:21
ممنون از پاسختون
فکر کنم در باره قسمت دومی که شما اشاره کردید یشه یا فرض این که طرف خیلی حرفه ای نباشه از فیلتر mac address استفاده کرد که یک کمی امنیت بیشتر می شه درسته؟

کلا زمانی که اینترنت به صورت بیسیم به اشتراک گذاشته میشه امنیت به شدت پائین میاد

حال شما با یک سری ابزار مثل مک آدرس که فرمودید میتونید امنیت را بالا ببرید

ولی اگر اطلاعاتتون خیلی مهم هستند بهتره اصلا از وایرلس استفاده نکنید

AMD>INTEL
20-02-14, 21:28
كلا در شبكه اگر از isa server يا active directory استفاده بشه يا از فاير واير ميشه سطح دسترسي ها رو محدود كرد .

az700
20-02-14, 21:40
این سه موردی که گفتید میشه توضیح بدبد
ممنون

AMD>INTEL
20-02-14, 21:52
اگر سرچ كنيد . كتاب فارسي pdf براي اين برنامه ها هست . توضيحش طولانيه . ولي بخونيد متوجه ميشيد .