امیدوارم کاربران این انجمن رو سر کار نذارید دوست گرامی!!! وگرنه با مدیریت کل رو به رو خواهید بود و از اینجا هم محروم خواهید شد!!
مشاوره برای خرید سیستم ویژه گیم تا سقث 4 میلیون (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
ممنون از پیشنهادتون
فکر نمی کنم کسی رو سر کار گذاشته باشم
تو اون سایت که اتفاقا اعضای بسیار فعال و با اطلاعاتی داشت من همین موضوع رو پرسیدم و تعدادی از دوستان جواب دادند احتمالا شما هم انتظار ندارید من ظرف 24 ساعت تصمیم بگیرم
در ضمن همزمان با تحقیق در مورد خرید سیستم گزینه خرید سیستم دست دوم ولی قویتر رو هم بررسی می کردم که دوستانمون تو اون سایت به صورت کاملا غیر منتظره ای هر دوتا تاپیک من رو بستند.
به هر حال من تصمیم برای خرید هست نه تلف کردن وقت دیگران ولی برای خرید و هزینه کردن چهار میلیون حدود یک هفته ای تحقیق می کنم و از تمام کسانی که راهنماییم می کنند صمیمانه متشکرم.
Hessam II
16-02-14, 23:37
ممنون از پیشنهادتون
فکر نمی کنم کسی رو سر کار گذاشته باشم
تو اون سایت که اتفاقا اعضای بسیار فعال و با اطلاعاتی داشت من همین موضوع رو پرسیدم و تعدادی از دوستان جواب دادند احتمالا شما هم انتظار ندارید من ظرف 24 ساعت تصمیم بگیرم
در ضمن همزمان با تحقیق در مورد خرید سیستم گزینه خرید سیستم دست دوم ولی قویتر رو هم بررسی می کردم که دوستانمون تو اون سایت به صورت کاملا غیر منتظره ای هر دوتا تاپیک من رو بستند.
به هر حال من تصمیم برای خرید هست نه تلف کردن وقت دیگران ولی برای خرید و هزینه کردن چهار میلیون حدود یک هفته ای تحقیق می کنم و از تمام کسانی که راهنماییم می کنند صمیمانه متشکرم.
یقیناً پیشنهاد اونها هم خوب هست و پیشنهادات بدی ارائه ندادن. همشون خوب هست.
خیلی تفاوتی نداره.
امیدوارم بیش از حد سخت گیری نکنید.
از قوانین اونجا اینطور هست که کاربر حق به مسخره گرفتن وقت مشاورین رو نداره! نمی تونه هزار جور تصمیم بگیره و از هزار جا بپرسه.
چون انجمن معتبر و قابل استناد هست. اصلاً نیازی نیست از هزار جا مشاوره بگیرید!
شما که با فروشنده ی بازاری صحبت نمی کنید. ماشالله همه یه پا کارشناس هستن اینجا و اونجا.
قطعاً به صورت بازاری با شما برخورد نمی کنن و سعی می کنن بهترین ها رو معرفی کنن.
اگر به خودتون حق می دید، این غیرمنطقی هست که به اونها هم حق ندید.
شرایط اینجا هم تفاوت آنچنانی با اونجا نداره. بنده خودم 2/5 سال تمام اونجا فعالیت کامل داشتم.
موقعی که هیچ مشاوری نبود، یه تنه پاسخ کاربران رو می دادم به صورت شبانه روزی.
viper95
17-02-14, 09:47
اگر سیستم کامل میخواهید سیستم آقا حسام بهترینه .
اما اگر مانیتور و هارد داشتید میشد gtx 780 wind force رو پیشنهاد داد :wink:
alia5
17-02-14, 15:57
آقا حسام میشه لطف کنید و قیمت قطعات رو هم اعلام کنید؟
Hessam II
17-02-14, 16:21
آقا حسام میشه لطف کنید و قیمت قطعات رو هم اعلام کنید؟
حدود بودجه ی شماست. از فروشنده ای که ازش قصد خرید دارین، می بایست بگیرین.
من که نباید قیمت به شما بدم عزیز. :)
فقط بهتون بگم با اسمبل، 4 میلیون و 100 نباید بیشتر بشه. کمتر اگر شد که خب چه بهتر. به نفع شما.
alia5
17-02-14, 17:07
بعضی از دوستان مادربرد z87 رو پیشنهاد دادند. مزیت این مین چیه؟
و اگه بجای 770 از 760 استفاده کنم و یک ssd هم اضافه کنم بهتر نیست؟
Hessam II
17-02-14, 17:32
بعضی از دوستان مادربرد z87 رو پیشنهاد دادند. مزیت این مین چیه؟
و اگه بجای 770 از 760 استفاده کنم و یک ssd هم اضافه کنم بهتر نیست؟
همه ی اینهایی که دوستان گفتن، درسته. هیچکدوم بد یا ضعف محسوب نمیشه.
شما چون کاربردتون گیم بود، قطعاً خب گرافیک از اهمیت ویژه ای برخور داره که خواستار توجه بیشتره و 770 آینده ی خوبی داره.
اما خب 760 اگر بخواید، دیگه نمی تونید انتظار خیلی بالایی داشته باشید! مخصوصاً در امر Full HD.
بله. مواردی هم که گفتید میشه و یک نوع پیشنهاد هست به نوبه ی خودش و مورد تاییده.
به هر حال شما 4 تومن پول دارید! همه چی میخواید! هم گرافیک قوی! هم اس اس دی. هم مین سری زد و ... .
نمیشه دیگه عزیز من! شما با 4 تومن نمی تونی همه ی اینها رو انتظار داشته باشی! معجزه که نمیشه کرد عزیز.
تاپیک های شما رو تو 3-4 تا انجمن دیدم!!!!
به نظرم حساسیت بیش از حد، خواسته ها و انتظارات نامعقول با توجه به بودجه محدود، شما رو دچار یک سردرگمی پایان ناپذیر کرده و بیش از اندازه هم دارید افراط می کنید!!
دقیقاً مثل یک دایره دارید دور خودتون می چرخید و یقین بدونید با این شیوه تا پایان عمر به مقصد نخواهید رسید و هرگز هم نمی تونید تصمیم بگیرید و تجربه نشون داده که حساسیت بیش از حد، آخر سر باعث بدترین و غیرمنطقی ترین خرید ممکن خواهد شد!!!
شما از هزار متخصص هم نظرخواهی کنید، 1000 پیشنهاد متفاوت دریافت خواهید کرد و هیچوقت نمی تونید شخصی رو پیدا کنید که پیشنهادهاش مثل هم باشه و بر یک چیز اتفاق نظر داشته باشن!!!
بی خودی دارید وقتتون رو تلف می کنید به نظرم!!!
یعنی سیستم واسه شاتل کمپانی ناسا رو تو 2 روز میشه جمع کرد!!!! واسه شما رو 20 روز هم بعید می دونم!!!
اصلاً شک دارم که خریدار باشین!!! به ماهیت خریدار بودن شما شک دارم!
ما سیستم های 7-8 تومنی رو تو نیم ساعت اوکی می کنیم و برای خریدار می فرستیم!!! اون یارو مگه دلش واسه پولش نمی سوزه؟!!
شما برای 4 تومن پول، 4 میلیون دقیقه وقتتون رو تلف کردید برای مشاوره!!! با این شیوه، قطعاً نمی تونید چیزی انتخاب کنید!
شک نکنید در این مورد!
alia5
17-02-14, 17:43
ممنون از راهنمایتون
بر اساس همین پیشنهاد و در صورت نیاز و توان با اضافه کردن بودجه برای ssd و مین سری زد خرید می کنم
Hessam II
17-02-14, 17:55
ممنون از راهنمایتون
بر اساس همین پیشنهاد و در صورت نیاز و توان با اضافه کردن بودجه برای ssd و مین سری زد خرید می کنم
با خرید سری زد، دیگه رم 1600 معنا نداره! لذا 2400 پیشنهاد میشه.