ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مادربورد با سوکت 1150 برای 2 کارت R9 290X

AMDLover
07-02-14, 18:20
سلام دوستان عزیزم
من میخوام سی پی یو i7-4770k بگیرم و کارت گرافیک هم R9 290x . همچنین تا 2-3 سال آینده که پول دستم اومد یه کارت 290x دیگه هم بگیرم حالا نمیدونم با حداقل و کمترین هزینه چه مادربوردی رو میتونم بگیرم که هردو 290x رو پشتیبانی کنه و از 100% قدرت هردو کارت بتونه استفاده کنه و سوکتش 1150 باشه چون شنیدم مادربرد های ارزان از قدرت هر دو کارت نمیتونن استفاده کنن.

ممنون میشم جواب بدین :1. (35):

AMD>INTEL
07-02-14, 18:30
پيشنهاد من

GA-Z87X-UD4H هست .

king_of_shadows
08-02-14, 19:01
نظر من
G1.Sniper5

viper95
08-02-14, 20:58
سلام
پیشنهاد من :

ASRock FATAL1TY ‎ Z87-KILLER

این مادر بورد سوکت 1150 دارد و از 2 کارت به صورت sli و 3 کارت به صورت crossfire پشتیبانی میکنه .

این مادر بورد تمامی نیاز های شما را برطرف میکند .

king_of_shadows
09-02-14, 22:46
سلام
پیشنهاد من :

ASRock FATAL1TY ‎ Z87-KILLER

این مادر بورد سوکت 1150 دارد و از 2 کارت به صورت sli و 3 کارت به صورت crossfire پشتیبانی میکنه .

این مادر بورد تمامی نیاز های شما را برطرف میکند .
مین ازراک جز ارزون ترین های بازاره و اصلا کیفیت جالبی نداره بهتر از برند های معروف تری استفاده کنید

viper95
10-02-14, 10:55
مین ازراک جز ارزون ترین های بازاره و اصلا کیفیت جالبی نداره بهتر از برند های معروف تری استفاده کنید

کیفیت جالبی نداره ؟ !! ؟ به نظر من کیفیتی عالی داره .

همه چیز قیمت نیست . ممکنه با قیمت های پایین چیز های فوق العاده یافت کنید .:yes:

به هر حال این دوستمون میزان بودجه رو مشخص نکردن که دقیقا چقدر قصد دارن هزینه کنند .:wink:

در هر صورت خریدن sniper 5 g1 کار بسیار بسیار اشتباهی است .

با قیمت 1 میلیون 600 هزار تومنی که دارد اصلا ارزش خرید ندارد و بدرد نمیخورد .

مادر بورد فوق العاده ی MSI Z87 MPOWER با قیمت حدود 950 هزار تومن که یک شاهکار است بسیار از g1 sniper 5 بهتر است .

به دلیل خازن ها و مدار های مقاومی که دارد و البته بیش از 200 دلار ارزان تر بودن در عین عملکرد مشابه .

موضوع فقط پول نیست . موضوع کیفیت و عملکرد فوق العاده ی برند msi هست .:yes:

AMD>INTEL
10-02-14, 13:20
روند يك انتخاب يك محصول شامل امكانات و خدماتي كه با خريد يك محصول دريافت ميكنيد در مورد گيگابايت با داشتن فاكتورهاي كيفيت و خدمات ثابت از طرف يك شركت كه نماينده اصلي گيگابايت هست به نظرم گيگابايت رو به انتخاب اول تبديل ميكند .
در مورد MSI و ASROCK هم نظري خاصي ندارم . چون تو انتخاب هاي من نيستند مخصوصا MSI
به نظر من مادربردي كه در پست دوم معرفي كردم اون باز دهي كه دوستمون نياز دارند رو بهشون ميده .
اين هم بررسي اين مادربرد نه از زبان من و شما
بلكه توسط يك سايت معتبر
Gigabyte GA-Z87X-UD4H Motherboard Review | Pure Overclock (Only the registered members can see the link)

اين هم يكي ديگر
9819
Only the registered members can see the link

king_of_shadows
10-02-14, 15:37
کیفیت جالبی نداره ؟ !! ؟ به نظر من کیفیتی عالی داره .

همه چیز قیمت نیست . ممکنه با قیمت های پایین چیز های فوق العاده یافت کنید .:yes:

در هر صورت خریدن sniper 5 g1 کار بسیار بسیار اشتباهی است .

با قیمت 1 میلیون 600 هزار تومنی که دارد اصلا ارزش خرید ندارد و بدرد نمیخورد .

مادر بورد فوق العاده ی MSI Z87 MPOWER با قیمت حدود 950 هزار تومن که یک شاهکار است بسیار از g1 sniper 5 بهتر است .

به دلیل خازن ها و مدار های مقاومی که دارد و البته بیش از 200 دلار ارزان تر بودن در عین عملکرد مشابه .

موضوع فقط پول نیست . موضوع کیفیت و عملکرد فوق العاده ی برند msi هست .:yes:
بد نیست بدونید اولین شرکتی از خازن جامد و مدار های پیشرفته برای تغذیه سی پی یو استفاده میکرد گیکابایت بود در مورد گارانتی بی عیب و نقص آواژنگ هم که اصلا حرفی نیست.
حتما شرکت Asus بیکاره یا موسسه خیریه باز کرده که:
1-اسم مین های درجه سه شو گذاشته ازراک
2-خدا خیرش بده چقدر به قک جیب مردم الهییییییییییییی

viper95
10-02-14, 15:59
بد نیست بدونید اولین شرکتی از خازن جامد و مدار های پیشرفته برای تغذیه سی پی یو استفاده میکرد گیکابایت بود در مورد گارانتی بی عیب و نقص آواژنگ هم که اصلا حرفی نیست.
حتما شرکت Asus بیکاره یا موسسه خیریه باز کرده که:
1-اسم مین های درجه سه شو گذاشته ازراک
2-خدا خیرش بده چقدر به قک جیب مردم الهییییییییییییی

متشکرم خیلی وقته این چیز هارو میدونیم .

حالا از یک برندی خوشت نمیاد قرار نیست بهش توهین کنی .

در هر صورت من MSI Z87 MPOWER رو پیشنهاد میدم و به جرعت میگم بهترین مادر بورد سوکت 1150 هستش .

و هیچ چیزی از sniper 5 کم نداره .

دیگه حالا خودشون میدونم کدوم رو انتخاب کنن .

قرار نیست که همیشه گرون ترین و بالا ترین مدل , بهترین مدل هم باشه .

king_of_shadows
11-02-14, 14:15
متشکرم خیلی وقته این چیز هارو میدونیم .

حالا از یک برندی خوشت نمیاد قرار نیست بهش توهین کنی .
در هر صورت من MSI Z87 MPOWER رو پیشنهاد میدم و به جرعت میگم بهترین مادر بورد سوکت 1150 هستش .

آفرین به شما که میدونی
یه توهین به من نشون بده تو جملاتم،:lol:والا هیچ کدوم منو گاز نگرفتن که من ازشون بدم بیاد یا خوشم بیاد
قضاوت بر عهده اونایی که هم فروشنده هستن و از سخت افزار سر در میارن بیان بگن کدوم یکی بهتره

rezaspir
11-02-14, 15:14
سلام دوستان عزیزم
من میخوام سی پی یو i7-4770k بگیرم و کارت گرافیک هم R9 290x . همچنین تا 2-3 سال آینده که پول دستم اومد یه کارت 290x دیگه هم بگیرم حالا نمیدونم با حداقل و کمترین هزینه چه مادربوردی رو میتونم بگیرم که هردو 290x رو پشتیبانی کنه و از 100% قدرت هردو کارت بتونه استفاده کنه و سوکتش 1150 باشه چون شنیدم مادربرد های ارزان از قدرت هر دو کارت نمیتونن استفاده کنن.

دوست عزیز از اونجایی که پیداست شما برای بازی این سیستم رو میخواید، من بهتون فقط و فقط مدل asus Maximus formula رو پیشنهاد میکنم که عالیه با حدود قیمت 1/100 و به پایین تر از این حتی فکر هم نکنید که بعدا پشیمون میشید.

vestlaif
11-02-14, 15:41
سلام دوستان عزیزم

سلام دوست عزیز من پیشنهادم GiGabyte z87x-ud4h . خودم هم این مادربرد رو دارم به نظرم عالیه و فوق العاده ست با قیمتش . مخصوصا با سابقه دیرینه و گارانتیش ...

S4 from TapTalk

rezaspir
12-02-14, 16:24
سلام دوستان عزیزم

بزار خیالتو راحت کنم و اینجوری برات بگم مادربرد مثل خونه میمونه اگه الان یه خونه ی خوب بگیری بعداً میتونی مبلمانش رو عوض کنی یا چیزای دیگه ولی اگه به خونه ی محدود و کوچیک بگیری بعداً واسه چیدمان داخلی مشکل پیدا میکنی
شاید مادربرد GIGABYTE Z87-UD4h خوب باشه ولی برای دو تا کارت 290x کم میاره و نمیتونی از تمام قدرتشون استفاده کنی پس به نظر من بهتره در این زمینه امساک نکنی و همون مدل maximus formula رو بگیری.:yes: