PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم برای رندر

mamadh
06-02-14, 15:25
سلام به همه دوستان
من قصد بستن یک سیستم خوب و قوی دارم.
از اونجایی که کارم گرافیک و کار با نرم افزارهایی مثل مکس هست و رندر گیری های سنگین جزء ثابت کار یه سیستم خیلی خوب میخوام که بهم جواب بده

لطفا در تمام موارد راهنمایی کنید.اعم از گرافیک ، سی پی یو، مادر بورد و ...

در ضمن محدودیتی واسه قیمت ها نیست (البته نه اینکه پولش جور باشه میخوام ببینم یه سیستم قوی و خوب چقدر پام در میاد )

پس قطعاتی که میگید حدود قیمتشون رو هم بهم بگید.ممنون

Hessam II
06-02-14, 15:30
سلام

لطفاً موتورهای رندری که باهاشون کار می کنید رو نام ببرید...

برای خرید یک سیستم خیلی خوب جهت کار رندرینگ، می بایست حدود 7 میلیون تومان هزینه کنید. اگر آینده دار باشه، بالای 8 میلیون.
اگر اهل گیم نباشید و سری کارت های صنعتی بخواید، این رقم بالای 10 میلیون خواهد رفت.

بستگی به کاربری شما داره و اینکه تا چه کارتون حرفه ای هست و تا چقدر هزینه می کنید و تا چقدر انتظار دارید و پردازش کاربری شما مبتنی بر پردازنده اس یا مبتنی بر گرافیک؟

طرف میگه 2 میلیون بودجه دارم! یک سیستم برای رندرینگ حرفه ای می خوام که قطعاً شدنی نیست!!! در واقع رقم 2 میلیون رو، رقم بالایی می دونه می فکر می کنه می تونه یک سیستم خوبی خریداری کنه.

لذا باید بفرمایید بودجه رو...

آیا قصدتون فقط خرید یک کیس کامل هست یا به همراه لوازم جانبی و مانیتور؟ هارد چند گیگ نیاز دارید؟

mamadh
06-02-14, 17:48
سلام

لطفاً موتورهای رندری که باهاشون کار می کنید رو نام ببرید...

برای خرید یک سیستم خیلی خوب جهت کار رندرینگ، می بایست حدود 7 میلیون تومان هزینه کنید. اگر آینده دار باشه، بالای 8 میلیون.
اگر اهل گیم نباشید و سری کارت های صنعتی بخواید، این رقم بالای 10 میلیون خواهد رفت.

بستگی به کاربری شما داره و اینکه تا چه کارتون حرفه ای هست و تا چقدر هزینه می کنید و تا چقدر انتظار دارید و پردازش کاربری شما مبتنی بر پردازنده اس یا مبتنی بر گرافیک؟

طرف میگه 2 میلیون بودجه دارم! یک سیستم برای رندرینگ حرفه ای می خوام که قطعاً شدنی نیست!!! در واقع رقم 2 میلیون رو، رقم بالایی می دونه می فکر می کنه می تونه یک سیستم خوبی خریداری کنه.

لذا باید بفرمایید بودجه رو...

آیا قصدتون فقط خرید یک کیس کامل هست یا به همراه لوازم جانبی و مانیتور؟ هارد چند گیگ نیاز دارید؟

موتور های مکس.معمولا وی ری..البته در حال حاضر اونقدر حرفه ای نیستم که بخوام 8.9 میلیون هزینه کنم.اما چون لپ تاپ دارم و اصلا امکان رندر گیری با لپتاپ وجود نداره (به رحمت خدا میره!!! ) میخوام یه سیستم واسه خونه ببندم که بتونم باش کار کنم. حدود 5 میلیون تا 5.5

در مورد لوازم جانبی هم فعلا نیاز به مانیتور ندارم.هارد هم از اونجا که اکسترنال دارم همین هارد 320 اینترنال کفاف میده.فقط یه SSD فکر میکنم باید بذارم کنارش.
من فقط با داخل کیس فعلا کار دارم.قطعات داخلی (البته همونطور که گفتم به جز HDD).بیرون کیس فعلا اهمیتی ندارن برام.بعدا میتونم اضاف کنم اونار.

Hessam II
06-02-14, 18:07
خب رندرینگ شما مبتنی بر پردازنده (CPU-based) هست.
اگر بتونید بودجه رو 6100 تومن برسونید، خیلی خوب میشه. اگر نمی تونید، بگید تغییرش بدم.
خدمت شما. این سیستم در آینده هم قابل ارتقا خواهد بود:
همچنین قیمت ها رو هم از فروشنده ای خواهید گرفت که قصد خرید ازشون رو دارید.

Only the registered members can see the link