ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت خرید سیستم رندر گیری

iman2021
04-02-14, 22:57
سلام دوستان . من امروز عضو سایت شدم و خوشحالم که این همه حرفه دور هم جمع هستند .
من می خوام یه سیستم برای رندر تا سقف 5 میلیون (بدون مانیتور ) بگیرم . میشه یه لیست مناسب معرفی کنید ؟
ممنون از همه

Hessam II
05-02-14, 07:55
سلام - خوش آمدید به انجمن شهر سخت افزار

- موتورهای رندری که باهاشون کار می کنید رو بفرمایید...
- همچنین چند مورد از نرم افزارهای مورد استفاده تون.

اگر کارتون در سطح حرفه ای باشه، بودجه تون کمه! اما برای کاربری نیمه حرفه ای، این بودجه منطقی هست.

iman2021
05-02-14, 18:06
سلام ، ممنون از خوش آمدگوییتون.
راستش بیشتر با Vray (Only the registered members can see the link) و Mental Ray
نرم افزار های مورد استفاده هم از قبیل Twinmotion , Lumion , sketchup
, 3DsMax , Revit Architecture
هست .
بله من خیلی حرفه ای نیستم و یه جورایی تو دنیای 3D و Render تازه وارد هستم ولی میخوام یه سیستم تهیه کنم که تا چند سال پاسخگوی کارام باشه. و البته کیسم این قابلیت رو داشته باشه که بعدا بتونم ارتقا بدم . مثلا اگه یه سال دیگه خواستم یه هزینه برای کیسم کنم بتونم بعضی از قسمتاشو قوی تر کنم.
ممنون از راهنماییتون

Hessam II
05-02-14, 18:24
خب. مواردی که فرمودید، نیازی به کارت گرافیک ندارن. چراکه رندر شما، رندر مبتنی بر پردازنده اس (CPU Based). لذا بیشترین فشار پردازشی، بر روی CPU و دمای آن خواهد بود که می بایست مهار شود.

با در نظر گرفتن این شرایط، سیستم زیر رو به شما توصیه می کنم:

Only the registered members can see the link

iman2021
05-02-14, 18:41
ببخشید اگه سوالای مبتدی می پرسم ولی یعنی چی که نیاز به کارت گرافیک نداره ؟ یعنی کلا کارت گرافیک نخرم ؟ من شنیده بودم که گرافیک خیلی مهمه برای سیستم های رندرگیری ؟
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟‌ بازم ممنون

Hessam II
05-02-14, 18:51
ببخشید اگه سوالای مبتدی می پرسم ولی یعنی چی که نیاز به کارت گرافیک نداره ؟ یعنی کلا کارت گرافیک نخرم ؟ من شنیده بودم که گرافیک خیلی مهمه برای سیستم های رندرگیری ؟
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟‌ بازم ممنون

خواهش می کنم.

ببینید همنطور که گفتم، کاربری رندرینگ شما، مبتنی بر پردازنده اس. آنچنان نیازی به کارت گرافیک نخواهد بود.
ضمن اینکه یک پردازشگر گرافیکی مجتمع درون پردازنده ی معرفی شده، وجود داره که برای کار شما کفایت می کنه اگر اهل گیم نباشید.

کارت گرافیک رو در صورت لزوم، می تونید در آینده اضافه کنید.

در لیست پیشنهادی هم می تونم کارتی برای شما اضافه کنم، اما با توجه به بودجه ی محدود شما، شرایط کلی سیستم از حالت ایده آل کاملاً خارج خواهد شد.
با این وجود، با افزایش 900,000 تومانی بودجه تون، می تونید یه کارت گرافیک خیلی خوب و آینده نگرانه برای کارتون خریداری کنید.

Hessam II
05-02-14, 18:51
حذف شود...!

faramarz_mit
10-02-14, 21:55
خب. مواردی که فرمودید، نیازی به کارت گرافیک ندارن. چراکه رندر شما، رندر مبتنی بر پردازنده اس (CPU Based). لذا بیشترین فشار پردازشی، بر روی CPU و دمای آن خواهد بود که می بایست مهار شود.

با در نظر گرفتن این شرایط، سیستم زیر رو به شما توصیه می کنم:

Only the registered members can see the link

سلام حسام جان
ولي سيستم بدون گرافيك براي كاراي گرافيكي مناسب نيست
درسته موتور رندر ويري موقع رندر از CPU استفاده ميكنه ولي اين دليلي نميشه كه سيستم گرافيك نداشته باشه
حتما تو ليستتون گرافيك قرار بدين چون موقع كار با تري دي مكس حداقل در ويوپرت به مشكل ميخورن

Hessam II
10-02-14, 22:34
کارت گرافیک رو بعداً اضافه می کنن.

سیستم های معرفی شده به کاربران که دارای کارت گرافیک نیستن (به جز موارد اداری)، دلیل بر این نیست که تا آخرین روز عمر استفاده شون بدون کارت گرافیک باشن.

به طور حتم در آینده کارت گرافیک اضافه خواهند کرد.

سیستم فوق می بایست در صورت خرید کارت، دستخوش تغییرات زیادی بشه (صرف اینکه در ویوپرت به مشکل زیادی بر نخورن) که اصلاً منطقی نیست.

بین خوب و خوب تر، قطعاً خوب تر در اولویت خواهد بود.

و ضمناً اگر مورد تایید شما نیست، می تونید سیستم جداگانه از منظر و دیدگاه خودتون معرفی کنید با کارت گرافیک! :give_rose:

faramarz_mit
11-02-14, 00:46
چندتا نكته
اولا براي نرم افزار Lumion به گرافيك نسبتا خوب نياز هست
دوما سيستم براي مكس بدون گرافيك قابل قبول نيس
سوما سيستم پيشنهادي من
CPU Intel® Core i7-4770K Haswell Processor....................................980T
MB: ASUS Z87-A LGA1150 Z87 MB................................................ 530 T
VGA: GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5...........................1300 T
HARD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD..................180 T
RAM: Patriot Viper3 Red Venom 16GB 8GBx2 2400...........................690 T
CASE: Green X7 Cougar Ver.2.0 Chases...........................................3 60 T
ODD:Asus ASUS 24X DVD-RW Internal Drive .....................................60 T
PSU: Green GP750B-OC .................................................. .............415 T
CPU COOLER:Noctua NH-U12P-SE2............................................... . 210 T
SSD:Crosair Force 128GB............................................. ..................400 T
ALL: 5125
فقط 125 تومن از بودجتون بيشتر شده ولي ميتونين بهترين كارايي در نرم افزارهايي كه گفتين داشته باشين بدون هيچ مشكلي

Labyrinth
11-02-14, 08:15
با فرامرز موافقم

تفاوت گرافیک درون پردازنده با یک چیپ موبایل از ATI و nVidia کاملا مشهوده چه برسه به کارت گرافیک !

بین لیست های انتخابی به نظرم مادربرد GIGABYTE Z87X-UD5H قیمت خیلی بالایی داشت که در بهترین شرایط فاصله بازده کاری با مادربرد های کمی رده پایین تر با آپشن های کمتر شاید زیر 10 درصد باشه
اطمینان داشته باشید با اضافه شدن کارت گرافیک شاهده افزایش بازده خواهید بود چون در حال حاضر بیشتر نرم افزار های نسل جدید در رندرینگِ تکستچر و سایه و ... از گرافیک کمک می گیرند

موفق باشید ...

iman2021
12-02-14, 23:41
agha faramarz salam , mamnoon be khatere rahnamayie daghighi ke be man dadin
jalebe ke man emrooz bazar reza boodam va bad az gashtane chandin maghaze be behtarin systemi ke residam kheyli shabihe pishnahade shoma bood . albate ba ekhtelafate kami
hala mikhastam beporsam nazaretoon dar morede listi ke bazar reza behem dadan chie ?
va inke shoma khodet forooshandeyi ? be nazaretoon az koja mitoonam gheymate monaseb ba etminane bala bekharam ?

CPU Intel® Core i7-4770K Haswell Processor......................980T
MB: ASUS Z87-C Tpu............................................... ...... 530 T
VGA: ASUS 760 2G / DDR5 / 256 b .................................940
HARD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD............178 T
RAM: Gskill TRx 16GB / 2400.........................................790 T
CASE: Green X7 Cougar Ver.2.0 Chases.............................360 T
ODD:Asus ASUS 24X DVD-RW Internal Drive ...........................60 T
PSU: Crosair 750 / +80 / Gold ........................... .............430 T
SSD:Crosair Adata 128 G / sx900......................................410 T

rasti ishoon too listeshoon "CPU COOLER" ham nazashte boodan va khode man ham nemidoonam in ghate chi hast va lazeme ya na ?

faramarz_mit
13-02-14, 01:08
agha faramarz salam , mamnoon be khatere rahnamayie daghighi ke be man dadin
jalebe ke man emrooz bazar reza boodam va bad az gashtane chandin maghaze be behtarin systemi ke residam kheyli shabihe pishnahade shoma bood . albate ba ekhtelafate kami
hala mikhastam beporsam nazaretoon dar morede listi ke bazar reza behem dadan chie ?
va inke shoma khodet forooshandeyi ? be nazaretoon az koja mitoonam gheymate monaseb ba etminane bala bekharam ?

CPU Intel® Core i7-4770K Haswell Processor......................980T
MB: ASUS Z87-C Tpu............................................... ...... 530 T
VGA: ASUS 760 2G / DDR5 / 256 b .................................940
HARD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD............178 T
RAM: Gskill TRx 16GB / 2400.........................................790 T
CASE: Green X7 Cougar Ver.2.0 Chases.............................360 T
ODD:Asus ASUS 24X DVD-RW Internal Drive ...........................60 T
PSU: Crosair 750 / +80 / Gold ........................... .............430 T
SSD:Crosair Adata 128 G / sx900......................................410 T

rasti ishoon too listeshoon "CPU COOLER" ham nazashte boodan va khode man ham nemidoonam in ghate chi hast va lazeme ya na ?

سلام دوست من
قطعاتي كه انتخاب كردين نسبتا خوبه ولي اگه ميخواين سيستم بهتر داشته باشين قطعاتي كه من بهتون گفتم بخريد
در سيستم پيشنهادي من مادربرد و گرافيك شرايط خيلي بهتري دارن
رمي كه شما انتخاب كردين يكي از بهترين مدل ها هست كه بيشتر در اوركلاك كاربرد داره ولي رم Patriot با با قيمت 690 تومن همون بازده اي كه رم GSKILL ميده رو به شما خواهد داد
شما وقتي ميخوايين رندر بگيرين سي پي يو شما گرماي زيادي توليد ميكنه و چون ممكنه ساعت ها سيستم در عمل رندرينگ قرار بگيره باعث ايجاد مشكلات براي سيستم بشه براي همين وجود CPU COOLER الزامي هست مخصوصا شما كه فرايند رندرينگ انجام ميدين
نه من فروشنده نيشتم ولي ميتونين از حسام عزير (Only the registered members can see the link) كه فروشنده معتبر هست خريد كنين
ايشالا خريد خوبي داشته باشيد
موفق باشيد

iman2021
13-02-14, 09:26
سلام
بسیار ممنون از راهنمایی خوبتون. خیلی خیلی کمکم کرد :1. (10):