چند تا سوال دارم اگه پاسخ بدید بینهایت سپاسگزار میشم ازتون:
- برای این سی پی یو کارت گرافیکی که نوشتم مناسب هست یا فقط پول بیهوده خرج کردنه و سی پی یو هاسول از این توان گرافیکی برخوردار هست .
- برای این سیستم پاوری که سازگار باشه با سی پی یو هاسول که رنج قیمتی بین 150 تا 250 داشته باشه آیا هست و اگه هست چه مارکی. آیا پاور کرسیر مناسبه.
-اگه پاوری با این رنج قیمتی که گفتم نبود مشکلی پیش میاد اگه پاوری که در مشخصاتش چیزی از سازگاری با سی پی یو نسل چهارم ننوشته بگیرم.
لطفاً اگه براتون امکان داره هر چه زودتر پاسخ من را بدبد ممنون.
- برای این سی پی یو کارت گرافیکی که نوشتم مناسب هست یا فقط پول بیهوده خرج کردنه و سی پی یو هاسول از این توان گرافیکی برخوردار هست .
- برای این سیستم پاوری که سازگار باشه با سی پی یو هاسول که رنج قیمتی بین 150 تا 250 داشته باشه آیا هست و اگه هست چه مارکی. آیا پاور کرسیر مناسبه.
-اگه پاوری با این رنج قیمتی که گفتم نبود مشکلی پیش میاد اگه پاوری که در مشخصاتش چیزی از سازگاری با سی پی یو نسل چهارم ننوشته بگیرم.
آقا مهدی عزیز سلام !
1. بودجه خودتون به همراه کاربردتون رو عنوان کنید تا بهترین سیستم ممکن پیشنهاد بشه بهتون ! کاربردتون بازی هست ؟!
2. فقط کیس لازم دارید یا مانیتور و ماوس و کیبرد و اسپیکر هم لازم دارید ؟!
Core i5-4440
GIGABYTE GA-H81M-S2PV
Kingston 8GB DDR3 1600MHZ HyperX blu Red
power GREEN - GP530A-EU
vga SAPPHIRE HD 7790 - 1GB
abbasghamary
30-01-14, 00:10
با سلام
من یه سیستم گیم میخوام با نهایت بودجه 8 میلیون تومن ، اگه ممکنه اول سیستم کامل رو پیشنهاد بدین بعد بدون مانیتور هم یه سیستم بگین :cool:
AMD>INTEL
30-01-14, 00:26
Intel Core i7 - 3.4GHz - 4770
GIGABYTE GA-Z87X-UD5H
KINGSTON - Dual Channel 8GB - 2400-(2x4GB) - HyperX Predator
SAPPHIRE R9 290 4GB
case GREEN - X-9
power GREEN - GP1350B-OC
ssd CORSAIR SSD - GS F240GB
hard Western Digital - SATA 3 - 2 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black
Pioneer Blu-ray burner
monitor LG - 23" - IPS 23EA63V - LED
mehdi_nikdel
30-01-14, 05:12
با تشکر از دوستانی که پاسخ گفتند من فقط کیس لازم دارم . سیستم را هم برای برنامه نویسی و برنامه نویسی بازی یه نفره میخام.
بودجه هم حدود 2 میلیونه . البته سی پی یو و میزان رم همینا که گفتم باشه . و لطفاً به سوالهایی هم که گفتم اگه اطلاع دارید پاسخ بدید :
nima_hl
30-01-14, 10:50
با تشکر از دوستانی که پاسخ گفتند من فقط کیس لازم دارم . سیستم را هم برای برنامه نویسی و برنامه نویسی بازی یه نفره میخام.
بودجه هم حدود 2 میلیونه . البته سی پی یو و میزان رم همینا که گفتم باشه . و لطفاً به سوالهایی هم که گفتم اگه اطلاع دارید پاسخ بدید :
گرافیک درونی پردازنده قوی هست ولی در اجرای روان بازیها شما نیاز به گرافیک بهتر دارید ( برای کاربری شما خرید گرافیک جدا بنظرم درسته )
حالا اگر بتونید گرافیک قویتر از 7750 تهیه کنید چه بهتر
قطعات جدید مصرف خیلی پائینی دارند شما یدونه پاور 430 گرین هم تهیه کنید جوابگوی این قطعات هست
mehdi_nikdel
30-01-14, 11:06
سلام
ممنون از پاسختون nima_hl (Only the registered members can see the link)
فقط در مورد پاوری که فرمودید آیا این پاور با سی پی یو نوع haswell سازگار هست و اصلاً اگه سازگار نباشه چه مشکلی ممکنه پیش بیاد . ممنون میشم اگه این سوال من را پاسخ بدید.
nima_hl
30-01-14, 12:17
سلام
ممنون از پاسختون nima_hl (Only the registered members can see the link)
فقط در مورد پاوری که فرمودید آیا این پاور با سی پی یو نوع haswell سازگار هست و اصلاً اگه سازگار نباشه چه مشکلی ممکنه پیش بیاد . ممنون میشم اگه این سوال من را پاسخ بدید.
سلام
مشکلی در انتخاب پاور نیست
پاورهای قدیمی هم با هاسول به خوبی کار میکنند
Reza Eshraghi
30-01-14, 18:27
آقا مهدی عزیز من دو سیستم بهتون پیشنهاد میدم که در سیستم دوم گرافیک و پاور قدرتمندتری و حدود 240 تومن نیاز به افزایش بودجه داره ! اگه بودتون رسید سیستم دوم رو بگیرید و مطمئن باشید به نفعتونه در غیر این صورت سیستم اول در حد بودجتون کاملاً جوابگو هست :
سیستم اول :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
سیستم دوم با گرافیک و پاور قدرتمندتر که حدود 240 تومن نیاز به افزایش بودجه داره :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)