ممکن است دوستانی مثل من که برای اولین بار لپ تاپ اچ پی میخرن با نرم افزار hp support assistant روبه رو بشن که براشون جای سوال باشه کار این نرم افزار چیه !!!
البته بگم این نرم افزار یک محیط بسیار ساده ی کاربری داره که از چند بخش تشکیل شده و به راحتی آدم همه چی رو متوجه میشه !
تو وب فارسی از چند تا موتورجستجوگر سرچ کردم متاسفانه چیزه زیادی در مورد این نرم افزار نبوووود .
این تاپیک و باز میکنم تا هرکدوم از دوستان در هر زمانی مشکلی یا سوالی در مورد hp support assistant در این تاپیک بپرسن تا با کمک اساتید شهر سخت افزار مشکلشون برطرف بشه .
خوب در اول خودم با یک سوال از اساتید محترم شهر سخت افزار شروع میکنم :
1 - این نرم افزار یک بخشی داره که به نظرم مهمترین و کارآمدترین بخش اون باشه به اسم updates and tune-ups آیا با وجود این قسمت دیگر نیازی نیست از نرم افزار های آپدیت درایور دیگر برای آپدیت لپ تاپ استفاده کنیم؟
و این قسمت میتونه بهترین نرم افزار برای آپدیت باشه یا کارایی چندانی نداره؟
(سعی میکنم در حین اینکه سوالات خودم و اینجا از اساتید محترم میپرسم تا جایی که میتونم آموزش فعالسازی و استفاده از قسمت های مختلف این نرم افزار و هم بذارم .)
با تشکر
:give_rose:
STUXNET
28-01-14, 08:53
سلام
درموردسوال اولتون بايد بگم ين نرم افزاري كه گفتيد فقط براي آپديت درايورهاي مختص خود Hp هست
در مورد آپديت درايورهاي ديگه از سايت شركت سازنده Download كنيد مزيت هاي بيشتري نصيبتون ميشه
x00t
28-01-14, 23:29
سلام
درموردسوال اولتون بايد بگم ين نرم افزاري كه گفتيد فقط براي آپديت درايورهاي مختص خود Hp هست
در مورد آپديت درايورهاي ديگه از سايت شركت سازنده Download كنيد مزيت هاي بيشتري نصيبتون ميشه
با سلام و تشکر فراوان بابت پاسخگوییتان .
ببخشید ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
الان مثلا تو آپدیتاش برای من آپدیت بایوس و کارت گرافیک و ... رو نشون میده که هیچکدوم از این قطعات و خود ه شرکت اچ پی تولید نکرده !!!
سپاسگذارم
AMD>INTEL
28-01-14, 23:39
اين برنامه كار اپديت رو سريع ميكنه و شما درايورهاي جديد رو از سايت hp دريافت ميكنيد . فقط بايوس براي خود hp هست و يكسري برنامه هاي جانبي
x00t
29-01-14, 12:38
با تشکر از استاد عزیز امید جان
من اگه الان بخوام کل لپ تاپم و آپدیت کنم باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه برای چه قسمت هایی از لپ تاپ آپدیت میذارن مثل برای کارت گرافیک و سی پی یو و ...؟
کلا چه قسمت ها یا قطعاتی از یک لپ تاپ قابلیت آپدیت و دارن؟
:11():
AMD>INTEL
29-01-14, 13:15
یکسری اپدیت درایور ها هست که هر 2 ماه یکبار اپدیت میشه . چون ویندوزش ارجیناله از طریق مایکروسافت هم اپدیت میشه . یکسری هم میان افزار هست که توسط hp تو صفحه ساپورت این محصول گذاشته میشه . البته این فقط برای رفع ایراد ها ارائه میشه یا افزایش سازگاری
x00t
29-01-14, 13:27
یکسری اپدیت درایور ها هست که هر 2 ماه یکبار اپدیت میشه . چون ویندوزش ارجیناله از طریق مایکروسافت هم اپدیت میشه . یکسری هم میان افزار هست که توسط hp تو صفحه ساپورت این محصول گذاشته میشه . البته این فقط برای رفع ایراد ها ارائه میشه یا افزایش سازگاری
:1. (22):
سلام امید جان
پس شما هیچ نیازی به آپدیت لپ تاپ توسط خودمون نمیبینین؟
یعنی همه قسمت های لپ تاپ توسط آپدیت ویندوز و همین نرم افزار اچ پی آپدیت میشن؟
یکی از دوستان هم تو این تاپیک : Only the registered members can see the link گفتن که تازه از همون لپ تاپ که من خریدم ایشون هم خریدن !
و میخوان کامل آپدیتش کنن ...
اگه یه راهنمایی قدم به قدمت در مورد آپدیت همه ی قسمت های این لپ تاپ بفرماییین لطف بزرگی در حق ما کردین .
پیشاپیش سپاسگذارم .
x00t
29-01-14, 18:23
سلام امید جان
پس شما هیچ نیازی به آپدیت لپ تاپ توسط خودمون نمیبینین؟
یعنی همه قسمت های لپ تاپ توسط آپدیت ویندوز و همین نرم افزار اچ پی آپدیت میشن؟
یکی از دوستان هم تو این تاپیک : Only the registered members can see the link گفتن که تازه از همون لپ تاپ که من خریدم ایشون هم خریدن !
و میخوان کامل آپدیتش کنن ...
اگه یه راهنمایی قدم به قدمت در مورد آپدیت همه ی قسمت های این لپ تاپ بفرماییین لطف بزرگی در حق ما کردین .
پیشاپیش سپاسگذارم .
از اساتید بزرگوار شهر سخت افزار کسی نیست که به این سوالات ما جواب بده؟
:Love-ssa~! (1):
AMD>INTEL
29-01-14, 23:51
نه لازم نيست . بيشتر اپديت ها مخصوصا درايور توسط خود مايكروسافت اپديت ميشه . خوبي كه داره درايور هاي whql رو اپديت ميكنه . براي بايوس هم از خود hp ميگيره همين برنامه
x00t
30-01-14, 10:44
نه لازم نيست . بيشتر اپديت ها مخصوصا درايور توسط خود مايكروسافت اپديت ميشه . خوبي كه داره درايور هاي whql رو اپديت ميكنه . براي بايوس هم از خود hp ميگيره همين برنامه
سلام
مرسی از شما امید جان
فقط یک سوال دیگه در این مورد تا تاپیک کامل بشه و یه نفر که خواست بخوندش به نتیجه برسه و خود من هم به نتیجه برسم !
استاد عزیز : چه بخش هایی از یک لپ تاپ قابلیت آپدیت شدن و دارن یا چه قطعه ها یا بخش هایی از یه لپ تاپ و میشه آپدیت کرد؟
با تشکر از شما
:love:
AMD>INTEL
30-01-14, 10:54
قطعات مشخص : هارد-رم و اگر مادربرد لپتاپ mxm support باشه توانايي اضافه كردن گرافيك هم هست و پردازنده و تعويض dvd/rw
x00t
30-01-14, 11:39
قطعات مشخص : هارد-رم و اگر مادربرد لپتاپ mxm support باشه توانايي اضافه كردن گرافيك هم هست و پردازنده و تعويض dvd/rw
ببخشید تا آدم زیاد میدونه زیاد براش سوال پیش میاد :1. (35):
الان اگه من بخوام این قطعات و قسمت های قابل آپدیت لپ تاپ و آپدیت کنم باید به چه صورتی عمل کنم؟
یعنی چجوری خودم آپدیت کنم؟
AMD>INTEL
30-01-14, 13:27
زمان گارانتي شما عملا نميتونيد قطعات رو ارتقا بديد .
x00t
30-01-14, 13:56
زمان گارانتي شما عملا نميتونيد قطعات رو ارتقا بديد .
نمیتونم؟
مگه میشه آدم نتونه لپ تاپ خودش و آپدیت کنه اونم با آپدیت های قانونی و اورجینالی که خوده شرکت سازنده لپ تاپ و سازنده ی قطعاتش ارائه میده؟
منظورم از آپدیت و ارتقاء فقط نرم افزاری هست داداش ...
مثلا چه بخش هایی یا قطعاتی از یک لپ تاپ رو میشه به حالت نرم افزاری آپدیت کرد؟
و چجوری؟
شما فرمودین با آپدیت ویندوز و همین نرم افزار اچ پی همه ی درایور ها آپدیت میشن !!!
سوال من اینکه من الان اگه بخوام خودم مطمئن بشم که تموم قسمت های لپ تاپ آپدیت شده اس (درایور و نرم افزاری) باید چه قطعاتی رو از سایتشون چک کنم؟
امیدوارم تونسته باشم منظورم و برسونم داداش
AMD>INTEL
30-01-14, 16:10
درايور ها به روز ميشن توسط ويندوز . درباره بايوس و frimware هم همين برنامه به شما اطلاع ميده .
قطعاتي كه درايور دارن هم مشخصه
x00t
30-01-14, 16:39
درايور ها به روز ميشن توسط ويندوز . درباره بايوس و frimware هم همين برنامه به شما اطلاع ميده .
خیلی خیلی تشکر امید جان :1. (22):
میخوام کل تاپیک و در این پست نتیجه گیری کنم تا افرادی که بعدا این سوال براشون پیش میاد و به هرنحوه ای به این تاپیک میان مثل من به نتیجه گیری واحدی برسن :
1- هیچ نیازی به آپدیت نرم افزاری لپ تاپ توسط خودمون نیست و تمامی نرم افزارهای جدید که توسط شرکت سازنده ی لپ تاپ و یا قطعات اون ارائه میشه توسط آپدیت های خوده ویندوز به روز میشن.
2-با یوس و frimware لپ تاپ توسط نرم افزار support assistant اچ پی آپدیت میشن و هیچ نیازی به آپدیت اون ها توسط خودمون نیست !!!
3-ارتقاء سخت افزاری لپ تاپ در زمان گارانتی اون میتونه باعث خارج شدن اون دستگاه از گارانتی بشه (پس به هیچ عنوان در زمان مشمولیت گارانتی به دستگاهتان اون و از لحاظ سخت افزاری ارتقاء ندین!)
اون دوستی هم که در تاپیک راهنمایی برای خرید لپ تاپ اچ پی گفته بودن میخوان لپ تاپ 7356se خودشون و کامل و از همه نظر آپدیت کنن (البته نرم افزاری) هیچ نیازی به انجام این کار توسط خودمون نیست تمامی آپدیت ها توسط ویندوز انجام میشه و همین نرم افزار ساپورت اچ پی , پس با انجام آپدیت ویندوز و توجه و آپدیت موارد اشاره شده توسط نرم افزار ساپورت همه ی لپ تاپ آپدیت میشه .
با تشکر ویژه از امید جان و تمام کاربران فروم شهر سخت افزار :merci:
تاپیک به یک نتیجه گیری عالی رسید مدیران محترم اگه صلاح بدونن تاپیک و قفل کنن تا تاپیک به حاشیه کشیده نشه چون واقعا هر چیزی که لازم بود در مورد آپدیت لپ تاپ های اچ پی در این تاپیک پرسیده شد و جواب داده شد.
و اسم تاپیک و هم به آپدیت کامل نرم افزاری لپ تاپ های اچ پی تغییر بدین.
با تشکر
پییروووز باشید%
:love:
mr.nasery
30-01-14, 23:28
تموم آپدیت ها توسط آپدیت ویندوز و یا این نرم افزار انجام نمیشه و باید کاربر به صورت دستی نیز از سایت سازنده لپ تاپ یا قطعاتش آپدیت کنه.
AMD>INTEL
30-01-14, 23:45
تموم آپدیت ها توسط آپدیت ویندوز و یا این نرم افزار انجام نمیشه و باید کاربر به صورت دستی نیز از سایت سازنده لپ تاپ یا قطعاتش آپدیت کنه.
اين برنامه براي همين هست . كه نياز كاربر رو به مراجعه به سايت سازنده به حداقل برسونه . اگر اينطور بود كه شما ميگي لازم نبود اين برنامه وجود داشته باشه .
mr.nasery
30-01-14, 23:53
اين برنامه براي همين هست . كه نياز كاربر رو به مراجعه به سايت سازنده به حداقل برسونه . اگر اينطور بود كه شما ميگي لازم نبود اين برنامه وجود داشته باشه .
آیا مثلا آپدیت جدید کارت گرافیک و این نرم افزار نشون میده؟
یا با آپدیت ویندوز کارت گرافیک هم آپدیتش انجام میشه؟
جواب هر دو این سوالات خیر است.
لطفا به کاربران راهنمایی های اشتباه نکنین.
از مدیر انجمنی مثل شهر سخت افزار بعیده.
AMD>INTEL
31-01-14, 00:09
آیا مثلا آپدیت جدید کارت گرافیک و این نرم افزار نشون میده؟
یا با آپدیت ویندوز کارت گرافیک هم آپدیتش انجام میشه؟
جواب هر دو این سوالات خیر است.
لطفا به کاربران راهنمایی های اشتباه نکنین.
از مدیر انجمنی مثل شهر سخت افزار بعیده.
HP Support Assistant offers a single location for your computer support needs. From here, you can automate and schedule maintenance, troubleshoot problems, find information about your computer and related topics, and get assistance using self-help options or by contacting HP. This software is available for supported notebooks with supported operating systems.
فكر ميكنم توضيح سايت hp كامل باشه . بعد عزيز من ايشون ويندوز لپتاپشون ارجينال هست خيلي از درايورها به همراه اپديت هاي ويندوز اپديت و نصب ميشه . حال شما ميگيد من اشتباه ميكنم . يك دليل و مدرك بياريد مشكلي نيست .
AMD>INTEL
31-01-14, 00:11
The HP Support Assistant is a collection diagnostic and repair tools that will keep your computer operating as efficiently as possible. You are strongly encourage to install the newest version and allow it to run tune up and diagnostic services on a regularly scheduled basis. For instance, set the program to run once a month, late at night, when the computer is not in use.
If you have a problem with your computer and you contact HP for assistance, you will be instructed to use the HP Support Assistant to install any known updates and run diagnostic tests BEFORE you can receive any specific technical advice.
The HP Support Assistant uses model specific information to diagnose hardware and software issues, install updated drivers and patches, and provide you with additional information and tools to keep your computer operating properly. It can be used if the original operating system was Windows 7 or Vista, or if it was updated to Windows 7 or Vista.
Only the registered members can see the link
mr.nasery
31-01-14, 09:51
HP Support Assistant offers a single location for your computer support needs. From here, you can automate and schedule maintenance, troubleshoot problems, find information about your computer and related topics, and get assistance using self-help options or by contacting HP. This software is available for supported notebooks with supported operating systems.
فكر ميكنم توضيح سايت hp كامل باشه . بعد عزيز من ايشون ويندوز لپتاپشون ارجينال هست خيلي از درايورها به همراه اپديت هاي ويندوز اپديت و نصب ميشه . حال شما ميگيد من اشتباه ميكنم . يك دليل و مدرك بياريد مشكلي نيست .
شما خودتون در پست های قبلی گفتین که درایورها توسط آپدیت ویندوز به روز میشن و این برنامه برای بایوس و frimware لپ تاپ هست.
من بعد از 7 سال کار تخصصی در زمینه سخت افزار و تجاربی که داشتم این حرف و میزنم.
The HP Support Assistant is a collection diagnostic and repair tools that will keep your computer operating as efficiently as possible. You are strongly encourage to install the newest version and allow it to run tune up and diagnostic services on a regularly scheduled basis. For instance, set the program to run once a month, late at night, when the computer is not in use.
If you have a problem with your computer and you contact HP for assistance, you will be instructed to use the HP Support Assistant to install any known updates and run diagnostic tests BEFORE you can receive any specific technical advice.
The HP Support Assistant uses model specific information to diagnose hardware and software issues, install updated drivers and patches, and provide you with additional information and tools to keep your computer operating properly. It can be used if the original operating system was Windows 7 or Vista, or if it was updated to Windows 7 or Vista.
Install Latest HP Support Assistant for Maximum Automated Support | HP® Support (Only the registered members can see the link)
فکر کنم تا به حال حداقل فقط 3 تا لپ تاپ اچ پی با ویندوز اورجینال خودم داشتم(جز اونایی که برای تعمییر و فروش بودند.)
شما گفتین که تمام آپدیت های یک لپ تاپ توسط ویندوزش و این HP Support Assistantانجام میشه و دیگر هیچ نیازی به آپدیت توسط خودمون نیست.
من طبق تجربه و اطلاعاتی که دارم میگم شاید فقط 90 در 100 یا کمتر آپدیت ها توسط آپدیت ویندوز انجام بشه و توسط HP Support Assistant به ما اطلاع داده بشه و اگه بخواییم مطمئن بشیم که تمام قسمت های لپ تاپمون آپدیت شدن یا نه باید از سایت های سازنده قطعاتش یکی یکی چک کرده و آپدیت های جدیدش و بگیریم.
مدیران دیگر فروم هم میتونن نظرشون و در این مورد بدن فقط بدون قصد و غرض و جواب درست و بگن تا این تاپیک برای بررسی بیشتر به فروم های دیگر کشیده نشه.
AMD>INTEL
31-01-14, 12:58
دوست گرامي اگر از اول تاپيك رو مطالعه كنيد من كامل توضيح دادم . من بر اساس نوشته سايت hp درباره اين برنامه حرف ميزنم نه از تجربيات خودم .
mr.nasery
31-01-14, 13:54
من این تاپیک رو از اول مو به مو مطالعه کردم.
سوالی که اینجا برای من پیش میاد اینه که شما گفتین تمامی آپدیت های یک لپ تاپ یا سیستم توسط آپدیت ویندوز اون انجام میشه و نیازی به آپدیت از شرکت سازنده نیست.
و اینجا اشاره شده به لپ تاپ های اچ پی که باز شما گفتین در صورت استفاده از نرم افزار Assistant اچ پی و آپدیت ویندوز اورجینال لپ تاپ به صورت کامل آپدیت میشه.
سخن من اینکه با شما این حرف شما درست نیست و برای آپدیت کامل باید یک به یک به سایت سازنده ی لپ تاپ و قطعات اون مراجعه کرده و جدیدترین آپدیت ها رو از اونجا گرفت وگرنه با آپدیت ویندوز و این نرم افزارها کار به جایی نمیره.
AMD>INTEL
31-01-14, 13:57
اين هم guide كامل اين برنامه
Using HP Support Assistant (Windows 7, Windows Vista) | HP® Support (Only the registered members can see the link)
x00t
31-01-14, 14:49
سلام امید جان
بنده الان ویندوزم و آپدیت کردم و با این نرم افزار hp support assistant هم تمام نرم افزارهایی رو که گفت آپدیت کردم جز آپدیت ویندوز به 8.1 ...
الان اگه شما بفرمایین که چه قسمت هایی از یک لپ تاپ (سخت افزاری) قابلیت آپدیت کردن نرم افزارهاشون هست (آپدیت برنامه های نرم افزاری مخصوص هرکدوم از قطعات سخت افزاری لپ تاپ) من یکی یکی از سایت های سازنده ی قطعات سخت افزاری لپ تاپ خودم چک میکنم و نتیجه رو بهتون میگم.....
که آیا آپدیت ها تماما توسط برنامه اچ پی و آپدیت ویندوز انجام میشه و یا نه ....
AMD>INTEL
31-01-14, 15:03
درايورهاي whql تماما تو پروسه ويندوز اپدت هستند . شايد از نظر زماني كمي ديرتر باشه چون بايد تاييديه ميكروسافت رو داشته باشه .
شما درايورهايي كه داري تو ديوايس منيجر مشخص هست .
اين آخرين پست من تو اين تاپيك بود .چون نه وقت و نه حوصله بحث هاي بيهوده رو ندارم .
x00t
31-01-14, 17:04
من هم به عنوان آخرین پست توی این تاپیک ....
چند پست قبلش هم از مدیران خواهش کردم که چون به نتیجه رسیدیم قفل کنن تاپیک و ....
من که لپ تاپ آکبند اچ پی 7356se رو خریده بودم و فقط اقدام به آپدیت ویندوز اورجینالش و چند تا مورد از طریق hp support assistant کرده بودم از طریق دیوایس منیجر تک به تک روی تموم درایور ها راست کلیک کردم و آپدیتشون و چک کردم همه ی درایورها آپدیت بود جز درایور کارت گرافیکم nvidia که اون هم آپدیت شد !
فک نکنم دیگه جای بحث توی این تاپیک مونده باشه توروخدا آدم و از تاپیک بازکردنش پشیمون نکنین مدیران خواهشا تاپیک و قفل کنین.
با تشکر
و تشکر ویژه از امید جان
AMD>INTEL
31-01-14, 17:43
دوست من بعضي از كاربران متاسفانه با روش هاي نادرست اقدام به زير سوال بردن گفتها ميكنند . من هيچ ادعايي ندارم . من فقط از سايت hp نقل كردم .
hami_ri
01-02-14, 08:31
اصلا چه فرقي ميكنه حالا يا توسط ويندوز آپ بشه يا توسط اچ-پي
ضمنا تو قسمت آپديت ويندوز به 8.1 نوشته قبلش كل آپديت ها رو انجام بديد