PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید سیستم

m343
26-01-14, 21:22
درود دوستان عزیز
به نظر شما این سیستم خوبی میشه ؟ هدفم بیشتر یادگیری آورکلاک هست اما خوب میخوام راه رو درست برم

ASUS Maximus VI Extreme LGA1150 Z87 MB

Core i7 4770K

Ram Dual chanal Corsair XMS3 4*2=8GIG 2000MHZ

GPU =GTX 650Gainward 1gig DDR5

SSD:corsair 128

HDD : 2T +3T=5T

Coler Master V8

پاور Enermax ECO 80+ 500W 80Plus یا Enermax NAXN 650W

Hessam II
26-01-14, 21:27
خیر. متاسفانه قطعات مناسب و استانداردی نیست! برای خرید یک سیستم اورکلاک، می بایست تمامی استانداردهای لازم رعایت و در سیستم اعمال بشه!
سقف بودجه تون رو بفرمایید...

به جز اورکلاک، سایر کاربری هاتون رو هم بفرمایید اگر هست تا سیستم اصولی تر و منطقی تری معرفی کنیم به شما جهت خرید.

تمام قطعات یک کیس رو میخواید؟ یک عدد هارد 4 ترابایت براتون کفایت می کنه؟

m343
26-01-14, 21:56
سلام ! بودجتون چقدره ؟! کاربرد گیم هم دارید ؟!
بهتره کولر بهتر و پاور قدرتمندتری انتخاب کنید برادر !

واقعیتش بعضی قطعات رو خریدم و فقط مونده پاور +مادربورد+پردازنده که تا 2200 میتونم براش هزینه کنم
اطلاعات رو کامل نوشتم که بهتربشه راهنمایی کرد

کاربرد گیم آنچنانی ندارم و بیشتر فیلم و نهایتا داداش کوچک PES2014 بزنه تو رگ و اولویتم یادگیری آورکلاک هست و چون پول توجیبی نیست وبراش زحمت کشیدم دیگه نمیتونم زیاد هزینه کنم دی
راستی کیس هم یک عدد RAid maz agust گرفتم حدود 450 تومن و بسیارخنک هست برای کولر هم V8 روی i5 3470 که دارم در حالت لود 100 درصد به دمای 50 درجه بیشترنمیرسه (به دلیل خنک بودن کیس) و اگر شما پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید
و یک نکته دیگه که هم هست بنده یک کارت D-V-B دارم که حتما باید مین اسلاتش رو داشته باشه

حال اگر کمی به خودم فشاربیارم میتونم بودجه اینم پیداکنم
واترکولر Enermax ELC 120 - قیمت 330/000 تومان
واترکولر Enermax ELC 240 - قیمت 445/000 تومان

سپاس

AMD>INTEL
26-01-14, 22:05
براي اوركلاك فكر كنم اين برد از گيگابايت مناسب تر باشه
G1.Sniper Z87 (Only the registered members can see the link)
در مورد پاور 850 وات از برند گرين انتخاب بهتري هست .
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
26-01-14, 22:06
در مورد كولينگ
Green Silver_Arrow_SBE-Extreme Fan (Only the registered members can see the link)

m343
26-01-14, 22:20
در مورد كولينگ
Green Silver_Arrow_SBE-Extreme Fan (Only the registered members can see the link)

براي اوركلاك فكر كنم اين برد از گيگابايت مناسب تر باشه
G1.Sniper Z87 (Only the registered members can see the link)
در مورد پاور 850 وات از برند گرين انتخاب بهتري هست .
Green GP850B-OC Power (Only the registered members can see the link)

پاور گرین خیلی خوبه اما من ازش میترسم و اگر ممکنه یک برند دیگه بفرمایید
مین هم ترجیحا دوست دارم از شرکت ROG باشه که توییک های خیلی خوبی داره اما اسنایپرهم بسیار عالیه

کوبینگ این برند انرمکس چطوره ؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
26-01-14, 22:33
گرين اين سري به نظرم تمام فاكتورهاي يك پاور خوب داره . از چه نظر ميترسيد ؟
من خودم اسنايپر رو ترجيح ميدم . براي اوركلاك مخصوص شما كه تازه ميخواهيد شروع كنيد گيگابايت خيلي بهتره .ركوردهاي عالي هم تو سري z87 داشته .
اين كولينگ خوبه . ولي به نظرم يك air cooling بگيريد .باز تصميم خودتونه

m343
26-01-14, 22:38
گرين اين سري به نظرم تمام فاكتورهاي يك پاور خوب داره . از چه نظر ميترسيد ؟
من خودم اسنايپر رو ترجيح ميدم . براي اوركلاك مخصوص شما كه تازه ميخواهيد شروع كنيد گيگابايت خيلي بهتره .ركوردهاي عالي هم تو سري z87 داشته .
اين كولينگ خوبه . ولي به نظرم يك air cooling بگيريد .باز تصميم خودتونه

والا 600 واتش رو یک سیستم عادی داشتم یعنی روز اول که خریدم به محض روشن کردن مین بوردم رو سوزوند و وقتی بردم گارانتی گفت از تو کارخونه مشکل داشته و دیگه خودتون میدونید این یک ترسی در من گذاشت که دیگه اصلا سراغش نمیرم تا چندسالی که ببینم خوب جواب میده

پس من باید یک سربرم سراغ بررسی های اسنایپر اما میشه ملاک هاتون رو کمی بازتر بفرمایید؟

یعنی ایر کولر از واتر کولینگ بهتره به نظرشما ؟

Hessam II
26-01-14, 22:49
دوست عزیز، بودجه ی شما خیلی کمتر از این حرفاست! معلوم نیست چه قطعه ای دارین و چه قطعه ای ندارین!
پاسخ انجمن سخت افزار رو اینجا درج می کنید!

یک سیستم اصولی اورکلاک که یک کیس کامل باشه و آینده ی خوبی هم داشته باشه، دست کم 7 میلیون هزینه در بر خواهد داشت برای شما!

مادربرد اسنایپر هم گیمینگ هست! نه اورکلاک! لذا شخصاً توصیه نمی کنم به شما. ضمناً اسنایپر زد 87 اصلاً تا حالا به بازار ایران نیومده!
فقط اسنایپر 5 هست که اومده و این روزا هم بسیار کمیاب هست!

در کل، این مادربرد رو به شما توصیه می کنم که مخصوص اورکلاک هست و نسبت قیمت به کارایی بسیار خوبی هم داره:
Only the registered members can see the link

قیمتش هم بین 950 تا حداکثر 1 میلیون هست.

پاور هم 850 وات انرمکس پلاتیمکس رو بهتون توصیه می کنم که قیمت بالای 850 هزار تومانی داره! اما خب منحصراً جهت اورکلاک ساخته شده!

ضمناً مشخصات سیستم غیراستانداردی که خودتون نوشتید، حدود 5/5 میلیون تومان هست.

AMD>INTEL
26-01-14, 22:57
والا 600 واتش رو یک سیستم عادی داشتم یعنی روز اول که خریدم به محض روشن کردن مین بوردم رو سوزوند و وقتی بردم گارانتی گفت از تو کارخونه مشکل داشته و دیگه خودتون میدونید این یک ترسی در من گذاشت که دیگه اصلا سراغش نمیرم تا چندسالی که ببینم خوب جواب میده

پس من باید یک سربرم سراغ بررسی های اسنایپر اما میشه ملاک هاتون رو کمی بازتر بفرمایید؟

یعنی ایر کولر از واتر کولینگ بهتره به نظرشما ؟

اينطوري هم نيست . شما كافيه يكبار به پاور تستر وصل كنيد .
عرض كنم خدمت هر شركتي qc داره .
نكته خوبش گارانتيش و قيمت مناسب در كنار راندمان عالي هست . خيالت راحت مشكلي پيش نمياد
واتر كولينگ براي كسي كه اوركلاك ميكنه يك جور دست پا گيره . با اير به نظرم قدرت عمل بيشتري داري
تو خريد گرين شك نكن .

m343
26-01-14, 22:59
دوست عزیز، بودجه ی شما خیلی کمتر از این حرفاست! معلوم نیست چه قطعه ای دارین و چه قطعه ای ندارین!
پاسخ انجمن سخت افزار رو اینجا درج می کنید!

یک سیستم اصولی اورکلاک که یک کیس کامل باشه و آینده ی خوبی هم داشته باشه، دست کم 7 میلیون هزینه در بر خواهد داشت برای شما!

مادربرد اسنایپر هم گیمینگ هست! نه اورکلاک! لذا شخصاً توصیه نمی کنم به شما. ضمناً اسنایپر زد 87 اصلاً تا حالا به بازار ایران نیومده!
فقط اسنایپر 5 هست که اومده و این روزا هم بسیار کمیاب هست!

در کل، این مادربرد رو به شما توصیه می کنم که مخصوص اورکلاک هست و نسبت قیمت به کارایی بسیار خوبی هم داره:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

قیمتش هم بین 950 تا حداکثر 1 میلیون هست.

پاور هم 850 وات انرمکس پلاتیمکس رو بهتون توصیه می کنم که قیمت بالای 850 هزار تومانی داره! اما خب منحصراً جهت اورکلاک ساخته شده!

ضمناً مشخصات سیستم غیراستانداردی که خودتون نوشتید، حدود 5/5 میلیون تومان هست.

دوست عزیز پست دومم خدمت شما عرض کردم که اطلاعت رو کامل نوشتم به دلیل انخاب پاور درست و دوباره اینجا خدمت شما عرض میکنم که مین +پردازنده +پاور نیاز دارم و حداقل بودجه ای که درنظر دارم حدود 2200 هست که اگر لازم باشه بودجه رو ارتقا میدیم
مین حدود 1350 + پردازنده 980 + پاور که فعلا درنظر گرفتیم Enermax NAXN 650W هست که 315 قیمتش هست
با این حساب چیزی حدود 2650 میشه و اگر باز هم نیاز باشه یک واترکولینگ تا حدود 300-450 هم هزینه میکنیم

بله حرف شما کاملا صحیح و مطمنا بنده هم باید حداقل 8 میلیون درنظر داشته باشم مثلا مانیتور LED + موس حرفه ای و....
من دقیق نمیدونم اسنایپر 87 بود یا نه اما قیمتی که دارم 1610 هست ..پس اگر گیمینگ باشه همون ماکسیموس ها بهتره به نظر شما ؟

دوست گرامی میشه بفرمایید این سیستم خیراستاندارد بنده به جز پاور چه مشکلاتی داره تا دقیقتر بررسی کنیم؟

m343
26-01-14, 23:03
اينطوري هم نيست . شما كافيه يكبار به پاور تستر وصل كنيد .
عرض كنم خدمت هر شركتي qc داره .
نكته خوبش گارانتيش و قيمت مناسب در كنار راندمان عالي هست . خيالت راحت مشكلي پيش نمياد
واتر كولينگ براي كسي كه اوركلاك ميكنه يك جور دست پا گيره . با اير به نظرم قدرت عمل بيشتري داري
تو خريد گرين شك نكن .

خوب خود پاور رو گارانتی میکنن اما مین بوردی که فرستاد اون دنیا نمیشه درسته ؟
پاورتستر به نظرشما درست عمل میکنه تو اینگونه موارد؟
مدل ایرکولینگ خاصی مدنظرتون هست عزیز؟

AMD>INTEL
26-01-14, 23:03
اين GA-Z87X-OC هم كه حسام عزيز معرفي كردن برد خوبيه . كاملا بهيهنه سازي شده براي اوركلاك . درباره اين برد و امكانات اورش شهريار عزيز اطلاعات كاملي داره . خيلي از اوركلاكر هاي بزرگ مثل hi cookie با اين برد كار كردند .

AMD>INTEL
26-01-14, 23:05
خوب خود پاور رو گارانتی میکنن اما مین بوردی که فرستاد اون دنیا نمیشه درسته ؟
پاورتستر به نظرشما درست عمل میکنه تو اینگونه موارد؟
مدل ایرکولینگ خاصی مدنظرتون هست عزیز؟

پاور هاي جديد اين سوزاندن قطعات به دلايل داشتن پروتكشن هاي لازم مثل
ovp=over voltage protection
ocp
و داشتن قطعات با كيفيت بالا . امكان صدمه زدن به ديگر قطعات زير صفر رسيده . اين پاور ورژن اوركلاك هست

m343
26-01-14, 23:08
اين GA-Z87X-OC هم كه حسام عزيز معرفي كردن برد خوبيه . كاملا بهيهنه سازي شده براي اوركلاك . درباره اين برد و امكانات اورش شهريار عزيز اطلاعات كاملي داره . خيلي از اوركلاكر هاي بزرگ مثل hi cookie با اين برد كار كردند .

این مین رو تو انجمن آورکلاکینگ دیدم بررسی بسیار خوبی هم داشتند
پس شما هم موافق این مدل از سری زد هستید ؟

AMD>INTEL
26-01-14, 23:15
100% .چيپ z87 يكي از بهترين چيپ هاي اينتل هست . همچنين طراحي خوب گيگابايت كه با همكاري اوركلاك هاي حرفه اي انجام شده رو نميشه ناديده گرفت . من كلا اوركلاك با گيگابايت رو بيشتر ميپسندم .

Hessam II
26-01-14, 23:46
در مورد مادربرد شما با قیمت کمتر، می تونید مادربرد بهتر و بهینه تر برای اورکلاک انتخاب کنید که خدمت شما معرفی شد.
در مورد رم، واقعاً معمولی ترین رم بازار رو انتخاب کردید و اونطور که باید و شاید هرگز اورکلاک پذیر نیست. بهتون تریدنت ایکس جی اسکیل رو توصیه می کنم که در اورکلاک، بی رقیب هست. یک عدد 8 گیگ اش، 450 براتون در میاد و سی ال 10 هست و 2400 مگاهرتز. ما موجود داریم این رم رو.
در مورد کارت گرافیک حداقل یک GTX 760 بخرید که به آینده اش امیدوار باشید! حتی اگر اهل گیم نیستید آنچنان. نیم نگاهی هم به آینده داشته باشید، بد نیست.
اس اس دی و هارد خوبه.
کولرمستر وی 8 که خیلی وقته موجود نیست! اما برای واترکولینگ به شما اچ 100 کرسیر رو پیشنهاد می کنم که در دنیا یکی از بهترین کولرهاست با قیمت 500. در مورد کیس هم هاف ایکس ام از برند کولر مستر واقعاً استثناییه!
پاور هم که اصلاً برای اورکلاک نیست. جهت صرفه جویی در هزینه، حداقل 750 وات پلاتیمکس رو مد نظر قرار بدید جهت خرید.

در صورت این اصلاحات، می تونید شاهد سیستم آینده دار، کاملاً استاندارد و نسبتاً حرفه ای برای اورکلاک باشید!

alksdj
27-01-14, 00:02
دوست عزیز مادربورد سری اسوس که شما میخوایین بخرید یک مشکل کوچیک داره اون هم این هست که توی ست کردن ولتاژ یکم بیشتر ست میکنه
پیشنهاد من به شما مادربورد GIGABYTE Z87X OC هست که دوستمون هم ذکر کردن
در مورد استفاده از کولینک هم باید ببنید که تا چه حدی میخوایین اورکلاک کنید تا بتونم بهتر راهنمایی کنیم
در مورد پاور هم من ENERMAX خوب هست پاور خود من ANTEC هست
اگر بتونید پیدا کنید عالی هست کورسیر هم پاور های خیلی خوبی داره اگر اون رو هم پیدا کنید خوب هست
در مورد مادربورد G1.Sniper Z87 (Only the registered members can see the link) هم باید این توضیح رو بدم که این مادربورد سری گیم هست و دارای کارت صدا عالی هست و قابلیت اورکلاک هم داره ولی در حد معمولی نه در حد حرفه ای

m343
27-01-14, 00:34
دوست عزیز مادربورد سری اسوس که شما میخوایین بخرید یک مشکل کوچیک داره اون هم این هست که توی ست کردن ولتاژ یکم بیشتر ست میکنه
پیشنهاد من به شما مادربورد GIGABYTE Z87X OC هست که دوستمون هم ذکر کردن
در مورد استفاده از کولینک هم باید ببنید که تا چه حدی میخوایین اورکلاک کنید تا بتونم بهتر راهنمایی کنیم
در مورد پاور هم من ENERMAX خوب هست پاور خود من ANTEC هست
اگر بتونید پیدا کنید عالی هست کورسیر هم پاور های خیلی خوبی داره اگر اون رو هم پیدا کنید خوب هست
در مورد مادربورد G1.Sniper Z87 (Only the registered members can see the link) هم باید این توضیح رو بدم که این مادربورد سری گیم هست و دارای کارت صدا عالی هست و قابلیت اورکلاک هم داره ولی در حد معمولی نه در حد حرفه ای

مین گیگا رو چندجای دیگه نگاه کردم میگفتن رابط کاربری جالبی نداره درسته ؟

nima_hl
27-01-14, 01:19
درود دوستان عزیز
به نظر شما این سیستم خوبی میشه ؟ هدفم بیشتر یادگیری آورکلاک هست اما خوب میخوام راه رو درست برم

ASUS Maximus VI Extreme LGA1150 Z87 MB

Core i7 4770K

Ram Dual chanal Corsair XMS3 4*2=8GIG 2000MHZ

GPU =GTX 650Gainward 1gig DDR5

SSD:corsair 128

HDD : 2T +3T=5T

Coler Master V8

پاور Enermax ECO 80+ 500W 80Plus یا Enermax NAXN 650W

بدترین پلتفرم برای آموزش آورکلاک سوکت 1150 است

شما فقط باید پردازنده خوش بچ داشته باشید

یا باید خوش شانس باشید و یک پردازنده لو ولتاژ گیرتون بیاد

یا باید پولدار باشید هی پردازنده بخرید تست کنید تا یدونش خوب از کار در بیاد

شما یدونه سیستم 775 برای آموزش آورکلاک جمع کنید بنظرم خیلی بهتر و ارزان تر باشه

m343
27-01-14, 02:00
بدترین پلتفرم برای آموزش آورکلاک سوکت 1150 است

شما فقط باید پردازنده خوش بچ داشته باشید

یا باید خوش شانس باشید و یک پردازنده لو ولتاژ گیرتون بیاد

یا باید پولدار باشید هی پردازنده بخرید تست کنید تا یدونش خوب از کار در بیاد

شما یدونه سیستم 775 برای آموزش آورکلاک جمع کنید بنظرم خیلی بهتر و ارزان تر باشه

گرامی جسارت نباشه اما شما مطمن هستید از این حرف؟

alksdj
27-01-14, 10:40
مین گیگا رو چندجای دیگه نگاه کردم میگفتن رابط کاربری جالبی نداره درسته ؟
نه عزیز بیشتر اورکلاکر های از این مادربورد استفاده میکنن

AMD>INTEL
27-01-14, 10:46
کلا شما تو hwbot هم برید رکورد زیادی با این مادربرد ثبت شده و به خاطر مدار تغذیه قوی و استفاده از المانها با کیفیت بالا گزینه خوبی برای اور میباشد .

nima_hl
27-01-14, 15:00
گرامی جسارت نباشه اما شما مطمن هستید از این حرف؟

بله عزیز اطمینان دارم

در این پلتفرم بیس کلاک تقریبا تعطیله و شما افزایش مولتی پل و ولتاژ دادن میتونید آورکلاک کنید

این پردازنده هم روی ایر و واتر کولینگ خیلی داغ میشه پس عملا ولتاژ زیاد نمیتونید بدین

اینجاست که یک پردازنده لو ولتاژ به کارتون میاد که اونم ماکزیمم 1 تا 3 واحد بیشتر آور میشه

در کل پلتفرمهای قدیمی که امکان افزایش بیس کلاک را داشتند کلی حیجان و مطالب آموزشی بیشتری داشتند

m343
27-01-14, 15:37
بله عزیز اطمینان دارم

در این پلتفرم بیس کلاک تقریبا تعطیله و شما افزایش مولتی پل و ولتاژ دادن میتونید آورکلاک کنید

این پردازنده هم روی ایر و واتر کولینگ خیلی داغ میشه پس عملا ولتاژ زیاد نمیتونید بدین

اینجاست که یک پردازنده لو ولتاژ به کارتون میاد که اونم ماکزیمم 1 تا 3 واحد بیشتر آور میشه

در کل پلتفرمهای قدیمی که امکان افزایش بیس کلاک را داشتند کلی حیجان و مطالب آموزشی بیشتری داشتند

پس این رکوردهایی که با پردازنده های Dual ثبت شده تا 5.5 هم میگن هست درسته ؟
میتونید یک سیستم بفرمایید ببینم امکان خرید هر 2 هست یا خیر؟

AMD>INTEL
27-01-14, 16:38
كلا هزينه كردن براي پلتفرم رده خارج شده هزينه بيهوده هست .
البته من كاملا با نظر نيما موافق نيستم . اين بررسي رو ببينيد متوجه ميشيد
Intel Core i7-4770K Overclocking, Performance Analysis and Conclusion | bit-tech.net (Only the registered members can see the link)

How to Overclock an Intel 4770K Guide (Only the registered members can see the link)

nima_hl
27-01-14, 20:01
پس این رکوردهایی که با پردازنده های Dual ثبت شده تا 5.5 هم میگن هست درسته ؟
میتونید یک سیستم بفرمایید ببینم امکان خرید هر 2 هست یا خیر؟

عزیز اطلاعات آورکلاک بنده فقط تا رده کاربردیه

من آورکلاکر حرفه ای نیستم

بهتره در ضمینه انتخاب قطعات با آورکلاکرهای فروم مثل نیما ( extreme ) یا مهدی (alksdj (Only the registered members can see the link)) مشورت کنی

پیشنهاد میکنم یک سری قطعه در حد 200-300 تومن تهیه کنی که خیلی هم سرشون نترسی

بزنی بترکونیشون تا آورکلاک دستت بیاد

بعد که حرفه ای شدی بری سر وقت قطعات میلیونی :wink: