ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید بهترین کولر cpu تا 300 تومن

dooste.man83
23-01-14, 09:58
با سلام به همگی

متاسفانه هیچ بخشی برای پرسیدن این سوال پیدا نکردم و چون مرتبط با cpu بود اینجا مطرح کردم ( لازمه مدیر های عزیز مشاوره برای خرید خنک کننده ها رو هم اضافه کنن )

دوستان بهترین کولر cpu که تا جای ممکن خنک کنه cpu رو و صدای تولیدیش هم کم باشه در کل چی پیشنهاد میدید که در تهران هم پیدا بشه برای خرید ؟ ( نمودار های مقایسه ای در هر سایت یک چیزه و من که آخر نفهمیدم چی بهتره !!! )

سیستم من :

cpu = intel 4770k

motherboard = asus z87 pro

مثلا به عنوان نمونه اینا

Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme (Only the registered members can see the link Fthermalright_silver_arrow_sb_e_extreme_review%2C1 .html&ei=mbbgUufACojtkQexoIDIDg&psig=AFQjCNExRYB_5MyVyssrGMpnm9jznIBYtg&ust=1390544125628597) ( فن نارنجی )

Noctua NH-D14 (Only the registered members can see the link Fthermalright_silver_arrow_sb_e_extreme_review%2C1 .html&ei=mbbgUufACojtkQexoIDIDg&psig=AFQjCNExRYB_5MyVyssrGMpnm9jznIBYtg&ust=1390544125628597)

قیمت هم تا 300 تومن

در مورد واتر کولینگ هم اطلاعی ندارم و نمیدونم تو این قیمت چیز خوب پیدا میشه یا نه که بی صدا هم باشه

ممنون از دوستان عزیزی که کمک می کنن

AMD>INTEL
23-01-14, 14:15
به نظرم Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme انتخاب خوبيه

dooste.man83
23-01-14, 15:17
به نظرم Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme انتخاب خوبيه

بنچ مارکهاش رو میدیدم تو بعضی سایت ها گفته اولی بهتره تو بعضی از سایت ها گفته دومی ... واقعا گیج شدم
از این ها بهتر که دیگه در ایر کولر ها نداریم ?
میتونه این فن ها دمای فول لود با اور روی 4300 رو زیر 70 بیاره ?
ممنون

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

AMD>INTEL
23-01-14, 17:13
بله . البته زياد هم مهم نيست . چون هر دو فن خوب هستند . thermalight كلا يك برند خوب در زمينه كولينگ هست . شما با خمير خودش استفاده كنيد . از نظر temp ديگه مشكلي نخواهيد داشت .

STUXNET
25-01-14, 08:20
سلام
ازكولرهاي داراي فن بزرگ استفاده كنيد هم صداش كمتره هم خنك كنندگيش

dooste.man83
26-01-14, 02:09
بله . البته زياد هم مهم نيست . چون هر دو فن خوب هستند . thermalight كلا يك برند خوب در زمينه كولينگ هست . شما با خمير خودش استفاده كنيد . از نظر temp ديگه مشكلي نخواهيد داشت .

دیگه بزرگترین فن ها رو که این دو مدل داره

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

dooste.man83
26-01-14, 02:17
دوستان این مدل زیر یکی از ایراداتش رو صدای بلند فنش میدونن
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme
این مدل در حد 6 تا 10 در فول لود خنک تره اما 25 دیسبل صداش بیشتر از noctua D14 هستش...
بنظرتون تفاوت صداشون زیاده مخصوصا در لود متوسط? چون صدا بی صدا بودن برام بسیار مهمه

سوال بعدیم اینه که بنظرتون nuctoa d14 چقدر از این کولر زالمان x10performa من در فود لود بیشتر خنک میکنه ?
ممنون