PDA

مشاهده نسخه کامل : دانلود Assassin's Creed HD Liberation PC

amigames
15-01-14, 08:39
این نسخه قبلا به طور اختصاصی برای PS Vita عرضه شده بود.داستان بازی تقریبا همزمان با نسخه سوم است.شخصیت اصلی این نسخه همچنین در یک DLC در Assassin's Creed IV هم حضور دارد.

لینک مستقیم از top2download
Only the registered members can see the link دانلود پارت ۱ : Direct Link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link دانلود پارت ۲ : Direct Link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link دانلود پارت ۳ : Direct Link (Only the registered members can see the link)

رمز:top2download

کرک

Only the registered members can see the link

تک لینک

RG

UL

PL

BU

amigames
15-01-14, 12:18
لینک های مستقیم اضافه شدند.

mohsen7077
15-01-14, 16:52
نمیدونم چرا با سری Assassin's creed حال نمی کنم!؟:1. (27)::1.:

amigames
16-01-14, 21:57
نمیدونم چرا با سری Assassin's creed حال نمی کنم!؟:1. (27)::1.:

حیف.(گرچه شاید Liberation نمونه جالبی واسه بازی های Assassin's Creed نباشه و بیشتر اونایی که هوادار سرسخت سری بازی ها هستن طرفش برن البته می دونم شما در کل سری اش رو میگی حال نکردی من کلا واسه بقیه میگم که کل سری بازی های Assassin's Creed رو اگر از این نسخه خوششون نیومد باهاش نسنجند چون Liberation بیشتر واسه Vita مفید بود تا دستگاه های دیگه و با این احوال برای همان Vita اش نسبت به اکثر نسخه های دیگر در سری های Assassin's Creed استقبال مثبت کمتری از جانب منتقدان ازش شد و به احتمال نسخه HD هم استقبال نسبتا خوبی روی PC,X360,PS3 ازش در نهایت توسط مردم نشه)حالا بازی های دیگه که این چند روزه تازه لینکشو توی سایت گذاشتم و تازه عرضه شدن هم یه نگاهی بکن ایشالا از اونا خوشت بیاد.