من مادربردی که الان دارم سوکت 775 اینتل هست و از اول هم همه مادربرد هایی که خریدم از چیپ های اینتل بودند , الان یه هفت سالی میشه این سیستم رو دارم و می خوام تا 700 خرج کنم
می خوام مادربرد رو عوض کنم , با توجه به سوکت قدیمی 775 , هم سی پی یو و رم هم باید عوض بشه
برای مادربرد 300 , برای سی پی یو 300 و برای رم هم 150 هزار تومن در نظر گرفتم , بعد از فروش قطعاتم هم هر چی موند می دم کارت گرافیک که حدود 300 هزار تومن هم برای کارت گرافیک در نظر گرفتم
خودم نظرم روی AMD هست
Quad Core AMD A8-5500 Trinity 3.2GHz
GIGABYTE - F2A88XM-HD3
و رم هم که همشون حدود 150 هستند
و کارت گرافیک HD 7750 که حدود 300 هزار تومنه
اما مشکلی که دارم اینه تو شهر ما سراغ هر کی میرم AMD نداره و وقتی دلیلشو می پرسم میگن بعد یه مدت میسوزه !!! الان هم اینطوریه یا قبلا بوده , یا اصلا یه باور غلطه ؟اگر میسوزه , کدوم قطعه هست ؟ ماربرد یا سی پی یو
از طرفی وقتی می خوام اینتل بخرم تو رنج 300 هزار تومن نمی تونم CPU چهار هسته ای بخرم , چون واسه بازی می خوام و سی پی یو های دو هسته ای واسه بازی اصلا خوب نیستندو نمی تونم با بودجم اینتل رو انتخاب کنم
حالا موندم که چی کار کنم , اگه AMD مشکلی نداشته باشه , دیگه من هم مشکلی ندارم
دوست عزیز شما می خوایی تا 700 تومن خرج کنی اگه کامپیوترتم خوب بردارن 200 تا 240 با یه حساب سر انگشتی 300+150+300+300 میشه حدود 1.050 تومن که 700+240=940
Only the registered members can see the link
کم میاد و پاور هم باید عوض شه
سیستم پیشنهادی من
cpu: intel g3220
min:ASUS - H81-PLUS
ram: Geil 4G dual channel 1600
vga: 7750 sapphire
power : green 430w
این کامپیوتر خودمه اکثر بازی ها رو باز می کنه خیالت راحت و فقط دور amd خط بکش (Only the registered members can see the link)
(Only the registered members can see the link)
:yes:
Reza.Javani
10-01-14, 17:42
پاورم گرین 400 هست , hd 7750 نیازی به پین برق نداره , از خوده PCI تامین میشه
g3220 , بتلفیلد 3 , 4 بازی کردی با این سیستم ؟
اشکال نداره 100 هزار تومن می زارم روی بودجه , فقط AMD مشکل داره یا نه ؟
saleh8
10-01-14, 19:01
اینتل بهتره این بازی هارو باز می کنه فیلم هاش تو یوتیوب هست
amir ghayour
10-01-14, 19:17
کی گفته amd مشکل داره هرکی همچین حرفی زده یا کلا بی سواد تشریف داره یا غرض داره اتفاقا amd به نسبت قیمت کارایی خیلی خوبی هم میده من نمیگم از اینتل بهتره ولی اینکه به گفته بعضیا باید دور amd خط کشید یک حرف کاملا اشتباه خیلیا از بهترینها در امور کامپیوتر و سخت افزار از cpu های amd استفاده میکنن شما دوست عزیز یه مدت دیگه صبر کنید دوستان باتجربه تر حتما شما رو راهنمایی خواهند کرد و این حرف رو هم تایید خواهند کرد که amd گزینه بدی نیست شما فقط با اتکا به حرف یکی دو نفر نتیجه گیری نکنید مطمعنا نتیجه خوبی خواهید گرفت.
saleh8
10-01-14, 21:19
شما خودت داری می گی گزینه بدی نیست ولی باید بگم amd چند سالیه که از intel شکست خورده ولی amd هم بد نیست ولی در کل intel بهتره . حرف شما هم درست apu های amd مناسبه بازیه ولی به جیب این بنده خدا هم نگاه کن
STUXNET
11-01-14, 08:10
دركل بايد گفت شركت Amd cpu هايي كه توليد ميكنه نسبت به قيمتش مناسبه ولي كاراييش به Intel نميرسه البته اين توكار مشخص ميشه
Reza.Javani
11-01-14, 10:49
دركل بايد گفت شركت Amd cpu هايي كه توليد ميكنه نسبت به قيمتش مناسبه ولي كاراييش به Intel نميرسه البته اين توكار مشخص ميشه
در نهایت من کدوم رو انتخاب کنم ؟ ایا به ریسکش می ارزه با این همه حرف پشت AMD ?
STUXNET
11-01-14, 13:22
بستگي داره براي چه كاري بخواين ؟
saleh8
11-01-14, 13:40
intel بگیر که خیالت راحت باشه چون استفاده کردم می گم
ABS92
11-01-14, 16:37
AMD یک انتخاب عاقلانه و هوشمندانه برای کسانی هست که از بودجه ی کمتری برخوردارن.با توجه به قیمت مناسبی که دارن ولی در مقابل هم کارایی قابل قبولی نسبت به قیمتشون ارائه میدن.من خودمم از AMD استفاده میکنم و کاملا راضی هستم و به شما هم که بودجه ی کمی دارید پیشنهاد میکنم.این رو هم بگم که نگید یه موقع چون خودش AMD داره داره پیشنهادش میکنه.نه . اگر شما بودجه ی بهتری داشتید من مطمئنا به شما اینتل های متنوعی پیشنهاد میدادم.
Reza.Javani
11-01-14, 18:48
بستگي داره براي چه كاري بخواين ؟
گیم و کارایی تا حداقل 3 سال ( مشکلی پیش نیاد )
تاج
12-01-14, 00:08
این کامپیوتر خودمه اکثر بازی ها رو باز می کنه خیالت راحت و فقط دور amd خط بکش (Only the registered members can see the link)
آخه عزیز من
یه نگاه به چندنوشته ای ک داشتی بنداز ببین چرا اعضا دارن باهات در میوفتن
خوب نیس تحمیل سلایق کنی
مردم راهنمایی ومشورت صحیح میخوان
از این واضحتر اگه متوجه اوامرحقیر نشدی من دور خودم خط میکشم
STUXNET
13-01-14, 07:38
گیم و کارایی تا حداقل 3 سال ( مشکلی پیش نیاد )
شمااينتل بگير خودتوراحت كن روزه شكدارم نگير
saleh8
13-01-14, 10:03
آخه عزیز من
یه نگاه به چندنوشته ای ک داشتی بنداز ببین چرا اعضا دارن باهات در میوفتن
خوب نیس تحمیل سلایق کنی
مردم راهنمایی ومشورت صحیح میخوان
از این واضحتر اگه متوجه اوامرحقیر نشدی من دور خودم خط میکشم
اقا من از پشت همین تریبون از همه amd دوستان معذرت می خوام ولی منظور یه چی دیگه بوده که بد بیانش کردم.
mohammad1985
14-01-14, 03:32
روزه شک دار چیه ؟!!! AMD هیچ مشکلی نداره و بعضا می تونید با همون قیمت سی پی یو با کارایی بالاتری بخری هیچ مشکلی نداره AMD و اتفاقی نمی افته نترس !
hwcpmm
27-01-14, 20:35
بله ؛ AMD مشکله بخصوصی ندارد خب هر چند که از INTEL عقبتره اما این را هم در نظر بگیر که قیمتش هم از اینتل عقبتره(ارزانتره).
AMD بیشتر برای کارهای گرافیکی و بازی میخورد.
INTEL برای کارهای مهندسی محاسباتی بهتر است.
من خودم که میخواستم رایانه بگیرم برای بازی کردن البته هفت سال پیش , پردازنده AMD خریدم؛خداراشکر هنوز که هنوزه دارد بخوبی کار میکند, من که راضی هستم.:yes:
دیگر اینکه اگر رایانه را برای بازی و کارهای گرافیکی لازم داری چندان تفاوتی در پردازنده آن نخواهد کرد؛زیرا که اصل کار در کارت گرافیک رایانه است {بجای خرید یک پردازنده گران قیمت و کارت گرافیک ارزانتر بهتر بالکعس عمل کنید و کارهای گرافیکی و بازی ها را بهتر انجام بدهید}.
بدین دلیل که کارت گرافیک نیز دارای پردازنده مستقلی میباشد که به آن GPU می گویند و اگر پردازنده کارت گرافیک و همچنین حافظه آن بالا باشد مشکلی برای بازی و دگر کارهای گرافیکی پیش نخواهد آمد.
اگر سوالی یا ایرادی هست بفرمائید.
با تشکر