سلام دوستان
من میخوام یه سیستم جدید ببندم که یه چند سالی از نظر بازیهای روز که میان راحت باشم واسه همین از شما اساتید میخوام واسه این سیستم کمکم کنید حداکثر بودجه3500
سیستمی که خودم دیدم اینه ولی اینکه تا چقد با هم هماهنگ هستن نمیدونم
min : ASUS Z87-PLUS or ASUS p8 z77 v
که اولی سوکت 1150 و دومی سوکت 1155
cpu : Intel 4th Gen Core i5-4670K (Only the registered members can see the link) or core i5 3570k
vga : SAPPHIRE HD7870 2GB GDDR5 (Only the registered members can see the link)
ram : corsaire 2*4 2133
power : Green OC Series GP850B-OC (Only the registered members can see the link) or 1200
case : Green Orbit (Only the registered members can see the link)
hdd: adata 64/ 128
لطفا اساتید محترم منو راهنمایی بفرمایند .
Moein
10-01-14, 19:21
سلام دوستان
من میخوام یه سیستم جدید ببندم که یه چند سالی از نظر بازیهای روز که میان راحت باشم واسه همین از شما اساتید میخوام واسه این سیستم کمکم کنید حداکثر بودجه3500
سیستمی که خودم دیدم اینه ولی اینکه تا چقد با هم هماهنگ هستن نمیدونم
min : ASUS Z87-PLUS or ASUS p8 z77 v
که اولی سوکت 1150 و دومی سوکت 1155
cpu : Intel 4th Gen Core i5-4670K (Only the registered members can see the link) or core i5 3570k
vga : SAPPHIRE HD7870 2GB GDDR5 (Only the registered members can see the link)
ram : corsaire 2*4 2133
power : Green OC Series GP850B-OC (Only the registered members can see the link) or 1200
case : Green Orbit (Only the registered members can see the link)
hdd: adata 64/ 128
لطفا اساتید محترم منو راهنمایی بفرمایند .
با سلام
دوست عزیز به دلیل اینکه به زودی broadwell معرفی میشه و سوکت اون 1150 هست خرید مادربورد با سوکت 1150 عقلانی هست ( احتمالا تا اواخر خرداد معرفی خواهد شد )
در مورد سایر پاور شما می بایستی کارت گرافیک مورد نظر رو انتخاب کنید سپس به سراغ انتخاب پاور برید و یک پاور طبق نیاز خودتون انتخاب کنید پیشنهاد من :
پیشنهاد بنده به شما این سیستم هست:
با بودجه ای که دارید، نمی تونید انتظار داشته باشید چند سال، جواب بده بهتون.
سیستم زیر حداکثر 3 سال بهتون در حداکثر انتظار جواب میده. (اگر مانیتور شما HD باشه و نه Full HD)
البته پتانسیل ارتقا برای شما در سیستم زیر در نظر گرفته شده که بتونید در آینده ارتقا بدید سیستم رو.
Only the registered members can see the link
seyedahmad
10-01-14, 21:14
پیشنهاد بنده به شما این سیستم هست:
با بودجه ای که دارید، نمی تونید انتظار داشته باشید چند سال، جواب بده بهتون.
سیستم زیر حداکثر 3 سال بهتون در حداکثر انتظار جواب میده. (اگر مانیتور شما HD باشه و نه Full HD)
البته پتانسیل ارتقا برای شما در سیستم زیر در نظر گرفته شده که بتونید در آینده ارتقا بدید سیستم رو.
Only the registered members can see the link
سلام
ممنون از راهنماییتون میشه قیمت روز این قطعاتو بفرمایید
من هارددارم بجاش میخوام یه SSD بردارم و رایترم که تقریبا یه سالی میشه کارمیکنه
برای مانیتور که فرمودید به جاش میخوام از تلویزیون LCD 585 سری 5 سامسونگ استفاده کنم تا سیستم قبلیم که فروش رفت یه مانیتور بخرم به نظرتون روی گرافیک فشار زیادی نمیاد اگه دائمی باشه با کابل HDMI 1.3A
seyedahmad
10-01-14, 21:16
با سلام
دوست عزیز به دلیل اینکه به زودی broadwell معرفی میشه و سوکت اون 1150 هست خرید مادربورد با سوکت 1150 عقلانی هست ( احتمالا تا اواخر خرداد معرفی خواهد شد )
در مورد سایر پاور شما می بایستی کارت گرافیک مورد نظر رو انتخاب کنید سپس به سراغ انتخاب پاور برید و یک پاور طبق نیاز خودتون انتخاب کنید پیشنهاد من :
ممنون میشه درمورد گرافیکی که گفتید یه توضیح یا مقاله ای معرفی کنیید که بدونم فرقش با گرافیک ساب فایر تو چیه چون به نظرم گرافیک های ساب فایر به نسبت قیمت کمتری دارند.
Hessam II
10-01-14, 21:27
سلام
ممنون از راهنماییتون میشه قیمت روز این قطعاتو بفرمایید
من هارددارم بجاش میخوام یه SSD بردارم و رایترم که تقریبا یه سالی میشه کارمیکنه
برای مانیتور که فرمودید به جاش میخوام از تلویزیون LCD 585 سری 5 سامسونگ استفاده کنم تا سیستم قبلیم که فروش رفت یه مانیتور بخرم به نظرتون روی گرافیک فشار زیادی نمیاد اگه دائمی باشه با کابل HDMI 1.3A
سلام - خواهش می کنم.
ما فقط به مشتری های خودمون قیمت می دیم. در اینجا که مکان عمومی هست، اولاً قیمت ها تغییر می کنه در طول هفته و به روز نیست.
ثانیاً شما باید از جایی که سیستم می خرید، قیمت بگیرید. قیمت های سراسر کشور متفاوت و بالا و پایین هست.
نه. مشکلی نیست در مورد TV.
در مورد اس اس دی هم اوکی. براتون لیست رو الان ویرایش می کنم.
seyedahmad
11-01-14, 22:36
سلام دوستان
cpu 4670k که تو مشخصاتش نوشته که از باس 1600-1333 برای رم به صورت دوال پشتیبانی میکنه یعنی اینکه نمیشه از رمهایی با باس بالاتر مثل 2133یا بالاتر استفاده کرد یا اینکه منظورش اینه که تو باس 1600-1333 عملکرد و کارایی بهتری داره ؟
لطفا دوستان عزیز منو راهنمایی کنن :)
:1. (5):
Hessam II
11-01-14, 22:57
سلام دوستان
cpu 4670k که تو مشخصاتش نوشته که از باس 1600-1333 برای رم به صورت دوال پشتیبانی میکنه یعنی اینکه نمیشه از رمهایی با باس بالاتر مثل 2133یا بالاتر استفاده کرد یا اینکه منظورش اینه که تو باس 1600-1333 عملکرد و کارایی بهتری داره ؟
لطفا دوستان عزیز منو راهنمایی کنن :)
فرکانس ذکر شده برای مموری کنترلر داخلی پردازنده است و اهمیتی ندارد. مادربورد های Z87 تا فرکانس 2800 مگاهرتز را پشتیبانی می کنند و برخی از مادربورد های این چیپست نیز تا فرکانس بالاتر از 3000 مگاهرتز از طریق فعال سازی پروفایل XMP را هم پشتیبانی می کنند.