ورود

مشاهده نسخه کامل : از کدام آنتی ویروس استفاده می کنید ؟؟ (( تاپیک مرجع ))

Moein
09-01-14, 15:31
با سلام خدمت کاربران عزیز

در پی اون هستیم که بدونیم از کدام آنتی ویروس استفاده می کنید و معایب و مزایای اون رو برای سایر اعضا به اشتراک بگذارید شما حتی می تونید به انتی ویروس مورد استفاده خودتون هم از 1 تا 10 نمره بدید و به کاربران کمک کنید که بهترین انتی ویروس رو با تجربه شما بتونند پیدا کنند

منتظر ارسال نظر های شما هستیم

با احترام

معین:Love-ssa~! (1):

amir ghayour
09-01-14, 17:05
من آنتی ویروسهای زیادی رو امتحان کردم و مدت طولانی هست که به کاسپر اسکای رسیدم و استفاده میکنم و خیلی راضی هستم به جرائت میتونم بگم بهترین هستش چون الان حداقل 4 سال هست استفاده میکنم و با اینکه در کارم با مردم و فلشهای اونا سروکار دارم و انواع ویروسها به این شکل تکثیر میشن حتی یه بار هم به هیچکدومشون آلوده نشدم و براحتی از پس همشون اومده و یه مزیت دیگه این انتی ویروس که البته از ورژن 2012 به بعد غیر فعالش کردن قابلیت ایجاد بکاپ از آپدیت آنتی ویروس هستش که خیلی کاربردی میباشد واگه میخوایین از این قابلیت استفاده کنین باید از ورژن 2012 استفاده کنین تو ورژنهای بعدی این قابلیت غیر فعال هستش و در ضمن من این آنتی ویروس رو برای کسانی توصیه میکنم که حداقل یه سیستم با توان متوسط داشته باشن سیستمهای با رم کمتر از یک 1 گیگ توصیه نمیکنم.
نمره من از 10 نمره 9.5 هستش به این آنتی ویروس.

Moein
09-01-14, 17:36
این هم برای شروع سیستم من :

انتی ویروس مورد استفاده : N/A

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Rezasam1
09-01-14, 18:12
من از آنتی ویروس وب روت استفاده میکنم

WEBROOT Secure Anywhere Antivirus 2014 (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

علت استفاده :

حجم فوق العاده پایین و باورنکردنی این آنتی ویروس , تنها 700 کیلوبایت یا به عبارتی زیر 1 مگابایت روی یک عدد فلاپی دیسک جا میشه !

دارای رتبه شناسایی ویروس 5 از 6 در سایت av-test در ویندوز 8 . بالاترین امتیاز کارایی سیستم 6 از 6

مورد تایید وب سایت PCMAG و رتبه TOP SCORE در شناسایی ویروس ها

رتبه طلایی شناسایی ویروس , رتبه برنز فایروال از OPSWAT

قابلیت نصب روی پایینترین سخت افزار ( تست خودم نوت بوک اینتل سنترینو تک هسته 1 گیگاهرتز با 512 مگ رم بدون افت سرعت )

بدون نیاز به آپدیت های حجیم بدون نیاز به اینترنت پرسرعت

نرم افزار کمکی Spy Shelter (Only the registered members can see the link)

علت استفاده :

ضد لاگر یا ثبت کننده . این برنامه موتور اسکن نداره و مثل سایر برنامه ها ضد جاسوس نیست ضد لاگر هست

جلوگیری از مانیتور شدن سیستم - ضد ضبط صدا در چت - ضد ضبط تصاویر و فیلم وب کم - ضد ثبت کلید های کیبرد . ضد ویروسهای اشغال کننده رم و پردازنده

هیچکدام از انتی ویروسها و اینترنت سکیوریتی ها قادر به شناسایی لاگرهای بالا نیستند

mohsen7077
09-01-14, 20:36
Avira free antivirus
علت استفاده:چون رایگانه!!!!!!:1. (27):
البته برای اندروید آنتی ویروس trust goرو پیشنهاد می کنم.خیلی کارش درسته:cool:

Shahryar
10-01-14, 14:53
من هم از کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2014 استفاده میکنم که به دلیل راحتی آپدیت ها رفتم یه نسخه سه کاربره اش را خریدم .

کسپرسکی توازنی بین همه چیز برقرار کرده ، سرعت مناسب و سنگین نبودن زیاد ، امنیت بسیار خوب ( نود 32 اصلاً امنیتش به خصوص روی فایروال و اینترنت سکوریتی به پای کسپرسکی نمیرسه ، این نظر شخصیمه چرا که چندین بار ها با تا حالا تحت حمله قرار گرفتم و ... ) ، از نظر هوشمندی عالیه کسپرسکی و در کل :

خیلی راحت میتونید خیالتون از امنیت سیستمتون راحت باشه.

در حالی که با نود32 اصلاً این جور نبود و چندین بار ویروس هم گرفتم با آخرین ورژن آپدیت شده ...

قبل از این هم F-Secure استفاده میکردم . سبک تر از کسپرسکی بود و واقعاً عالی عمل میکرد اما متاسفانه نه سیستم فروش خوبی براش توی ایران میشه پیدا کرد و نه نسخه های جدیدش را میشه آفلاین پیدا کرد به همین دلیل ازش کوچ کردم به کسپرسکی وگرنه واقعاً دوست داشتنی تر بود .

Norton را هم انواع نسخه هاش را تست کردم ، خیلی قویه ولی هم خیلی سنگینه و سرعت را به شدت میگیره هم ایراد بیخودی و مزاحم زیاد میگیره و وقتی هم سطحش را میاری پایین ، ویروس میگیری ( باز هم تجربه شخصی و صحبت غیر علمی )

Rezasam1

رضا جان ، آپدیت های وب روت به چه شکلی هست حجمش ؟ چون میتونه مثلاً پکیج کم حجم باشه ولی بقیه اش را خودش دانلود کنه یا ... .

بحث بعدی هم اینکه اینجا را ببینید :

AV-TEST - The Independent IT-Security Institute: Jul/Aug 2013 (Only the registered members can see the link)

این وب روت خیلی امتیار کمی گرفته برای Protection ، واقعاً تا حالا مشکلی نداشتید باهاش ؟

Rezasam1
10-01-14, 15:54
شهریارجان وب روت بزرگترین شرکت خصوصی امنیتی امریکاست این ضدویروس فناوری انگلیسی شرکت Prevx

رو خریداری کرد و با استفاده از ابزارهای رفتارشناسی و کلود از سیستم بصورت افلاین و انلاین محافظت میکند

عملکرد وب روت در ویندوز سون در این مرحله پایین بوده در ویندوز 8 رتبه ای قابل قبول 5 از 6 داره و تنها انتی ویروس با کارایی 6 از 6

هست و هیچ تاثیری روی سرعت دانلود . انجام بازی . و کپی اطلاعات نداره و مثل کسپرسکی و نورتون یقه سیستم رو نمی چسبه

AV-TEST - The Independent IT-Security Institute: Jan/Feb 2013 (Only the registered members can see the link)

که به نسبت حجم باورنکردنیش 700 کیلوبایت

در برابر غولهای دو موتوره جی دیتا با موتور اواست و بیت دفندر - و تراست پورت با موتور ای وی جی و بیت دفندر اونم با حجمهای بالای این ضدویروسها

و آپدیتهای اولیه حجیم 250 مگابایتیشون . وب روت یک محصول برتر محسوب میشه

در بررسی وب سایت PCMAG دارای رتبه EDITOR RATING: EXCELLENT هست :

Excellent protection from malware; very good malware cleanup

و نشان ادیتور این مجله رو دریافت کرده
Webroot SecureAnywhere Complete Review & Rating | PCMag.com (Only the registered members can see the link)

برخلاف ادعای کسپرسکی ویروس FLAME اولین بار توسط وب روت در ایران شناسایی شد

Only the registered members can see the link.Us_r-vQW3Fk

دانلود آنتی ویروس وب روت Webroot Antivirus 2013 | آنتی ویروس-حذف ویروس (Only the registered members can see the link)

نیازی به اپدیت نداره و فقط محصول رو به نسخه بعدی ارتقا میده اونم نه با 100 مگ اپدیت خیلی پایینتر

من راضی هستم قبلا" جی دیتا داشتم اپدیتهاش سنگین بود با اینترنت ما نمی خوند

Rezasam1
10-01-14, 16:46
در بحث کلی محافظت

بنظر من Bitdefender بهترین گزینه هست چرا که در تمامی تستها

رتبه 6 از 6 داره و مثل سایر ضدویروسها قسطی نمره نمیگیره یبار 6 بشه یبار 5 یبار 4

موتور این ضد ویروس به قدری شهرت داره که بسیاری از شرکتهای معروف سازنده انتی ویروس ازین موتور به عنوان موتور اصلی استفاده میکنند

GDATA : Bitdefender + Avast

TRUSTPORT : Bitdefender + AVG

BULLGUARD : Bitdefender + Outpost

EMSISOFT : Bitdefender + Emsi Anti malware

IOBIT AC ULTIMATE : Bitdefender + Iobit Anti malware

وب روت بدرد کسانی میخوره حرفه ای هستند سرعت و عملکرد سیستمشون براشون برتری داره و وارد هرسایتی نمیشن

در همین تست برنامه هم روشن هست 20 از 30 گرفته یعنی چشم بسته وارد هرسایتی نشین

ولی در کل منم تا الان که 3 ماهی میشه از وب روت استفاده میکنم خطری حس نکردم

اطلاعات داده شده صرفا" جهت اطلاع از محصول وب روت هست نه توصیه به استفاده

انتی ویروس سلیقه ای هست یکی نود32 رو قدرت برتر میدونه یکی کسپرسکی

اف سکیور F-SECURE هم توسط انفورماتیک گستر نمایندگی داره

STUXNET
11-01-14, 08:19
سلام
من هم از Microsoft security essentials استفاده ميكنم
1 كاملاً سازگار باويندوز
2كندنكردن سيستم
3آپديت Free وفوق العاده كم حجم
4شناسايي تمامي كرم ها و بدافزارها

javadshahvand
11-01-14, 10:47
9656

اینم از تست بنده نسخه آنتی ویروس هم مشخص شده

badboy11
11-01-14, 11:56
اینم از انتی ویروس من . 3سال هست که از Norton استفاده میکنم واقعا ازش راضیم .
9657

Rezasam1
11-01-14, 13:19
اینم از انتی ویروس من . 3سال هست که از Norton استفاده میکنم واقعا ازش راضیم .
9657
خیلی عالی هست فعلا" تنها ضدویروسی که کل نمره 30 انتی ویروس رو گرفته

Shahryar
11-01-14, 18:04
خیلی عالی هست فعلا" تنها ضدویروسی که کل نمره 30 انتی ویروس رو گرفته

دوستان این نرم افزار OPSWAT اصلاً امتیازهاش معیاری برای نرم افزار نیست ...

در قسمت آنتی ویروسش معیار هاش داشتن Real-Time Protection ، اسکن کامل ، آپدیت بودن و این جور چیز هاست که تقریباً هر آنتی ویروسی داشته باشید و اسکن کنید و آپدیتش کنید این امتیاز را میگیرید ...

Shahryar
11-01-14, 18:29
9656

اینم از تست بنده نسخه آنتی ویروس هم مشخص شده

Endpoint با Internet Security چه تفاوت هایی داره جواد جان ؟

javadshahvand
12-01-14, 08:39
Endpoint با Internet Security چه تفاوت هایی داره جواد جان ؟

موارد مهم که شامل نسخه Endpoint میشه اینه که جزو رده نرم افزارهای Business هست و برای کارهای حرفه ای استفاده و تحت کنسول Kaspersky Security Center 10 کار میکنه و آپدیت میشه

ویژگی های Kaspersky Security Center 10
پشتیبانی و مدیریت دستگاه های موبایل
نصب و راه اندازی سیستم عامل از طریق کنسول مشابه سرویس های WDSو RIS مایکروسافت
بهبود گزارشات و LOG فایل ها
مدیریت لایسنس ها براساس گروه ها
رمزنگاری فایل ها و درایو ها
شناسایی سیستم ها بر اساس تجهیزات سخت افزاری
قابلت نصب روی سیستم عامل ویندوز ۲۰۱۲
بهبود ماژول Network Access Control جهت مدیریت اتصال ایستگاه کاری به شبکه ( جلوگیریی از دسترسی ایستگاه های کاری بدون آنتی ویروس به شبکه(
امکان ذخیره کردن گزارشات و اطلاعات کنسول مدیریتی روی بانک اطلاعاتی MSSQL 2012 بهبود هوش مصنوعی آنتی ویروس برای شناسایی بدافزارها
بهبود System Watcher برای جلوگیری از نفوذ Exploit ها
بهبود ماژول KSN و پشتیبانی از اکثر ماژول های آنتی ویروس
اضافه کردن ماژول Encryption And Data Protection برای محافظت از داده ها
بهبود ماژول IPS و فایروال

javadshahvand
12-01-14, 08:43
سعی میکنم امروز یه تست از نسخه Endpoint Security 8 که روی کلاینت ها نصب میشه بزارم

Shahryar
15-01-14, 15:25
سعی میکنم امروز یه تست از نسخه Endpoint Security 8 که روی کلاینت ها نصب میشه بزارم

ما کماکان منتظریم ...

old gamer
15-01-14, 18:30
از نورتون ۳۶۰ استفاده میکنم. ۲ساله که کاملا راضیم

فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk

AMD>INTEL
15-01-14, 19:16
روي pc بيت دفندر دارم و روي لپتاپ comodo

javadshahvand
16-01-14, 10:02
ما کماکان منتظریم ...

شرمنده کابر ها با سیستم ها کار میکنند اما تو اولین فرصت دستم برسه تست رو میگیرم حواسم هست

alksdj
16-01-14, 10:29
آنتی ویروس اورجینال Bitdefender 2014

AMD>INTEL
16-01-14, 11:52
من هم فعلا يكي از بهترين ها رو همين بيت دفندر ميدونم .من هم ليسانس دوسالش رو از پار سال گرفتم .

Rezasam1
16-01-14, 13:42
یکم از قابلیتهای انتی ویروس هم بفرمایین

حجم خودش و حجم دانلود اولیش . اپدیت بصورت افلاین داره یا نداره . فایل اپدیت افلاین داره نداره و...

نکته مثبت و منفیشم بگین

AMD>INTEL
16-01-14, 14:05
من بصورت آنلاين اپديت ميكنم . چون اين روند رو بيشتر قبول دارم . نكته مثبت شناسايي خوبش هست و از نظر كند كردن سيستم زماني game mode فعال ميشه . روي سرعت سيستم تاثير نميگذاره . البته من نسخه آنتي ويروسش رو دارم .به نظرم نيازهاي من رو برطرف ميكنه . چون اينترنت سكوريتي خيلي از منابع ويندوز رو اشغال ميكنه .
فكر ميكنم لينك زير
Bitdefender Internet Security 2013 Review & Rating | PCMag.com (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
16-01-14, 14:09
اين لينك رو هم به دوستان توصيه ميكنم :
The Best Antivirus for 2013 | PCMag.com (Only the registered members can see the link)

ali407
16-01-14, 23:58
چندین سال است از نورتون 360 استفاده میکنم و الان از نسخه 2014 آن استفاده میکنم بسیار عالی است ودر این مت چند سال هیچ مشکل امنیتی نداشتم
مخصوصا پسورد مننجیر آن بسیار کاربردی است.تجربه استفاده از کاسپر(پیور)و توتال سکیوریتی بیتدفندر(اوریجنال)را هم دارم که بخوبی نورتون نبودند.

alksdj
17-01-14, 03:28
من از نسخه internet security استفاده میکنم
این هم مزایا و معایب این آنتی ویروس

salar9998
30-01-14, 15:36
درود
بنده با نظر هیچ کس مخالف نیستم ولی انچه توی کشور ایران بهتر جواب میده ابدیت اسان داره پر طرف دار ترین انتی ویروس نود 32 هست

AMD>INTEL
30-01-14, 15:41
درود
بنده با نظر هیچ کس مخالف نیستم ولی انچه توی کشور ایران بهتر جواب میده ابدیت اسان داره پر طرف دار ترین انتی ویروس نود 32 هست

اپديت آسان و آنتي ويروس كرك شده يكي از بدترين انتخاب ها براي حفاظت از امنيت سيستمه

steelman
30-01-14, 16:18
من هم از اورجینال اینترنت سکیوریتی نورتون 2013 استفاده میکنم کاسپر هم دوست دارم قبلا داشتم اما با یک نرم افزار گرانقیمت ایرانی مشکل داشت با همین عوض کردم اما نورتون خیلی سبک هست

x00t
30-01-14, 16:57
بنده روی لپ تاپم از نسخه ی خریداری شده و اورجینال ESET Smart Security استفاده میکنم و روی سیستمم از Kaspersky PURE خریداری شده و اورجینال استفاده میکنم .

به نظر بنده بهترین نرم افزار های امنیتی جهان برای تامین امنیت کامل لپ تاپ و سیستم شما همین دو تا نرم افزار هستن .

البته خریداری شده هاشون نه کرک و ...

با تشکر از همگی

:give_rose:

AMD>INTEL
30-01-14, 17:14
اين pdf رو حتما ملاحظه كنند دوستان
Only the registered members can see the link

salar9998
31-01-14, 15:25
درود
برای دیدن رتبه بندی انتی ویروس ها

کلیک کنید (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
31-01-14, 15:32
لينك سايت ايراني براي من و خيلي دوستان قابل قبول نيست

x00t
31-01-14, 17:10
لطفا به عنوان تاپیک دقت کنین :

از کدام آنتی ویروس استفاده می کنید ؟؟ (( تاپیک مرجع ))

بخاطر اینکه اسپم نشه پست خودم و نقل قول میکنم !

بنده روی لپ تاپم از نسخه ی خریداری شده و اورجینال ESET Smart Security استفاده میکنم و روی سیستمم از Kaspersky PURE خریداری شده و اورجینال استفاده میکنم .

به نظر بنده بهترین نرم افزار های امنیتی جهان برای تامین امنیت کامل لپ تاپ و سیستم شما همین دو تا نرم افزار هستن .

با تشکر از همگی

AM3
31-01-14, 20:04
من از کومودو استفاده میکنم به نظر من عالی هست هم فارسیه هم رایگانه هم قدرتمنده

mohammad1985
31-01-14, 23:49
سالهاست از نورنون استفاده میکنم در مجموع عالیه

Mehrdad.A 88
18-08-14, 13:10
من روی لپ تاپ از Avira free antivirus استفاده میکنم و روی PC از ZoneAlarm free anti-virus + firewall
از نگاه من انتی ویروس های کرک شده فایده ای ندارن واسه همین از نسخه های free استفاده میکنم
از اون جایی که سایت های ایرانی دیکه نسخه های جدید zonealarm رو نمیزارن من لینکش رو واسه علاقمندان میزارم

M3RS4D 50062
02-10-14, 15:35
من خودم کاربر بیت دفنر بودم
یعنی خدا بوداااااااااا
ویروسی تبود که نشناسه
ولی چون سیستمم رو عوض کردم و یه سیستم قدیمی گیرم اومد از خود دفنر ماکروسافت استفاده میکنم:1. (29)::1. (29)::1. (29):

Rezasam1
02-10-14, 15:53
من هم از ترس ویروسهای باجگیر CryptLocker روی ویندوز اصلیم بیت دفندر رو جایگزین وب روت ابری کردم

اما همچنان برای ورود به اینترنت و خریدهای اینترنتی با ویندوز مجازی از وب روت استفاده میکنم

پیشنهاد میکنم اگه اطلاعات خاصی رو سیستمتون دارین با استفاده از ماشین مجازی وارد اینترنت بشین تا به هارد و اطلاعاتش دسترسی پیدا نشه

با اینکار فقط ویندوز مجازی اسیب میبینه و با یک کلیک به حالت قبل برمیگرده

M3RS4D 50062
02-10-14, 16:05
من هم از ترس ویروسهای باجگیر CryptLocker روی ویندوز اصلیم بیت دفندر رو جایگزین وب روت ابری کردم

اما همچنان برای ورود به اینترنت و خریدهای اینترنتی با ویندوز مجازی از وب روت استفاده میکنم

پیشنهاد میکنم اگه اطلاعات خاصی رو سیستمتون دارین با استفاده از ماشین مجازی وارد اینترنت بشین تا به هارد و اطلاعاتش دسترسی پیدا نشه

بله کار بسیار خوبیه
ولی چون من 2تا سیستم دارم که یکی از اون یکی قدیمی تره:lol: به حالم فرقی نمیکنه با یکی میام وب با یکیشم فیلم و سریال میبینم
اطلاعاتم معمولا تو هارد اکسترنالم دارم
ولی اینکار بدرد کسایی میخوره که خیلی فعالآ و استفاده وبشون خیلی زیاده ,ولی من چنتا فروم میرم با فیس بوک و چنتا لاین و وایبر این چیزا:lol:

SajjadKhati
12-06-15, 09:18
چرا این تاپیک رو ندیدم؟ :1. (23):
من از پادویش استفاده میکنم

پادویش،ضدویروس ایرانی - Padvish AntiVirus (Only the registered members can see the link)

از اونجایی که تازه ساخته شد و تازه به عرصه وارد شد مشخصه که از جهاتی به بقیه ی آنتی ویروس ها نرسه اما از بیشتر جهات های دیگه (اصول مهم امنیت) به معتبرترین آنتی ویروس ها میرسه و قادر امنیت نسبی رو تامین کنه
از مهم ترین نقطه تمایز پادویش که اونو از بقیه متمایز میکنه میشه به 2 مورد اشاره کرد :
1) قدرت بی نظیر هوش مصنوعی (که خوب مشخصه که هر چی بیشتر بشه ، فلس آلارمش هم بیشتر میشه ولی در کل هوش مصنوعی پیش فرض اش برای کاربرای خانگی خوبه و بیش تر از اون به درد سازمان ها و تحلیل گرها میخوره)
2) تقریبا میشه گفت با امکاناتی که در نظر گرفتن برای فلش ، هیچ ویروسی حتی خطرناک ترین شون از فلش وارد سیستم نمیشه و خیال آدم از بابت فلش راحت هه که برای این کار هم تا فلش وصل میشه ، از کاربر سئوال میپرسه برای اسکن اش و هم بصورت پیش فرض ، هیچ فایل exe ای از فلش اجرا نمیشه

بقیه ی موارد اش هم مثل آنتی ویروس های دیگه هست (مثل فایروال و ...) و البته لیست استثناعات پیشرفته تری داره نسبت به بقیه که چندان مهم نیست .
بقیه ی مزایای دیگه هم که برای اغلب کاربرا مهمه میشه به اینا اشاره کرد :

3) قدرت به نسب خوب و تنگاتنگ با بقیه ی آنتی ویروس های جهان (تو بعضی از انجمن های نرم افزاری ، تست اش میزارن و اگه خلاف قوانین نیست ، میخاین ، آدرس میدم)
4) حجم بسیار بسیار پایین آپدیت (معمولا روزی زیر 50 کیلو بایت)
5) کمترین فلس آلارم و کمترین گیر دادن به کرک ها و پچ ها
6) علاوه بر امنیت فلش که گفته شد ، قابلیت کنترل ابزار داره که کاربر خودش میتونه بگه که removable device ها ، کدوم شون قابلیت فول اکسس داشته باشن یا کدوم شون فقط خوندنی باشن و ...
7) پشتیبانی کامل پادویش و تحلیل های ویروس هایی که میفرستین
8) بسیاری از تکنولوژی روز آنتی ویروس های دیگه مثل تکنولوژی ابری و فایروال و ...

معایب اش هم که چون چند سالی هه وارد عرصه شده مشخصه که داره اما مهم سرعت پیشرفت هه که به نظرم بسیار شگفت انگیزه :
1) سرعت کم حذف فایل
2) سرعت کم اسکن (تقریبا 2 برابر کمتر از Avast)
3) سرعت کم بوت سیستم عامل (تقریبا 2 برابر کمتر از Avast)
چیز خاص دیگه ای نیست :1. (23):

AMD>NVIDIA
12-06-15, 09:31
Just BITDEFENDER
هم فایروال قوی داره که برام مهمه.... اگه روی حالت پارانویا بزارید برای اولین بار هر برنامه ای حتی ویروس و کرنل ویندوز بخواد با شبکه کانکشن بزنه ازتون اجازه میخواد که این رو کسپر اسکی نداره اگر داشت من ازش به بیت دفندر مهاجرت نمیکردم

شناساییش عالیه مخصوصا تو ویروس ها و فیشینگ های اینترنتی به شخصه تجربه کردم
هوش مصنوعیشم حرف نداره
آپدیتیشم خوبه...
خود سایت لایسنس 180 روزه رایگان هم میده

البته:

اگر در خارج زندگی میکردم حتما نورتون اینترنت سکیوریتی نصب میکردم...خود پلیس فتا از یه ورژن لایت نورتون استفاده میکنه (از آشنایان کار میکردن گفتن)

ولی تو ایران بیت دفندر....بعدش کسپر

disna
10-09-15, 23:54
با سلام خدمت کاربران عزیز

در پی اون هستیم که بدونیم از کدام آنتی ویروس استفاده می کنید و معایب و مزایای اون رو برای سایر اعضا به اشتراک بگذارید شما حتی می تونید به انتی ویروس مورد استفاده خودتون هم از 1 تا 10 نمره بدید و به کاربران کمک کنید که بهترین انتی ویروس رو با تجربه شما بتونند پیدا کنند

منتظر ارسال نظر های شما هستیم

با احترام

معین:Love-ssa~! (1):

تجربه خوبه ولی چند مسئله هست :

کاربر باید آنتی ویروسی رو که میگه استفاده کرده اولآ نسخه اصلی و معتبر بوده باشه و اون رو با گارانتی معتبر گرفته باشه و هم اینکه طبق شرایط صحیح اون رو نصب و استفاده کرده باشه .

برای همین من معتقدم کاربرهای معمولی و حتی نیم حرفه ای قادر نیستن نظرات معتبر و خوبی تو این زمینه بدن .

از طرفی بخش زیادی از کاربرها به 4 تا سایت تست و مقایسه آنتی ویروس مثل av-c و av-test میرن و فقط براساس اون سایتها محصولی رو انتخاب یا توصیه کنن . که باز اینهم مشکلات و اشتباهات زیادی داره .

از طرفی تو حوزه آنتی ویروسها هم مثل بقیه حوزه ها یک سری شرکتهای معتبر و مطمئن و با سابقه هستن که کاربر میتونه با خیال راحت محصولاتشون رو تهیه کنه .

برای مثال ترندمیکرو ( پی سی سیلین ) یا وب روت یا سیمنتک

فقط باید مدل آنتی ویروس رو براساس نیازت انتخاب کنی . ( آنتی ویروس - اینترنت سکیوریتی - ماگزیمم سکیوریتی - اینترنت سکیوریتی پلاس و کامپلیت و .. )

نکته دیگه اینکه تو ایران شرایط بازار آنتی ویروس به دلیل انتشار وسیع اخبار و اطلاعات نادرست و اشتباه تو رسانه ها و لابی که تو سازمان نظام صنفی رایانه ای " استان تهران " مخصوصآ کمیسیون افتا وجود داره ، کشف حقیقت و انتخاب آنتی ویروس به سادگی امکان پذیر نیست .

لینک پلیس فتا (Only the registered members can see the link)

دیسنا : مرجع خبری و آموزشی آنتی ویروس ها (Only the registered members can see the link)

با تشکر از همگی

مطالعه 2 لینک زیر میتونه تو افزایش دانش و اطلاعاتتون خیلی کمک کنه .

لینک 1 (Only the registered members can see the link)

لینک 2 (Only the registered members can see the link)

اینها هم تو گوگل سرچ کن :

کسپرسکی نقص امنیتی
کسپرسکی استعفاء
کسپرسکی تعطیلی دفتر
کسپرسکی کلاهبرداری
جوابیه دورانتاش به کسپرسکی
---------------------------------------------شما
وقتی محصول 2 شرکت معمولی رو میگی عالین! اگه مصرف کننده آنتی ویروسهای غولهای امنیتی بودی چی میخواستی بگی ؟

- - - Updated - - -

اين pdf رو حتما ملاحظه كنند دوستان

مهمترین دلایل قابل استناد نبودن تستهای آنتی ویروس AV-Comparatives (Only the registered members can see the link)

مشخصه اطلاعات درستی درباره آنتی ویروسها ندارین که بیت دفندر رو جایگزین وب روت Webroot کردین .

سیستم امنیتی و حفاظتی وب روت خیلی خیلی پیشرفته تر از بیت دفندر هستش .

تو این لینک برو ببین چه شرکتهایی دارن از تکنولوژی ها و محصولات وب روت استفاده میکنن .

لینک 1 (Only the registered members can see the link)

لینک 2 (Only the registered members can see the link)

david-ebi
11-09-15, 02:09
بیت دفندر 2015توتال سکوریتی ارجینال با کی قانونی.ازش راضیم.با تعویض چندباره ویندوز هم بدون کارهای اضافی راحت دوباره نصب و قانونی میشه.

سیدرضا بازیار
11-09-15, 07:30
من هر ماه که ویندوز عوض میکنم یه آنتی ویروس جدید نصب میکنم و بعد از 30 روز هم دیگه جواب نمیده
هیچ آنتی ویروس رایگانی خوب نیست

اگه لایسنس بخرید هر آنتی ویروسی باشه قدرت خوبی رو داره

من بعد از 10 سال استفاده از ضدویروس ها به نتیجه زیر رسیدم:
ما از ضد ویروس ها برای پاک کردن ویروس های قدیمی استفاده میکنم و معمولا ویروس های جدیدی که ضد ویروس آنها را میشناسند! سیستم ما که یه سیستم نظامی نیست که اینقدر بخوایم ازش محافظت کنیم. پس هر آنتی ویروسی نصب کنیم خوبه! هر آنتی ویروسی ویژگی های خاص خودش رو داره و هیچ کدوم بر دیگری برتری نداره
هیچ وقت امنیت 100% نیست. پس از فایل های مهم خود بک آپ بگیرید!
از یکی از بزرگترین کارشناسان امنیت اطلاعات در جهان سئوال شد که : چه سیستمی کاملا ایمن است ؟ در جواب گفت : سیستمی ایمن است که خاموش باشد ، از برق کشیده شده باشد ، در یک تانکر فولادی زره دار ضد انفجار قرار گرفته باشد ، تمام داخل تانکر را با گاز اعصاب پر کرده باشند ، بهترین مأمورین امنیتی از آن مراقبت کنند ، و 400 متر زیر دریا قرار گرفته باشد و در این حالت نیز حاضر نیستم روی امنیت آن شرط ببندم !!!!!!

david-ebi
11-09-15, 13:15

منبع:download pdf (Only the registered members can see the link)

Saeid.smxo
09-06-16, 23:05
سلام دوستان
من مدت خيلي زيادي هست از کسپر استفاده ميکنم(حدود 10 سال) و واقعا" تا به حال به مشکلي نخوردم. با توجه به اينکه در معرض ويروس هم هستم شديد
در مورد RootKit اسکن الان درگيرم. نميدونم غيرفعالش کنم يا نه.با نصب وين 10 خيلي زياد ميبينم داره اسکن ميکنه
با غيرفعال کردنش مشکلي پيش مياد؟
چي رو اسکن ميکنه؟

Aaron Swartz
09-06-16, 23:19
پس از کی سر و کله زدن با انواع ضد ویروس ها ، بالاخره ضد ویروس محبوب ESET Smart Security رو انتخاب کردم. واقعا عالیه ، حرف نداره. با یه لایسنس اورجینال یه ساله فعالش کردم ، ویروس ها و کرم ها و تروجان ها و باج گیرها اصلا نمیتونن نفس بکشن. حجم آپدیت هاش هم کمه و روزانه حدود چند صد کیلوبایت ناچیز هست.فایروالش هم خیلی عالیه و دو طرفه ست و کارکرد خیلی عالی ای داره ( برخلاف فایروال نسخه 8 و ماقبل که خیلی ضعیف بودن ، فایروال نسخه 9 بهبود قابل توجهی پیدا کرده). :wink:

بیت دفندر و کسپراسکای هم محصولات امنیتی کامل و قدرتمندی هستند. در کل بنظرم یکی از سه غول امنیتی رو انتخاب کرده و خیال خود را راحت کنید. :1. (35):

فایروال کومودو هم عالیه ، ولی تنظیم کردنش برای کاربران تازه کار (مثلا من :lol:) واقعا سخته.

mohammad1985
10-06-16, 13:12
از کی تا حالا کاسپر نود و بیت دیفندر شدن غول امنیتی ؟!

Aaron Swartz
10-06-16, 13:48
از کی تا حالا کاسپر نود و بیت دیفندر شدن غول امنیتی ؟!

از نظر شما غول امنیتی کدوم ها هستند ؟

بجز سیمانتک که ایران رو تحریم کرده ، غول امنیتی برتر از کسپر و نود و بیت معرفی کنید من هم بدونم.

mohammad1985
11-06-16, 12:10
دو شرکت سیمانک و بعد از اون شرکت ژاپنی ترندمیکرو دو غول بزرگ امنیت دیجیتال هستن

M.T.N.8
20-10-16, 14:20
فعلا که توی تمامی تست ها قوی ترید بیت دفندر هست و بعد از اون کسپر16218

خودمم به تازگی بعد از چند سال از مکافی اومدم سراغ بیت دفندر
خیلی خوبه سیستمو کند نمیکنه خیلی هم قدرتمنده
اینم نتیجه اسکن162192017 v21.0

saman33
20-10-16, 14:30
من از این محصول استفاده میکنم که ساخت نابغه های برترین دانشگاه های کشور خودم هست

ضدویروس پادویش - نسخه‌ی امنیت پیشرفته (Only the registered members can see the link)

سبک

با کمترین تشخیص اشتباه ممکن(اگر به تنظیماتش دست نزنید)

100 درصد سازگار با ویندوز 10

قدرت شناسایی بالا

آپدیت فوق العاده کم حجم

نصب فقط تو 3 سوت

هر روز که از استفاده ازش میگذره، سیستم سبک تر از قبل میشه

فقط کافیه یکبار بعد از نصب اسکن کامل داشته باشید.

mohsen1367
20-10-16, 17:48
فعلا که توی تمامی تست ها قوی ترید بیت دفندر هست و بعد از اون کسپر16218

خودمم به تازگی بعد از چند سال از مکافی اومدم سراغ بیت دفندر
خیلی خوبه سیستمو کند نمیکنه خیلی هم قدرتمنده
اینم نتیجه اسکن162192017 v21.0

اینکه بیت دیفندر همیشه جلوتر از کاسپر اسکی دلیلش کاملا واضحه
اگه حروف الفبای انگلیسی رو بلد باشین میدونین حرف B همیشه قبل K میاد :whistle:

M.T.N.8
20-10-16, 21:32
اینکه بیت دیفندر همیشه جلوتر از کاسپر اسکی دلیلش کاملا واضحه
اگه حروف الفبای انگلیسی رو بلد باشین میدونین حرف B همیشه قبل K میاد :whistle:

اینکه اطلاعات عمومی شما اینقدر بالاعه واقعا جای تحسین داره ولی باید به عرض جنابعالی برسونم دلیل اینکه اول بیت دفندر هست ترتیب حروف انگلیسی نیست بلکه با اختلاف خیلی کمی قوی تر از کاسپر هست 16227

disna
07-09-18, 01:24

با خیال راحت روی سیستم اصلی هم وبروت استفاده کنین. در شناسایی تهدیدات سایبری بی نظیر عمل میکنه . یا بهتره بگیم در حفاظت از سیستم .