PDA

مشاهده نسخه کامل : درجه خیلی بالا و تعجب انگیز مادربرد

Mahdi^1
08-01-14, 20:34
سلام
دمای Motheroard من قبلا رو 20 یا 30 بود ولی الان که دارم میگیرم یه عدد خفن نشون میده.
نمیدونم علتش چیه
خواهش میکنم کمکم کنید تا رفعش کنم؟
9649

دماش چسبیده پایینم نمیاد.

Hessam II
08-01-14, 20:52
سیستم یکی از اقوام ما هم 95 درجه نشون میده مادربرد ایسوسش رو...!!! الان یک سال هست که اینطور نشون میده!
خیلی عجیبه!!!

Mahdi^1
08-01-14, 20:58
سیستم یکی از اقوام ما هم 95 درجه نشون میده مادربرد ایسوسش رو...!!! الان یک سال هست که اینطور نشون میده!
خیلی عجیبه!!!

آخه با همین نرم افزا دو هفته پیش دما رو 20 26 نشون میداد نمیدونم الان چرا اینطوری شده.

Hessam II
08-01-14, 22:34
آخه با همین نرم افزا دو هفته پیش دما رو 20 26 نشون میداد نمیدونم الان چرا اینطوری شده.

آره! اونم دقیقاً همینطور بود با همین نمر افزار!
ظاهراً مشکل سنسور دمایی یا باگ نرم افزاری هست که اینجوری اشتباه میزنه!! وگرنه دمای مادربرد از تمام قطعات، کمتره. (با وجود اینکه اصلی ترین نقش رو در مدیریت قطعات سخت افزار و ایجاد تعامل بین اونها ایفا می کنه.)

Mahdi^1
09-01-14, 10:29
ظاهراً مشکل سنسور دمایی یا باگ نرم افزاری هست که اینجوری اشتباه میزنه!! وگرنه دمای مادربرد از تمام قطعات، کمتره. (با وجود اینکه اصلی ترین نقش رو در مدیریت قطعات سخت افزار و ایجاد تعامل بین اونها ایفا می کنه.)

برنامه ای هست که بشه فهمید حسگر سوخته یا نه یا کل حسگرر ها رو لیست کنه و بازه تغییراتش رو به ما بگه؟

امکان تعویض حسگرش به نظرتون وجود داره؟

درسته باید از حسگرش باشه ، نمیدونم چرا رو یه د ما گیر کرده الان هم که تازی سیستم رو روشن کردم 115 داره نشون میده دست زدم به , S- Bridge , N-bridge میبینم یخ زده
بعد میرم تو یه مثلا Assassin C Black Flag مدت 20 دقیقه بازی میکنم. دحین بازی ALT + Tab رو میزنم میبینم همون برنامه 111 زده ولی هدسینگ برد گرمه (در حد 50 ته تا 111 که بشه نقطه جوش)

حالا به نظرتون این حسگر رو با چه روشی (سخت افزاری یا نرم افزاری) میشه تعمیر کرد؟

Mahdi^1
09-01-14, 10:32

میگم شاید این نرم افزار میزنه سنسورو میترکونه ، یعنی به جز خوندن دما یه کاری هم میکنه که بعد مدتی اینجوری می شه؟:1. (12)::1. (12):

Hessam II
09-01-14, 12:06
والا من خودم هم رو اون سیستم اقوام همین مشکل رو دارم و برام جای سوال هست! منتها رو سیستم خودم چنین مشکلی وجود نداره!

به هر حال شما جوابش رو پیدا کردی، ما رو بی نصیب نذار.

ممنون.

ABS92
09-01-14, 13:06
این نرم افزاری که شما ازش استفاده میکنید خیلی چرته.
از نرم افزار AIDA64 Extreme استفاده کنید خیلی بهتره و امکانات بیشتری رو ارائه میده

Mahdi^1
09-01-14, 13:38
این نرم افزاری که شما ازش استفاده میکنید خیلی چرته.
از نرم افزار AIDA64 Extreme استفاده کنید خیلی بهتره و امکانات بیشتری رو ارائه میده

اینم یه نرم افزار دیگه
9650

Mahdi^1
09-01-14, 16:29
والا من خودم هم رو اون سیستم اقوام همین مشکل رو دارم و برام جای سوال هست! منتها رو سیستم خودم چنین مشکلی وجود نداره!

ممنون.
داداش مشکلم حل شد
واقعا لعنااااااااااااات به این برنامه های به درد نخور
الان یه ورژن دیگه ای رو از نرم افزار نصب کردم این دما رو نشون میده

9653

همونطور که میبینید مثل قبل 24 درجه نشون میده و دیگه خبری از 115 درجه نیست.

Mahdi^1
09-01-14, 16:30

ممنون.

ممنون.
داداش مشکلم حل شد
واقعا لعنااااااااااااات به این برنامه های به درد نخور
الان یه ورژن دیگه ای رو از نرم افزار نصب کردم این دما رو نشون میده

9653

همونطور که میبینید مثل قبل 28 درجه نشون میده و دیگه خبری از 115 درجه نیست.

Hessam II
09-01-14, 16:37
ok. پس ظاهراً همون باگ نرم افزاری هست.
نرم افزارهای کرک شده، این مشکلات رو دارن دیگه...