سلام دوستان من یه سیستم کامل میخوام بخرم کمک میخوام .هنوز مانیتور انتخاب نکردم لطفا یکی با ذکر قیمت معرفی کنید.قطعات کهانتخاب کردم: VGA:Nvidia gtx 580---CPU:corei 5 2500k---RAM:Kingston 8GB DDR3---Hard:500GB---MotherBord:H61 برای بازی تقریبا سنگین میخوام.بودجه من 2.5 میلیون هست.کیس انتخابیم Green orbit هست . نظر شما درباره همچین سیستمی چیه؟
STUXNET
08-01-14, 09:21
سلام
سيستم آينده نگري نيست براي Game بدون شك مخصوصاً گرافيك وسوكت مادربورد
رزوليشن مانيتورتون چيه؟
Hellghost
08-01-14, 10:04
هنوز قطعی تصمیم نگرفتم دقیقا همین قطعات را بگیرم. فعلا چندتا انتخاب کردم ببینم مناسبه یا نه.در مورد مانیتورم که افتضاحه حتما باید عوضش کنم.
Hessam II
08-01-14, 10:06
سیستم انتخابی خودتون اصولی و استاندارد نیست. تازه از نسل قبل قطعات هم هست که دیگه چیزی به پایان عمر سوکت 1155 نمونده!
کارت GTX 580 که خودش 2 تومن قیمتشه که عزیز من...! تازه اصلاً دیگه تولید نمیشه و موجود نیست در کشور! مگر اینکه کسی خرید قدیم داشته باشه و تو انبارش بوده باشه در حال خاک خوردن!
Only the registered members can see the link
Hellghost
08-01-14, 10:15
ممنون. من از AMD چیز خوب نشنیدم. پیش هر فروشنده ای رفتم گفتن Nvidia برای بازی بهتره.رو قیمتش هم زیاد وسواسی نیستم اگه به 3 میلیون یا یه کم بیشتر هم برسه اشکال نداره فقط میخوام تا یک سال راحت بازی کنم.
Hessam II
08-01-14, 10:30
ممنون. من از AMD چیز خوب نشنیدم. پیش هر فروشنده ای رفتم گفتن Nvidia برای بازی بهتره.رو قیمتش هم زیاد وسواسی نیستم اگه به 3 میلیون یا یه کم بیشتر هم برسه اشکال نداره فقط میخوام تا یک سال راحت بازی کنم.
ok. لیست ویرایش شد.
اما پردازنده و پاور موجود در لیست، یه سر و گردن از سایر قطعات پایین تره که اگر بودجه 3/5 بشه، اینها هم ok هست.
ضمناً تا چند سال بخواید راحت باشید، باید 5 تومن هزینه کنید! چندین سال جواب نمیده!
آخرش 2 سال بهترین نحو جواب بده، بعد از 2 سال، اذیت می کنه و باید ارتقا داد.
هر چقدر شما پول بدی، همونقدر آش به شما میدن!
با این وجود، اگر 3/5 اوکی بشه، پتانسیل ارتقا میشه در سیستم اعمال کرد که پس از 2 سال بتونید ارتقا بدید کارت گرافیک رو.