PDA

مشاهده نسخه کامل : سیستم مهندسی عمران - طراحی، پردازش سنگین و کار گرافیکی

Global
02-01-14, 09:06
با عرض سلام به همه دوستان و اساتید محترم سایت

چند وقتی است در این سایت های کامپیوتری دارم می گردم برای یک سیستم مقرون بصرفه و مکفی برای کارهای خودم ولی با این حجم اطلاعات نتونستم تصمیم بگیرم.

با توجه به اینکه بنده این سیستم را برای کارهای مهندسی از جمله پردازش های سنگین و طولانی مدت و کارهای گرافیکی بالا (3D , Rendering) نیاز دارم، پیشنهاد شما با این فرضیات چه می تواند باشد:

الف- ترجیحا از سیستم Intel , NVidia استفاده شود.
ب- جهت اطلاع که ملزومات نرم افزار مختص کار بنده رم 8 گیگ را خوب و 16 گیگ را عالی پیشنهاد داده است.
ج- ظرفیت HDD ، 500 گیگ برام کافی است. بیشتر از حجم دوربالا بودن هارد اهمیت دارد.
د- پردازشگر پیشنهادی از نسل چهارم باشد.:cool:

لطفا به این چند سوال جواب کوتاه دهید:

1- آیا لپ تاپ (که البته منطقی است قیمت بالایی خواهد داشت) مثل MSI GE60 or Ideapad y510p (یا موارد بهتر در صورت موجود)قادر به تامین نیاز های من خواهند شد؟
2- مانیوتور Full HD باید تهیه کنم؟
3- آیا در کنار HDD استفاده از یه SSD با حجم پایین (کمترینش چقدر است، نمی دونم:love:) توصیه میشود؟

با عرض پوزش که کمی سوالات زیاد شدند:wink: و نهایتا با تشکر از حسن توجه شما

منتظر نظرات صمیمانه شما برای تصمیم گیری نهایی هستم.:1. (5):

Hessam II
02-01-14, 09:37
یقیناً با اطلاعاتی که فرمودید 8 میلیون، هزینه ی معقول خواهد بود!! (اگر حرفه ای باشه کارتون)
نیمه حرفه ای 6 میلیون! متوسط به پایین زیر 4 میلیون.
حالا بودجه تون رو بفرمایید چقدره؟ لب تاپ هم خیر. مناسب چنین کارهایی نیست.
بله. باید از اس اس دی در کنار هارد دیسک حتماً استفاده کنید.
مانیتور فول اچ دی هم عالیه اگر بودجه تون برسه که بعید می دونم!
اهل گیم هم هستید؟
فقط کیس و مانیتور؟ لوازم جانبی (موس و کیبرد و اسپیکر) نیازی ندارید؟

Global
02-01-14, 09:48
یقیناً با اطلاعاتی که فرمودید 8 میلیون، هزینه ی معقول خواهد بود!! (اگر حرفه ای باشه کارتون)
نیمه حرفه ای 6 میلیون! متوسط به پایین زیر 4 میلیون.
حالا بودجه تون رو بفرمایید چقدره؟ لب تاپ هم خیر. مناسب چنین کارهایی نیست.
بله. باید از اس اس دی در کنار هارد دیسک حتماً استفاده کنید.
مانیتور فول اچ دی هم بعید به نظرم می رسه بودجه تون برسه! چون قیمتش نزدیک به 1 میلیون خواهد بود که در اینصورت خیلی بیش از 6-7 میلیون هزینه در بر خواهد داشت!!
اهل گیم هم هستید؟
فقط کیس و مانیتور؟ لوازم جانبی (موس و کیبرد و اسپیکر) نیازی ندارید؟

ممنون از اضهار نظرتون، اما چه جیزی باعث شد که برید سراغ مبالغ بسیار بالا! :1. (26):

بودجه ای که من در نظر گرفتم رقمی در حدود 3 تا 3.5 میلیون می باشد. (امیدوارم با نیازهام مطابقت داشته باشه!:1. (29):)

سیستم رو هم فقط کیس و مانیتور درنظر بگیرید. در ضمن نه اهل گیم حرفه ای و سنگین نیستم و فکر کنم همون کارت گرافیک Intel کارمو راه بندازه.

Hessam II
02-01-14, 09:56
کار شما حرفه ایست قربان. بدون شک کار حرفه ای با بودجه ی پایین سنخیتی ندارد.
امیدوارم سیستم زیر پاسخگوی شما باشد.

کاربری شما حداقل 16 رم + یک کارت دست کم GTX 660 Ti را می طلبد! فرمودید طراحی و پردازش سنگین!
حالا شاید در تعریف متفاوت باشیم و تعریفی که ما از پردازش سنگین داریم، خیلی فراتر از تصور شماست.

Only the registered members can see the link

Global
02-01-14, 10:05
دوست عزیز ظاهرا کارت گرافیکی رو لحاظ نکردید.
در مورد این سیستم که فرمودید، آیا واقعا سیستم حرفه ای نیست؟ لطفا امتیاز خودتان رو بدید. درصورت امکان یک config بهتر از این رو هم پیشنهاد بفرمایید.

در ضمن لطف کنید قیمت هر آیتم را به تفکیک در اختیار بزارید.

با تشکر از کاربر محترم Hessam II

Hessam II
02-01-14, 10:10
دوست عزیز ظاهرا کارت گرافیکی رو لحاظ نکردید.
در مورد این سیستم که فرمودید، آیا واقعا سیستم حرفه ای نیست؟ لطفا امتیاز خودتان رو بدید. درصورت امکان یک config بهتر از این رو هم پیشنهاد بفرمایید.

در ضمن لطف کنید قیمت هر آیتم را به تفکیک در اختیار بزارید.

با تشکر از کاربر محترم Hessam II

خودتون فرمودید گرافیک مجتمع Intel براتون کافی هست! الان می فرمایید کارت گرافیک چرا ننوشتید؟!!

خیر. از بنده باشه و اگر بخوایم خیلی سهل گیرانه قضاوت کنیم، سیستم نیمه حرفه ای به شمار میره و بنده از 10 ، 6/5 می دهم!
حرفه ای بودن ممکن است از منظر بنده با شما و سایرین متفاوت باشد. من هرگز این سیستم را حرفه ای تلقی نخواهم کرد!
اگر این سیستم حرفه ایست، پس سیستم های بیش از 7 میلیون، چی هستند؟!!

در صورت درخواست کارت گرافیک، 1 میلیون دیگر مستلزم افزایش بودجه خواهید بود.

سیستم بهتر در چه رنج قیمتی مد نظرتان هست؟

قیمت را از کسی که از ایشان قصد خرید دارید، دریافت کنید. چون قیمت های سراسر کشور بسیار متفاوت هست.
اما با این وجود، حداکثر و قیمت های سقف بازار برای شما در نظر گرفته شده. یعنی نوشتم 3/600. نباید گرون تر از این مبلغ همون سیستم را خریداری کنید. اگر کمتر شد، که چه بهتر؛ فبح المراد و به نفع شما.

Global
02-01-14, 11:50
- چرا سری K برای پردازنده پیشنهاد دادید؟ من که قرار نیست سیستمم رو Overclock کنم!
- مادربوردهای MSI از لحاظ قیمت و کارایی در قیاس با ASUS در چه سطحی قرار دارند و بهتر نیست از مادربورد MSI استفاده شود؟

- سیستم پیشنهادی زیر را چگونه ارزیابی می کنید

Monitor

LED

ASUS

Case

ATX

GREEN-MAGNUME2

Power

ATX

GREEN-GP530AB

Mother Board

Intel Support

ASUS-Z87

CPU

INTEL

Core i7 - 4770 - 1150

RAM

DDR3

CORSAIR 8GB - Bus1600

Hard Disk

SATA

Western Digital - 500 GB

DVD Re-Writer

SATA

ASUS

Graphic Card

PCI - Express

ASUS-NVIDIA-GTX650TI Boost-DDR5-2GB-192bit

از دیگر اساتید نیز برای اظهارنظر تخصصی، مخصوصا مدیر محترم قسمت سخت افزار دعوت می شود.

Hessam II
02-01-14, 11:58
برای سیستم های رده ی متوسط به بالا که امکان اورکلاک در آن فراهم هست، سری K پیشنهاد می شود و لزوماً به معنای اورکلاک نیست! بلکه به این معناست که سیستم در حالت کلی بهترین ها انتخاب شود. سیستم بر مبنای اورکلاک در واقع یک جور آینده نگریست و ممکن است در آینده از ارتقای احتمالی و هزینه اضافی پیشگیری کند.
با این وجود، شما می توانید سری K نخرید! هیچ اجباری نیست. متاسفانه خیلی از دوستان مثل شما، خرید پردازنده از سری K را به امکان اورکلاک، محدود و خلاصه می کنند!

سیستم مد نظرتان هم همانطور که می بینید و با یک مقایسه ی چشمی می توانید متوجه شوید که از سیستم معرفی شده به شما، سطح پایین تری دارد و کمی ضعیف تر است و البته غیربهینه.

خیر. برند ایسوس بهتر هست و نسبت به قیمت آن بهتر از MSI عمل می کند و امکانات بیشتری دارد. حال آنکه از نظر قیمتی مشابه MSI هست.

بودجه ی شما خیلی محدود هست. مخصوصاً برای یک کار حرفه ای. حذف کردن کارت گرافیک از لیست، حداقل کاریست که می توانید انجام دهید و سیستم خوبی خریداری کنید.
کارت گرافیک را می توانید در آینده اضافه کنید و خرید آن را به بعد موکول کنید.

اس اس دی برای کار شما بسیار مهم هست و از درجه ی اهمیت بالایی برخودارد که در سیستم مد نظرتان آورده نشده!

همچنین یک کولر مناسب برای پردازنده که بتواند دمای حاصل از پردازش سنگین را مهار کند، اجباریست برای سیستم شما!

ضمناً پاوری که آن سیستمی که به آن اشاره کردید، آورده شده لب مرز هست برای چنین سیستمی که قرار است پردازش سنگین را متحمل شود، کافی نبوده و به مرور زمان، دچار کاهش کارایی خواهد شد.

فرکانس بالای رم می تواند در کارایی سیستم شما در رندرینگ و پردازش های سنگین، محسوس باشد. لذا قطعاتی که انتخاب می کنید باید سعی کنید در آن بهره وری را افزایش داده و از حداکثر امکانات و کارایی آن استفاده کنید.

Global
02-01-14, 12:07
دوستان عزیز با توجه به اینکه اینجا یک سایت تخصصی سخت افزار هست، چاشنی علمی و تخصصی فرمایشات خود را افزایش دهید و منطقی که پشت صحبتتان هست را هم بفرمایید تا در این محفل علمی بحث و به حاصلی سودمند منتج شود.

لطفا از ارائه اطلاعاتی که شاید در خیلی از سایت های معمولی می شه پیدا کرد اکیدا خودداری کنید.

دوباره غذرخواهی میکنم از دوستان و امیدوارم سو تفاهمی پیش نیاد و ناراحت نشن! و ادامه بحث را به صورت تخصصی تر ادامه دهیم.

------------------------------------------------------------------

<با تشکر از Hesaam II که فرمایشات قبلی شون رو، مزین کردند به دیتیل های تخصصی تر:yes:>

اس اس دی برای کار شما بسیار مهم هست و از درجه ی اهمیت بالایی برخودارد که در سیستم مد نظرتان آورده نشده!

من هم با فرمایش شما موافقم. فقط در مورد SSD توان مصرفی و سرعت آنها هم باید بررسی شود. آیا مارک تجاری خاصی پیشرو در این زمینه نمی باشد.

همچنین یک کولر مناسب برای پردازنده که بتواند دمای حاصل از پردازش سنگین را مهار کند، اجباریست برای سیستم شما!

آیا خود پردازشگر هیچ فنی (کولر یا هر چی دیگه که معمولا هم تکتولوژی بالایی دارند) به این امر اختصاص نداده است؟ به نظرم این فرمایش شما زمانی است که بخواهید سیستم را Overclock کرده و بیش از استاندارد cpu ازش کار بکشید.

ضمناً پاوری که آن سیستمی که به آن اشاره کردید، آورده شده لب مرز هست برای چنین سیستمی که قرار است پردازش سنگین را متحمل شود، کافی نبوده و به مرور زمان، دچار کاهش کارایی خواهد شد.

می توانید عددی که مشکلات بیان شدتون رو نداشته باشه را بگید؟ البته با حساب سرانگشتی بنده این عدد کفایت کرد (البته شاید انگشتای ما مشکل داره!:1. (23):)

فرکانس بالای رم می تواند در کارایی سیستم شما در رندرینگ و پردازش های سنگین، محسوس باشد. لذا قطعاتی که انتخاب می کنید باید سعی کنید در آن بهره وری را افزایش داده و از حداکثر امکانات و کارایی آن استفاده کنید.

در یک مقاله ای که اخیرا مطالعه کردم البته منبع آن یادم رفته، نوشته شده بود که افزایش سرعت رم ها با تغییر فرکانس آنها (این افزایش یه میزان 4% در Buss1333 به Bus1600) زیاد هم محسوس نیست، رقم بسیار ملموس تری رو باید به خاطر این افزایش سرعت ناچیز پرداخت کنید!! موافق هستید. البته جای شک داره!!

Shahryar
02-01-14, 12:50
ضمن تشکر از حسام عزیز بابت اطلاعات خوبی که در اختیار دوست عزیزمون ، Global گذاشتند ...

دوست عزیز اطلاعاتی که ایشون دارند در اختیارتون میگذارند دقیقاً تخصصیست به نظرم . اینکه SSD به کارتون میاد یا پردازنده K براتون بستند یا هارد سیگیت به جای WD یا ... و این اطلاعات دقیقاً توی چه فروم هایی پیدا میشه به نظرتون جز یک فروم تخصصی ؟؟ :1. (35):

پردازنده K و معمولی تفاوت قیمت زیادی ندارند اما در کارایی باعث میشه که اگه گلوگاه پردازنده پیدا کردید با کمی اورکلاک بتونید به راحتی مشکلتون را حل کنید پس حتماً سری K بردارید . اگه محدودیت بودجه دارید برید به سمت 4670K که کمی ضعیف تر هست ولی با یک اورکلاک کاربردی میتونه کارایی بسیار خوبی بهتون بده .

مادربرد هم اینکه بگیم فلان برند بهتر از فلان برند هست زکل باطله به نظرم و مادربردی که معرفی شده را من توش مشکلی نمیبینم از ایسوس . MSI توی این رنج قیمت چی مثلاً ؟ مادربردی که معرفی شده تقریباً ارزون ترین Z87 هست که برای کار شما کافیه چون هم امکانات Z87 مثل اورکلاکینگ و SSD Caching و ... را داره هم ارزون هست با توجه به بودجه اتون .

هارد را دقیقاً بخوایم تخصصی صحبت کنیم ، در این مقطع باید چیزی تو سرمون خورده باشه وسترن دیجیتال برداریم با این قیمت های نجومیش ، صدای زیاد و خرابی نسبتاً بالاش روی هارد های اینترنالش ...

اگه بودجه اتون میرسه رم بهتر از 1600 بردارید با فرکانس بالاتر تا گلوگاه ایجاد نشه . توی بحث های نرم افزار های سه بعدی توی Real Time کار کردن موثر هست و توی رندرینگ هم همین طور ...

پاور میتونید 530 بردارید مشکلی نخواهید خورد . البته بستگی به کارت گرافیک و امکانات آپگرید برای آینده هم داره ...

SSD قطعاً بردارید با گارانتی خوب ، لازم نیست به سمت SSD های خیلی گرون قیمت برید ، چیزی که برای شما خیلی لازمه SSD Caching هست .

کارت گرافیک مجتمع هم به درد کار شما نمیخوره و یک کارت گرافیک مناسب باید بردارید و طبیعتاً بودجه را افزایش بدید یا همون طوری که بالا گفتم از رم و سی پی یو و ... بزنید .

اگه صحبت غیر تخصصی ای توی صحبت های دوستان یا بنده هست بفرمایید. :give_rose:

Hessam II
02-01-14, 13:02
اس اس دی موجود در لیست، ایده آل است. گارانتی فوق العاده ای هم دارد. اطلاعات بیشتر در اینجا. (Only the registered members can see the link)

فن استوک خود پردازنده ی اینتل واقعاً ضعیف هست و برای کارهای اداری مناسب است! مخصوصاً در هاسول که نسبت به سایر نسل ها حرارت بیشتری تولید می کند، خرید یک کولر حرفه ای، الزامیست. اینکه بیشترین کاربری شما از پردازنده دستورات گرفته میشه. لذا دما و فشار بیشتری روی این قطعه هست که باید برای رفع آن اقدام کرد و توجه بیشتری کرد.

در مورد پاور اگر حساب آینده نگری را هم بکنیم، 750 وات گرین، عالیست.

تفاوت 1600 با 2400 و تایمینگ سی ال 11 ، 70 هزار تومان هست و ارزشش را دارد.

ضمناً بنده فقط شیوه ی تایپ خود را ویرایش کرده و در قالب جملات، تغییری ندادم!
صرفاً شیوه ی تایپ را از حالت گفتاری و عامیانه به رسمی و نوشتاری، تغییر دادم که گویا به اینصورت تخصصی تلقی می کنید!!!

لذا جسارتاً تفاوت نوشتاری یا گفتاری در فصاحت بیانمان را به پاس برداشت خود از تخصصی یا عادی بودن مباحث فنی نگذارید!

Global
02-01-14, 17:24
ضمناً بنده فقط شیوه ی تایپ خود را ویرایش کرده و در قالب جملات، تغییری ندادم!
صرفاً شیوه ی تایپ را از حالت گفتاری و عامیانه به رسمی و نوشتاری، تغییر دادم که گویا به اینصورت تخصصی تلقی می کنید!!!

لذا جسارتاً تفاوت نوشتاری یا گفتاری در فصاحت بیانمان را به پاس برداشت خود از تخصصی یا عادی بودن مباحث فنی نگذارید!

:1. (27): کاربر محترم Hesaam II زیاد سخت نگیر!! :give_rose:

-------------------------------------------------------------------
در خاتمه ممنون از اطلاعات و راهنمایی های دوستان محترم

و سخن آخر اینکه سیستم مورد نیاز بنده با بودجه 3.5 M شاید رافع نیازهای مهندسی(توضیح داده شده در پست اول) نباشد و با ارتقا بودجه تا 4.5 M می توان یک سیستم، مناسب کارهای پردازشی سنگین تهیه کرد و درضمن برای upgrade آن در آینده نیز مشکل احتمالی نخواهم داشت.

تاج
03-01-14, 01:21
سلام
با اجازه اساتید
خیلی از سیستمهایی که برای کارای سنگین رندری وبخصوص3D متاسفانه دیدم وتست برای تجربه عملا کارایی بایین با قیمت بالا داشتن فقط بدلیل انتخاهای سلیقه ای
شما روی رم ومینبرد ومنبع تغذیه ریسک نکنید
PSUرو کمی بالاتر حد نیازتون تهیه کنیدبدلایلی که قبلا دوستمون گفت
و قبل خرید*رمها*حتماچک کنید که رمهای انتخابی توی لیست بشتیبانی وسازگار بودن مینبرد هست یانه وگرنه بوقتش متوجه میشید منظور اساتید چی بوده.((مین+رم))