PDA

مشاهده نسخه کامل : آموزش رفع تمام مشکلات دانلود نشدن فایل ها با IDM

alksdj
01-01-14, 22:11
اگر برای دانلود کردن فایل ها و مدیریت دانلودها از IDM استفاده می کنید حتما تا به حال برایتان پیش آمده که بعضی فایل ها توسط IDM دانلود نشده اند! این مشکل ممکن است به دلیل فرمت آن فایل ها باشد یا ممکن است آن سایت ها کاری کننده که دانلودها توسط خود مرورگر انجام شوند. به هر حال در اینجا روش رفع این مشکلات را می بینیم.
دانلود نشدن بعضی فرمت فایل ها توسط IDMIDM یک لیست از فرمت فایل ها دارد و فقط آن فایل ها را دانلود می کند! و هر فرمتی که در این لیست نباشد توسط IDM دانلود نمی شود. مثلا فرمت های EXE یا APK در این لیست نیستند پس زمانی که شما می خواهید این فایل ها را دانلود کنید، آن ها توسط مرورگر شما دانلود می شوند نه توسط IDM.
برای رفع این مشکل IDM را باز کنید و گزینه ی تنظیمات را انتخاب کنید.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
حالا به تب نوع فایل بروید. در اینجا در بالاترین کادر، لیستی از فرمت های مختلفی را می بینید که IDM آن ها را دانلود می کند. در اینجا شما می توانید فرمت های مورد نظر خود را بنویسید تا آن ها نیز توسط IDM دانلود شوند.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
ممکن است یک سایت یا یک لینک بلاک (مسدود) شده باشد!زمانی که شما دو بار پشت سر هم، دانلود کردن از یک لینک را cancel می کنید IDM از شما می پرسد که آیا می خواهید آن لینک یا کلا آن سایت را بلاک کنید؟ یعنی عکس زیر:
اگر تیک اولین گزینه را بزنید، آن سایت بلاک می شود و دیگر IDM از آن سایت هیچ فایلی را دانلود نمی کند. اگر دومین گزینه را تیک بزنید (بدون اینکه اولین گزینه را تیک بزنید) فقط آن لینک بلاک می شود و IDM فقط آن لینک را دانلود نمی کند.
پس بهتر است به تنظیمات IDM بروید (Only the registered members can see the link) و به تب نوع فایل بروید. حالا در دومین کادر لینک سایت مورد نظر را پیدا کرده و آن را حذف کنید.
اگر فقط یک لینک را بلاک کرده اید گزینه ی ویرایش لیست را بزنید و در لیستی که نمایش داده می شود آن لینک را پیدا و حذف کنید.
نکته: اگر نمی خواهید پیغام IDM برای بلاک کردن سایت یا لینک ها را ببینید تیک گزینه ای که در تصویر زیر مشخص شده را بردارید.
کار نکردن IDM در مرورگرممکن است IDM شما در یک مرورگر خاص کار نکند. برای رفع این مشکل ابتدا به تنظیمات IDM بروید (Only the registered members can see the link) سپس به تب عمومی بروید و:
برای مرورگر کرومبرای مرورگر کروم:۱) گزینه ی استفاده از همسان سازی پیشرفته و گزینه ی Google Chrome را تیک بزنید.

اگر گزینه ی استفاده از همسان سازی پیشرفته کار نمی کند:۱- روی My computer کلیک راست کنید و Manage را انتخاب کنید
۲- از منوی سمت چپ به Services and Applications/Services بروید و بعد از منوی سمت راست روی Base Filtering Engine کلیک راست کنید و Properties را بزنید.
۳- از قسمت Startup type گزینه ی Automatic را انتخاب کنید و گزینه ی Start را انتخاب کنید. در پایان OK کنید.

اگر گزینه ی Base Filtering Engine وجود ندارد:۱- این فایل (Only the registered members can see the link) را دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید. بعد فایل BFE.reg را اجرا کنید و Yes را بزنید.
۲- کامپیوتر خود را ریستارت کنید.
۳- کلیدهای Win+R را بزنید و تایپ کنید regedit
4- به این مسیر بروید: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\BFE\Parameters\Policy
5- روی پوشه ی Policy کلیک راست کنید و Permissions را انتخاب کنید.
۶- گزینه ی Advanced را بزنید و در پنجره ی باز شده گزینه ی Add را انتخاب کنید.
۸- در قسمت Enter the object name to select تایپ کنید NT Service\BFE و Check names را انتخاب کنید حالا در قسمت Enter the object name to select تایپ کنید BFE و OK کنید.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
۱۰- در پنجره ی باز شده تیک گزینه های مشخص شده را بزنید. در پایان OK کنید.

2) افزونه ی IDM را روی کروم نصب کنید.
برای اینکار در مرورگر کروم، کلیدهای Ctrl+H را بزنید و بعد از منوی سمت چپ گزینه ی Extensions را انتخاب کنید. حالا IDM Integration را پیدا کنید و مطمئن شوید که تیک گزینه های Enable و Allow in incognito زده شده باشد.

اگر افزونه ی IDM Intergration را پیدا نمی کنید:به مسیری که IDM در آن نصب شده بروید. سپس فایل IDMGCExt.crx را پیدا کنید و آن را در صفحه ی Extensions مرورگر کروم بکشید.

برای مرورگر فایرفاکسبرای مرورگر فایرفاکس:۱) گزینه ی Mozilla firefox را تیک بزنید.
۲) افزونه ی IDM را روی فایرفاکس نصب کنید.
برای شروع مرورگر فایرفاکس را باز کنید و از منوی نارنجی فایرفاکس، گزینه ی Add-ons را انتخاب کنید.

اگر افزونه ی IDM CC را در قسمت Extensions می بینید اما باز هم IDM با مرورگر فایرفاکس کار نمی کند:اول دقت کنید که این افزونه فعال باشد. بعد اگر باز هم کار نکرد گزینه ی Remove را در مقابل این گزینه انتخاب کنید. سپس فایرفاکس را ببندید و دوباره اجرا کنید. حالا باید افزونه به صورت خودکار نصب شده باشد (اگر نصب نشد کمی پایین تر را بخوانید)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اگر گزینه ی Remove در مقابل IDM CC نمی بینید یا کلا افزونه ی IDM CC را نمی بینید، مرورگر فایرفاکس را اجرا کنید و روی این لینک (Only the registered members can see the link) کلیک کنید. بعد سه حالت ممکن است پیش بیاید:
۱-۱) اگر پنجره ی زیر باز شد:
در این صورت شما باید گزینه ی Browse را بزنید و مرورگر فایرفاکس را انتخاب کنید (اگر در لیست باز شده فایرفاکس را نمی بینید، گزینه ی Browse را بزنید و به مسیر نصب فایرفاکس بروید و firefox.exe را انتخاب کنید. در پایان OK کنید.
۲-۱) اگر یک نوار کوچک با گزینه ی Allow نمایش داده شد:
در این صورت گزینه ی Allow را انتخاب کنید.
۳-۱) اگر یک نوار کوچک با گزینه ی Edit Options نمایش داده شد:
در این صورت گزینه ی Edit options را انتخاب کنید و در پنجره ی باز شده گزینه ی Allow را انتخاب کنید. حالا دوباره روی این لینک (Only the registered members can see the link) کلیک کنید.
۲) در پایان هر سه حالت پنجره ی زیر باز می شود که باید در آن گزینه ی Install را بزنید.

برای بقیه ی مرورگرهابرای بقیه ی مرورگرها:تیک کنار گزینه ی مربوط به مرورگر خود را بزنید.

اگر مرورگر شما در این لیست وجود ندارد گزینه ی اضافه نمودن مرورگر را انتخاب کنید.
حالا محل نصب مرورگر خود را پیدا کنید و فایل اجرایی (exe) آن را انتخاب کنید.

فایل ها را مجبور به دانلود شدن توسط IDM کنیداگر باز هم یک لینک با IDM دانلود نمی شود شما می توانید آن را با استفاده از ترفندهای زیر مجبور کنید که با IDM دانلود شود.
۱) روی لینک کلیک راست کنید و Download with IDM را انتخاب کنید.Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اگر این گزینه در منوی راست کلیک مرورگر شما وجود ندارد به تنظیمات IDM بروید (Only the registered members can see the link) و از تبعمومی اولین گزینه ی ویرایش را انتخاب کنید. در پنجره ی باز شده در هر دو تب تیک گزینه ی دانلود توسط IDM را بزنید.
۲) کلیدهای میانبر برای مجبور کردن فایل به دانلود شدن توسط IDM را فعال کنید.در IDM شما می توانید یک سری کلیدهای میانبر را فعال کنید تا هرگاه که آن کلیدها را نگه داشتید، فایل ها مجبور به دانلود شدن توسط IDM شوند! برای فعال کردن این کلیدها به تنظیمات IDM بروید (Only the registered members can see the link) و از تب عمومی گزینه ی کلیدها را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده گزینه ی از کلیدهای زیر جهت اجبار به دانلود توسط IDM استفاده شود را تیک بزنید. حالا باید کلیدهای دلخواه خود را انتخاب کنید.
اگر تیک گزینه ی بعد از آن را بزنید، برای اجبار به دانلود، باید این کلیدها را نگه دارید و بعد روی لینک کلیک کنید. اما اگر تیک آن را بردارید دیگر نیاز به کلیک کردن ندارید و فقط باید کلیدها را نگه دارید. دقت کنید اگر سایتی که دانلود از آن توسط IDM انجام نمی شود، یک ثانیه شمار قبل از دانلود دارد و بعد دانلود را شروع می کند، از آن جایی که شما دیگر نمی توانید روی لینکی کلیک کنید (دانلود به صورت خودکار شروع میشود) باید این گزینه را غیرفعال کنید.
حتما تیک گزینه ی آخر را بزنید تا فایل های خود سایت ها (متن و عکس ها و…) دانلود نشوند.

نشان داده نشدن کادر مربوط به دانلود فیلم ها و موسیقی ها توسط IDM در مرورگرهاحتما می دانید که وقتی شما در یک سایت شروع به مشاهده ی یک فیلم یا موسیقی و… آنلاین می کنید، IDM یک کادر کوچک در کنار آن نشان می دهد تا اگر می خواهید آن فیلم یا موسیقی را دانلود کنید روی آن لینک کلیک کنید تا دانلود شروع شود.
اگر شما این گزینه را نمی بینید به این دلیل است که بعضی ویدیوها حفاظت شده هستند و IDM قادر به دانلود کردن آن ها نیست. شما می توانید به به تنظیمات IDM بروید (Only the registered members can see the link) و در تب عمومیآخرین گزینه ی ویرایش را بزنید.
حالا گزینه ی آخر را بزنید.
حالا اگر در سایتی فیلمی حفاظت شده بود، شما باز هم کادر دانلود IDM را می بینید اما زمانی که روی آن کلیک می کنید اخطار زیر نمایش داده می شود.

لینک های Only the registered members can see the link توسط IDM دانلود نمی شونداگر از مرورگر کروم استفاده می کنید باید بگویم که IDM هنوز نمی تواند فایل هایی که لینک Only the registered members can see the link دارند را در مرورگر کروم دانلود کند! مثلا جیمیل. شما در کروم و در جیمیل نمی توانید فایل های Attach شده را توسط IDM دانلود کنید. البته در سایت IDM گفته شده که در حال کار کردن روی این ویژگی هستند تا آن را در نسخه های بعدی اضافه کنند.
ارور “Cannot transfer download in IDM” یا “امکان انتقال دانلود به IDM وجود ندارد” چیست؟اگر این ارور را هنگام دانلود با IDM دریافت می کنید، مراحل زیر را انجام دهید و بعد از هر مرحله ببینید که مشکل حل شد یا نه:
۱) ممکن است شما نرم افزاری نصب کرده باشید که در اجرای نرم افزارها وقفه ایجاد کرده باشد مانند این نرم افزار (Only the registered members can see the link). شما باید دقت کنید که نرم افزاری باعث نشده باشد که در شروع اجرای IDM تاخیر ایجاد شود.
۲) به مسیری که IDM در آن نصب شده بروید و روی IDMan.exe کلیک راست کنید سپس Properties و بعد تب Compatibility را انتخاب کنید و تیک این دو گزینه را بردارید.
۳) همین کار را برای مرورگرتان هم انجام بدید.
۴) یک بار IDM را حذف کنید و دوباره نصب کنید. برای نصب روی فایل نصبی کلیک راست کنید و گزینه ی run as administrator را انتخاب کنید.
۵) ممکن است نرم افزاری داشته باشید که در فایل های رجیستری IDM مشکلی ایجاد کرده باشد که راه حل این است که آن نرم افزار را حذف کنید.

130068
25-09-14, 14:54
سلام
من وقتی میخوام از یوتیوب دانلود کنم این ارور رو میده

Only the registered members can see the link

حالا یا از همون ابتدای دانلود ارور میده یا مثل عکس زیر وسطای دانلود

البته این ارور رو از بعد از عوض کردن ویندوزم نشون میده قبلا به راحتی اکثر فایلارو دانلود میکردم.
من خیلی به یوتیوب احتیاج دارم:1. (28): ممنون میشم هرچه سریع تر کمکم کنین تا حلش کنم.
:give_rose::1. (23):

- - - Updated - - -

130068
25-09-14, 20:38
کسی نبود جواب منو بده؟:1. (28):

Admiral_Hunter
25-09-14, 21:04
برای دانلود از یوتیوب بهترین راهی که دیدم اینه
اینو ببین
دانلود از یوتیوب خودم1 (Only the registered members can see the link)

خیلی ساده اضافه کردن ss به آدرس ویدئو البته بعد از سه تا دبلو و نقطه اون دو تا اس اضافه کن

nima_hl
26-09-14, 01:39
مهدی جان با عرض پوزش پستت را به دلیل مسائل امنیتی فروم پاک کردم

دوستمون حتما اون مسائلی که فرمودید را رعایت کردند که تا 80-90 درصد تونستند دانلود کنند

مشکل ایشون به احتمال قوی تعداد کانکشناشون در برنامه idm است که باید یدونش کنند تا مشکلشون حل بشه

اگر حل نشد اون چیز چیزکشون را باید عوض کنند :wink:

130068
26-09-14, 18:36
برای دانلود از یوتیوب بهترین راهی که دیدم اینه
اینو ببین
دانلود از یوتیوب خودم1 (Only the registered members can see the link)

خیلی ساده اضافه کردن ss به آدرس ویدئو البته بعد از سه تا دبلو و نقطه اون دو تا اس اضافه کن

سلام مرسی از توجهتون امتحان کردن ارور forbiden رو داد.:give_rose::1. (28):

Admiral_Hunter
26-09-14, 19:01

ابتدا با قندشکن!! وارد یوتیوب شوید و آدرس صفحه فیلم مورد نظر را که در مرورگر هست کپی کن
مثلا این آدرس
بعدش دو تا اس ناقابل بهش اضافه کن اینجوری میشه
حالا این آدرس تو مرورگرت در صفحه ای جدید پیست کن و enter بزن یه سایت جدید باز میشه و لینکهای با کیفیت مختلف دانلود بهت میده از اونجا دانلود کن:wink:

nima_hl
26-09-14, 20:32
دوستان خیلی این جور بحث ها را در فروم ادامه ندید چون برای امنیت فروم خطرناکه

پینوشت : کلیه پستهای جدید بزودی حذف خواهند شد

JiMmY.j
26-09-14, 21:30

با اجازه نیما خان به عنوان آخرین پست این بحث::1. (26):
دوست عزیز شما باید قند شکنتون رو به IDM معرفی کنید و گرنه ارور Forbiden ظاهر میشه.
:11():

amir2109
30-11-14, 11:24
سلام
مشکلی از ۲ روز پیش در دانلود کردن با idmبرام پیش آمده فقط برای بعضی سایت ها هست
با اینکه آخرین ورژن idmرو استفاده میکنم ، و تقریباٌ تنظیماتشم درسته ، ولی وقتی لینکی رو میخوام دنلود کنم ، و لینک IDM هم میاد ، شروع دانلود رو میزنم ، و بعد از چند لحظه ، این ارور میاد که :برخی از سایت ها ، اجازه درخواست دانلود دوباره یک فایل را نمیدهد . مرور گر شما اولین درخواست را فرستاد .و بعد از هنگامیکه آی دی ام برای دنلود سعی کرد ، سرور صفحه وبی را برای آی دی ام فرستاد و ………..
مرور گرهام بروزه و با همه مررگر ها هم امتحان کردم
کلیدهای مجبورکردن idm روهم فعال کردم و موقع دانلودکردن اونا رو نگه می دارم ولی بازم ارور میده حتی روی لینک دانلودی که سایت گذاشته کلیک میکنم بازم ارور میده
لطفا کمکم کنید

seyed mamali
30-11-14, 12:24
سلام
با اینکه آخرین ورژن idmرو استفاده میکنم ، و تقریباٌ تنظیماتشم درسته ، ولی وقتی لینکی رو میخوام دنلود کنم ، و لینک IDM هم میاد ، شروع دانلود رو میزنم ، و بعد از چند لحظه ، این ارور میاد که :برخی از سایت ها ، اجازه درخواست دانلود دوباره یک فایل را نمیدهد . مرور گر شما اولین درخواست را فرستاد .و بعد از هنگامیکه آی دی ام برای دنلود سعی کرد ، سرور صفحه وبی را برای آی دی ام فرستاد و ………..
کلیدهای مجبورکردن idm روهم فعال کردم و موقع دانلودکردن اونا رو نگه می دارم ولی بازم ارور میده حتی روی لینک دانلودی که سایت گذاشته کلیک میکنم بازم ارور میده
لطفا کمکم کنید

امیر جان به احتمال قوی مشکل از سروره...
حالا با همه ی سایت ها این مشکلو داری؟؟؟

mrtza
24-12-14, 18:33
سلام. من با این مشکل چکار کنم؟ سرور هم درسته چون فایل های دیگه رو به درستی دانلود میکنه. لطفا کمکم کنید. ممنونOnly the registered members can see the link

78611
16-02-15, 14:04
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم
اونم این هستش که با هر دانلود منیجری که می خواهم فایل را دانلود کنم.
این ارور را می ده
نمی تواند سوکت اینترنت را باز کند از دوستان خواهش می کنم اگر کسی راه حلی می داند راهنمایی کند
با تشکر

M3RS4D 50062
16-02-15, 16:02
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم
اونم این هستش که با هر دانلود منیجری که می خواهم فایل را دانلود کنم.
این ارور را می ده
نمی تواند سوکت اینترنت را باز کند از دوستان خواهش می کنم اگر کسی راه حلی می داند راهنمایی کند
با تشکر
فیلتر شکنت رو خاموش کن.
پروکسی هم نزار.
توی Internet Option توی تب Connection روی گزینه Lan settings کلیک کن و هر چی تیک هست بردار.
فک میکنم 90% مشکلت حل بشه. اگه بازم مشکل بود بگو تا بررسی کنم.

f78a88m
17-05-15, 12:13
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید

fateme-r
16-10-16, 07:36
با سلام
از زمانیکه فایرفاکس به ورژن جدید ارتقا پیدا کرده، افزونه IDM Integration از کار افتاده است و هیچ دکمه ای مبنی بر حذف و disale یا enable همچنین نداره
خواهشمندم در این زمینه راهنمایی کنید، ممنونم

ali-red
11-07-17, 02:06
سلام من یه مشکلی با دانلود منیجر دارم وقتی میخوام از یوتیوب دانلود کنم لینک ویدوهارو نشون میده اما به فرمت mkv نشون میده در حالی که تمام ویدیوهای یوتیوب mp4 هستن چکار کنم که لینکها رو به فرمت mp4 نشون بده

KAKA500
26-12-17, 12:22
سلام من يه مشكل با دانلود منيجر دارم... همون طور كه ميدونيد وقتي يه ويديو تو مرورگر در حال پخش يه كادر كوچيك idm بالاي ويديو ظاهر ميشه براي دانلود اون ويديو... حالا مشكل من اينكه وقتي موس رو روي اين كادر ميبرم فايل ويديويي براي دانلود بصورت تيكه تيكه دانلود ميكنه... يعني وقتي موس رو اين كادر ميره مثلا پنج تا گزينه براي دانلود مياد....
در حاليكه قبلا همون ابتدا كه فايل ويديويي پخش ميشد اين كادر ميومد با يك گزينه مثلا ٣٠٠ مگ اماده دانلود