با سلام یه سوال داشتم
من با دانلود منیجر به یه مشکل عجیب و جدی بر خوردم مشکلم اینه که وقتی میخوام چیزی دانلود کنم از بعضی سایتا idm فایلو میره واسه دانلود ولی حجم فایلو نمینویسه و هر چقدم صبر میکنم نمینویسه و وقتی شروع دانلود می زنی ارور میده و نمیره واسه دانلود منظورم اینهکه اگه مثلا اون فایل winrar باشه اون ایکن کتابها میاد ولی زیرش حجمو ننوشته و روی شروع کلیک میکنی ارور میده و دانلود نمیکنه ولی وقتی همون فایلو با دانلودر اینترنت اکسپلورر دانلود میکنم دانلود میشه چیکار باید بکنم؟:lol:
حتی اگه اون فایل دو کیلوبایتم باشه بعضی مواقع به همین مشکل می خورم؟
alksdj
01-01-14, 20:48
دوست عزیز شاید تنظیمات پروکسی idm بهم خوره
شما اول idm رو باز کنید بعد در سربرگ downloads بعد وارد گزینه options شود در سر برگ porxy چک کنید تمام گزینه ها غیر فعال باشد این تنظیمات رو چک کنید اگر مشکلی بود درخدمتم
avrill
01-01-14, 20:51
اقا همه غیر فعاله.
نمیدونم متوجه سوالم شدین یا خودتون این مشکلو داشتین؟
alksdj
01-01-14, 22:12
اقا همه غیر فعاله.
نمیدونم متوجه سوالم شدین یا خودتون این مشکلو داشتین؟
عزیز از لینک زیر ببینید مشکلتون حل میشه با نه ؟
اگر حل نشد یک عکس از اون پیغام بفرستین تا راهنمایی کنم
Only the registered members can see the link
avrill
01-01-14, 23:41
عکس پایینو شما نگاه کن اون قسمت که حجم فایلو زده 4,34 MB تو دانلود منیجر من بعضی فایلا وقتی می خوام دانلود کنم اون قسمت که حجم فایلو زده واسه من هیچ حجمی نداره اون ایکن هست ولی حجمی نداره و وقتی رو start download کلیک میکنم بره واسه دانلود ارور میده و دانلود نمیکنه حالا متوجه شدی دوست عزیز؟
Rezasam1
02-01-14, 00:36
خب احتمالا" لینکتون مسدود هست یا هیتلر به قول معروف
در چنین مواردی حجم دانلود رو نشون نمیده و با زدن دکمه استارت پیغام اخطار میده که طبیعی هست
avrill
02-01-14, 00:49
نه فایلای غیر هیتلرم نمیگیره و اگه مسدود باشه پس چرا دانلودر اکسپلورر همون فایلو دانلود میکنه؟دانلود منیجر نمیگیره بعضی فایلارو ولی وقتی لینکو به دانلودر اکسپلورر میسپاریش میگیرتش؟موندم واقعا:1. (27):
Rezasam1
02-01-14, 01:08
این بحث جداست اگه با مرورگر دانلود میشه
تعدادی از سایتها از دانلود منیجر در حالت اکانت رایگان پشتیبانی نمی کنند مثلا" برخی سایتهای اشتراک فایل فقط در صورت داشتن اکانت خریداری شده
اجازه استفاده از دانلود منیجر رو میدن و در حالت رایگان یا free فقط با خود مرورگر دانلود انجام میشه
حالا سایتتون چیه ؟ اگه خواستین لینک بدین چک کنیم
avrill
02-01-14, 11:32
اقا الان در حال حاضر سایتی در اختیار ندارم فقط می خواستم بدونم چطوری سرعت دانلودر اکسپلوررو زیاد کنم خودتون در جریانیت که چقد سرعتش پایینه مثلا با دانلود منیجر با سرعت 64 میگیره و با مرورگر اکسپلورر با 1 یا 13 اخرش چکار باید بکنم سرعتش تو اکسپلورر مثله منیجر بشه؟
Rezasam1
02-01-14, 12:34
اگه قرار بود مرورگر مثل دانلودمنیجر دانلود کنه که نیازی به نرم افزارهای دانلود نبود
IDM فایل شمارو طبق سرعت اینترنت یه 4 تا 32 قسمت تقسیم میکنه تا نهایت استفاده از سرعت اینترنت شما بشه
مرورگرها چنین قابلیتی ندارند
اگر لینکتون از سایتهای اشتراک فایل مثل رپیدشر مدیافایر و... ازین دست هست میتونید اکانت لیچ بخرید 6 گیگ 2 هزار تومن لینکتون رو مستقیم کنید
سایت رپیدپارس یا رپیدباز اینکارو می کنند
avrill
02-01-14, 15:42
نه اخه حساب اینه که دانلود منیجر بعضی سایتارو دانلود نمیکنه حتی غیر هیتلرها واسه همینه که گفتم دانلودراکپلورر.ایا دانلود منیجری هست که مثله idm باشه ولی مشکل اینو نداشته باشه؟
Rezasam1
02-01-14, 17:11
من تا زمانیکه ندونم مشکل شما از چه سایتی هست نمیتونم کمکی بکنم من خودم فقط با idm دانلود میکنم دانلود منیجر هم زیاد هست
تو سایت p30download و soft98.ir برین زیاد پیدا میشه اما اینکه مشکل چی هست من نفهمیدم
لینک رو هم نمیدین که من چک کنم پس مشکل نامفهوم میشه
avrill
03-01-14, 00:00
من مشکلمو کلا گفتم باشه اگه باز به این مشکل خودم بهتون لینک میدم اتفاقا امروز به این مشکل خوردم وقتی نگاه کردم دیدم لینک دانلود حذف شده حق داشته دانلود نکنه ولی در کل با سایتایی که معتبر نیستن به این مشکل میخوره مثله سایتای خارجی واسه دانلود ترینر یا یک بازی کامپیوتری چون معمولا پولین و پسورد میخوان ولی گاهی واقعا بی دلیل دان نمیکنه یا مثلا گاهی از اپارات فیلم دان می خوام بکنمم اینطوری میشه ولی بیشتر دان موسیقی و فیلم و ترینر اینطور میشه اقایون ممنون خسته نباشید که جواب دادین مرسی:party::give_rose::love::1. (5):
Rezasam1
03-01-14, 00:15
سایت رپیدپارس از اپارات و ...توب پشتیبانی میکنه کافیه لینکشو بدین تا براتون مستقیم کنه
مثلا" این لینکو من از اپارات توسط رپیدپارس مستقیم کردم البته بعد دانلود باید پسوند یا فرمت فایل رو به flv تغییر داد
لینک آپارات (Only the registered members can see the link)
لینک مستقیم شده ویدئو توسط رپیدپارس (Only the registered members can see the link %86%2520%DA%AF%D9%84%2520%D8%B6%D8%B1%D8%A8%D9%87% 2520%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB% 8C.apt)
ما در خدمتیم
kambiz afshar
03-01-14, 18:54
ببخشید اساتید محترم هزینه استفاده از رپیدپارس رایگانه ؟ یعنی میشه مثلا یه لینکو مستقیم کرد یا نیاز به اکانت پرمیوم داره ؟ :great:
avrill
03-01-14, 19:54
اون دوستی که گفته بود لینک بده مشکلتو حل کنم این یدونه از اون اینکاس که دانلود نمیکنه idm
Download page (Only the registered members can see the link)
یا این لینک
Rezasam1
03-01-14, 21:13
دوست عزیز لینک مشکل داره من با مرورگر هم دانلود میکنم حجم فایل 361 مگابایتی رو 560 کیلوبایت نشون میده
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اینم لینک مستقیم شدش با رپیدپارس که اونم همینقدر نشون میده (Only the registered members can see the link(%20IranianMedia.Ir%20).avi)
سرور اپلودبوی مشکلی نداره من خودم تست دانلود کردم در حالت رایگان هم اجازه دانلود با idm رو میده
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
این تست من برای شما بود
Rezasam1
03-01-14, 21:20
ببخشید اساتید محترم هزینه استفاده از رپیدپارس رایگانه ؟ یعنی میشه مثلا یه لینکو مستقیم کرد یا نیاز به اکانت پرمیوم داره ؟ :great:
راپیدپارس ارزانترین سرویس لیچ هست 6گیگ 2 هزار تومن
ترین بیت (Only the registered members can see the link)تا 1 گیگ رایگان هست البته سرورهای پشتیبانیش بقدره راپیدپارس و رپیدباز و مولشیر زیاد نیست
ترین بیت . رپیدباز.رپیدپارس بعد مستقیم کردن لینک حجم فایل رو از حجم خریداری شده کم میکنند و فایل رو سرور خودشون میره
ولی mul.ir فایل رو اگه مستقیم کنید زمانیکه دانلودش کنید از حجم خریداری شده کم میکنه و لینک هم تا زمانی که در خود هاست مربوطه اعتبار داشته باشه فعال هست
STUXNET
04-01-14, 08:03
سلام دانلود منيجر رو بازكنيد بريدتوتنظيمات از اونجا ميتونيد مشاهده كنيد تيك تمام مرورگرها خورده يانه!
Rezasam1
04-01-14, 13:26
سلام دانلود منيجر رو بازكنيد بريدتوتنظيمات از اونجا ميتونيد مشاهده كنيد تيك تمام مرورگرها خورده يانه!
یعنی شما لینک ایشون رو میتونید دانلود کنید ؟
Download page (Only the registered members can see the link)
اگه شد یه عکس از شروع دانلود بگذارید
STUXNET
04-01-14, 13:38
من بادوتاسيستم تست كردم هيچ كدوم جواب نداد
avrill
05-01-14, 16:47
فکنم لینکش خرابه ولی خدایی من به لینکایی خوردم که هیتلر نبوده و لینکم سالم بوده ولی دانلود منیجر دانلود نکرده اگه به همچین لینکی خوردم میزارم روش فکر کنید ببینید مشکل کجاست چون تو هیچ سایتی حرفی نزدن حتی خارجی:great:
Rezasam1
05-01-14, 17:26
من بیش از 10 لینک اپلودبوی رو در حالت رایگان تست کردم همگی در صورتیکه ناقص اپلود نشن با دانلود منیجر قابل دریافت هستند
سرعتش پایینتر هست که برای اونم میتونید لیچ یا اکانت خودش رو بخرید
به تنظیماتی که دوستانم در صفحه های قبل گذاشتند عمل کنید سرور آپلود بوی مشکلی نداره
لینک شما درصورتیکه شامل کپی رایت بشه از رو سرور حذف میشه ولی لینکش تا 30 یا 90 روز میمونه که بعدش اتوماتیک حذف میشه
لینک شما اگه دارای واژه ای خاص باشه پنجره دانلود میاد ولی حجم رو نشون نمیده
لینک شما اگه بد یا ناقص اپلود شده باشه هم پنجره دانلود میاد ولی حجم رو نشون نمیده یا به کیلوبایت نمایش میده
STUXNET
06-01-14, 07:47
به نظرمن اين لينكي كه گذاشتيد من تست كردم مشكل از سرور سايت هست