PDA

مشاهده نسخه کامل : مقایسه 5670 his با giga 630 gt 2 gb

avrill
31-12-13, 23:50
سلام دوستای گل اقا من خودم به شخصه یه his 5670 1gb داشتم که gta iv با پچ سه در حد مطلوب میورد ولی یکی از دوستام یه giga ddr3 2 gb داره که همین بازیو با همون پچ با فریم قابل قبولی نمیاره ینی از اون کارت من یکم فریم پایینترچرا اینطوره؟ینی 5670 ddr 5 1gb سر تر از گیگای 2 گیگابایته؟:gasp::great:

mahdi1995
31-12-13, 23:59
سلام دوستای گل اقا من خودم به شخصه یه his 5670 1gb داشتم که gta iv با پچ سه در حد مطلوب میورد ولی یکی از دوستام یه giga ddr3 2 gb داره که همین بازیو با همون پچ با فریم قابل قبولی نمیاره ینی از اون کارت من یکم فریم پایینترچرا اینطوره؟ینی 5670 ddr 5 1gb سر تر از گیگای 2 گیگابایته؟:gasp::great:
بله 5670 قویتره.
PassMark - Radeon HD 5670 - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)
PassMark - GeForce GT 630 - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)
تعجب نداره! قدرت پردازش کارت گرافیک که به میزان حافظه ربطی نداره.
توصیه می کنم این مقاله رو بخونین:
کارت گرافیک چند گیگ نیاز داریم ؟! 1 بهتره یا 2 یا ...؟؟ (Only the registered members can see the link)

avrill
01-01-14, 11:11
پس چرا خیلی از سایتا این کارت giga 630 gt 2gb با مدلهای بالاتر از 5670 his 1gb مقایسه میکنند خوب عقل میگه ای تی ای قویتره پس چرا با مدلهای بالاتر از 5670 مقایسش میکنند:1. (27):

avrill
01-01-14, 11:44
البته اینم بگم من گفتم من یه 5670 داشتم تو نظرات قبلمم دیده باشد گفتم سوخت!واقعا خنک کنندگی افتضاهی داشت تو بازی مثله euro track 2 سوخت بازی که گرافیک بالایی نمی خواست واقعا خنک کنندگی که نوشته بود ICEQ نداشت و همیشه به علت گرما ریب میزد الان یه 660 gtx ti دارم بد کار نمیکنه خنک کنندگیشم حرف نداره ولی 5670 افتضاح بود خنک کنندگیش ولی من به این بنچمارکا اعتقادی ندارم چون سیستم با سیستم فرق داره:whistle:

avrill
01-01-14, 12:01
این موضوع یادم رفت بگم کارت 5670 یک کارت اورکلاک شده هستش شما میتونید اینو به سادگی متوجه بشید که 5670 چند مدل داره یه مدلش 512 مگابایته یه مدلش 1 گیگه و یه مدلش 2 گیگه که کاملا مشخصه اورکلاک شده هست و هیچ تعقیری درش ایجاد نکردن فقط با اور افتادن به جونش ینی اگه همین گیگارو اور کنی صد پله کارایی بیشتری میده

avrill
01-01-14, 12:03
ینی شما یک کارت اور شدرو با یک کارت بدونه اورکلاک داری مقایسه میکنی:gasp::1. (27):
به همین دلیل هم به سادگی سوخت چون اور شده بود و فنی که براش گذاشتن تحمل انقد گرمارو نداشت ینی به کل این کارت مشکل داره و فقط پول هدر دادنه من بابت پردازش قویش ازش رازی بودم اما به قیمت سوختنش نه پس واقعا نشون میده که این برند هیچ ارزشی واسه مشتریاش قاعل نمیشه هر چقد هم بتونه اور میکنه محصولاتشو و در اولین تابستون به مشکل میخورید

STUXNET
01-01-14, 13:19
البته اینم بگم من گفتم من یه 5670 داشتم تو نظرات قبلمم دیده باشد گفتم سوخت!واقعا خنک کنندگی افتضاهی داشت تو بازی مثله euro track 2 سوخت بازی که گرافیک بالایی نمی خواست واقعا خنک کنندگی که نوشته بود ICEQ نداشت و همیشه به علت گرما ریب میزد الان یه 660 gtx ti دارم بد کار نمیکنه خنک کنندگیشم حرف نداره ولی 5670 افتضاح بود خنک کنندگیش ولی من به این بنچمارکا اعتقادی ندارم چون سیستم با سیستم فرق داره:whistle:
دوست عزيز سيستم خنك كنندگي هر برند بابرندديگه فرق ميكنه

avrill
01-01-14, 18:48
خوب معلومه 5670 اور شده بهتر از 630 گیگای غیر اور هستش:1. (27):

avrill
05-01-14, 17:26
من به خاطر اینه به بنچمارکها اعتقاد ندارم دوستمون یه بنچمارک گذاشته بود مقایسه 5670 با 630 که 630 پایین تر بود حالا اینو نگاه کنید بنچمارک 6570 با 630 هستش حالا شماهم تایید میکنید بنچمارها چرته؟البته شایدم من اشتباه کنم یه استادی بیاد نظر بده

NVIDIA GeForce GT 2GB DDR3 PCI Express Video Graphics Card Hmdi DVI VGA 2 GB | eBay (Only the registered members can see the link)

mahdi1995
05-01-14, 18:07
من به خاطر اینه به بنچمارکها اعتقاد ندارم دوستمون یه بنچمارک گذاشته بود مقایسه 5670 با 630 که 630 پایین تر بود حالا اینو نگاه کنید بنچمارک 6570 با 630 هستش حالا شماهم تایید میکنید بنچمارها چرته؟البته شایدم من اشتباه کنم یه استادی بیاد نظر بده

NVIDIA GeForce GT 2GB DDR3 PCI Express Video Graphics Card Hmdi DVI VGA 2 GB | eBay (Only the registered members can see the link)
نکته ی اول:بنچمارک داریم تا بنچمارک! بعضیا معتبره بعضیا هم به قول شما چرته! PassMark یکی از معتبرتریناس. الآن این بنچمارکی که شما گذاشتین اصلا معلوم نیست منبعش کجاست شاید خالی بندی باشه!
نکته ی دوم:این بنچمارکی که شما گذاشتین با بنچمارکی که من گذاشته بودم هیچ تناقضی نداره و نشون دهنده ی چرت بودن بنچمارکا نیست! چون 6570 از 5670 ضعیف تره:
PassMark - Radeon HD 5670 - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)
PassMark - Radeon HD 6570 - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
نکته ی سوم:هر بنچمارکی یه درصد خطایی داره.
نکته ی چهارم:هر کارتی نسخه های مختلفی داره که بعضیاشون به صورت کارخانه ای اورکلاک شدن و بعضی ها هم مدل رفرنس هستن به همین دلیل نسخه های مختلف نتایج مختلفی رو می گیرن(به عنوان مثال کارت من که ASUS GTX 670 OC هست توی بنچمارکی که با Performance Test گرفتم و نتیجه شو هم توی سایت PassMark ثبت کردم نمره ی 5,718 رو گرفته در حالی که نمره ی GTX 670 توی این سایت الآن 5,384 هست و نمره ی GTX 680 هم 5,700 هست!:1. (27):) پس شما وقتی دوکارت رو می خواین مقایسه کنین باید به برندشونم توجه کنین.

avrill
05-01-14, 21:15
پس قبول دارین 5670 اور شدس؟چونالان شما یه سرچ بزن 5670 مگ 512 با 5670 1 گیگ از لحاظ ظاهر و چیپ هیچ توفیری ندارن خوب مشخصه پس اور شده همون 512 هستش و اون فن بدرد همون 512 می خوره نه 1 گیگ حتی رو بعضی جعبه های این کارت زده 2 گیگ؟:wink:
من مطمئنم 5670 یه کارت اور شدس از کجا باید فهمید؟فقط نگین اون جمله oc ته اسم کارت چون ممکنه نزنند چون هیچ ادم عاقلی یه کارت اور نمیخره اونم در این ابعاد با اون فن فضایی مزخرفش؟

mahdi1995
06-01-14, 00:53
پس قبول دارین 5670 اور شدس؟چونالان شما یه سرچ بزن 5670 مگ 512 با 5670 1 گیگ از لحاظ ظاهر و چیپ هیچ توفیری ندارن خوب مشخصه پس اور شده همون 512 هستش و اون فن بدرد همون 512 می خوره نه 1 گیگ حتی رو بعضی جعبه های این کارت زده 2 گیگ؟:wink:
من مطمئنم 5670 یه کارت اور شدس از کجا باید فهمید؟فقط نگین اون جمله oc ته اسم کارت چون ممکنه نزنند چون هیچ ادم عاقلی یه کارت اور نمیخره اونم در این ابعاد با اون فن فضایی مزخرفش؟
بله. همه ی کارتا همین جوری هستن. یعنی نسخه های مختلفی که از یه کارت گرافیک عرضه میشه (1 گیگ و 2 گیگ و...) فقط توی مقدار حافظه تفاوت دارن و GPUشون کاملا یکسان هست.(فقط ممکنه بعضی نسخه هارو خود کارخونه یه کم اورکلاک هم بکنه)
افزایش مقدار حافظه ی کارت گرافیک تاثیری روی گرمای تولیدی کارت نمی ذاره چون بیشتر گرما توسط GPU تولید میشه نه VRAM.
اگه کارخونه کارتی رو اور کنه این موضوعو بیان می کنه چون این یه مزیت به حساب میاد نه نقص(مثلا شرکتای ASUS و GIGABYTE از پسوند OC برای نشون دادن این که کارت اور شده هست استفاده می کنن و شرکت EVGA از پسوندهایی مثل Super Clocked و Classified و...). با این حال برای این که مطمئن بشین کارت اور شده یا نه باید با استفاده از نرم افزار هایی مثل MSI Afterburner و GPU-Z مشخصات کارت گرافیکتونو چک کنین و با مشخصات درج شده توی سایت AMD مقایسه کنین تا بفهمین اور شده یا نه(که با توجه به این که کارتتون سوخته دیگه اکانش نیست) این جوری:
9644
یه کار دیگه هم که می تونین انجام بدین اینه که به سایت شرکت سازنده ی کارتتون مرجعه کنین و مشخصاتشو با مشخصات درج شده در سایت AMD مقایسه کنین:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
که این کار هم کمکی نمی کنه چون HIS نسخه های مختلفی از این کارت عرضه کرده که مشخصاتشون متفاوت هست پس تنها راه باقی مونده اینه که جعبه ی کارت گرافیکو نگاه کنین اگه مشخصاتشو روش نوشته بود که چه بهتر اگرم ننوشته بود حداقل بفهمین کدوم نسخه هست تا مشخصاتشو از سایت HIS به دست بیارین و با مشخصات نسخه ی رفرنس که تو سایت AMD هست مقایسه کنین!:wink:
اتفاقا همه دنبال کارت های اور شده هستن چون کاراییشون بهتره!:1. (27):

avrill
06-01-14, 11:49
حرف شما متین اما مگه نمیگن اگه کارت گرافیکو اور کنی باید سیستم خنک کنندگیت خوب باشه؟:great:

mahdi1995
06-01-14, 12:38
حرف شما متین اما مگه نمیگن اگه کارت گرافیکو اور کنی باید سیستم خنک کنندگیت خوب باشه؟:great:
بله همین طوره.به خاطر همینم شرکتایی که کارتای اور شده عرضه می کنن از کولرهای اختصاصی خودشون استفاده می کنن(مثلا ASUS از DC2 و MSI از Twin Frozr استفاده می کنه)

avrill
06-01-14, 17:58
منم حرفم همینه این اچ ای اس فنیو که مناسب 512 هستو روی 1 گیگ بسته حالا چه اور چه غیر اور این فن گرمارو نمیتونه دفع کنه واسه همینه به راحتی میسوزه