سلام، مشکلی با امکان fast boot لب تابم دارم، چند روز پیش لینوکس نصب کردم روش که سبب شد بوت و bcdش کلا پاک بشه، با کلی کلنجار رفتن باهاش نتیجتا هاردش رو کلین کردم و از صفر پارتیشین بندی کردم و البته کانورتش کردم به gpt تا ویندوز 8.1 روش نصب شه و نصب شد ولی الان موقعی که fast boot و یا secure boot control رو فعال میکنم تو لیست بوت ها، هارد رو نمیشناسه و وبندوز هم بالا نمیاد
قبلا با ویندوز 8 و 8.1 هیچ مشکلی با بوت، fast boot, secure boot نداشتم
کسی میدونه چطور میشه مشکل رو رفعش کرد؟
متشکر
designme
29-12-13, 18:26
سلام، مشکلی با امکان fast boot لب تابم دارم، چند روز پیش لینوکس نصب کردم روش که سبب شد بوت و bcdش کلا پاک بشه، با کلی کلنجار رفتن باهاش نتیجتا هاردش رو کلین کردم و از صفر پارتیشین بندی کردم و البته کانورتش کردم به gpt تا ویندوز 8.1 روش نصب شه و نصب شد ولی الان موقعی که fast boot و یا secure boot control رو فعال میکنم تو لیست بوت ها، هارد رو نمیشناسه و وبندوز هم بالا نمیاد
قبلا با ویندوز 8 و 8.1 هیچ مشکلی با بوت، fast boot, secure boot نداشتم
کسی میدونه چطور میشه مشکل رو رفعش کرد؟
متشکر
خوب مشکل حل شد
راه حل رو هم مینویسم تا شاید به درد کسی خورد
موقع bcdboot بنده پارتیشینی که به عنوان source تعیین میکردم پارتیشین d بود، مشکل اینجا بود که در حالت غیرفعال بودن fast boot , secure boot خود odd به عنوان پارتیشین c ثبت میشد و وقتی اون دومورد فعال میشدند،odd شناسایی نمیشد و پارتیشین سورس assign میشد به c، نتیجه اینکه d با محتوای پوشه windows پیدا نمیشد.
bcdboot ابزاری هست برروی boot media windows که برای دوباره سازی boot/bcdboot درصورت آسیب دیدن استفاده میشه
شایدباورتون نشه که بخاطر بی توجهی به چنین مسئله کوچیکی امروز سومین روز هست که سرکارم
SamadiAlireza
30-06-14, 00:35
سلام
میشه راهنمایی کنید چطوری درایو c رو به عنوان source انتخواب کنیم؟
راجع به bcd boot توضیح بدید چطوری باهاش کار کنیم و اینکه اصلا چی هست و در کجا قرار داره؟
من هم همین مشکل رو دارم!!! ممنون میشم راهنمایی کنید:11()::11():
AMD>INTEL
30-06-14, 06:15
سلام
میشه راهنمایی کنید چطوری درایو c رو به عنوان source انتخواب کنیم؟
راجع به bcd boot توضیح بدید چطوری باهاش کار کنیم و اینکه اصلا چی هست و در کجا قرار داره؟
من هم همین مشکل رو دارم!!! ممنون میشم راهنمایی کنید:11()::11():
مدل دقیق لپتاپ رو بنویسید . همینطور ویندوزی که قصد دارید نصب کنید
SamadiAlireza
30-06-14, 17:45
سلام
از توجه شما سپاسگزارم
میخواستم ویندوزم رو عوض کنم برای بوت کردن از dvd کلید F2 رو زدم بعد در بایوس secure boot و fast boot رو disable کردم و lunch CSM رو enable کردم بعد با زدن کلید F10 تنظیمات رو save و ریست کردم و در ادامه ESC رو زدم و از dvd بوت کردم و در نهایت ویندوز رو عوض کردم.
اما بعد از اتمام وقتی روباره همه ی تنظیمات بایوس رو به حالت اولیه برگردوندم دیگه ویندوز مستقیم بالا نمیومد و به صفحه بایوس میرفت و در اونجا هم هیچ گزینه ای برای بوت از هارد نداشت!!!
حالا از شما خواهش میکنم کمکم کنید که یا یک boot option برای هاردم درست کنم یا اینکه با enable کردن fast boot مستقیم به ویندوز برم و یا چطوری پارتیشن c رو به عنوان source انتخواب کنم؟
لپ تاپ من Asus K45VJ
ویندوزی رو که روش الان نصب کردم Windows 8.1
منتظر راهنمایی های خوب شما هستم. ممنونOnly the registered members can see the link
AMD>INTEL
30-06-14, 22:27
uefi boot باید enable باشد
AMD>INTEL
30-06-14, 23:11
در ضمن از سایت اسوس آخرین نسخه بایوس رو دریافت واپدیت کنید .
GameOver_021
29-07-14, 18:46
سلام دوستان منم همین مشکله دوستمون رو دارم که بعد از نصب ویندوز وقتی لپ تاپ روشن میشه یه راست میاد توی صفحه بوت و سی دی ویندوز رو بوت نمیکنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
ویندوزم هم 7 هست
لپ تاپ هم MSI
AMD>INTEL
29-07-14, 18:50
سلام دوستان منم همین مشکله دوستمون رو دارم که بعد از نصب ویندوز وقتی لپ تاپ روشن میشه یه راست میاد توی صفحه بوت و سی دی ویندوز رو بوت نمیکنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
ویندوزم هم 7 هست
لپ تاپ هم MSI
مدل دقیق لپتاپ . باید وارد ستاپ بشید و به جای uefi .... گزینه legacy mode رو انتخاب کنید
GameOver_021
29-07-14, 18:57
مدل دقیق لپتاپ . باید وارد ستاپ بشید و به جای uefi .... گزینه legacy mode رو انتخاب کنید
MSI Ge60
الان بعد از دوساعت ور رفتن باهاش گزینه Fast boot رو غیر فعال کردم و uefi and CSM رو انتخاب کردم و ویندوز رو بوت کردش ولی الان توی صفحه نصب ویندوز که انتخاب باید کنی روی کدوم پارتیشن نصب کنی میگه Windows cannot be installed on this disk. the selected idks has an MBR partition table. ON EFI system windows can only be installed GPT disks.
AMD>INTEL
29-07-14, 19:01
MSI Ge60
الان بعد از دوساعت ور رفتن باهاش گزینه Fast boot رو غیر فعال کردم و uefi and CSM رو انتخاب کردم و ویندوز رو بوت کردش ولی الان توی صفحه نصب ویندوز که انتخاب باید کنی روی کدوم پارتیشن نصب کنی میگه Windows cannot be installed on this disk. the selected idks has an MBR partition table. ON EFI system windows can only be installed GPT disks.
اگر اطلاعاتی روی هارد نداری . بوسیله برنامه acronis disc director bootable بصورت mbr پارتشین بندی کن .
GameOver_021
29-07-14, 19:05
اگر اطلاعاتی روی هارد نداری . بوسیله برنامه acronis disc director bootable بصورت mbr پارتشین بندی کن .
حاظرم لپ تاپ همینجوری بمونه ولی اطلاعاتو پاک نکنم :1. (23):
با یه سی دی دیگه دارم امتحان میکنم اون همچین اروری نمیده !
الانم داره کپی میشه ویندوز
راستی اگه 2تا ویندوز داشته باشی چطور میشه یکیش رو پاک کرد ؟
AMD>INTEL
29-07-14, 19:07
حاظرم لپ تاپ همینجوری بمونه ولی اطلاعاتو پاک نکنم :1. (23):
با یه سی دی دیگه دارم امتحان میکنم اون همچین اروری نمیده !
الانم داره کپی میشه ویندوز
راستی اگه 2تا ویندوز داشته باشی چطور میشه یکیش رو پاک کرد ؟
باید اول ویندوز قبلی تو هر درایوری هست فولدرش رو پاک کنی و بعد فایل boot.ini ویرایش کنید .
GameOver_021
29-07-14, 19:10
این فایله boot.ini توی رجیستری هست ؟
AMD>INTEL
29-07-14, 19:36
این فایله boot.ini توی رجیستری هست ؟
خیر .
Modifying the Windows 7 boot loader with the Boot Configuration Data Editor tool - TechRepublic (Only the registered members can see the link)