ورود

مشاهده نسخه کامل : فروش CPU Core i 5 750 بچ نامبر خیلی خوب

arshavir
26-12-13, 16:17
یک عدد پردازنده Core i 5 750 بچ نامبر خیلی خوب به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.مناسب برای اورکلاکر های حرفه ای

alksdj
26-12-13, 16:46
یک عدد پردازنده Core i 5 750 بچ نامبر خیلی خوب به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.مناسب برای اورکلاکر های حرفه ای

دوست عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدین که cpu با بچ نامبر خیلی خوب رو

arshavir
27-12-13, 00:12
دوست عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدین که cpu با بچ نامبر خیلی خوب رو

یک سری از پردازنده ها در حالت مشابه از قابلیت اورکلاک پذیری بیشتری برخوردارند که معمولا تعداد آنها اندک میباشد و قیمت آنها نیز از پردازنده های دیگر گرانتر می باشند.برای مشخص نمودن این پردازنده ها اورکلاکر های حرفه ای از بچ نامبر این پردازنده ها برای معرفی نوع خوب یا بد آن استفاده می کنند.به طور مثال می گویند پردازنده 3770k با فلان بچ نامبر از تا 6،7 گیاگاهرتز اورکلاک می شود که درمقایسه با پردازنده های هم خانواده خودرقم قابل توجهی است.

alksdj
27-12-13, 03:43
یک سری از پردازنده ها در حالت مشابه از قابلیت اورکلاک پذیری بیشتری برخوردارند که معمولا تعداد آنها اندک میباشد و قیمت آنها نیز از پردازنده های دیگر گرانتر می باشند.برای مشخص نمودن این پردازنده ها اورکلاکر های حرفه ای از بچ نامبر این پردازنده ها برای معرفی نوع خوب یا بد آن استفاده می کنند.به طور مثال می گویند پردازنده 3770k با فلان بچ نامبر از تا 6،7 گیاگاهرتز اورکلاک می شود که درمقایسه با پردازنده های هم خانواده خودرقم قابل توجهی است.ممنون دوست عزیز بابت پاسختون من هم میدونم این اطلاعات رو ولی منظور من این هست که cpu شما چجوری هست مثلا الان cpu شما ES است یعنی نمونه مهندسی هست یا روی ایر چند تا fsb میخره ؟یا تا حالا زیر ln2 تا چه مقدار فرکانس رو با چه تعداد هسته زده ؟

arshavir
28-12-13, 13:10
ممنون دوست عزیز بابت پاسختون من هم میدونم این اطلاعات رو ولی منظور من این هست که cpu شما چجوری هست مثلا الان cpu شما ES است یعنی نمونه مهندسی هست یا روی ایر چند تا fsb میخره ؟یا تا حالا زیر ln2 تا چه مقدار فرکانس رو با چه تعداد هسته زده ؟

دوست عزیز.این پردازنده نو هستش و تا به حال استفاده نشده.قبلا برای OC سفارش داده بودم و توسط بچه های فروم یک بچ نامبر خیلی خوب گیر اوردیم و خریدیم.برای همین هیچ تستی با این پردازنده انجام نشده.

alksdj
28-12-13, 22:52
دوست عزیز.این پردازنده نو هستش و تا به حال استفاده نشده.قبلا برای OC سفارش داده بودم و توسط بچه های فروم یک بچ نامبر خیلی خوب گیر اوردیم و خریدیم.برای همین هیچ تستی با این پردازنده انجام نشده.
عزیز میشه یک عکس از بچ نامبر برام ارسال کنید
و قیمت رو هم لطف کنید بدین :give_rose:

arshavir
29-12-13, 09:53
عزیز میشه یک عکس از بچ نامبر برام ارسال کنید
و قیمت رو هم لطف کنید بدین :give_rose:
این عکس پردازنده :

9617

L007B426

قیمت هم به اختیار بچه ها گذاشتم.چون الان قیمتی ازش ندارم.

با تشکر

alksdj
29-12-13, 15:39
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین که چه کسی گفته این سی پی یو خوب هست و دلیلش چی هست ؟
شما که میگین سی پی یو تست نشده
من تحقیق کردم سی پی یو های خوب 750 اوش با L92 شروع میشه
اگر سی پی یو رو به شرط میدین من خریدارم

arshavir
29-12-13, 16:46
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین که چه کسی گفته این سی پی یو خوب هست و دلیلش چی هست ؟
شما که میگین سی پی یو تست نشده
من تحقیق کردم سی پی یو های خوب 750 اوش با L92 شروع میشه
اگر سی پی یو رو به شرط میدین من خریدارم

عزیز جان بهتر چیزی که به اون شک دارید رو حتی به شرط هم نخرید.من بنا به دلایلی این پردازنده رو تست نکردم که اگر می خواستم اعلام کنم تو تاپیک می گفتم.بچ نامبر هم طی تحقیقات مفصلی که انجام دادیم با یک سری از دوستان پیدا کردیم.خدا رو شکر یکی از دوستان هم با پردازنده مشابه همین،رکورد های خوبی ثبت کرده.اگر شکتون برطرف شده من فروشنده هستم حتی به شرط

Moein
29-12-13, 22:12
عزیز جان بهتر چیزی که به اون شک دارید رو حتی به شرط هم نخرید.من بنا به دلایلی این پردازنده رو تست نکردم که اگر می خواستم اعلام کنم تو تاپیک می گفتم.بچ نامبر هم طی تحقیقات مفصلی که انجام دادیم با یک سری از دوستان پیدا کردیم.خدا رو شکر یکی از دوستان هم با پردازنده مشابه همین،رکورد های خوبی ثبت کرده.اگر شکتون برطرف شده من فروشنده هستم حتی به شرط

صد در صد از طرف من تایید میشن ایشون هر کسی می خواد ازشون خرید کنه بنده کامل تضمین می کنم

alksdj
30-12-13, 00:10
260 خریدارم

arshavir
30-12-13, 09:21
صد در صد از طرف من تایید میشن ایشون هر کسی می خواد ازشون خرید کنه بنده کامل تضمین می کنم

ممنون معین جان از حمایتتون.خودت می دونی که این CPU ها رفتار های متفاوتی دارند حتی با یک بچ نامبر.قبلا هم منو شما این شرایط رو تجربه کردیم که 3 عدد CPU با بچ نامبر مشابه رکورد های متفاوت اما نزدیک به هم رو ثبت کردن.من حاضرم این CPU رو به شرط به هر کسی بدم و اگر خوب نبود ازش پس بگیرم.این هم برای ثابت کردن حسن نیتم

Shahryar
30-12-13, 10:14
ممنون معین جان از حمایتتون.خودت می دونی که این CPU ها رفتار های متفاوتی دارند حتی با یک بچ نامبر.قبلا هم منو شما این شرایط رو تجربه کردیم که 3 عدد CPU با بچ نامبر مشابه رکورد های متفاوت اما نزدیک به هم رو ثبت کردن.من حاضرم این CPU رو به شرط به هر کسی بدم و اگر خوب نبود ازش پس بگیرم.این هم برای ثابت کردن حسن نیتم

alksdj (Only the registered members can see the link)

مهدی جان نگرانی شما در صورتی که روی بچ نامبر هست بگیرید و تست کنید و به قول ایشون اگه خوب نبود برگردونید چراکه ایشون از نظر منم قولشون قوله و کاملاً تایید میشند. :give_rose:

alksdj
30-12-13, 14:00
alksdj (Only the registered members can see the link)

مهدی جان نگرانی شما در صورتی که روی بچ نامبر هست بگیرید و تست کنید و به قول ایشون اگه خوب نبود برگردونید چراکه ایشون از نظر منم قولشون قوله و کاملاً تایید میشند. :give_rose:

چشم آقا شهریار گل
ممنون از شما و آقا معین

arshavir
31-12-13, 22:25
دوستان عزیز برای اینکه شرایط عادلانه حراجی بر قرار باشه این تاپیک در فروم فروش CPU Core i 5 750 بچ نامبر خیلی خوب (Only the registered members can see the link) هم برقراره و تا ساعت 12 شب روز جمعه بهبالاترینپیشنهاد فروخته میشود.

با تشکر.

alksdj
01-01-14, 01:20
270 خریدارم

arshavir
04-01-14, 12:20
دوستان این پردازنده در فروش CPU Core i 5 750 بچ نامبر خیلی خوب | انجمنهای پرشین تولز (Only the registered members can see the link-8961732) به قیمت 310 هزار تومان فروخته شد.

با تشکر از لطف همه دوستان