PDA

مشاهده نسخه کامل : [بهترین بازی های 2013 شهر سخت افزار] بهترین های Wii U,3DS,PS Vita و iOS از نظر شما

amigames
12-12-13, 11:22
از آنجایی که محبوبیت این کنسول ها نسبت به PS3,X360,PS4,X1 کمتر است برایشان تاپیک مجزایی در نظر گرفته شده تا حق آن ها ضایع نشود.همچنین Ouya هم لحاظ نشده چون فعلا چندان اوضاع جالبی نداره...همچنین تعداد کاربران این کنسول ها نسبتا در ایران کمتر هست و به همین دلیل بر اساس رای های داده شده در صورت امکان بهترین برای هر کنسول در پایان نظر سنجی اعلام می شود.(به طور مثال اگر Super Mario 3D سه رای و Tearaway دو رای کسب کنند اولی بهترین برای Wii U و دومی بهترین برای Vita می شود.البته اگر کسی کلا توی این بخش رای بده :lol:)
همچنین بازی های iOS هم در این بخش لحاظ شده اند.

mahdi1995
12-12-13, 14:58
شما که IOS رو به حساب آوردی Android رو هم به حساب میاوردی دیگه!

amigames
12-12-13, 16:11
همون iOS ام که حساب کردم خیلی لطف کردم یجورایی نماینده هست :lol: مثلا خود Ouya که گفتم حساب نمی کنم فکر کنم به نوعی از Android استفاده می کنه.همچنین معمولا بازی های iOS و Andriod مشترک هست و فکر کنم iOS فعلا بین سازنده ها پرطرفدارتره البته من زیاد تو خط بازی های موبایل نیستم واسه همون مطمئن نیستم.در کل نیت این نیست که هرچی دستگاه یا سیستم عامل دمه دست هست رو لیست کنم xD اگه شما بازی خیلی خوبی از Android مد نظرت هست که امسال عرضه شده بگو به عنوان رای ثبت شه.

mahdi1995
12-12-13, 17:53
همون iOS ام که حساب کردم خیلی لطف کردم یجورایی نماینده هست :lol: مثلا خود Ouya که گفتم حساب نمی کنم فکر کنم به نوعی از Android استفاده می کنه.همچنین معمولا بازی های iOS و Andriod مشترک هست و فکر کنم iOS فعلا بین سازنده ها پرطرفدارتره البته من زیاد تو خط بازی های موبایل نیستم واسه همون مطمئن نیستم.در کل نیت این نیست که هرچی دستگاه یا سیستم عامل دمه دست هست رو لیست کنم xD اگه شما بازی خیلی خوبی از Android مد نظرت هست که امسال عرضه شده بگو به عنوان رای ثبت شه.
به نظر من Modern Combat 4 و Real Racing 3 محشر بودن چه واسه اندروید چه IOS (من روی اندروید بازی کردم)

amigames
12-12-13, 18:25
به نظر من Modern Combat 4 و Real Racing 3 محشر بودن چه واسه اندروید چه IOS (من روی اندروید بازی کردم)

همونطور که حدس زدم و گفتم فکر کنم معمولا بازی های Android روی iOS هم هستند واسه همین نماینده قرارش دادم :1. (24): ممنون از رایت.