PDA

مشاهده نسخه کامل : بوت نکردن مادربورد

dirtyworld_200095
29-11-13, 13:04
با سلام خدمت اساتید محترم ، وقتی یک مادربرد هیچ هارد یا دیویدی رامی را بوت نمیکند یا به عبارتی توانایی بوت کردن ندارد دلیل آن چیست؟
با تشکر از دوستان

dirtyworld_200095
29-11-13, 14:43
البته باید بگم که منظورم همون دیتکت کردنه ، یعنی هارد و دی وی دی رام رو دیتکت نمیکنه

علی حسنی
29-11-13, 16:44
این مشکل به خاطر دلایل مختلفی از جمله : پاک شدن فایل های بوت ویندوز، ایراد در بوت سکتور، تغییرات نا به جا در رجیستری، ورود ویروس های مخرب به سیستم و... به وجود می آید که می توانید برای رفع این مشکل از روشهای ذیل استفاده کنید :
1- استفاده از دیسک استارت‌ آپ ویندوز (Windows Startup Disk):
2- استفاده از ویژگی System Restore :
برای استفاده از این ویژگی ابتدا ویندوزتان را یک‌ بار ریستارت کنید، بعد با وارد شدن به Windows advance Options و کلیک بر روی گزینه‌ی Safe Mode ویندوز را بالا بیاورید. سپس با وارد شدن به بخش system Restore در Accessory ویندوز آخرین تنظیمات ویندوز را بازگردانی‌ کنید. بعد ویندوز تان را ریستارت کنید.
-3استفاده از Recovery Consule :
4-رفع Boot Sector ایراد دار:
5-رفع مشکل Master Boot Sector :
6-نصب داخلی ویندوز
وقتی که دیدید با استفاده از راهکارهای فوق نمی‌توانید بازهم ویندوز را بوت کنید، بهتر است که ویندوزتان را آپگرید کنید.

به جای دی وی رام از usb استفاده نمایید اما اگر جواب نگرفتید خوب احتمالا مادربوردتون سوخته یا نیم سوز شده.

STUXNET
30-11-13, 14:14
آخرين ورژن بايوس رو آپديت كنيد و از زدن فلش به سيستم هنگام ريستارت جلوگيري كنيد

dirtyworld_200095
02-12-13, 08:09
با usb امتحان کردم جواب نگرفتم، هاردش روی یک سیستم دیگه دیتکت میشه، بایوسشم چندبار دیفالت کردم، احتمالا مشکل از مادربوردشه که تعمیراتشم کار من نیست. ممنون از همگی

STUXNET
02-12-13, 08:26
بايوس رو آپديت كرديد؟