PDA

مشاهده نسخه کامل : کار نکردن پاور

javady_joon
21-11-13, 23:14
سلام دوستان ببخشید
من یه پاور سالم رو وصل کردم و وقتی که دکمه ی پاور رو میزنم تا روشن بشه
یه صدای تیک کوچیک از پاور میاد نمیدونم از کجای مادر برد و از کدوم سوکت پاور روی مادر برد میتونه باشه
ممنون میشم کمکم کنید:1. (29):

ganboo
22-11-13, 08:00
درود
بنده فکر نمیکنم این صدا از پاورتون باشه،این صدای بوق از بلندگوی روی مینتون هست و بوق سلامت هم هست.
با در اووردنش از سوکت میتونید صدا رو قطع کنید.

Sent from my LT22i using Tapatalk

علی حسنی
22-11-13, 17:10
سلام
پس شما پاورتون کار میکنه و فقط مشکلتون صدای مادربورده؟چون تاپیک زدید کارنکردن پاور!؟

javady_joon
22-11-13, 23:15
خوب آخه واقعا این دوتا باهم در اتباطند و واقعا نمیدونم الان کار نکردن پاور از چیه؟
سوکتا درسته ولی برق رسانی نمیشه

ess_1362
23-11-13, 11:29
شما پاور را خارج از کیس تست کنید کلا جدا کنید بدون اینکه به هیچ قطعه یا وسیله ای وصل باشه کابل 24 پین دو تا سیم داره که تقریبا وسط سوکت قرار داره و یکی طوسی هست و یکی هم سبز این دو تا را با یک سیم به هم اتصال کوتاه کنید ببینید پاور روشن میشه یا نه؟ اگر روشن شد در اتصالات مادربرد یک اتصال کوتاه وجود داره اگر هم روشن نشد ایراد از پاور هست

javady_joon
23-11-13, 13:10
شما پاور را خارج از کیس تست کنید کلا جدا کنید بدون اینکه به هیچ قطعه یا وسیله ای وصل باشه کابل 24 پین دو تا سیم داره که تقریبا وسط سوکت قرار داره و یکی طوسی هست و یکی هم سبز این دو تا را با یک سیم به هم اتصال کوتاه کنید ببینید پاور روشن میشه یا نه؟ اگر روشن شد در اتصالات مادربرد یک اتصال کوتاه وجود داره اگر هم روشن نشد ایراد از پاور هست

خوب وقتی اتصال کوتاه میشه کجای مادر برد رو باید تست کنم؟

ess_1362
24-11-13, 08:16
شما اول تست کن ببین به نتیجه میرسی یا نه؟

SOHR@B
24-11-13, 20:23
دوست من شما سیم مشکی و سبز کنار هم رو اتصال بده ببین فن پاور روشن میشه یا نه کلا پاور رو از مادربردت جدا کن بعد تست کن

javady_joon
24-11-13, 23:56
دوستان پاور کاملا سالمه اما تحت شرایط زیر کار میکنه
1- وقتی برق و کابل دیتای هارد رو وصل میکنم روشن نمیشود به جز یه صدای تیک کوچیک از پاور
2- برق از پاور به هارد را میکنم و دیتا را وصل میکنم روشن میشود ولی بازهم هیچ تصویری نشان نمیدهد بوق هم نمیزند
3- هارد را عوض کردم برق و کابل دیتا شو وصل کردم روشن میشود ولی بازهم نه بوق میزند و نه تصویری نشان میدهد
میشه کمکم کنید؟

STUXNET
25-11-13, 07:44
سيستم رو كامل از كيس بيرون بياريد روي كارتون مادربورد يا روي سطح غيرفلزي تست وتصوير بگيريد