ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم تا 2 میلیون

Daniel_Potter
14-11-13, 16:54
سلام به همه دوستان گلم

امیدوارم عزاداری هاتون مورد قبول واقع شده باشه.

میخوام یک سیستم فقط کیس بخرم تا 2 میلیون تومن فقط کیس هیچ چیز دیگه ای مثل مانیتور و اسپیکر و کیبورد و... نمیخوام بخرم.

میخوام باهاش بازی کنم نه در حدی که بخوام با نهایت گرافیک و رزولوشن چون میدونم تا 2 میلیون همچین سیستمی نمیشه خرید تا حدی که بتونه فقط اجرا کنه بازی ها رو.

لطفا موقع پیشنهاد کردن به این نکات توجه کنید:

سی پی یو حتما ای ام دی باشه
کارت گرافیک رو نمیدونم ای ام دی بردارم یا انویدیا(چون انویدیا فیزایکس داره و قیمت گرافیک های ای ام دی ارزون تره به همین دلیل موندم)
هارد حتما یک ترابایت باشه
رم میخوام بین 4 تا 8 بردارم به نظرتون کدوم بهتره؟

همین دیگه!

خیلی ممنون که راهنمایی کردید :give_rose:

nima_hl
14-11-13, 17:55
سلام به همه دوستان گلم

امیدوارم عزاداری هاتون مورد قبول واقع شده باشه.

میخوام یک سیستم فقط کیس بخرم تا 2 میلیون تومن فقط کیس هیچ چیز دیگه ای مثل مانیتور و اسپیکر و کیبورد و... نمیخوام بخرم.

میخوام باهاش بازی کنم نه در حدی که بخوام با نهایت گرافیک و رزولوشن چون میدونم تا 2 میلیون همچین سیستمی نمیشه خرید تا حدی که بتونه فقط اجرا کنه بازی ها رو.

لطفا موقع پیشنهاد کردن به این نکات توجه کنید:

سی پی یو حتما ای ام دی باشه
کارت گرافیک رو نمیدونم ای ام دی بردارم یا انویدیا(چون انویدیا فیزایکس داره و قیمت گرافیک های ای ام دی ارزون تره به همین دلیل موندم)
هارد حتما یک ترابایت باشه
رم میخوام بین 4 تا 8 بردارم به نظرتون کدوم بهتره؟

همین دیگه!

خیلی ممنون که راهنمایی کردید :give_rose:

سلام

مهمترین مسئله زمان انتخاب قطعات برای سیستم گیمینگ رزولیشن مانیتور شماست

اگر مانیتور شما رزولیشن 1360*768 داشته باشه شما در انتخاب قطعات خیلی راحت تر هستید ولی در رزولیشن بالاتر باید با وسواس و دقت بالاتری قطعات انتخاب بشه

پس رزولیشن یا مدل مانیتورتون را بفرمائید

percy jacksaon
14-11-13, 18:16
سلام

اگر مانیتور شما رزولیشن 1360*768 داشته باشه شما در انتخاب قطعات خیلی راحت تر هستید ولی در رزولیشن بالاتر باید با وسواس و دقت بالاتری قطعات انتخاب بشه

سلام ببخشید من وسط تاپیک اسپم میدم شما فرض کنید من مانیتوری دارم که از رزولوشن 1600 900 بهره میبره اونوقت باید چه سیستمی بخرم؟

Daniel_Potter
14-11-13, 19:57
سلام

سلام
این مانیتوری که الان دارم رزولیشن 1440x900 داره ولی اگه بشه میخوام یه مانیتوری بخرم که رزولوشن 1600x900 داشته باشه.
بنظر شما با کدوم رزولوشن میشه بهترین سیستم رو خرید؟