ضمن سلام
من به یه مشکل عجیب برخوردم که نمیدونم باید تو اینجا مطرح میکرم یا در قسمت هارد ولی از این گذشته مشکلم اینه که من هاردمو به صورت gpt نصب کردم و روش ویندوز 8.1 x64 ریختم و یه هارد دیگه هم دارم که بصورت mbr هست اما مشکلی که هست اینه که وقتی میخوام ویندوز7 رو با فلش نصب کنم ، در حالت uefi که اصلا نمیره تو ستاپ ویندوز و یک راست میره تو ویندوز اصلیم یعنی همون 8.1 و در حالت معمولی هم که یک صفحه ی مشکی با یک خط تیره ی چشمک زن میاد و همونجا ایست میکنه ولی جالبه که وقتی ویندوز 8.1 رو میریزم رو فلش هیچ مشکلی وجود نداره و از اون طرف وقتی ویندوز 7 رو با dvd میریزم بدون هیچ مشکلی بوت میکنه و مشکل من اینه که ویندوز 7 با فلش بوت نمشه
لطفا اگر کسی مشکل رو میدونه کمک کنه
خیلی حیاتیه...
علی حسنی
10-11-13, 19:52
با سلام ، خوب اگه حیاتیه چرا رو CD نمیریزید و از CD بوت نمی کنید .
favin
10-11-13, 21:04
خب چون هم به صرفه تره و هم سریعتره و هم اینکه هر دفعه نمیشه از dvd استفاده کرد
بعد اینکه میخوام بدونم این مشکل چرا فقط برای من هست
آخه هر چی جستجو کردم حتی تو فروم های انگلیسی هم رفتم ولی جوابشو پیدا نکردم
STUXNET
11-11-13, 08:20
ضمن سلام
من به یه مشکل عجیب برخوردم که نمیدونم باید تو اینجا مطرح میکرم یا در قسمت هارد ولی از این گذشته مشکلم اینه که من هاردمو به صورت gpt نصب کردم و روش ویندوز 8.1 x64 ریختم و یه هارد دیگه هم دارم که بصورت mbr هست اما مشکلی که هست اینه که وقتی میخوام ویندوز7 رو با فلش نصب کنم ، در حالت uefi که اصلا نمیره تو ستاپ ویندوز و یک راست میره تو ویندوز اصلیم یعنی همون 8.1 و در حالت معمولی هم که یک صفحه ی مشکی با یک خط تیره ی چشمک زن میاد و همونجا ایست میکنه ولی جالبه که وقتی ویندوز 8.1 رو میریزم رو فلش هیچ مشکلی وجود نداره و از اون طرف وقتی ویندوز 7 رو با dvd میریزم بدون هیچ مشکلی بوت میکنه و مشکل من اینه که ویندوز 7 با فلش بوت نمشه
لطفا اگر کسی مشکل رو میدونه کمک کنه
خیلی حیاتیه...
سلام
به نظر من از روي D.v.D هم مطمئنه وآلوده نميشه
favin
12-11-13, 19:19
من اصلا بحثم سر چیز دیگریست
میخواستم بدونم مشکل از کجاست!
که فکر میکنم سخت افزاری باشه و به مادربوردم ربط داشته باشه البته در حالت Uefi
وگرنه در حالت عادی با یک فلش دیگر امتحان کردم و دیدم که ویندوز بوت میشه ولی در حالت Uefi فقط ویندوز 8.1 X64 بوت میشه و ویندوز 7 X64 بوت نمیشه.
گذشته از این من فکر میکنم فلش بهتر از DVD باشه چرا که خش نمیفته :1. (23): و از اونطرف سرعت بیشتری هم داره و از نظر آلوده شدن هم که زمانی اهمیت پیدا میکنه که بخوایم از یک فلش در سیستم های مختلف استفاده کنیم در صورتیکه من از فلشم نمیخوام برای همیشه به عنوان بوتیبل استفاده کنم بلکه هر وقت خواستم ویندوز نصب کنم بوتیبلش میکنم که اونم قبلش فرمت میشه و ویروسی تهدیدش نمیکنه مگر اینکه سیستم آلوده به ویروس اتوران باشه...
حالا من نمیدونم دلیل شما برای DVD از چیزایی که گفتم فراتره یا نه ولی اگر دلیلتون چیز دیگریه که اگر به اشتراک بذارید ممنون میشم. :1. (23):
علی حسنی
12-11-13, 20:06
فلش رو با نرم افزار زیر بوتیبل کنید
Windows 7 USB - DVD Download Tool
قبلش از ویندوز ایمیج با فرمت iso بگیرید و رایت کنید رو فلش ، سپس برنامه فوق رو اجرا کرده و ایمیج ساخته شده رو فراخونی کنید تا آخر کار . . .
اگه به مشکلی خوردید امر بفرمایید تا کل مراحل کار رو توضیح بدم.
ممنون عزیز ولی مشکل مربوط به این قضیه نیست چرا که من خودم اینکارو کردم
که اتفاقا وقتی فایل iso رو با
Windows 7 USB - DVD Download Tool
روی فلش ریختی بعدش باید اونو از فلش انتقال بدی به یه جای دیگه و بعدش فلشو فرمت FAT32 کنی و از دوباره ویندوزو اینبار بصورت کپی بریزی تو فلش تا بشه با Uefi بوت کرد (اگر اینکارو نکنیم نرم افزار
Windows 7 USB - DVD Download Tool بصورت ntfs فلشو بوتیبل می کنه که در این صورت اصلا نمیشه با uefi بوت شد که من توسط نرم افزارای دیگه و حتی از طریق cmd فلشو بوتیبل کردم ولی متوجه شدم ربطی به روش بوتیبل کردنم نداره)
بایوسمم آپدیته
کلا بیخیال این قضیه شدم چون احتمال زیاد مادربوردم با این قضیه خوب مچ نیست!
اینم از این نظر میگم که هیچ جایی حتی تو فروم های انگلیسی هم مشکلی مثل مشکل خودمو پیدا نکردم!
بازم از همگی ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتن :1. (23):