باسلام: دوستان گرامی می خواستم یک سیستم (فقط کیس) برای مخصوص گیم های سنگین حدود 5میلیون تا 5/5 میلیون تومان خریداری کنم؟باتشکر
mahdi1995
04-11-13, 00:28
CPU:
Core i7 4770k (Only the registered members can see the link)
Motherboard:
سلیقه ای!(مادربرد چیزیه که هر کس باید با توجه به امکاناتی که مد نظر خودش هست و انتظاراتی که داره انتخابش کنه. خودتون یه مادربرد تقریبا 1 میلیون تومانی یا ارزون تر انتخاب کنین.)
به نظر من از بین مادربردهای MSI اینا منسابن: Z87 MPOWER (Only the registered members can see the link) و Z87-GD65 Gaming و Z87-G45 Gaming (Only the registered members can see the link)
از بین مادربردهای ASUS هم این دو تا: Maximus VI Formula (Only the registered members can see the link) و MAXIMUS VI Hero (Only the registered members can see the link)
ار بین مادربردهای Gigabyte هم اینا خوبن: G1.Sniper 5 و G1.Sniper M5 و GA-Z87X-OC (Only the registered members can see the link)
Ram:
Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB DDR3*2 (Only the registered members can see the link) (اگه بخواین بیشتر روی رم خرج کنین می تونین از این (Only the registered members can see the link x2/) یا این (Only the registered members can see the link) استفاده کنین ولی من توصیه نمی کنم چون خرج الکیه و روی پرفرمنس بازی ها تاثیری نداره)
VGA:
ASUS GTX 770 OC DCII (Only the registered members can see the link) یا MSI GTX 770 Gaming OC (Only the registered members can see the link DR5/)
HDD:
Western Digital Caviar Black 1 TB (Only the registered members can see the link)
PSU:
Green GP650B-OC
(Only the registered members can see the link)
Case:
سلیقه ای.(خودتون یه کیس تقریبا 300 تومانی انتخاب کنین. من بهتون Green X6 Challenger (Only the registered members can see the link) یا Green X7 Cougar (Only the registered members can see the link) رو پیشنهاد می کنم)
سرجمع میشه تقریبا 5,120,000
اگه بخوای می تونی به جای یه GTX 770 از دو تا GTX 760 استفاده کنی که خیلی بهتر هست و تقریبا 600 تومان بیشتر باید هزینه کنی.
nima_hl
04-11-13, 02:03
با توجه به جنگ قیمتی که بر سر گرافیک کارت بین amd و nvidia در گرفته بنظرم یکم صبر کنید
قیمتهای دلاری کارتهای های اند در خارج کشور شدیدا پائین اومده ولی متاسفانه قیمتهای داخلی به شدت بالاست
فکر میکنم 2-3 هفته دیگه قیمتها شدیدا پائین بیاد
mahdi1995
04-11-13, 19:02
با توجه به جنگ قیمتی که بر سر گرافیک کارت بین amd و nvidia در گرفته بنظرم یکم صبر کنید
قیمتهای دلاری کارتهای های اند در خارج کشور شدیدا پائین اومده ولی متاسفانه قیمتهای داخلی به شدت بالاست
فکر میکنم 2-3 هفته دیگه قیمتها شدیدا پائین بیاد
قیمت GTX 770 اونور 350$ و قیمت GTX 670 اونور 260$ هست ولی توی ایران جفتشون دارن تقریبا به یه قیمت فروش میرن!!:1. (27)::1. (27)::1. (27): چرا؟ چون GTX 670 یه زمانی 350$ بود!
می خوام اینو بگم که این کاهش قیمت های جهانی احتمالا روی قیمت های داخل ایران تاثیری نمی ذاره چون ملت شریف و درستکار ما (!) زمانی که قیمت قطعات بالا میره به قیمت روز می فروشن ولی موقعی که قیمت پایین میاد به قیمت خرید خودشون می فروشن!
حالا بازم خداکنه من اشتباه کنم و حرف شما درست باشه.ما همه دوست داریم پایین بیاد.:give_rose: