کمپانی MSI که در حال حاضر یکی از بزرگترین تولید کنندگان مادربرد در دنیا محسوب می شود همزمان با معرفی مادربرد های مبتنی بر سری 8 چیپست های کمپانی اینتل، از نسل جدید خانواده GAMING مادربرد های ساخت خود پرده برداشت. از آنجا که اولین سری این خانواده که چندی پیش با چیپست Z77 و تحت عنوان Z77A-GD65 GAMING (Only the registered members can see the link) روانه بازار شده بود توانست خیلی زود جایگاه ویژه ای در بین کاربران حرفه ای و گیمر ها به خود اختصاص دهد این کمپانی تصمیم گرفت تا با تنوع بیشتری این سری را در مدل های نسل جدید گسترش دهد.
تاکنون 6 مدل (Only the registered members can see the link) مختلف از نسل جدید مادربردهای این سری توسط این کمپانی معرفی شده که علاوه بر چیپست Z87 ، مدل هایی مبتنی بر چیپست های B85 و H87 نیز در بین آن ها مشاهده می شود.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
در سری GAMING مادربردهای کمپانی MSI بر خلاف خانواده های MPOWER و XPOWER این کمپانی که به گونه ای مختص اورکلاکرهای حرفه ای طراحی شده و قیمت بسیار بالایی نیز دارند سعی شده تا حدودی توازن میان قیمت تمام شده و امکانات مدرن مادربردهای گیمینگ برقرار شود. به بیانی ساده تر رنج قیمت خانواده GAMING مادربرد های کمپانی MSI در مقایسه با مدل های High-End موجود در بازار به مراتب کمتر است ( بیش از 100% ارزان تر ) ولی کیفیت قطعات و امکانات در نظر گرفته شده برای مادربردهای این سری آن ها را به مدل های به شدت ارزشمند و خوش قیمت تبدیل می کند.
از امکانات و قابلیت های مشترک میان تمامی مادربرد های این سری می توان به بهره مندی آن ها از چیپ Ethernet Controller معروف Killer™ E2200 ساخت کمپانی Qualcomm Atheros، سیستم صوتی Audio Boost مبتنی بر کدک فوق العاده باکیفیت و مدرن ALC1150 کمپانی Realtek به همراه آمپلی فایر هدفون ، قطعات فوق العاده با کیفیت دارای استاندارد نظامی Military Class 4 به کار رفته در بخش های مختلف مادربرد و در کنار همه این ها امکانات و قابلیت های مدرن اورکلاکینگ اشاره کرد.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
در این رویو قصد داریم به تست و بررسی گل سر سبد سری جدید مادربرد های این خانواده یعنی Z87-GD65 GAMING بپردازیم. مادربردی که با داشتن قیمت جهانی بسیار عالی و وسوسه کننده 188$ دلاری خود در کنار امکانات و قابلیت های بسیاری که دارد بدون شک یکی از خوش قیمت ترین مادربردهای گیمینگ موجود در بازار کنونی محسوب می شود.
حال باید دید این مدل در عمل چه نمایشی از خود نشان می دهد، با همراه باشید ...
ادامه بررسی در وب سایت شهر سخت افزار :
(Only the registered members can see the link)
تست و بررسی کامل مادربرد MSI Z87-GD65 GAMING (Only the registered members can see the link)
در این تاپیک همچنین در مورد کمی و کاستی های این رویو و کلا در مورد مادربرد MSI Z87-GD65 GAMING صحبت خواهیم کرد .
منتظر نظرات شما دوستان هستیم ...
Shahryar
04-11-13, 15:25
برای ما از نظر تخصصی واقعاً فرقی نداره که چی میاد زیر دستمون ، ما بررسی میکنیم و میریم جلو ولی این مادربرد نظر "شخصی" منو هم جلب کرد به خودش و دلیل اصلیش هم قیمتش در مقایسه با کاراییشه .
خوشحال میشیم شما عزیزان نظرات خودتون را در مورد این بررسی و محصول با ما در میان بگذارید . :give_rose:
Rezasam1
04-11-13, 18:57
بررسی خیلی خوبه شهریارجان ولی اینکه چی میاد زیر دستتون خیلی مهمه خودتون هم میدونید هزینه خرید سیستمهای گیمینگ بسیار بالاست
با این حال فقط میشه تشکر کرد از بررسی انجام شده و خوند و از رنگهای قشنگش لذت برد
روی نوت بوک بیشتر مانور بدین بررسی نوت بوک که الان اکثرا تمایل به خریدش دارند کمتر از بررسی های تخصصی قطعات های اند هست
الان همین بحث قیمت خوبش . اینجا که منظورتون نیست ؟ الان مدل GD45 همین برد رو 780 قیمت میدن چه رسد به این مدل که با این اوصاف نزدیک یا بیشتر
از یک میلیون درمیاد پردازنده هم یک و دویست روهم دومیلیون و سیصد چهارصد میشه پول یک نوت بوک Corei7
بله 188 دلار خوبه ولی اونجا خب پس برای اینجا بررسی انجام بشه که بشه خریدش
mahdi1995
04-11-13, 19:22
بررسی خیلی خوبه شهریارجان ولی اینکه چی میاد زیر دستتون خیلی مهمه خودتون هم میدونید هزینه خرید سیستمهای گیمینگ بسیار بالاست
با این حال فقط میشه تشکر کرد از بررسی انجام شده و خوند و از رنگهای قشنگش لذت برد
روی نوت بوک بیشتر مانور بدین بررسی نوت بوک که الان اکثرا تمایل به خریدش دارند کمتر از بررسی های تخصصی قطعات های اند هست
الان همین بحث قیمت خوبش . اینجا که منظورتون نیست ؟ الان مدل GD45 همین برد رو 780 قیمت میدن چه رسد به این مدل که با این اوصاف نزدیک یا بیشتر
از یک میلیون درمیاد پردازنده هم یک و دویست روهم دومیلیون و سیصد چهارصد میشه پول یک نوت بوک Corei7
به نکته ی خوبی اشاره کردی!:lol: چند وقت بود می خواستم درخواست کنم یه نفر بررسی Z87-G45 رو قرار بده ببینیم از GD65 چی کم داره که این قدر ارزون تره. نمی دونم چرا توی این سایت فقط قطعات گرون قیمت بررسی میشن!
Shahryar
04-11-13, 19:42
به نکته ی خوبی اشاره کردی!:lol: چند وقت بود می خواستم درخواست کنم یه نفر بررسی Z87-G45 رو قرار بده ببینیم از GD65 چی کم داره که این قدر ارزون تره. نمی دونم چرا توی این سایت فقط قطعات گرون قیمت بررسی میشن!
خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما وقت میگذارند ، نظر و یا پیشنهاد میدند . قبل از هر چیز ممنون .
بحث فنیشو که تفاوت های GD65 و GD45 چیه را در سطح ظاهر ترجیح میدم مهدی عزیز ادامه بده ( نوع قطعات و ... روی GD45 را طبیعتاً نمیتونیم بدون داشتن مادربرد بگیم )
اما بحث تدارکات که با بنده هست :
الان قیمت دلاری این دو مادربرد و تومنی Z87-GD45 چنده عزیزان ؟
mahdi1995
04-11-13, 19:53
خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما وقت میگذارند ، نظر و یا پیشنهاد میدند . قبل از هر چیز ممنون .
بحث فنیشو که تفاوت های GD65 و GD45 چیه را در سطح ظاهر ترجیح میدم مهدی عزیز ادامه بده ( نوع قطعات و ... روی GD45 را طبیعتاً نمیتونیم بدون داشتن مادربرد بگیم )
اما بحث تدارکات که با بنده هست :
الان قیمت دلاری این دو مادربرد و تومنی Z87-GD45 چنده عزیزان ؟
Z87-GD65 حدود 185$ هست و Z87-G45 حدود 150$ هست.
قیمت تومانیشونو دقیق نمی دونم.
ممنون که این قدر سریع پاسخ دادین.:give_rose:
Rezasam1
04-11-13, 19:57
باید حساب کرد دیگه به اینصورت که 160 دلار GD45 میشه 780 هزار تومن 188 دلاری GD65 چقدر میشه ؟
780 تقسیم بر 160 میشه 4875 که 1875 بیشتر از نرخ دلار ازاد هست یعنی با دلار 4875 تومن حساب شده
پس 4875 ضربدر 188 میشه 916 تومن پوله این مادربرد هست البته من ندیدم هنوز در بازار این مدل رو
mahdi1995
04-11-13, 20:12
باید حساب کرد دیگه به اینصورت که 160 دلار GD45 میشه 780 هزار تومن 188 دلاری GD65 چقدر میشه ؟
780 تقسیم بر 160 میشه 4875 که 1875 بیشتر از نرخ دلار ازاد هست یعنی با دلار 4875 تومن حساب شده
پس 4875 ضربدر 188 میشه 916 تومن پوله این مادربرد هست البته من ندیدم هنوز در بازار این مدل رو
فکر کنم قیمت GD65 توی ایران بیشتر از 916 باشه.(این روش محاسبه ی شما در مورد ایران زیاد جواب نمیده چون تو ایران نظارتی بر قیمت ها نیست. حتی گاهی اوقات مثلا یه جنس 120 دلاری گرون تر از یه جنس 140 دلاری به فروش میرسه!:1. (27):)
Rezasam1
04-11-13, 20:27
فکر کنم قیمت GD65 توی ایران بیشتر از 916 باشه.(این روش محاسبه ی شما در مورد ایران زیاد جواب نمیده چون تو ایران نظارتی بر قیمت ها نیست. حتی گاهی اوقات مثلا یه جنس 120 دلاری گرون تر از یه جنس 140 دلاری به فروش میرسه!:1. (27):)
اونکه صد در صد مهدی جان چون با نرخ ازاد کنونی قیمت جی دی 65 باید 564 تومن باشه جی دی 45 هم 496 که اینطور نیست
دیگه من بیشترین نرخ رو حساب کردم بقیش با خداست
اما جدای از بحث قیمت واقعا" مادربردهای های اند نیازی به بررسی ندارند مثلا" نهایت فرق بین ایسوس فرمولا و گیگابایت اسنایپر تو چیپ صوتیشون هست
الان با توجه به پیشنهاد سیستمهای انجمن که انجام میشه خبری از معرفی و پیشنهاد مادربردها و گرافیکهای های اند نیست
از مهدی موسوی عزیز هم خیلی تشکر میکنیم خسته نباشید میگم
Mahdi_Moosavi
04-11-13, 23:15
برتری های Z87-GD65 نسبت به Z87-G45 در مدار رگولاتور با تعداد شریان های بیشتر و خازن های Hi-C به کار رفته در این مدار ، داشتن یک کنترلر مجزا SATA که تعداد پورت های این مدل رو از 6 به 8 عدد می رسونه و مجموعه سوئیچ های Easy Button 3 خلاصه میشه . این امکانات بیشتر به درد Extreme OC می خوره.
به بیان ساده تر ، اگر اورکلاکر نیستید مدل Z87-G45 گزینه به مراتب مناسب تری برای شما خواهد بود.
MR TASH
05-11-13, 00:46
قیمت ها بد اذیت میکنه بازار رو خراب کرده ولی یک مادربرد خوب هم نیاز به قطعات خوب داره وگرنه هزینه کردن براش هیچ ارزشی نداره کسی که این مادربرد رو بخواد باید 3 یا 4 میلیونی هم برای قطعات دیگش پیاده بشه برای همین قیمت زیاد مناسبی هم نداره من همیشه از مادبردهای گیمینگ وحشت داشتم :lol:
Shahryar
05-11-13, 13:05
دوستان عزیز ،
اولین چیزی که باید بگم اینه که به هیچ نباید قیمت های دلاری توی NewEgg را در دلار ضرب کنید و بگید این قدر باید باشه !
این مادربرد توی NewEgg قیمتش 180 دلار هست .
با دلار روز میشه قیمتش 550 .
+ 60 هزار تومن گمرک : 610 هزار تومن .
+ 15 هزار تومن هزینه رسیدن به ایران ( تعداد ورود این قطعه به ایران ربطی به تعداد ورود به آمریکا نداره )
+ گارانتی ماتریکس که شخصاً کم کم من بودم روی کالام براش 50 تومن در نظر میگرفتم : 675
این قیمتیه که به نظرم خیلی خوبه ! یعنی با این قیمت ها تا 700 هم میبود خیلی خوب بود ( واقعی باید فکر کنیم ) و دیگه بقیه اش به نظرم بستگی به شرایط ایران داره که بزرگترین چیز توش نبودن بازار رقابتی با وجود تحریم ها و خیلی خیلی چیز های دیگه .
وقتی میگیم یه کالایی خوش قیمت هست با درنظر گیری تمامی عوامل باید بگیم . یعنی با توجه به قیمت بقیه و شرایط بازار نه اینکه بشینیم بالای گود و بگیم آره به نسبت قیمت جهانی بالاست پس نمیارزه ! :wink:
بررسی با مدل پایین تر یعنی GD45 را هم مهدی عزیز گفتند و طبیعتاً برای دو رنج کاربری هست با توان مالی متفاوت که کم و بیش کاربری هر دو خاص هست : گیمینگ و کار های اکستریم !
این را نباید فراموش کنیم و کسی که همچین کاری داره طبیعتاً با اوضاع فعلی باید 3-4 تومن بگذاره کنار و جای تعجبی نداره .
اما بررسی های شهر سخت افزار :
دوستان فرمودند لپ تاپ بیشتر بررسی کنید که قطعاً این کار را میکنیم و تصمیم جدی ای روی این موضوع داریم کما اینکه اولین بررسیمون چندی پیش منتشر شد اونم روی یک لپ تاپ Low End ! :great:
موضوع بعدی اینکه ما کالا های متفاوتی را بررسی میکنیم مثل همین مادربرد که با قیمت های فعلی میان رده هست ( بله ما هم میدونیم 4 تومن یا 3 تومن برای یک سیستم سنگینه و گرونه ولی به نسبت بقیه کالا های سخت افزاری و دسکتاپ میان رده هست ! ) اما در کل حق با شماست و ما بیشتر High-End بررسی میکنیم . اما چرا ؟
شهر سخت افزار به جرات میتونم بگم که تخصصی ترین و کامل ترین بررسی های این مملکت را مینویسه و فرصتیست برای همه تا با آخرین تکنولوژی های روز بیشتر آشنا بشند و از طرفی وقتی یک مدل High End بررسی میشه بسیاری از تکنولوژی هاش با ابعاد کمتر در مدل های پایین تر هست . برای همین خواننده در واقع با یک تکنولوژی برتر آشنا میشه و توی مدل های مختلف میتونه اون ها را ببینه یا دنبال کنه حالا در مقیاس کمتر .
و مورد آخر !
کاربران و خوانندگان اینترنتی به نسبت خوانندگان کاغذی و ... Power User تر هستند و طبیعتاً به دنبال قطعات قوی تر بیشتر هستند .
لذا با این جمع بندی رویکرد شهر سخت افزار و کار کردن شرکت ها با شهر سخت افزار به این سمت رفته که هر چند قطعات میان رده و یا حتی پایین رده مثل لپ تاپی که روی سایت میبینید در سبد کالا های بررسی شده ما باشه ولی سهم کالا های گران قیمت و با کیفیت تر بیشتر درش دیده بشه .
در نهایت یک سوال دارم از شما عزیزان : در رنج قیمتی حدودی GD45 تا GD65 مادربرد هایی که هستند را لیست کنید با قیمت تا متوجه منظور من که میگم در مقایسه با بقیه هم رده هاش به نسبت کاراییش خوش قیمت هست بشید . :give_rose:
یه خبر سکرت شیرین در مورد بررسی های آتی شهر سخت افزار :
MSI Z87 MPower - ASUS Maximus VI Impact - MSI N760 و ASUS R9 270 DCUII ... :Love-ssa~! (1):
Rezasam1
05-11-13, 14:43
شهریارجان 4 میلیون ؟ الان تو انجمن یک دوستی درخواست سیستم برای کارای گرافیکی کرده تا 4 میلیون
تنها موردی که اهمیت داده نشده مادربرد سری های اند هست دوستانی هم که پیشنهاد دادن هم اینجا هم فروم دیگه تو کارشون واردن
سیستمی که با این برد بسته بشه میره بالای 6 میلیون چون سری های اند هست پس سایر قطعات هم باید های اند بسته بشن
خود گرافیک و مادربرد و پردازندش درمیاد 4 تومن یا بیشتر
این تکنولوژی هایی که مبفرمایین باید اشنا بشیم فقط روی این بردها هست مثلا" بدونیم گیگابایت اسنایپر از فناوری صوتی amp استفاده میکنه مخصوص گیمینگ هست و فلان
ولی مادربردی که ما میخریم اینو نداره پس دونستنش برای خریدار یک سیستم 4 میلیونی تاثیری نداره دونستنش فقط برای قشر خاص هست
به هر حال این هم نظر من بود
من نظری نسبت به این بررسی نداشتم چون به گروه خونی من نمیخوره ازین بردها بگیرم
نکته ای که باعث شد نظر بدم مطرح شدنه بحث قیمت خوبش به کاراییش بود که در ایران متاستفانه معنی نداره
اما نسبت به ارزشش بشخصه من بخوام چنین پولی بدم بین جی دی45 و 65 - ASUS - Maximus VI HERO میگیرم 980 تومن بهرحال سری روگ هست و معروفتر
شکی توش نیست اسوده خاطر هست اما و اگری نداره پشیمونی خرید هم نداره
موفق باشید فرمودین نظر بدین ماهم دادیم :love:
Rezasam1
05-11-13, 16:52
من امروز رفتم ولی عصر پاساژ ایران طبقه همکف فروشگاهی بود به اسم سان که قیمت GD45 رو 740 و قیمت GD65 رو زیر یک میلیون و بالای 800 داد
خیلی اصرار کردم دیگه نهایت گفت منطقیش 100 تا 150 تومن گرونتر از GD45 باید باشه
علت اصرار منو پرسید گفتم میخوام ببینم ارزش خرید این بیشتر یا هیرو ایسوس گفت اگه میخوای بین این دو انتخاب کنی هیرو با قیمت 890 تومن برتری و قدرت بیشتری داره
980 قیمت رایان صباست برای هیرو و 780 هم قیمت جی دی 45 برای تک مکس هست که خیلی بالاتر از بازار هست
الان اگه بخوایم بحث قیمت به کاراییش رو حساب کنیم با هیرو ایسوس باید رقابت کنه اگه بتونه برتریش رو ثابت کنه میشه گفت به نسبت قیمتش می ارزه یا نه
اگه به همون روش قیمت گذاری جی دی45 بریم جلو جی دی65 نزدیک 920 تومن درمیاد
Shahryar
05-11-13, 18:26
شهریارجان 4 میلیون ؟ الان تو انجمن یک دوستی درخواست سیستم برای کارای گرافیکی کرده تا 4 میلیون
تنها موردی که اهمیت داده نشده مادربرد سری های اند هست دوستانی هم که پیشنهاد دادن هم اینجا هم فروم دیگه تو کارشون واردن
سیستمی که با این برد بسته بشه میره بالای 6 میلیون چون سری های اند هست پس سایر قطعات هم باید های اند بسته بشن
خود گرافیک و مادربرد و پردازندش درمیاد 4 تومن یا بیشتر
این تکنولوژی هایی که مبفرمایین باید اشنا بشیم فقط روی این بردها هست مثلا" بدونیم گیگابایت اسنایپر از فناوری صوتی amp استفاده میکنه مخصوص گیمینگ هست و فلان
ولی مادربردی که ما میخریم اینو نداره پس دونستنش برای خریدار یک سیستم 4 میلیونی تاثیری نداره دونستنش فقط برای قشر خاص هست
به هر حال این هم نظر من بود
من نظری نسبت به این بررسی نداشتم چون به گروه خونی من نمیخوره ازین بردها بگیرم
نکته ای که باعث شد نظر بدم مطرح شدنه بحث قیمت خوبش به کاراییش بود که در ایران متاستفانه معنی نداره
اما نسبت به ارزشش بشخصه من بخوام چنین پولی بدم بین جی دی45 و 65 - ASUS - Maximus VI HERO میگیرم 980 تومن بهرحال سری روگ هست و معروفتر
شکی توش نیست اسوده خاطر هست اما و اگری نداره پشیمونی خرید هم نداره
موفق باشید فرمودین نظر بدین ماهم دادیم :love:
من امروز رفتم ولی عصر پاساژ ایران طبقه همکف فروشگاهی بود به اسم سان که قیمت GD45 رو 740 و قیمت GD65 رو زیر یک میلیون و بالای 800 داد
خیلی اصرار کردم دیگه نهایت گفت منطقیش 100 تا 150 تومن گرونتر از GD45 باید باشه
علت اصرار منو پرسید گفتم میخوام ببینم ارزش خرید این بیشتر یا هیرو ایسوس گفت اگه میخوای بین این دو انتخاب کنی هیرو با قیمت 890 تومن برتری و قدرت بیشتری داره
980 قیمت رایان صباست برای هیرو و 780 هم قیمت جی دی 45 برای تک مکس هست که خیلی بالاتر از بازار هست
الان اگه بخوایم بحث قیمت به کاراییش رو حساب کنیم با هیرو ایسوس باید رقابت کنه اگه بتونه برتریش رو ثابت کنه میشه گفت به نسبت قیمتش می ارزه یا نه
اگه به همون روش قیمت گذاری جی دی45 بریم جلو جی دی65 نزدیک 920 تومن درمیاد
خیلی خیلی خوشحال کننده و خوب هست که وقت میگذارید و نظر میدید چون هر بحثی ولو انتقادی که مطرح میشه در واقع یک سوالیست که در ذهنتون بوده و به اون پاسخ داده میشه . :give_rose:
در مورد بحث تکنولوژی ها عرض کردم نه همه تکنولوژی ها ( طبیعتاً به خاطر قیمت بالاتر ! ) ولی خیلی هاشون نسبتاً مشابه هست برای مثال توی همین مادربرد شما اکثر تکنولوژی های به کار رفته را روی GD45 هم مشاهده می کنید و این موضوع را میتونید از صفحات محصول در شرکت سازنده هم ببینید .
اما سیستم پیشنهادی بر اساس این مادربرد یا GD45 ( بسته به سطح کاربر )
با کانفیگ GD65 در میاد : 3315 و با GD45 در میاد 3205 .
مانیتور نخواد که با بقیه متعلقاتش نزدیک 3400-3500 در میاد و مانتیور هم بخواد کمی از 4 بیشتر میشه ...
دقت کنید قطعاتی که من بالا در نظر گرفتم براش هیچ کدوم High End نیستند کما اینکه خود مادربرد High End نیست اصلاً و Mid Range هست !!! باز هم تاکید میکنم چون قیمت قطعات کامپیوتری سه برابر شده به این شکل نیست که یک کالا به اشتباه High End حساب بشه بلکه باید با در نظر گیری بقیه قطعات و رده ها گفت .
مادربرد ASUS Maximus VI Hero هم هر چند اصلاً جای بحثش اینجا نیست چون بررسی تخصصی نکردیمش اما لازم به ذکر هست که رقیب این مادربرد در MSI مادربرد MSI Z87 MPower هست "شاید" ( هیرو بین GD65 و MPower قرار داره از نظر قیمت و باید GD65 دقیقاً توی ایران باشه و سه مادبرد بررسی بشند تا بشه نظر تخصصی داد ) و این مادربرد هم "ممکنه" گزینه مناسبی باشه نسبت به قیمتش ، چون تست نکردیم نظری نمیشه داد دقیق .
چیزی که میخوام جمع بندی کنم روی این صحبت ها اینه که یکی باز هم اشتباه نگیریم ، همه چیز چند برابر شده توی ایران ( نزدیک سه برابر حالا یکم بیشتر یا کمتر ) به خاطر تغییر ارزش ریال نسبت به دلار و این موضوع تغییری در تعیین روند اینکه یک کالا High End هست یا Mid Range انجام نمیده چون یک کالا با سایر محصولات و قیمت های موجود بررسی میشه ==> GD65 یک مادربرد Mid Range هست ...
مسئله بعدی هم اینکه GD45 و GD65 باز هم به نسبت قیمت هایی که دارند به نظر شخصی بنده و نظر بررسی کننده کالا های خوش قیمتی هستند با توجه به کارایی ای که ارائه میکنند و امکاناتی که دارند ( دلایل را پیشنهاد میکنم توی بررسی بخونید ) . حالا این به این معناست که آیا کالا دیگه ای از شرکت دیگه ای با این کارایی پیدا نمیشه ؟ چرا ! ممکنه بشه و ما همیشه " یک " گزینه مناسب شاید نخواهیم داشت و اونجا دیگه سلیقه کاربر و امکانات مورد نظر و در نهایت بودجه اش هست که هر شخصی با توجه بهش جهت گیری میکنه و ممکنه ما دقیقاً توی رنجی چند تا کالای مناسب و خوش قیمت داشته باشیم ...
پس اگه دارید بحث قیمت مناسب به کارایی را به نسبت دلار و اوضاع قدیم مقایسه میکنید ، به هیچ وجه درست نیست اما اگه دارید کارایی را با مدل های مشابه و بازار فعلیمون بررسی میکنید بحث دیگریست ...
تا اینجا باز هم ممنونیم از شما عزیزان و به خصوص رضا عزیز که پیگیر هستند و قیمت های خوبی هم در اختیار ما گذاشتند . :give_rose:
Rezasam1
05-11-13, 19:42
نه من به دلار قدیم کاری ندارم در صفحه قبلم با دلار فعلی حساب کردم
بحث قیمت خود مادربرد در ایران هست که گفتم هیرو در مقابلش هست
سیستم هم اگه اینطوری روشن بشه خیلی خوب میشه بدون کیس و کیبرد و ماوس و اسپیکر و مانیتور و دی وی دی رایتر و کولر پردازنده( انتخاب مدلها در حالت mid range )
اگه به پیشنهاد سیستم باشه تازه میشه Core i3 هم بست هارد 500 و گرافیکم نبست چون خودش داره اینطوری هزینه ها کمتر میشه
این برد برای استفاده چندین هارد دیسک و کارت گرافیک طراحی شده و پیشنهاد دادنش برای بستن یک عدد هارد و گرافیک مناسب نیست
اونم وقتی که طرف فقط 4 میلیون پول داره برای کل سیستم
بررسیش خیلی خوب هست دست مهدی جان هم درد نکنه دسته شما هم درد نکنه کاره سختی هست
Shahryar
05-11-13, 20:01
نه من به دلار قدیم کاری ندارم در صفحه قبلم با دلار فعلی حساب کردم
بحث قیمت خود مادربرد در ایران هست که گفتم هیرو در مقابلش هست
سیستم هم اگه اینطوری روشن بشه خیلی خوب میشه بدون کیس و کیبرد و ماوس و اسپیکر و مانیتور و دی وی دی رایتر و کولر پردازنده( انتخاب مدلها در حالت mid range )
اگه به پیشنهاد سیستم باشه تازه میشه Core i3 هم بست هارد 500 و گرافیکم نبست چون خودش داره اینطوری هزینه ها کمتر میشه
این برد برای استفاده چندین هارد دیسک و کارت گرافیک طراحی شده و پیشنهاد دادنش برای بستن یک عدد هارد و گرافیک مناسب نیست
اونم وقتی که طرف فقط 4 میلیون پول داره برای کل سیستم
بررسیش خیلی خوب هست دست مهدی جان هم درد نکنه دسته شما هم درد نکنه کاره سختی هست
رضا جان در مورد قیمت و کارایی صحبت به تفصیل بالا شد و هیرو را هم خدمتتون گفتم ...
قطعات را هم اگه دقت کرده باشید در مورد مانیتور و بقیه چیز ها صحبت شد .
توضیحات در مورد امکاناتش برای استفاده از تک کارت و هارد و ... هم توی بررسی هست دوستان میتونید مطالعه بفرمایید .
خواهش میکنم رضا جان ، خوشحالیم که مورد قبول شما عزیزان بوده . :give_rose:
Mahdi8063
06-11-13, 00:12
دوستان لذت بردم ...
به واقع قیمت ها در ایران اصلا مناسب نیست و با اینکه همه شرکت ها جنساشون رو با دلار آزاد هم محاسبه میکنن و وارد میکنن ، قیمتی که برای مشتری در میاد مخصوصا برای کالاهایی مثل کارت گرافیک تقریبا 2 برابر قیمت اون کالا با دلار آزاد هستش که راحت با یه محاسبه تو سایت های خارجی بدست میاد
امیدوارم وارد کننده های ما یکمی مشتری ها رو هم در نظر بگیرن و البته خدا رو :cool:
خود ما هم همیشه برای هر جنسی که گرون میشه میگیم نخرید ارزون شه ولی اولین فرد خودمون میخریم که گرونتر که میشه سودشو ببریم
شهریار جان کاش یه جوری به جای بحث گارانتی که این روزا اصلا بدرد مشتری نمیخوره این بحث قیمتی مخصوصا کارتهای گرافیک رو راه مینداختید و از شرکت های وارد کننده استعلام میگرفتید به عنوان حامی مشتریان و سوال میکردید چه دلایلی دارن که با این قیمتهای فضایی جنساشون رو میدن دست مشتری و مشتری بیچاره از همه جا بیخبر ...
حداقل اگر میفهمیدیم جریان چیه خیلی خوب بود
MR TASH
06-11-13, 00:20
با خرید مادربردهای های اند در شرایط کنونی ریالی بی ارزش کشورمون مخالفم و به نظرم این مادربردهای های اند گیمینگ به درد همون کشورهای میخوره که قدرت پولی مناسبی دارند. اما بیشتر مصرف کنندگان این مادربردها اورکلاکرها هستند که برای سبک رکورد کلی هزینه برای قطعات انها میکنند که هم جنبه پولی و تبلیغاتی داره برای شرکت ها سازنده. در هر صورت خرید چنین مادربردهای های اند در ایران دیوانگی است چون نمیشه چنین مادربردی خرید ولی از قطعات میانه قیمت بر روی ان استفاده کرد چون به نظر من اصرافه. ولی با این موافقم که در این سایت بزرگ سخت افزاری در مورد این مادربردهای گیمینگ مقاله های بزرگی گذاشته بشه که ب بررسی انها بپردازه و کلا این کار خیلی کمک به ما دوستدارن سخت افزار میکنه و من تشکر میکنم از تمام کسانی که برای این مقاله ها وقت میزارن و زحمت میکشن چون میدونم کار خیلی سختیه و نیاز به دانش فراوان و به روزی داره:give_rose:
Shahryar
06-11-13, 11:11
دوستان لذت بردم ...
به واقع قیمت ها در ایران اصلا مناسب نیست و با اینکه همه شرکت ها جنساشون رو با دلار آزاد هم محاسبه میکنن و وارد میکنن ، قیمتی که برای مشتری در میاد مخصوصا برای کالاهایی مثل کارت گرافیک تقریبا 2 برابر قیمت اون کالا با دلار آزاد هستش که راحت با یه محاسبه تو سایت های خارجی بدست میاد
امیدوارم وارد کننده های ما یکمی مشتری ها رو هم در نظر بگیرن و البته خدا رو :cool:
خود ما هم همیشه برای هر جنسی که گرون میشه میگیم نخرید ارزون شه ولی اولین فرد خودمون میخریم که گرونتر که میشه سودشو ببریم
شهریار جان کاش یه جوری به جای بحث گارانتی که این روزا اصلا بدرد مشتری نمیخوره این بحث قیمتی مخصوصا کارتهای گرافیک رو راه مینداختید و از شرکت های وارد کننده استعلام میگرفتید به عنوان حامی مشتریان و سوال میکردید چه دلایلی دارن که با این قیمتهای فضایی جنساشون رو میدن دست مشتری و مشتری بیچاره از همه جا بیخبر ...
حداقل اگر میفهمیدیم جریان چیه خیلی خوب بود
طرح گارانتی ها مهدی جان یک طرح طولانی مدت و ارزشمند برای همه است که نیازمند کمک تک تک شما عزیزان هم داره تا به ثمر بشینه و گارانتی های خوب مشخص بشند و ملت بدونند که برای ارزیابی یک گارانتی کجا باید بیاند .
پیشنهادتون در مورد صحبت با شرکت های واردکننده هم پیشنهاد خوبیه ، برنامه ریزی میکنیم براش که مصاحبه هایی در این رابطه با شرکت های وارد کننده انجام بدیم . :give_rose:
با خرید مادربردهای های اند در شرایط کنونی ریالی بی ارزش کشورمون مخالفم و به نظرم این مادربردهای های اند گیمینگ به درد همون کشورهای میخوره که قدرت پولی مناسبی دارند. اما بیشتر مصرف کنندگان این مادربردها اورکلاکرها هستند که برای سبک رکورد کلی هزینه برای قطعات انها میکنند که هم جنبه پولی و تبلیغاتی داره برای شرکت ها سازنده. در هر صورت خرید چنین مادربردهای های اند در ایران دیوانگی است چون نمیشه چنین مادربردی خرید ولی از قطعات میانه قیمت بر روی ان استفاده کرد چون به نظر من اصرافه. ولی با این موافقم که در این سایت بزرگ سخت افزاری در مورد این مادربردهای گیمینگ مقاله های بزرگی گذاشته بشه که ب بررسی انها بپردازه و کلا این کار خیلی کمک به ما دوستدارن سخت افزار میکنه و من تشکر میکنم از تمام کسانی که برای این مقاله ها وقت میزارن و زحمت میکشن چون میدونم کار خیلی سختیه و نیاز به دانش فراوان و به روزی داره:give_rose:
خواهش میکنم دوست عزیز ...
فقط باز هم در نظر داشته باشید که یک Z87 با قیمت مثلاً 750-900 میان رده است نه High End ، افت ارزش ریال را نباید قاطی کرد با این موضوع . :give_rose:
xray1
06-11-13, 11:25
مرسی از اطلاعات خوبت.جالب بود.من msi بیشتر با لپ تاپ میشناختم.
Mahdi8063
06-11-13, 23:05
طرح گارانتی ها مهدی جان یک طرح طولانی مدت و ارزشمند برای همه است که نیازمند کمک تک تک شما عزیزان هم داره تا به ثمر بشینه و گارانتی های خوب مشخص بشند و ملت بدونند که برای ارزیابی یک گارانتی کجا باید بیاند .
پیشنهادتون در مورد صحبت با شرکت های واردکننده هم پیشنهاد خوبیه ، برنامه ریزی میکنیم براش که مصاحبه هایی در این رابطه با شرکت های وارد کننده انجام بدیم . :give_rose:
والا طرح گارانتی ها که طرح خیلی خوبیه و من هم موافقم
ولی بحثم این بود که فعلا در شرایط فعلی بحث قیمتها در اولویته ...
اگر شما اینکار رو از طرف سایت انجام بدید لطف خیلی بزرگی در حق کاربرا کردید ، حداقل تکلیف مشخص میشه و مشتری میفهمه چرا باید جنس رو فلان قدر بالاتر بخره
با تشکر:give_rose:
xray1
08-11-13, 12:15
mahdi 8063 منم با شما هم نطرم
Shahryar
13-11-13, 14:45
دوستان قیمت به روزشو می تونید بگید:wink:
هیچ کس تو این انجمن نیست یا کسی جواب سوالمو نمی دونه؟:whistle:
سلام عزیز ،
این کالا هنوز وارد ایران نشده ولی تخمینی که زده میشه باید بین 800-900 تومن باشه . :give_rose:
Shahryar
27-11-13, 19:49
دوستان این مادربرد طبق گفته ماتریکس تا نزدیک به دو هفته دیگه وارد بازار میشه و میتونیم قیمتشو ببینیم ... :great:
لازم به ذکر هست که ما درصدد یک مصاحبه با ماتریکس ، آواژنگ و دفتر ایسوس برای قیمت گذاری ها در ایران نیز هستیم ...