PDA

مشاهده نسخه کامل : فروش گرافیک غول ASUS 6950 DirectCU II 2GB

Mahdi8063
29-10-13, 16:53
به نام خدا

با سلام

یک عدد گرافیک ASUS 6950 DirectCU II 2GB کامل به همراه بقیه لوازم به فروش میرسه

لینک کارت در سایت اصلی (Only the registered members can see the link)

عکس رعایت قوانین

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

قیمت پایه 630

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
.
.

Mahdi8063
31-10-13, 22:03
بالا باش ......

nima_hl
31-10-13, 23:04
مهدی جان آنلاک میشه ؟

پینوشت : منم لنگه همین کارتو دارم کارت خوبیه :great:

Mahdi8063
01-11-13, 00:26
والا نیما جان تست نکردم ، راسیاتش سیستم هم ندارم بتونم تست کنم

ماله شما آنلاک شده ؟ اگر آنلاک هستید مواد و آموزششو بهم بدید ممنون میشم

در ضمن دوستان اگر بورد و سی پی یو i5 یا i7 هم داشته باشن تعویض میشه و مابه التفاوت اوکی میشه

nima_hl
01-11-13, 08:54
والا نیما جان تست نکردم ، راسیاتش سیستم هم ندارم بتونم تست کنم

ماله شما آنلاک شده ؟ اگر آنلاک هستید مواد و آموزششو بهم بدید ممنون میشم

در ضمن دوستان اگر بورد و سی پی یو i5 یا i7 هم داشته باشن تعویض میشه و مابه التفاوت اوکی میشه

سوئیچ را بزن رو 1 بایوس 6970 را بریز روش. اوکی باشه 6970 میاد بالا. به همین خوشمزگی :wink:

Only the registered members can see the link

این گرافیک آنلاک نمیشه ولی از همین مدل 2 تا داشتم مثل هولو آنلاک شد
مین و cpu جوندار 1090 amd فقط دارم.اگر به کارت میاد تا یک کلاهی سر هم بگذاریم :give_rose:

Mahdi8063
01-11-13, 12:11
همین مدل directCU II رو تو یه فروم اورکلاکینگ خارجی دیدم آنلاک کرده بودن چند تاشو

بایوس مدل معمولی 6970 اسوس رو ، روش بریزم حله ؟

ممنون از راهنماییت نیما جان

راستی هر چند اینتل میخام ولی قیمت سی پی یو و بوردت رو برام پخ کن شاید یه فرجی شد ...

nima_hl
01-11-13, 12:50
همین مدل directCU II رو تو یه فروم اورکلاکینگ خارجی دیدم آنلاک کرده بودن چند تاشو

بایوس مدل معمولی 6970 اسوس رو ، روش بریزم حله ؟

ممنون از راهنماییت نیما جان

راستی هر چند اینتل میخام ولی قیمت سی پی یو و بوردت رو برام پخ کن شاید یه فرجی شد ...

Video Bios Collection | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

این لیست بایوسها یکیش به کارتت میخوره ( از پائین آزمایش کن )

البته برای این کار باید آشنائی با بایوس کردن داشته باشی چون ممکنه کارتت بالا نیاد و مجبور باشی با یک کارت دیگه بوت کنی و ....

باید تجربه و سخت افزار لازم را داشته باشی

پینوشت : مادربردم ta890fxe (Only the registered members can see the link)هستش ولی الان چک کردم تنها مادربردمه که میشه روش این 2 تا غول بیابونی را کراسفایر کرد :1. (28):

این بردو بهت بدم قضیه طرف میشه که تلویزیونش را فروخت ماهواره خرید :lol:

Mahdi8063
01-11-13, 13:19
Video Bios Collection | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

این لیست بایوسها یکیش به کارتت میخوره ( از پائین آزمایش کن )

البته برای این کار باید آشنائی با بایوس کردن داشته باشی چون ممکنه کارتت بالا نیاد و مجبور باشی با یک کارت دیگه بوت کنی و ....

باید تجربه و سخت افزار لازم را داشته باشی

پینوشت : مادربردم ta890fxe (Only the registered members can see the link)هستش ولی الان چک کردم تنها مادربردمه که میشه روش این 2 تا غول بیابونی را کراسفایر کرد :1. (28):

این بردو بهت بدم قضیه طرف میشه که تلویزیونش را فروخت ماهواره خرید :lol:

ای بابا :(

من که سیستم ندارم ، میخاستم ببرم پیش رفیقم که اونجا بایوسشو اوسا کنم که اونم بوردش 1 اسلات پی سی آی بیشتر نداره

با این تفاسیر به نظرت چیکار کنم برم برای تست یا نه

من فکر کردم مثل بوردهای گیگا دوال بایوسه

Mahdi8063
20-11-13, 20:21
فروخته شد لطفا تاپیک قفل شود .

ممنون ...