سلام
توسط چه نرم افزاری بفهمم کدوم یکی از قطعات سیستم من، و یا کدوم قطعات به ترتیب در هنگام اجرای یک بازی نقش گلوگاه رو برای سرعت ایفا میکنن؟
الان خیلی از بازی ها کند اجرا میشن و یا تغییر دادن تنظیمات گرافیک تاثیر چندانی روی سرعت و افزایش فریم ها نمیذاره، میخوام ببینم بین هارد، پردازنده، رم و گرافیک به ترتیب کدوم ها محدود کننده سرعت هستن و باید تعویض بشن
ممنون
mahdi1995
19-10-13, 19:51
شما مشخصات سیستمتونو بگین ما بهتون میگیم کدوم قطعه سیستمو Bottleneck کرده.
با این حال اگه خودتون می خواین سیستمو هنگام اجرای بازی بررسی کنین برای بررسی پردازنده به راحتی می تونین از Task manager استفاده کنین و برای مانیتور کردن کارت گرافیک هم می تونین از MSI Afterburner (Only the registered members can see the link) استفاده کنین.
nima_hl
20-10-13, 04:24
سلام
توسط چه نرم افزاری بفهمم کدوم یکی از قطعات سیستم من، و یا کدوم قطعات به ترتیب در هنگام اجرای یک بازی نقش گلوگاه رو برای سرعت ایفا میکنن؟
الان خیلی از بازی ها کند اجرا میشن و یا تغییر دادن تنظیمات گرافیک تاثیر چندانی روی سرعت و افزایش فریم ها نمیذاره، میخوام ببینم بین هارد، پردازنده، رم و گرافیک به ترتیب کدوم ها محدود کننده سرعت هستن و باید تعویض بشن
ممنون
سلام
من وقتی میخوام سخت افزارها را مانیتور کنم یک مانیتور دیگر ( حتی crt ) به کامپیوتر متصل میکنم
در این مانیتور تسک منیجر و msi ab را اجرا میکنم و در مانیتور اصلی بازی را اجرا میکنم
یک مرتبه تست بفرمائید دستتون میاد :wink:
STUXNET
20-10-13, 08:08
با سلام
آقا نيماي گل اگه زحمت نيمشه يه آموزشي يه تاپيك مرتبط با اين موضوع ايجاد كنيد هم دوستان ياد بگيرند هم ما كه جايي از كار ايرادي داريم از شما سوالي بپرسيم
Darkstreet
20-10-13, 14:37
Sapphire 6870 HD
MB: ASRock 870 extreme 3
AMD Phenom II x6 1075T 3.00 Ghz
ram patriot 2*2 GB
hard seagate 500 GB
عجیبه جدیدا هرچی گرافیک بازی ها رو پایین هم میارم در حد چند فریم بیشتر اضافه نمیشه و بازم سرعت بازی پایینه، کاملا مشخصه سیستم داره ضعیفتر از قدرتش عمل میکنه
به نظرم چیزی گلوگاه شده
توسط نرم افزار msi afterburner چطور بفهمم کدوم قطعه گلوگاه هست؟ خودش مستقیم نشون میده؟
mahdi1995
20-10-13, 16:28
Sapphire 6870 HD
MB: ASRock 870 extreme 3
AMD Phenom II x6 1075T 3.00 Ghz
ram patriot 2*2 GB
hard seagate 500 GB
عجیبه جدیدا هرچی گرافیک بازی ها رو پایین هم میارم در حد چند فریم بیشتر اضافه نمیشه و بازم سرعت بازی پایینه، کاملا مشخصه سیستم داره ضعیفتر از قدرتش عمل میکنه
به نظرم چیزی گلوگاه شده
توسط نرم افزار msi afterburner چطور بفهمم کدوم قطعه گلوگاه هست؟ خودش مستقیم نشون میده؟
متاسفانه من کلا محصولات AMD رو خوب نمی شناسم به همین دلیل نمی تونم بگم که پردازنده ضعیف هست یا کارت گرافیک (لطفا کسایی که اطلاعات دارن کمک کنن!)
چند وقته سیستمتون این جوری شده؟ یعنی قبلا بهتر عمل می کرد؟
شما نرم افزارو که نصب و اجرا کردین بعدش برای مدت کوتاهی (مثلا 2 دقیقه) یه بازیو اجرا کنین.بعد بازیو ببندین و چیزایی که توی نرم افزار ثبت شده رو بررسی کنین(مخصوصا GPU Usage و Memory Usage و Power Target Status) وقتی که ببینین که یکی از موارد همواره روی 100% بوده (مثلا GPU Usage) این نشون میده که اون مورد سیستمو موقع اجرای بازی Bottleneck کرده.مثلا من خودم الآن Crysis 3 رو گذاشتم روی آخرین تنظیمات گرافیکی و با خاموش بودن V-Sync اجراش کردم.بعد که بازیو بستم و نرم افزار GPU Tweak رو بررسی کردم دیدم که GPU Usage در اکثر زمان اجرای بازی بالا بوده.پس می فهمم که اگه بخوام از بازی بیشتر فریم بگیرم باید کارت گرافیک قوی تری بخرم! در ضمن بالا بودن Power Target Status هم نشون میده که پاورم برای تامیین برق کارت گرافیک کم نمیاره.
94739475
mohamad70
20-10-13, 18:41
سلام
توی بحث گیم معمولا یا پردازنده اصلی گلوگاه میشه و یا کارت گرافیک ، در مواردی هم که رم اصلی کمتر از 4GB باشه احتمالا ایجاد گلوگاه البته به صورت لگ زدن ناگهانی ، نه پایین اومدن فریم ریت وجود داره.
هارد دیسک هم هیچ وقت در بالا و پایین کردن فزیم ریت دخلی نداره و صرفا در زمان لود شدن گیم می تونه ایجاد گلوگاه کنه ، در مورادی خیلی خاص که گیم در محیط وسیعی هست ( مثل بازی های استراتژیک و یا اوپن ورلد مثل GTA ) باز در حین گیم ممکنه نیاز باشه اطلاعاتی از روی هارد لود بشه که باز به صورت لگ زدن لحظه ای بروز می کنه نه پایین اومدن فریم ریت.
در نتیجه در مورد شما فقط می مونه پردازنده و کارت گرافیکی که ممکنه به فراخور گیم و رزولوشن هر کدوم گلوگاه بشن.
الان شما روی چه رزولوشنی گیم هاتون رو اجرا می کنید ؟؟
چه تنظیمات گرافیکی رو کاهش میدید که انتظار دارید فریم ریت بالا بیاد ؟؟ گیم های مورد استفاده تون رو هم نام ببرید.
Darkstreet
22-10-13, 09:41
من هم GPU Tweak و هم Msi Afterburner رو نصب کردم ، نسخه اخرش رو هم گرفتم اما اصلا اینایی که شما عکسش رو گذاشتی نداره!!!!!!!!!
فقط گرافیک رو نشون میده نه پاور و پردازنده!!!
به عنوان مثال Tom Clancy's SplinterCell Blacklist زیر 40 فریم بیرون میداد، هرچی مشخصات رو بالا پایین کردم در هیچ حالتی بیشتر از 10 اضافه نمیشد
rome II رو عملا نمیتونم بازی کنم وحشتناک سرعتش پایینه در حالی که گرافیکش هم افتضاحه ، من crysis رو بالای 40-50 فریم بازی میکردم نمیدونم چی شده حالا افتضاح ترین بازی ها رو هم مجبورم روی پایین ترین گرافیک ها بازی کنم اونم با کلی لگ و پرش
Alien Rage اگه ثابت باشم فریم خیلی زیاده بیرون میده اما کافیه چند متر راه برم یا وارد فضای جدیدی بشم، اصلا نمیشه کنترلش کرد! چندین ثانیه طول میکشه تا فضا لود بشه
در کل مطمئنم خیلی داره ضعیف عمل میکنه، نمونش هم سری های crysis بود که گرافیک فوق العاده ای داشتن و فریم بالای 40-50 تا میدادن
توی این دوسال همه بازی ها از ابتدا روی 1600*900 دیفالت بودن اما الان وارد بعضی بازی ها که میشم روی 800*600 دیفالت میشه! یعنی اینقدر سیستم ضعیفه؟؟
mahdi1995
22-10-13, 18:19
من هم GPU Tweak و هم Msi Afterburner رو نصب کردم ، نسخه اخرش رو هم گرفتم اما اصلا اینایی که شما عکسش رو گذاشتی نداره!!!!!!!!!
فقط گرافیک رو نشون میده نه پاور و پردازنده!!!
به عنوان مثال Tom Clancy's SplinterCell Blacklist زیر 40 فریم بیرون میداد، هرچی مشخصات رو بالا پایین کردم در هیچ حالتی بیشتر از 10 اضافه نمیشد
rome II رو عملا نمیتونم بازی کنم وحشتناک سرعتش پایینه در حالی که گرافیکش هم افتضاحه ، من crysis رو بالای 40-50 فریم بازی میکردم نمیدونم چی شده حالا افتضاح ترین بازی ها رو هم مجبورم روی پایین ترین گرافیک ها بازی کنم اونم با کلی لگ و پرش
Alien Rage اگه ثابت باشم فریم خیلی زیاده بیرون میده اما کافیه چند متر راه برم یا وارد فضای جدیدی بشم، اصلا نمیشه کنترلش کرد! چندین ثانیه طول میکشه تا فضا لود بشه
در کل مطمئنم خیلی داره ضعیف عمل میکنه، نمونش هم سری های crysis بود که گرافیک فوق العاده ای داشتن و فریم بالای 40-50 تا میدادن
توی این دوسال همه بازی ها از ابتدا روی 1600*900 دیفالت بودن اما الان وارد بعضی بازی ها که میشم روی 800*600 دیفالت میشه! یعنی اینقدر سیستم ضعیفه؟؟
اینایی که من عکسشو گذاشتم نداره؟! مگه میشه؟ لطفا یه اسکرین شات بذارین ببینم.
این مورد ممکنه اصلا ربطی به سیستم نداشته باشه بلکه بازی درست تشخیص نده(مثلا من خودم وقتی توی بازی Batman Arkham Asylum گزینه ی PhysX رو فعال می کنم پیغام میده که سیستم شما برای این مورد مناسب نیست و باید حداقل GTX 260 یا بهتر داشته باشین در صورتی که GTX 670 اصلا با GTX 260 قابل مقایسه نیست!)
Darkstreet
23-10-13, 00:34
9478
من الان از کجا بفهمم پاور سیستمم کم میاره یا نه؟ اصلا گزینه ای واسه پاور نداره، برای پردازنده هم همینطور، تکس منیجر هم واسه سیستم من درست کار نمیکنه نمودار نمیکشه که بفهمم
این لینک پاور من هست:
Green GP635B-US Power (Only the registered members can see the link)
mahdi1995
24-10-13, 10:27
9478
من الان از کجا بفهمم پاور سیستمم کم میاره یا نه؟ اصلا گزینه ای واسه پاور نداره، برای پردازنده هم همینطور، تکس منیجر هم واسه سیستم من درست کار نمیکنه نمودار نمیکشه که بفهمم
نمی دونم چرا واسه شما نداره! واسه من این جوریه:
9481
یعنی چی که نمودار نمی کشه؟! یعنی این صفحه رو ندارین:
9482
ess_1362
24-10-13, 12:10
پاور شما توانایی تولید 550 وات را دارد
راه دیگه مانیتور کردن سیستم :
پس از نصب msi after burner آخرین نسخه از hwinfo را نصب کنید
باید قسمت RTSS نرم افزار after burner فعال باشه(معمولا فعال هست)
در نرم افزار hwinfo به مسیر زیر برید :
sensor---> configuration---> osd
در این قسمت osd کلیه پارامترهایی که می خوای هنگام بازی مانیتور بشه تیک بزنید
بعد بازی مورد نظر را اجرا کنید و مانیتوریگ را همحین اجرای بازی چک کنید